|
|
#181 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tak na poważnie - nie wiem, nie mam pojęcia, w takich sytuacjach moge wziac najlepsze kiecki, kosmetyki, buty i picowac sie godzinami pierwszego dnia - i tak najlepiej wygladam tylko.. pierwszego dnia jesli chce sie dobrze bawic, to nie ma szans na to, ze picowanie sie da mi jakies super rezultaty, moge liczyc tylko na wdziek mocno stlumiony kacem i poczuciem wstydu ![]() Cytat:
|
|
#182 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko taka nieogarnięta na razie jestem po tym wszystkim, ale wracam do żywych ![]() włączę, potrzebuję teraz pozytywnej muzyki ![]() Cytat:
ALe zrobię wyprzedaż szafy na allegro, uzbieram za urodziny i pojadę. Tylko nie mam z kim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale idzie ku lepszemu, chociaż nadal jestem grubasem Ale super! Trzymam kciuki! ![]() ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#183 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Twierdzi, że serio schudłam i w sumie sama to po sobie trochę widzę.O nie, ale proszę, wybacz mi! To praca, nie ma czasu na gotowanie zdrowych pierdół! Ano wiem, ale ciężko mi to zaakceptować, ja i Julian zawsze byliśmy razem, a teraz 2-miesięczna rozłąka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle mam straszny problem ze studiami, bo jeśli się nie dostanę, to chyba pójdę na rok do technikum farmaceutycznego. Na innych studiach mi pozabierają ECTSy i bym musiała na 5 roku płacić ciężkie pieniądze. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-21 o 16:51 |
||||
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aga, to jest dobra pomysł z tym technikum w razie niedostania się ![]() A ono też nie jest płątne?
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-05-21 o 16:53 |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie złożyłabym do bezpłatnego, trochę mi szkoda kasy na opłacanie szkoły policealnej, którą pewnie rzucę po roku :P Ale ECTS szkoda mi jeszcze bardziej, bo farmacja jest drogim kierunkiem. Mam nadzieję, że dostanę się w tym roku, to mi oszczędzi zawracania sobie tyłka :P
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-21 o 17:40 |
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
MP głupolu! Ten blond to taka artystyczna prowokacja
Nigdy nie przeszłabym na blond )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie przeraża jedno - moje włosy. Chyba kupię zgrzewkę suchego szamponu, mąki ziemniaczane, skrobie kukurydziane i wszystko co tylko się da Nawet nie wiem jak to wszystko wygląda od strony organizacyjnej. Chyba poczytam w internecie..
|
|
#187 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ohh yeah trzymamy kciuki, o której ta rozmowa?
będę trzymała kciuki z całych sił!Cytat:
![]() Cytat:
Ale tak od ucha w dół i jest ok Cytat:
![]() Ja też się cieszę ze swoich -2kg., a za chwilę myślę Boże co Ci z tych 2kg. skoro waga i tak pokazuje nieludzkie cyfry ![]() Cytat:
A serio to tak z ciekawości, nie brałaś mojego miasta pod uwagę Nie wiem jaki nasz medyk ma poziom,ale faaajnie byłoby mieć w mieście kogoś z naszej paczki ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, nie brałam pod uwagę Białegostoku, bo mam tam trochę daleko. Aż 700km :P Do Krakowa miałam składać tylko ze względu na TŻ i to było jedyne miasto tak daleko od domu. Raczej celuję w takie z odległością max do 500km
A medyki są na tym samym poziomie w całym kraju, także np. jakbym szła na medycynę, to bym wszędzie składała Ogólnie mamy bardzo wysoki poziom kształcenia w dziedzinie medycyny w Polsce.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-21 o 18:02 |
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
wróciłam przed chwilą z grillowania zjadłam tylko jedną kiełbaskę,bułeczkę i pochłonęłam mnóstwo gum Mamba i kinder czekoladki spiekłam sobie klate i plecy w końcu jakaś opalenizna zaraz zabieram się za ćwiczenia. mp - powodzenia, trzymam mocno kciuki laura - te dzieciaki komunijne są teraz taaaakie straszne
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj ćwiczyłam z Ewką i muszę się pochwalić, że na początku było tak, że omal nie wyzionęłam ducha, a teraz robię całą serię bez odpoczynków
Lubię te ćwiczenia Agnesuk, ja bym poszła sobie na grilla Kolega mnie nawet zapraszał, ale niestety musiałam odmówić/przełożyć na sierpień, bo lada dzień wyjeżdżam.Mnie też przerażają komunie, a raczej prezenty i rewia mody. Dobrze, że dzieci teraz częściej mają alby. |
|
|
|
#191 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana jesteś.... wazeliniarzu ja tam się rzadko uśmiecham tak na full, nie lubię swojego wyszczerzu :PCo do kiecki - rozumiem Twój ból, miałam tak jednego sylwestra, co prawda kiecka minimalnie inaczej skrojona ale materiał identyczny (i mega charakterystyczny). Ale byłam wkurzona, na szczęście była mapetem. Aaa gratuluję egzaminu i rozmowy! Już trzymam kciuki, wszystkie trzymamy, z takim wsparciem musi się udać! Cytat:
![]() Tak jak pisałam, ze mną nadal jeszcze nie jest najlepiej, jestem słaba i mega odwodniona... Buu, ale się załatwiłam
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Karola, kup sobie osłonkę, taką jak przyjmuje się przy antybiotyku to Ci trochę pomoże wszystko unormować
Cytat:
kto by nie chciał ![]() Chociaz myślę,że aż tak źle z tymi prezentami nie jest, rower, złota biżuteria, zegarek nadal są na czasie Miłego dnia laski Pozdrawiam z mojej wioski, zajechałam dzisiaj zaparkować samochód na tyłach apteki,a tam ... krowy się pasą za pastuchem |
|
|
|
|
#193 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny kciuki sie przydadzą
odpowiadając na wszelkie pytanie w kwestii rozmowy: 1. Rozmowe mam jutro na 16 2. Nie mam pojecia ile jest osób które zauważyły to ogłoszenie i wysłalo dokumenty, mam nadzieje że malo ale kancelaria jest w miejscu gdzie dokumenty mógł zlożyc caaaaały powiat ale Pan Komornik ( ) zadzwonil i to sie liczy ![]() 3. AAAAAAAAAAAAAAAA!!! o co on mnie tam może pytać? Juz sie stresuje 4. pamietacie to zdjęcie w lokach, jasnej spódnicy i czerwonej marynarce? Moge tak jutro isc? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana małymi kroczkami dotrzemy do celu (ja na razie sie oddalam - znów 57 na wadze ).....Heh, wiedziałam, że mogę na Was liczyć ![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie, że jest opalenizna - to zawsze jakis plus ![]() Cytat:
![]() Ja mam takie widoki za oknem codziennie ![]() Idę na kawę, OMG jakie to życie jest monotonne ![]() W ogóle usiadłam wczoraj do rachunkowości i nic a nic mi to nie wchodzi, ale kompletnie nic
|
|||||
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Hejkaaaa
![]() BŚ i Monia gratuluję 4 i 2kg. ![]() Jestem z Was mega dumna ![]() Karola Wracaj szybko do formy Ja tak jak Monia chciałabym quada czy coś Fajne są ![]() Mnie w tym roku szykuje się wesele i chrzciny... I to tego samego miesiąca MP, trzymam kciuki za rozmowę ![]() U mnie dietowo wery gud Nauka też idzie całkiem sprawnie Życie uczuciowe... Kurcze... To ja jestem taka pogmatwana i skomplikowana czy te sprawy damsko-męskie takie są? Winyl..... Co do szczegółów... Tym razem sama nie wiem o co mi chodzi. ![]() Nie, jednak doszłam do wniosku, że nie chcę żeby ta wcześniejsza sytuacja się powtórzyła i nic z tego nie będzie. Idę robić sałatkę z tuńczykiem, ryżem i warzywami
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-22 o 10:46 |
|
|
|
#195 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super super! nie odpuszczaj teraz na weekend też nas czeka grillowanie... pęknę! Cytat:
czemu? można prosić o składniki do sałatki? jakie warzywka?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chyba po listonoszu, bo u nas w domu nikt nie przywiązuje wagi do pieniędzy
![]() Wiem.. Ja byłam szczęśliwa, że za pieniądze komunijne dostałam komputer stacjonarny, a tu proszę - będzie laptop ![]() Nawet zegarka nie dostałam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2.OOOO takiej jeszcze nie jadłam! U mnie tuńczyk zawsze je się z kaszką kuskus i ogórkiem konserwowym
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
loriette- ja za pieniądze komunijne kupiłam sobie rower! nawet do głowy nie przyszedł mi laptop, komputer, albo jakieś inne cuda.
cieszyłam się jak głupia z tego roweru. a teraz dzieciaki dostają rowery? nie. laptopy, xboxy, komórki i pozniej w szkole się nabijają jak ktoś dostanie mały prezent...
|
#198 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biedna dziewczyna...Cytat:
![]() super A na wadze dużo spadło? Zresztą waga nie ważna nie musi wogóle spadac żeby tylko inni widzieli ![]() super przez rok Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Matko ale jestem zmęczona! cały weekend w szkole, wczoraj i dziś w pracy i dopiero teraz mam chwilkę wolną A jutro wolne ![]() |
||||||
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje!
a w nagrodę zjedz coś niezdrowego hihih dziewczyny, zaczełam drugi tydzień BBL i jestem zachwycona! bułki wew. ud się zmniejszyły, już się nie stykają, kiedy stoję!! te ćwiczenia robią jakieś cuda, a to dopiero początek zobaczymy co bedzie po 8 tyg zrobiłam zdjęcia w pierwszym tyg. i dzielnie czekam do 8 tyg. żeby znowu pstryknąć zdjecie!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-22 o 12:41 |
|
|
|
#200 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czemu? ![]() Ja jakoś za tunczykiem nie przepadam ![]() Cytat:
Cytat:
Leżałam godzinę tyłkiem do słońca, muszę trochę nogi opalić Mała biegała wkoło domu więc liczę, że zaśnie a ja zaraz zrobię sobie kawę i spróbuję sie trochę pouczyć ![]() U mnie na razie dietowo ok, na śniadanie owsianka, potem kawa, przed chwilą jabłko. Na obiad chyba zrobię zupę jarzynową a dalej to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() Agnesuk jak ja Cię podziwiam
Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-05-22 o 12:47 |
||||
|
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzisiaj na śniadanie - biała bułka z turkiem, szynką i pomidorkiem. przed chwilą wciągnęłam sucharka z kminkiem i marzę o twardym, soczystym jabłku!! muszę się przejść do biedry, ale jak czuję ten upał za oknem, to masakra. na obiad też nie mam pomysłu... ja też, już się nie mogę doczekać! będzie cieżko, ale cóż. muszę się pozbyć tych udzisk Cytat:
ja też lubię swoje nogi, tylko muszę nad nimi trochę popracować , a wtedy bede przeszcześliwa o!
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadrobilam Was, ale nie sposob wszystko zacytowac. Mialam alko-weekend. A jakze moglo byc inaczej?? moj zoladek nigdy nie strajkuje moze wtedy pilabym mniej. DOSTAJECIE BANA ZA NIE WYPROBOWANIE PIWA SOMERSBY tz mi pokazal, bo on ostatnio lubi smakowe. Piwo wchodzi jak soczek, ma 4,5 % czyli tyle ile redds. Pychota! od tygodnia smaruje sie setum z eveline i skora jest bardziej napieta ale zeby ten cellulit zwalczyc to potrzebuje czasu ![]() bania, 2 godziny na silce, o jaaaaaaaa, ja nie mam miesni to bym padla! karola, co zwiedzalas we Wro?? bo ladne zdjecia masz w albumie smietanka, bedzie dobrze dzisiaj np. ide do pracy z plastrem na brodzie. Mam dwa wielkie strupyzaraz wychodze do pracy, wciaz ten sam problem co jesc?? a o 21 ide do kina. Ostatnio kupuje obiady na wage, wiecie to jedzenie co sie samemu naklada na talerz i Pani wazy i mowi ile pieniazkow. Wcinam lososia z warzywami ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- DZIEWCZYNY JA TEZ POPROSZE LINKA DO BBL!!! mam juz raz sciagniete ale tam potrzebne haslo i sie wkurzylam bo nie mam hasla
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, a ile trwa taki jednorazowy trening, 40 minut? Bo potrzebuję czegoś, żeby UTWARDZIĆ uda. Bo jak siadam to one tak brzydko się rozpłaszczają. Chcę żeby były sprężyste, bo w sumie stykać to się nie stykają, ale żeby były ok to musiałabym cały czas stać.
Dzisiaj w krótkich spodenkach jechałam po Młodego do szkoły - Boże.. moje udziska na siedząco są straszne
|
#205 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym włożyła dłuższą kieckę albo jakieś spodnie na kant :P Nigdy nie odważyłam sie pójść w spódnicy na rozmowę, nie wiem dlaczego ![]() Cytat:
![]() Która wczesniejsza sytuacja Związek, miłość i takie tam to w ogóle skomplikowane ![]() Cytat:
)kosztuje tyle samo jak nie więcej niż komputer albo laptop ![]() Jem mało, ale wolę nie pisać bo wizaż mnie zje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Opierdzielam się, zaraz zrobię herbatę i posiedzę przed apteką, taka zmuuuła
|
|||||
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Sałatkę robię tak:
na sam spód woreczek ryżu, później papryka/ogórek konserwowy w kostkę, później jajko, kukurydza, na wierzchu tuńczyk i na to trochę majonezu ![]() Monia, długa historia... Nie chcę smęcić i zanudzać Chwilowo jestem całkiem zadowolona ze swojego życia i nie chcę psuć sobie jego jakości ![]() A dołki z powodu figury... Odchudzam się i staram się w miarę akceptować A prezent....... Na chrzciny chyba z rodzicami dam prezent, tzn. oni dadzą, a wesele.. Jak będę szła i jeśli już pójdę z kimś to osobny... ![]() W miarę się już opaliłam
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może bym zrobiła taką sałatkę, tyle że z kurczakiem albo z szynką bo nie znosze tuńczyka ![]() Ja powoli zaczynam siebie akceptować, ale podobnie jak Laura, jak siadam jadąc samochodem to całą moją samoakceptację szlak trafia Idę po pracy z koleżanką coś zjeść. Wezmę sałatkę, tylko pewnie nie oprę się pieczywu tostowemu |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ja wczoraj byłam na chińskim... Kurczak orientalny z ryżem i powiem Ci, że nie zjadłam całego
![]() Podobnie jak Ty ostatnio coś baaardzo mało jem
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
a ja dalej żrę ile się da
Fajnie, że podoba Wam się Wasze życie Ja właśnie uświadomiłam sobie kilka rzeczy: 1. Moje podstawy księgowosci są zbyt "podstawowe", żeby w ogóle iść na ta rozmowę. 2. Nie mam co tam ubrać. 3. Nie idzie mi nauka, po prostu nie i tyle. Te egzaminy to bedzie klapa. 4. Znów mam galaretowate uda. 5. Koło brwi rośnie mi jakiś syf/wrzód - nie wiem, ale boli. 6. Jestem wiecznie głodna. 7. Pęka mi głowa od kilku dni a leki nie pomagają. 8. Nie moge sobie znaleźć miejsca na ziemi, bo w domu jest za duszno, na dworze za ciepło, a w cieniu zimno. Czy to kryzys wieku średniego? |
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spięte włosy, minimum biżuterii, delikatny makijaż. Stonowane ubranie: najlepiej koszula + spódnica/sukienka do kolan, stonowany żakiet, buty pełne koniecznie cienkie beżowe rajstopy (nie takie błyszczące) Napisz co masz to coś ułożymy, dress code na rozmowie jest bardzo ważny Zapyta Cię pewnie o rodzinę (chociaż teoretycznie nie powinien ), dlaczego zalezy Ci na tej pracy, dowiedz sie jak najwiecej o tej kancelarii komorniczej w razie gdyby czegoś chciał się dowiedzieć.Jak będzie upierdliwy pytania typu największy sukces/porażka ![]() Może zapytać o zainteresowania... No i dać jakieś zadanie merytoryczne ![]() Dziewczyny, dzięki, te 4 kg dały mi kopa ![]() Ewelka, właśnie boję się o cerę, no ale jakoś będę się chroniła przed wysypem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

. Proszę, proszę, proooooszę! 
Piekarnik Laury
Ale tak od ucha w dół i jest ok 

) zadzwonil i to sie liczy 
BLOGUJĘ
Wracaj szybko do formy 
biedna dziewczyna...