|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wesołe z nas grubasy, ale nie czas na grymasy - więc rusza ładna dietka i zakwa
maleńka, dobrze, że pracodawczyni zrozumiała
![]() madzia, dziękuję za baciki ![]() na spacer nie poszłam, dalej żarłam i siedziałam przed kompem jutro już zapowiedziałam Tżtowi, że musimy iść i na rower i na rolki, mam nadzieję, że się nie wykręci
|
|
#182 |
|
Żona Idealna :)
|
Dot.: Wesołe z nas grubasy, ale nie czas na grymasy - więc rusza ładna dietka i zakwa
bry
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Słuchajcie Piękności moje - czytałam w ciągu dnia co pisałyście, ale nie miałam weny ani czasu, aby odpisać, a teraz muszę prędko kończyć się ogarniać (odżywka na paznokcie), przygotować śniadanko na jutro, szybki prysznic i spać, bo jutro o 5.00 pobudka i GÓRY! najlepsze jest to, że naprawdę nie brałam dużo rzeczy, bo nie należę do tego typu kobiet...a mój duży plecak jest zapełniony owszem, nie tak, jak można go wypełnić, bo nie rozchodzi się w miejscach do tego przeznaczonych, ale sam fakt, że to wszystko tyle przestrzeni pochłonęło ![]() no ale co się dziwić, skoro ja tam walnęłam śpiwór, ubrania do spania, bom zmarźluch (dresy, podkoszulek, bluza polarowa, ocieplacze), dod. ubrania w razie W ręcznik z menażką, apteczka itp. i kurnia robi się ciężkie ![]() odpowiem jeszcze Tobie Oko, bo to ważne: Ja osobiście uważam, że 2x3/dzień to dużo za dużo - trzeba mieć naprawdę w porządku organizm, aby to tolerował i po jakimś czasie zrobić sobie przerwę od picia, myślę po ok. 1,5miesiąca ![]() Iiiii, chciałam pogratulować naszym nowym Dziewczynkom ślicznie Wam idzie, nawet nie macie pojęcia, jak miło mi się to czyta, super! ![]() ![]() Ja osobiście mam nadzieję, że po powrocie z gór wrócę na dobrą ścieżkę - kontrolowane jedzenie i ruch ![]() Tymczasem uciekam przygotować śniadanko (owsianka z truskawkami, arbuzem, kiwi, suszona żurawina, rodzynki, pestki dyni i może orzechy i słonecznik) i się szykuję do wyrosława Wpadnę w poniedziałek po powrocie, koło 23.00 albo już we wtorek ![]() Ach, Kasiu! Dziękuję za odpowiedź!! ![]() i gratuluję akceptacji siebie znam to też, kiedy zauważyłam, ze wchodzę w ten rozmiar co ty bądź mniejszy, zaczęłam się lubić ostatnio gorzej się sobie podobam, ale to dlatego, że ciężki okres mam pod tym katem ![]()
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2012-06-01 o 22:41 |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja w pracy dzisiaj Aleksandra, witaj! opowiedz coś więcej o sobie ![]() Myss, czekamy! Paula, udanego wyjazdu Kochana ![]() ![]() ![]() Maleńka, zmieniłaś nick? ![]() Kasia!!!! wiedziałam, że zdasz motywujące, co?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
Hello
![]() Kino wczoraj odpadła, bo tatuś narzucił nam swoje plany...zamiast do kina pojechaliśmy na zakupy z całą moją rodzinką i na kawę na stary rynek... Zaprowadziłam ich w świetne miejsce, wszyscy byli zadowoleni poza książętami (ojciec i brat). Zrobiła się awantura, zwinęłam siebie i mojego i poszliśmy.... Ćwiczeń nie było ale był spacer i było dietetycznie poprawnie ![]() Ja też dziś w pracy...do 12.00 bo potem muszę załatwić coś... Sama nie wierzę że załatwiłam to w 2 dni Jutro lub wieczorem się wam pochwalę. Wieczorkiem lecę na Grzegorza Halame, a jutro na koncert Kamila Bednarka...wiem że to głupio zabrzmi...nie znam żadnej jego piosenki, wiem że ma świetny głos....ale idę tam po prostu stanąć, wywalić jęzor i się ponapalać ....![]() heroine86 Damy radę....będzie dobrze ja powinnam mieć luz więc możemy po śmiecić plotkami![]() Paula_M Baw się dobrze W górach pewnie stracisz trochę kalorii więc bilans się wyrówna OkoPani O tak...dziękuję, tego mi było trzeba xD Tak jak Paula mówi, to za duża dawka tego octu. Kiedyś sporo o tym czytałam i różnie ten ocet działa, a za dużo może serio bałaganu narobić. Miłego dnia Panie
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
halo
![]() Pauluś, udanego wyjazdu kochana zazdroszczę trochę chociaż na dobrą sprawę w górach siedzę cały czas ![]() heroine, bido a kiedy masz wakacje?madzia, mam dokładnie takie samo pojęcie o Bednarku, a też z chęcią bym poszła na koncert się ponapalać całe szczęście waga nie skoczyła dziś, nadal 59. mam w planach iść na rower i może pouczyć się na rolkach jeździć wieczorem.
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo
jak tam weekend? wszystkie zdrowe? Aleksandra witaj Myss ledwo po maturach a Ty już za szkołą tęsknisz? hehe faktycznie Ci sie nudzi. Mam nadzieję że ognisko było udane. Kasia za zdany ang i za spodenki a ta laska to jakaś nienormalnaHeroine jak to w pracy? ![]() A u mnie nic nowego. Posprzątałam z TŻtem a teraz odpoczywam (i maluję paznokcie ). Jakoś nie mam ostatnio nastroju.Dziś ma nas odwiedzić mój braciszek |
|
|
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja średnio zdrowa... w poniedziałek do lekarza idę. pokasłuję i smarkam trochę;P i okres mam :/ dzisiaj wynik to trochę ponad 1500 kcal. jeszcze myślę, czy nie wskoczyć na orbitreka na chwilę... żeby spalić chociaż kilka kalorii i się poruszać i chyba wskoczę. nie wiem ile wytrzymam, ale lepsze trochę niż w ogóle, prawda?![]() ** 30 minut orbitreka, 7 km (bo tempo lepsze niż ostatnio;P), ale niby tylko 80 kcal... coś mi się nie wydaje:P
84-----81,4------------------------->69-------->65 kg 15.11.12-->teraz----------------------------------------->15.04.13------->wakacje? Edytowane przez uosobienie_melancholii Czas edycji: 2012-06-02 o 21:43 |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
sharp, ja wreszcie po 2 miesiącach całkowicie zdrowa
![]() uosobienie, na rolki w końcu nie starczyło sił za orbitreka mieliśmy z Tż oglądać film, ale jak mu powiedziałam, że w przyszłym tygodniu musimy wyjść gdzieś i koniec, stwierdził że i dzisiaj możemy wyjść. korzystając z tego wyskoku spontaniczności Tżta umyłam włosy i się szykuję. skutkiem będzie pewnie 1-2mojito, no ale Tż się rozkręca, trzeba korzystać
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, fakt nawet bardzo
Szczególnie, że zaczynam się akceptować, a to najważniejsze. Jeszcze muszę trochę popracować nad spłaszczeniem brzucha i będzie spoko A mnie znów bierze jakieś choróbsko. I co najgorsze podobnie się zaczyna jak to co miałam zimą i prawie wykorkowałam I generalnie mi słabo, a jutro mam egzamin z zarządzania nieruchomości i najgorzej, że mam to z prawnikiem, więc generalnie ustawy na pamięć ![]() Miłej niedzieli |
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
uf, nawet poćwiczyłam dziś
![]() mały bilans tygodnia: wartości kaloryczne moich dni wynosiły ok. 1300-1500 kcal ![]() w ciągu całego tygodnia spaliłam ok. 1000 kcal ![]() ciekawe czy coś schudłam:P zważę się za niecały tydzień, jak będę u rodziców ![]() dzisiaj podliczyłam ilość kcal i wyszło mi 1000 a nie mam ochoty na nic, nawet nie mam nic:P także postanowiłam nadrobić "kilka" kalorii poprzez czekoladkę i sok
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
halo lasencje, co tu tak cicho?
![]() uosobienie, jak Ci wychodzi raz na jakiś czas mało kcal, to się nie przejmuj tym - lepiej sobie odpuścić niż wpychać na siłę, zwłaszcza czekoladę czy sok o tej porze w sobotę tak się skończyłam, że aż wstyd w it pierwszy raz po alkoholu miałam braki w pamięci, ale jak sobie poprzypominałam to ale raczej spoko z dietką, tak się ciepło zrobiło, że nawet zażerać mi się za bardzo nie chce ale dziś deszczowo trochę, więc zobaczę co ze spacerkiem.wczoraj znowu trzęsienie było, ale u nas nic nie było czuć. ciekawe ile to jeszcze potrwa :/
|
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Faktycznie, cicho tu straszniee Kasia, jak tam egzamin? ![]() Cieszę się że rozmowa z kierownikiem spoko poszła brawo za egzamin z angola, widzisz, mówiłam Ci że zdasz powinnam być jasnowidzem ![]() No i za akceptację siebie! ![]() Uosobienie, jeejuu jak Ty ładnie się trzymasz swojego planu ![]() chciałabym miec znowu tyle motywacji co Ty Oko, spiłaś się? co takiego nawyprawiałaś? :pPaulaa mam nadzieje że pobyt w górach udany Sharp, ognisko się udało nawet chociaż tez mnie nadspodziewanie szybeko siekło i jako pierwsza poszłam spać Ale przynajmniej dzięki temu zaklepałam sobie i M miejsce na łóżku, reszta spała na ziemi ![]() aah, już niedługo Twój ślub no, mogę Wam powiedzieć, chociaż to i tak nie jest pewne na 100%, ale tak na 95 ![]() Jadę z M do Włoch zbierać owoce tak na 2,5 miesiąca Coś zarobię w końcu ;d o ile nic się nie pokomplikuje i wszystko ładnie wypali
|
|
#196 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Ale tu cisza Ja miałam strasznie zalatany weekend, ale trzymam się planu Dziś rowerek 15 km, tak standardowo![]() Ale w sobote udało mi się zalatwić coś o czy marzyłam od lat.... Zrobiłam sobie tatuaż na nadgarstku ![]() Ciesze się jak głupia
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() czeeeeeeść ![]() widzę, że strasznie mało przez te 3 dni napisałyście... ![]() ale nie czytałam, bo nie chcę teraz tego robić, jutro ogarnę i Wam odpiszę z wypadu jestem zadowolona Kolorowych!
|
|
#198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wakacje ![]() Cytat:
![]() W miarę się trzymam zdrowo, aczkolwiek jakiś katar mam ale to już standard ![]() no w pracy odrabiałam któryś dzień maja ![]() Cytat:
![]() I jak egzamin?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( haha ) trzymam by wypaliło ![]() Cytat:
![]() czekamy na szczegółową relację bo taka na pewno będzie ![]() Ja właśnie siedzę nad kubkiem kawy i próbuję się obudzić jak mi się nie chce nic
|
||
|
|
|
|
#200 |
|
|
hej..
wczoraj zapadła decyzja - dziś odwołujemy wszystko: salę, zespół, foto itd.. nawet nie pytajcie jak sie czuję, bo jest gorzej niż źle.. proszę tylko o kciuki, bo dziś o 14 egzamin, a nie miałam nastroju ani głowy do nauki :/ buźka
|
|
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
haloo
![]() Myss, super, że się udało taką okazję znaleźć co do upicia: jak wracaliśmy, obrywałam po drodze wszystkie kwiatki wystające z ogrodzeń (głównie róże, więc wyobraź sobie jak wyglądają moje ręce teraz madzia, fajny tatuaż! napis taki optymistyczny Paula, super, że wyjazd się udał asia, trzymam kciuki ![]() u mnie w sumie też nie najlepiej/ wczoraj byłam na spacerku, dziś chyba pójdę nawet na dwa.
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Oko i tym lezeniem na podłodze nieźle Cię wzięło TŻCi wypomina, czy przeszedł do porządku dziennego po tym? ;p czemu nie najlepiej u Ciebie? co do wyjazdu to moja mama mi to w sumie załatwiała, a właściwie jej ciotka , która jeździ tam od czterech lat ;d No i nie ma też nic przeciwko temu że M jedzie, nawet się cieszy ![]() Aa i to jest gdzieś w okolicach Turynu ![]() Asia ja nawet wolę sobie nie wyobrażac jak Ci ciężko kciuki za egzamin oczywiście Heroine dziekuję ![]() bmadzialena, świetny tatuaż! nic nie mówiłaś że zamierzasz zrobić ;p <chyba ze przeoczyłam> Paula, a w jakich górach dokładnie byłaś? czekamy na ralację ![]() chyba wskakujęw dres i zrobię bum bum z BBL. ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- melduję: Bum bum zaliczone, do tego 8 min abs i hula hop ok 10 min
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
przeczytałam już wcześniej co napisałyście, ale przepraszam, nie mam nastroju żeby pisać, powrót do rzeczywistości się zaczął... gratuluję Mys i przytulam mocno Asiu wiesz mniej więcej co o tym myślę
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Dzisiaj cała przemokłam, bo tak lało teraz kicham, prycham i smarkam... jeszcze brakuje tylko tego żebym była chora Asiu przytulam Cię mocno i trzymam za egzamin mam nadzieję, że jakoś poszedł ![]() Myss, gratuluję ćwiczonek ![]() Paula, Konkurs z Perfectą dobiegł końca i jestem w rankingu ![]() Ja też jestem bez humoru... |
|
|
|
|
#205 |
|
|
hej..
egzamin nie był zły.. pod koniec tygodnia wyniki.. dzia za kciuki ![]() humor do i jeszcze w tle piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=FOc0M...eature=related
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za egzamin dalej trzymam ale na pewno będzie do przodu ![]() wyłącz tą piosenkę! |
|
|
|
|
|
#207 |
|
|
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- powiedzmy, że bardziej pozytywna http://www.youtube.com/watch?v=TCpEm...XFw&playnext=1
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
|
nie dopatruje Heroinko..
dziś same smutasy u mnie lecą :/ no ale cóż..
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

najlepsze jest to, że naprawdę nie brałam dużo rzeczy, bo nie należę do tego typu kobiet...a mój duży plecak jest zapełniony
owszem, nie tak, jak można go wypełnić, bo nie rozchodzi się w miejscach do tego przeznaczonych, ale sam fakt, że to wszystko tyle przestrzeni pochłonęło 

i po jakimś czasie zrobić sobie przerwę od picia, myślę po ok. 1,5miesiąca
ślicznie Wam idzie, nawet nie macie pojęcia, jak miło mi się to czyta, super! 
opowiedz coś więcej o sobie 

a nie mam ochoty na nic, nawet nie mam nic:P także postanowiłam nadrobić "kilka" kalorii poprzez czekoladkę i sok
ale to już standard
haha 
jak mi się nie chce nic
ja nawet wolę sobie nie wyobrażac jak Ci ciężko