Walka o zdrowe i piękne włosy część XI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-17, 14:37   #181
kuleczkka
Rozeznanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
Czyli jednak był gdzieś ukryty
Jak chcesz go do ciała, to fajnie się spisuje Na włoskach u mnie nie zdał egzaminu, za bardzo obciążał
Tak ukrył się, ale zabawę w chowanego mam opanowaną
do włosów nie chcę - bo pamiętam, że Ciebie obciążał, jak Ciebie to mnie na pewno też.
Ale jak już kupię to pewnie i tak przetestuję.
kuleczkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 14:40   #182
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuleczkka Pokaż wiadomość
Tak ukrył się, ale zabawę w chowanego mam opanowaną
do włosów nie chcę - bo pamiętam, że Ciebie obciążał, jak Ciebie to mnie na pewno też.
Ale jak już kupię to pewnie i tak przetestuję.
No przy dwójce dzieci takie zabawy, to na pewno ma się w małym paluszku
Moja córeczka ostatnio sobie znalazła nowe skrytki, za plazmą na półce i w dużej szafie

No pewnie próbuj też na włoskach jak już będziesz mieć, może akurat się sprawdzi
Np. u Ciebie lepiej się sprawdzało mycie odżywką niż u mnie, więc kto wie
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 14:50   #183
Miss Nobody
Przyczajenie

Cześć, dziewczyny!

Zdążyłam na następny wątek i póki co jest mało postów, więc piszę, nie mam przynajmniej dużo do nadrabiania. Pielęgnację moich włosów zaczęłam od końca kwietnia tego roku, bo zaczęło mnie denerwować, że nigdy nie układają się tak, jak tego chcę i zawsze mam do nich jakieś "ale". Stosuję olej na noc (trzy razy w tyg.), potem myję włosy, daję odżywkę i tyle. Wiem, że to niewiele, ale na razie nie mam funduszy na nic lepszego, jakąś lepszą odżywkę czy maskę. Od drożdży mam przerwę, przedwczoraj wylałam cały kubek do zlewu, bo nie dałam rady ich wypić. Jedenasty kubek to jednak dla mnie trochę za dużo. Zastanawiam się nad pokrzywą, może jest lepsza w smaku...

Przyjmiecie mnie do swojego licznego grona?

Dopiero uczę się dbać o włosy, więc jeśli popełniam błędy, to nie linczujcie. Zdjęcia wstawię, jak moje kudełki będą w lepszym stanie, podcięte i zadbane.

Edytowane przez Miss Nobody
Czas edycji: 2012-05-17 o 14:51
Miss Nobody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 14:53   #184
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Miss Nobody Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny!

Zdążyłam na następny wątek i póki co jest mało postów, więc piszę, nie mam przynajmniej dużo do nadrabiania. Pielęgnację moich włosów zaczęłam od końca kwietnia tego roku, bo zaczęło mnie denerwować, że nigdy nie układają się tak, jak tego chcę i zawsze mam do nich jakieś "ale". Stosuję olej na noc (trzy razy w tyg.), potem myję włosy, daję odżywkę i tyle. Wiem, że to niewiele, ale na razie nie mam funduszy na nic lepszego, jakąś lepszą odżywkę czy maskę. Od drożdży mam przerwę, przedwczoraj wylałam cały kubek do zlewu, bo nie dałam rady ich wypić. Jedenasty kubek to jednak dla mnie trochę za dużo. Zastanawiam się nad pokrzywą, może jest lepsza w smaku...

Dopiero uczę się dbać o włosy, więc jeśli popełniam błędy, to nie linczujcie. Zdjęcia wstawię, jak moje kudełki będą w lepszym stanie, podcięte i zadbane.
Hej
My tu nikogo nie linczujemy
Pielęgnacja wcale nie musi być droga, wiele produktów świetnych można kupić za kilka złotych.
A co do pokrzywy to ma smak jak dla mnie podobny do mięty

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 15:00   #185
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Nobody Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Hej
Pielęgnacja wcale nie musi być droga, wiele produktów świetnych można kupić za kilka złotych.
Witaj Miss Nobody
Zgadzam się z the rock-pielęgnacja wcale nie musi być droga, no ale jak się uzbiera troszkę masek i odżywek, to troszkę wyjdzie a jeszcze jak się wpadnie w odżywkokupoholizm
Mi pokrzywa bardzo smakuje Dołączyłabym jeszcze do tego skrzyp

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 15:15   #186
Miss Nobody
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez the rock
Hej
O, to miło.

Wiem, tylko u mnie w mieście trudno znaleźć coś z innych firm, niż z Ziai - a w Rossmannie wszystko po niebotycznie wysokich cenach, ale myślę, że jak uzbieram to pewnie pojadę i coś fajnego. Mam mały zasób portfela obecnie, bo jestem też pazurkomaniaczką, więc jeden lakier tygodniowo to podstawa.

Jeśli pokrzywa smakuje jak mięta - jestem za! Droga jest? Gdzie można kupić, w aptece?

Cytat:
Witaj Miss Nobody
Zgadzam się z the rock-pielęgnacja wcale nie musi być droga, no ale jak się uzbiera troszkę masek i odżywek, to troszkę wyjdzie a jeszcze jak się wpadnie w odżywkokupoholizm
Mi pokrzywa bardzo smakuje Dołączyłabym jeszcze do tego skrzyp
Hej, hej.

Widzę, że ty pijasz drożdże, podziwiam, sama nie wytrzymałam nawet dwóch tygodni. Bardzo chciałam je pić, bo zależy mi na szybkim podrośnięciu włosów, ale ich smak mnie obrzydza. Sięgnę po pokrzywę i skrzyp, choć efekty nie będą pewnie tak widoczne.

Jakie polecacie niedrogie maski, odżywki, oleje etc.?
Miss Nobody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 15:15   #187
Secret125
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Moje schną baardzo długo niestety też kładę się z wilgotnymi. a suszarkę to ostatnio widziałam i fryzjera taki urok naszych włosów

Tak myślałam, zdziwiłabym się gdyby było inaczej bo tyle pięknych loczków i jak to może szybko wyschnąć.
Zastanawiam się nad kupnem ręcznika z mikrofibry, może chodź trochę zmniejszy proces schnięcia włosów

Moje fotografie, moje spojrzenie na świat
https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108
Secret125 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 15:18   #188
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Secret125 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad kupnem ręcznika z mikrofibry, może chodź trochę zmniejszy proces schnięcia włosów
Ja używam ręcznika z mikrofibry do włosów i bardzo sobie chwalę, bo jest mięciutki i nie szarpie. Ale nie schną od tego szybciej.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 15:29   #189
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Będę ciąć a tak serio to doszłam do wniosku że skrócę i wycieniuje z przodu żeby ładniej się układały przy twarzy. A z długości tak 5 cm jeszcze. I na wesele się czesze przy okazji
I zdjęcia widzę obowiązkowo

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 15:32   #190
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Secret125 Pokaż wiadomość
Tak myślałam, zdziwiłabym się gdyby było inaczej bo tyle pięknych loczków i jak to może szybko wyschnąć.
Też mam ręcznik z mikrofibry a dokładnie kapturek i jest tak jak fubizka pisze on fajnie wchłania wodę zaraz po zawinięciu mokrych włosów ale co do schnięcia to niestety nie przyspiesza
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 15:33   #191
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
nowa krew! chcemy zdjęcia włosów!
Ooook, porobię w weekend i wrzucę do albumu!

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
witamy
czekamy na fotki włosków
Tak jest!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 15:36   #192
Hedonistka
Zakorzenienie

Przeglądając dziś starą prasę do wyrzucenia natknęłam się w Hot Moda Shopping na jakiś krótki artykuł o włosach, farbowaniu itp.. jak wiadomo zwykle w takiej prasie proponują naładowane silikonami super-hiper drogie maski/odżywki/szmpony... Jakie było moje zdziwienie, gdy przeczytałam na dole strony napis: warto zajrzeć na www.khadi.pl
Stary 2012-05-17, 15:54   #193
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
Przeglądając dziś starą prasę do wyrzucenia natknęłam się w Hot Moda Shopping na jakiś krótki artykuł o włosach, farbowaniu itp.. jak wiadomo zwykle w takiej prasie proponują naładowane silikonami super-hiper drogie maski/odżywki/szmpony... Jakie było moje zdziwienie, gdy przeczytałam na dole strony napis: warto zajrzeć na www.khadi.pl
Takie wpisy są sponsorowane, to niczyja dobra wola

Ja dziś testuję Biovaxa Latte

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

I wyhaczyłam sobie tą termoochronę Babyliss za 30zł razem z przesyłką, więc od razu kupiłam

To teraz z zupełnie innej beczki: znacie jakiś dobry kosmetyk z cyklu "nabłyszczacz"? Wiem, że większość z Was nie potrzebuję ale zastanawiam się nad taką inwestycją na jakieś większe imprezy.
Stary 2012-05-17, 16:13   #194
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
No ja właśnie większość butów kupuję w dziecięcych sklapach, tak samo ciuchy np. w H&M dziecięcym
Tylko mam zbyt elegancką sukienkę i takich butów pod ten fason i w dodatku na obcasie nie dostanę w takich sklepach
ale szpileczek 35 ja widze własnie bardzo duzo napewno coś znajdziesz, wiekszy jest problem z 35 płaskimi

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcie włosów, róznica miedzy jednym a drugim to niecałe dwa tygodnie. Zdaje się, że rosną trochę
(po lewej z dzisiaj, po prawej z 2 maja)
wow. ale urosły!

a ja dzisiaj zrobiłam papiloty , takie srednie wyszły

dzisiaj juz musze zamówić ten TTmam nadzieje ze strona nie bd płatac więcej figli ^^

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja dziś testuję Biovaxa Latte
daj znac jak ci przypadnie do gutu, bo jaj mam saszetkę i musze wypróbowac

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 16:38   #195
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, że temat padł, bo od dłuższego czasu poszukuję małej szczotki z włosia do torebki W domu używam takiej z dzika, ale jest duża i często jej zapominam. A odkąd używam włosia już zupełnie nie umiem się uczesać taką zwykłą plastykową szczotką A od tej mięciutkiej dla dzieci nie elektryzują się włosy?
mnie nie elektryzuje. Znaczy.. na początku elektryzowała, ale wtedy to ja totalne siano miałam. Teraz jest spoko.

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
nie no,nie wierze, w mieście gdzie chodze do szkoły jest sklep organique! nawet na tej samej ulicy, jak to sie stało, że ja go nie widziałam? nie pomyślałabym, że na takim zadupiu bedzie taki sklep
Ooo! Skoro TG to dobrze wiedzieć! Coś mi się wydaje, że zawitam w te strony, gdy tylko fundusze pozwolą.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 16:53   #196
Nolley
Wtajemniczenie

Cytat:
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

I wyhaczyłam sobie tą termoochronę Babyliss za 30zł razem z przesyłką, więc od razu kupiłam
gdzie, gdzie, gdzie?

MOJA PIELĘGNACJA

WYMIANKA
Nolley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 16:55   #197
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nolley Pokaż wiadomość
gdzie, gdzie, gdzie?
Na allegro u sprzedawcy HAIR-SHOP
Stary 2012-05-17, 16:59   #198
Nolley
Wtajemniczenie

Cytat:
Na allegro u sprzedawcy HAIR-SHOP
eh, właśnie sprawdziłam jego skład, bo słyszałam, że jest super, a tu denat na 2 miejscu

MOJA PIELĘGNACJA

WYMIANKA
Nolley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 17:35   #199
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
mnie nie elektryzuje. Znaczy.. na początku elektryzowała, ale wtedy to ja totalne siano miałam. Teraz jest spoko.

Ooo! Skoro TG to dobrze wiedzieć! Coś mi się wydaje, że zawitam w te strony, gdy tylko fundusze pozwolą.
już widzę jak ten sklepik jest okupowany przez śląskie włosomaniaczki. Mnie ciekawi dlaczego akurat w TG, a nie Katowicach, normalnie zaszczyt dla moich włosów Tylko najpierw portfel musi dostąpić zaszczytu pieniężnego...

Zaraz sobie poczłapię nałożyć maść BD i lniany...
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 17:59   #200
201606242139
Konto usunięte

Przyszłam na chwilę sobie humor poprawić, ale obliczyłam, że przy obecnym stanie zdolnościowym moich włosów, które dzięki Khadiemu rosną 2 cm w miesiąc - w grudniu będę miała je już na długości za talię pierwszy raz w życiu chcę już zimę
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:02   #201
Kinga_Jana
Raczkowanie

Talking Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Hej Dziewczyny ;-) !

Podziwiam Wasze pięknę włosy
Od dłuższego czasu staram się reanimować swoje ( to już rok bez prostownicy ). Jest lepiej, ale spektakularnych efektów jak na razie brak.

Jesteście dla mnie inspiracją i skarbnicą wiedzy, więc mam nadzieje, ze w razie pytań i wątpliwości bede mogła liczyć na waszą pomoc?
Kinga_Jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:13   #202
201606242139
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kinga_Jana Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny ;-) !

Podziwiam Wasze pięknę włosy
Od dłuższego czasu staram się reanimować swoje ( to już rok bez prostownicy ). Jest lepiej, ale spektakularnych efektów jak na razie brak.

Jesteście dla mnie inspiracją i skarbnicą wiedzy, więc mam nadzieje, ze w razie pytań i wątpliwości bede mogła liczyć na waszą pomoc?
Ja tu specem nie jestem, ale dziewczyny na pewno Ci zawsze pomogą
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:35   #203
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nolley Pokaż wiadomość
eh, właśnie sprawdziłam jego skład, bo słyszałam, że jest super, a tu denat na 2 miejscu
Większość kosmetyków termoochronnych w sprayu ma denat w składzie, bo inaczej by się nie dało ich zrobić.

Jestem po Biovaxie Latte i powiem Wam, że pupy nie urywa Włosy wprawdzie są miękkie i gładkie w dotyku, ale lekko spuszone. Następnym razem po jego nałożeniu, nałożę na 2 min coś z silikonem do spłukiwania, to pewnie załatwi frizz. Chyba moje włosy wolą rzeczy nawilżające, niż proteiny.

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-05-17 o 18:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 18:53   #204
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
No, to fajnie, że Ci przypasowała
A w jakim połączeniu lubisz najbardziej
Ja chyba z olejem przed myciem, później z maską po myciu, a najmniej mi chyba odpowiada solo
Wiesz, w sumie nie kombinuję z nią zbytnio i mieszałam tylko z odżywką/maską Może niedługo zmiksuję z olejem jakimś... Ale to zalewasz najpierw ciepłą wodą, czy od razu dajesz olej?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:59   #205
anngeli
Zadomowienie

Witam i ja w nowym wątku.
Super wierszyk na początku

Dzisiaj odebrałam Jantar x2 i właśnie jedną buteleczkę przelałam do takiej z atomizerem i już skalp lekko spryskany, uprzednio wymasowany masażerem. Zaraz sobie też na długość spryskam i zwiążę w koka.

Powiedzcie mi, Jantar dawał wam jakieś rezultaty pryskany na długość?
Ja zawsze stosowałam go na skalp w celu porostu i wzmocnienia.
I faktycznie trochę mi przyśpieszył wzrost, skalp odżył i dużo bejbiaczy się pojawiło przy czole.

6.07.2008r.
T.

anngeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 19:21   #206
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
co ja mam powiedzieć z moim 41 chociaż kiedyś pani w tramwaju zwróciła mi uwage że jak na mój wzrost mam małą stopę
Ehh, ja tez mam czesto 41, ale juz nie chcialam straszyc na watku tym rozmiarem

Co za komplement

Cytat:
Każda stopa może być ładna
Ja ogólnie strasznie dbam o stopy, aż chyba przesadnie, ale śmieję się, że mam "stopofobię"
Nie lubię patrzeć na innych stopy, nigdy bym nie pożyczyła od kogoś butów czy skarpetek, no i jak idę w gości, to wolę chodzić na boso, niż założyć kogoś kapcie
Wiem, wiem, dziwaczka ze mnie
Ojj, nie kazda... Przy duzej stopie trzeba szczegolna uwage zwracac na kroj buta - ja kupuje takie, zeby optycznie zmniejszaly stope... O ile znajde takie!

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2012-05-17 o 20:14
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 19:41   #207
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
już widzę jak ten sklepik jest okupowany przez śląskie włosomaniaczki. Mnie ciekawi dlaczego akurat w TG, a nie Katowicach, normalnie zaszczyt dla moich włosów Tylko najpierw portfel musi dostąpić zaszczytu pieniężnego...
a ja muszę przyznać, że nie jestem jakoś wybitnie szczęśliwa, że to TG, bo jednak wolałabym Katowice. Ale cóż, nie będę aż tak wybrzydzać.. Dobrze, że jest.

Od połowy czerwca zaczynam kurację Novoxidilem. Boziu, spraw, by mi się zagęściło!

nafiyqa, dziwne słuchy mnie doszły, że Pan Krupski odszedł z KKK. Prawda li to?

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2012-05-17 o 19:43
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 19:52   #208
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem po Biovaxie Latte i powiem Wam, że pupy nie urywa Włosy wprawdzie są miękkie i gładkie w dotyku, ale lekko spuszone. Następnym razem po jego nałożeniu, nałożę na 2 min coś z silikonem do spłukiwania, to pewnie załatwi frizz. Chyba moje włosy wolą rzeczy nawilżające, niż proteiny.
oo szkoda

Cytat:
Napisane przez anngeli Pokaż wiadomość
Witam i ja w nowym wątku.
Super wierszyk na początku

Dzisiaj odebrałam Jantar x2 i właśnie jedną buteleczkę przelałam do takiej z atomizerem i już skalp lekko spryskany, uprzednio wymasowany masażerem. Zaraz sobie też na długość spryskam i zwiążę w koka.

Powiedzcie mi, Jantar dawał wam jakieś rezultaty pryskany na długość?
Ja zawsze stosowałam go na skalp w celu porostu i wzmocnienia.
I faktycznie trochę mi przyśpieszył wzrost, skalp odżył i dużo bejbiaczy się pojawiło przy czole.
mi jantar wygładza wlosy

Moja pielęgnacja włosów
Stary 2012-05-17, 20:13   #209
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
nafiyqa, dziwne słuchy mnie doszły, że Pan Krupski odszedł z KKK. Prawda li to?

Taaaak
Skupia sie na Tune niestety.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:15   #210
karmazynka99
Zakorzenienie

zamówiłam TT

Moja pielęgnacja włosów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości