|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Malowideł Ani część kolejna :)
Tęczowe skitelsy
czyli kolorowo i wesoło. Kolory zostały wybrane przez kogoś, ja wybrałam konkretne odcienie-lakiery. Nie wiem po co je tak sumiennie dobierałam, skoro aparat i tak pokazał swoją wersję? pewnie to zasługa tego, że zdjęcia robiłam o zbyt późnej porze, w dziennym świetle na pewno wyszłyby lepiej... Praktycznie każdy kolor wyszedł ciut przekłamany, ale szczytem tego jest kciuk. Wyszedł zdecydowanie za jasno i jakoś tak w ogóle do d... na żywo ciemniejszy, ale nie tak ciemny jak Essence solo. ![]() ![]() lakiery od kciuka: 2 warstwy Bell 411, na to jedna warstwa Essence Cool and the gang 2 warstwy Essence Mr. Big (wystarcza jedna w sumie) 2 warstwy Colour Alike Vampiric Red (też wystarcza jedna) 3 warstwy Sensique 244 (albo dwie, nie pamiętam )4 warstwy Wibo Color Power 5 (czasem stykną 3 warstwy, jak się uda) Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2012-06-30 o 15:32 |
|
|
|
|
#182 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Skitelsy fajne, ale chaberek mi zgrzyta troszkę Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-06-25 o 21:03 |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu ale na pierwszy rzut oka skojarzyły mi się z cyrkiem
te kolory, są naprawdę takie wesołe pewnie dlatego, bardzo mi się podoba dobór kolorów i wierzę że na żywo efekty są o wiele lepsze A mr. Big szkoda że wycofany bo się zakochałam normalnie |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam już słów zachwytu dla Ciebie
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
kolorowe !
|
|
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może kiedyś spróbuję ![]() dziękuję może masz rację, ale chaberek wyszedł bardziej jak Bell, a jest bardziej jak Essence, ciemniejszy i bardziej szafirowy. I wyszedł bardziej jaskrawo, a znowuż pozostałe kolory za ponuro i brudno ( późna pora). No trudno ![]() Cytat:
mr big jest cudny, cieszę się że udało mi się go z wielkim trudem upolować z tym, że tu trochę za smutno wyszedł. jak to heh dziękuję ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
#187 |
|
keep calm and contour on
|
super
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne wesołki!!
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Łączka jest obłędna
![]() A skitelsy świetne zgapię kiedyś, jak dorobię się kremowego żółciaka ostatnio kupiłam z Wibo ale ma w sobie delikatny zielonkawy (?) shimmer choć powiem Ci, że tak mnie kusi, że nie wiem czy z tym nie spróbuję ![]() aaa i zamiast różu dałabym zieleń
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2012-06-27 o 15:51 |
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
bardzo fajnie, takie optymistyczne pazurki
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak shimmer znika na paznokciu to pewnie może być chyba że mocniejszy, to możesz potem na wszystkie walnąć brokat albo mgiełkę ![]() zieleń też by pasowała (zresztą w skitelsach można wszystko ) ale ktoś wybrał kolory i ich kolejność więc tak musiało być ![]() |
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Cudne<3 wesołe, wakacyje
Takie jak lubie
|
|
|
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
Perfekcyjnie pomalowane i perfekcyjnie dobrane kolory,perfekcyjnie piękne !
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie śliczne,
a stópki urocze
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no tak, Ty lubisz koloroweee ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34988089]Perfekcyjnie pomalowane i perfekcyjnie dobrane kolory,perfekcyjnie piękne ![/QUOTE] Tak, dobrze widzicie Pierwszy raz do wykonania całego mani użyłam drugi raz tego samego koloru powód? zależało mi na dobraniu odcienia do ubrania i własnie ten najbardziej mi spasował ![]() mam już dosyć opalone dłonie, więc się w tym kolorze super czuję plus zwykły czarny ruffian, malowany cienkim pędzelkiem na bazie. lakier: Essence Makes me Weak |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
superowe
ależ mi się podobają te paseczki u nasady. Nawet boję się spróbować takie namalować !
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() no nie żartuj z Twoimi zdolnościami...malowac można na różne sposoby, któryś na pewno podpasuje mi chyba najłatwiej maluje się najpierw kolorem paska cały paznokieć, a potem drugiem kolorem to samo tylko nie dojeżdzać do skórek i ruffian gotowy. Tylko wtedy ten wierzchni kolor musi w miarę dobrze kryć
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
śliczny ruffian i sliczny kolorek
![]() a propos nie znasz moze jakiegoś odpowiednika tego Makes me Weak?
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś mistrzynią
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Zniewalające
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w swoim zbiorze na pewno nie mam nic podobnego, ale... ze zdjęć myślę że podobny może być Golden Rose 268 ![]() a czemu szukasz odpowiednika ![]() gdzież tam
|
|
|
|
|
|
#205 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Takie wakacyjne. Wakacje pełnym pazurkiem![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
AnulaPPP bo ładny kolorek, a z tego co wiem tych lakierów już nie ma w ofercie Essence
wycofali je, z resztą i tak nie lubiłam tej serii MD
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Anula te czarne brzoskwinki są cuuudowne!
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogę zrobić, czmu nie, ale komuś maluję gorzej ![]() Cytat:
zapomniałam że wycofane ![]() kolor rzeczywiście śliczny, aplikacja nie bardzo (winię raczej pędzelek niż formułę), ale jak się starałam to dwie warstwy były całkiem ok ![]() Cytat:
kope lat Fisia! dziękuję
|
|||
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny przepiękne są Wasze stylizacje! Szukałam inspiracji w internecie, a okazuje się że nie trzeba daleko szukać.
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiałam dlaczego nic nowego nie wstawiasz tyle czasu...
Aż mnie olśniło, że już dawno 5 000 przekroczyłaś i pewnie jest nowa część ![]() Ogarnięta jak zawsze ![]() * Żółte ombre- rewelacja. W każdej kolorystyce wygląda świetnie, ale żółciaki na lato wygrywają ![]() * zielona "bombka" - piękna * Czerwone z drobinkami - x 2348578563 Bo jak czerwień może być niefajna ![]() * Holoś- patrz syndrom czerwieni Nie ma niefajnych ![]() * Kwiotki z kropkami rewelacja!* Ruffian - no tu oszalałam Jest IDEALNY! Dobór kolorów i wykonanie I nienawidzę aplikacji makes me weak ![]() * Skittlesy słooodkie. Kolory, żarówy ![]() Uffff. Skończyłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

czyli kolorowo i wesoło. Kolory zostały wybrane przez kogoś, ja wybrałam konkretne odcienie-lakiery. Nie wiem po co je tak sumiennie dobierałam, skoro aparat i tak pokazał swoją wersję? 

)

w ogóle marzą mi się takie typowo ludowe pazury, ale jakoś czasobrak ciągle u mnie panuje
nie mam już słów zachwytu dla Ciebie

Takie wakacyjne. Wakacje pełnym pazurkiem