![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę! 10kg i więcej cz. III
Cytat:
![]() I bądź tu człowieku mądry - waga poranna 73,8 ![]() ![]() Dzisiaj do 16 koczuję w laboratorium ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie nie lepiej 71,1 ![]()
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż, właśnie się dowiedziałam, że jeśli chcę się obronić przed wakacjami to do 15 czerwca muszę gotową pracę złożyć. Troszkę mnie to przeraziło, ale z drugiej strony po zastanowieniu - mam już 50 stron, więc chyba się wyrobię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny jakie diety stosujecie? mż? polecacie jakieś produkty niskokaloryczne ? ja jestem na diecie od miesiąca, mam jeszcze do zrzucenia ponad 13kg, ważę się co tydzień, codziennie ćwiczę 1 godzinę, jem około 1100-1500kcal dziennie, chciałabym żeby szło szybko ale się nie da przyśpieszyć odchudzania
![]() mam juz za sobą kilka diet, pewnie jak każda z was, ale teraz postanowiłam się na zawsze zmienić. mam 175cm wzrostu, utyłam w ciąży ponad 30kg i jakoś się pozbyć tego nie mogę chociaż mój syn ma już 4 latka ![]() co polecacie na diecie?
![]() |
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
Hej u mnie wreszcie spadek nadwyżki z 75,8 na 74,3kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() traxx brawo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34210894]Hej u mnie wreszcie spadek nadwyżki z 75,8 na 74,3kg
![]() Brawo ![]() ![]() Ja niestety wczoraj trochę zawaliłam. Wszystko przez to siedzenie w laboratorium ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
więc dołączam
![]() dzisiaj menu: - pół ciemnej bułki z szynką plus aktimel - sałatka owocowa - mały kotlet mielony plus kalafior - serek wiejski z rzodkiewką oraz plan ćwiczeń stepper 45 plus 15 min ręce i brzuch ja ważę się w poniedziałki, więc wtedy się dowiem jaki mam spadek w tym tygodniu. ja nie pracuję siedzę w domu i opiekuję się synkiem. niestety nie mieszkam w PL ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Ja juz na szczescie skonczylam ten szalony tydzien, bylo milo szkoda tylko, ze waga troche ucierpiala, wczoraj staralam sie nie przesadzac, w dzien zjadlam malo a na urodzinach zjadlam parowke, troche salaty i pol kielbaski, do tego drinki z cola 0.
![]() ![]() ![]() pije kawe z mlekiem moze zaraz mi przejdzie ![]() ![]() mam juz za soba sprzatanie mieszkania, pranie -dopiero wszystko skonczylam, potem zamierzam skoczyc do sklepu i na rowerek w koncu! ![]() Dobrze ze juz jutro niedziela, a w tym tygodniu czeka mnie sporo ruchu bo w czwartek jade do rodzicow pomoc w przeprowadzce, wiec bedzie pakowanie i inne ![]() ![]()
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj już po bieganiu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
dalam rade wytrzymac do kolejnego posilki, wlasnie zjadlam jajka
![]() udanej imprezki ![]() a cos tu u nas ostatnio cicho ![]()
![]() |
#196 | |||
Wtajemniczenie
|
No i wracam do Was po długim weekendzie (bo my mieliśmy wolne od czwartku z okazji juwenaliów ;P)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A propos, miałam dziś zaolejować, ale mi się tak humor posypał na wieczór, że na śmierć o tym zapomniałam... Luby przyjechał w środę no i zawsze zostawał do poniedziałku, a teraz wyjątkowo musiał wracać dziś, bo miał jutro iść załatwić rzeczy na praktyki. Strasznie nam było ciężko zrezygnować z tego jednego dnia, no ale trudno, siła wyższa. Odwiozłam go i w godzinę po tym, jak wsiadł do autobusu, napisał mi, że ten nauczyciel do niego dzwonił i odwołał jutrzejsze spotkanie... Wiem, że to tylko jeden dzień krócej razem, ale dla nas zawsze to jest AŻ i jest mi tak piekielnie smutno i pusto... Tym bardziej, że cały tydzień zapowiada się naprawdę nieciekawie, codziennie poza jutrem do wieczora na uczelni i do piątku wydaje się taaak daleko... Cytat:
Brawo za wszystkie spadki, bo widziałam, że niektórym cośtam pospadało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
To i ja wracam poweekendowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Mnie to ciekawi gdzie reszta uciekla
![]() ![]() Ja wczoraj bylam o krok od zgrzeszenia, poszlismy z Tz na spacer i kawe, i lody ale ja podziekowalam za lody, wiec zaczelam myslec co by tu zjesc pysznego w nagrode (zdrowego oczywiscie), i tym sposobem Tz mi zrobil salatke z kurczakiem, salata lodowa, ogorkiem, rzodkiewka, feta i sosem (majonez,jogo nat, czosnek, sol, pieprz, bazylia). Bylam tym najedzona ale pozniej zjadlam jeszcze kromke chleba z feta i cala noc cierpialam, nie wiem po czym ale brzuch mnie bolal jakbym conajmniej zjadla pizze na noc ![]() Dzis juz lepiej, powoli skurczam zoladek po tym calym tygodniu, bede walczyc bo w sobote musi byc ladnie ![]() gohs jakiej Tz nabawil sie kontuzji? Kolana, kostki? Kurde, a buty mial dobre, i wez tu badz madry i biegaj ![]() An dziekuje za wlosy, i co udalo sie naolejowac? ![]()
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
To u ja sie melduje. To już któryś wątek dietowy ale nawyki zmienulam drastycznie. Teraz będę z wami pisać o moich małych sukcesach. Jest 60 cel 53 do końca czerwca
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale muszę w środę zobaczyć spadek, masakra, niedługo już będzie miesiąc bez wyraźnych sukcesów! ![]() Włosów w końcu nie olejowałam, jak się wczoraj wpakowałam do łóżka o 20:30, tak nie wyszłam do rana... Ale noc miałam koszmarną, zanim zasnęłam minęła z godzina, więc zasnęłam sporo po północy, a potem od 3:30 się budziłam co pół godziny, śniły mi się koszmary, później od 5 budziłam się co 10 minut, w końcu się obudziłam o 6:40 i na zajęcia... Koszmar. Dziś znów kupiłam sobie Validol, a dopiero teraz sobie przypomniałam, że przecież polecałyście Kalmsy... Muszę się jakoś ogarnąć, wszyscy wokół się cieszą, że wiosna, a ja się zadręczam jakby świat się miał jutro skończyć... Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-05-21 o 17:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
An, wrzuc na luz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻta bolą piszczele, to taka typowa kontuzja z przetrenowania albo po prostu w jego przypadku z drastycznej różnicy w poziomie aktywności ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wieczorem zafundowałam sobie długą kąpiel z gazetami i książką, a potem w końcu wzięłam się za olejowanie włosów ![]() Jedzeniowo dziś chyba w sam raz, przynajmniej tak mi się wydaje: 1. Jogurt malinowy z musli 2. Batonik Corny (66kcal) 3a. Rosół 3b. Trochę makaronu z gulaszem 4. Wasy z dżemem i serkiem Almette Ćwiczeń nie było, bo od 6:40 byłam na nogach. Jutro tak samo, więc też odpadają, ale w środę już wracam do ćwiczeń. No i w zeszłym tygodniu pod względem ćwiczeń też było lepiej, bo od wtorku do dzisiaj miałam tylko jeden dzień przerwy i to też nie z mojej woli - po prostu musiałam nagle rano się zerwać i jechać gdzieś z Lubym i Tatą i zeszło nam na mieście 6h... Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-05-21 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym w tym semestrze skumulowało się jeszcze kilka spraw, które mnie stresują - rozstania z Lubym, przekichane prace i zaliczenia na studiach, moja jedyna naprawdę dobra koleżanka ze studiów sama sobie nie radzi ze swoimi problemami i w ogóle rzadko się zjawia, poza tym do tej pory miałam choć jeden dzień w tygodniu wolny i poświęcałam go na jakiś wspólny wypad z mamą, a teraz nie mam właściwie w ogóle czasu na taki luźny wypad, po prostu chwilę dla siebie. Wiadomo, że mogłabym to robić w weekendy, ale wtedy chcę poświęcić czas Lubemu (i nauce), a tak to jak w poniedziałek ja albo Luby wsiądziemy do autobusu, tak do piątku po południu cały czas albo na zajęciach, albo zapieprzanie i robienie rzeczy na zajęcia... Po prostu całkowicie brakuje mi czasu tylko dla siebie, czasu na nicnierobienie i nie martwienie się o nic w tygodniu. Wiem, że tak przeważnie wygląda życie, ale jednak jest to dla mnie trudna sytuacja... Chyba najbardziej dobija mnie ten brak kontaktu z ludźmi w tygodniu. Na uczelni za bardzo nie mam się do kogo odezwać, bo albo jestem tam w biegu i na okienkach pędzę do domu zjeść obiad, albo koleżanek nie ma, w domu też siedzę właściwie sama i przygotowuję rzeczy na studia, tyle tylko co na gg z Lubym... Przepraszam za taki wywód, ale chyba potrzebowałam się jeszcze trochę wygadać... PS: Nie cytujcie, po pierwsze za długie, po drugie pewnie później to skasuję Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-05-21 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, od tego m.in. jesteśmy, żeby się tutaj wygadać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i nie poszłam biegać dzisiaj. Poćwiczyłam trochę z hantlami w domu, zawsze coś ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Hej, co tu taka cisza?
![]() Ja od rana siedzę w robocie i się gotuję ![]() ![]() Waga poranna nieładna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ale dziś się dowiedziałam, że jak dobrze pójdzie i zdołam się nauczyć na wszystkie zerówki, to w sesji jako takiej będę miała tylko 1 egzamin, max 2. Więc został jeszcze właściwie równy miesiąc do wakacji, trzeba się ogarnąć, przeboleć i będzie okej ![]() Pogoda dzisiaj jest straszna, upał i duchota, a ja się ubrałam w jeansy i czarną bluzkę z długim rękawem, bo myślałam, że będzie chłodniej niż wczoraj... Ledwo wysiedziałam na zajęciach, no a popołudniu jeszcze 1 wykład do przemęczenia... Gohs, daj znać jak wyjdzie to bieganie ![]() ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-05-22 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
No to dziewczyno, masz wszystko na bieżąco na studiach a jeszcze się stresujesz?? Weź mnie w ogóle nie denerwuj
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A swoja droga to takie troche bledne kolo, bedac z Tz martwisz sie o szkole, bedac w szkole tesknisz za Tz ![]() ![]() Wczoraj ogladama program na 1 o dziewczynie ktora nie miala rak, radzila sobie nogami, stopami. Kierowala, dawala dziecku jesc itp. Powiedziala jedno madre zdanie "czasami chcialabym zeby ludzie przestrali sie przejmowac błahymi sprawymi i pomysleli ze inni maja gorzej". W dodatku 'wpadla', i zdecydowala sie wychowac dziecko, mama jej duzo pomagala ale sama jest bardzo ogarnieta, studiuje itp. Wszystko stopami.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.