![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
dekajka ty mi tu o spaniu nie pisz ja chodze jak zooombie dzis
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swoją drogą zamiast naklejek na wódkę polecam zawieszki, dużo mniej roboty z nimi jest : ) ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- na toxo czekałam dzień na hiv 3 dni, ale tylko dlatego że nie było jakiejś babki co przeprowadza te badania a tak tez bym miala je na drugi dzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Ja tez miałam tyle badań i chyba z 5 próbek aż mi pobieraly
Na ślubie gdzie byłam swiadkowa para młoda miała tylko mamy i były po prostu kwiaty i tyle, bez piosenek, specjalnych podziękowań itd Właśnie zrobiłam i wciagnelam zupę szparagowa, zaraz wstawie do piekarnika kaszanke, a na popołudnie zrobię sałatkę szpinakowa i sie dopcham truskawkami, no i zelazo musi mi skoczyć ![]() Widzę ze w lidlu bedzie nas duzo, tez po pracy Tz chce podjechać ![]()
#185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
Juz to widze jak wszystkie watkowe mamusie by sie rzucily na 1 lidla , pewnie od razu zabraklo by esek , bo wszystkie takie chudziny dopiero wtedy byla by wojna.
![]()
#189 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które są mamami, powiedzcie mi bo sie zastanawiam nad rozmiarem kombinezonu dla dziecka.
Wiadomo, że my bedziemy rodzic w zime, wiec na wyjście ze szpitala trzeba go ciepło ubrac. Jaki rozmiar trzeba kupic dla takiego dziecka? Dodam też, że nie chce żeby on był tylko na raz, tak żeby mi starczył na całą zime. No i ja i tż jesteśmy wysocy, wiec dzidziuś też pewnie bedzie długi, a jak nie bedzie to na pewno szybko urośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
o Boże.... zaraz dostanę zawału przez Was !!!
![]() ![]() ![]() Wczoraj czytałam Was cały dzień, bo wzięłam sobie za punkt honoru, żeby przeczytać wszystko od strony 126.... zostało mi tylko kilka stron, a dzisiaj wchodzę..... i widzę 7 w nowym wątku !!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa help!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() zacznę może od przywitania wszystkich nowych, nieznanych mi jeszcze przyszłych mamuś ![]() ![]() gratulacje kochane, że tak Wam pięknie poszły egzaminy ![]() widziałam suknię ślubną - na takim ciut niewyraźnym zdjęciu, ale bardzo mi się podobała widziałam bukiety - CUDNE! na dole załączam swój ( akurat mi go małżon niesie ) ![]() ![]() widziałam sesję na facebooku - super! że też ja nie pomyślałam o takiej ![]() imiona Sebastian i Małgorzata - boskie ![]() ![]() badania genetyczne - ja robiłam tylko usg, wyszło mi prawdopodobieństwo 1:2300 i powiedział mi ginek, że nie muszę dalej robić, bo nie ma sensu. liczył paluszki, wszystkie organy obejrzał, przepływy itp - wszystko jest ok ![]() jeśli chodzi o wagę, to ja schudłam około 1,5 kg ( jakby to powiedział mój TŻ: taka większa kupa ![]() ![]() ![]() kopniaczki ..... ![]() ![]() imię Milena: moja kuzynka właśnie ma tak na imię, mówimy na nią Milka, Milszka, Mila ... bardzo ładne imię ![]() kamera na weselu: ja osobiście żałuję, zapłaciłam kupę kasy, płyty nawet do końca nie obejrzałam, taka byłam wkurzona, że zrobili brzydki montaż. gdybym miała możliwość 2gi raz wybierać, to postawiłabym tylko na dobrego fotografa. Mam piękny album, do którego czasami wracam. wózki/foteliki Maxi Cosi - są super ![]() ![]() ![]() więcej nie pamiętam ![]() ![]() ![]() PS: proszę mnie nie usuwać z listy - cały czas jestem w pobliżu ![]()
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a byłam kiedyś na weselu gdzie była właśnie tylko mama pana młodego i po prostu dziękował tylko jej. nikt na to krzywo nie patrzył |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |||||
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja siedzę na L4 i nie zamierzam już wracac do pracy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ......................... ................ Wróciłam z Lidla.. myślałam, że padnę z gorąca..niby jest wiaterek, ale ciepły.. Kupiłam legginsy- są super , materiał rewelacyjny i nie są prześwitujące. Rozmiarów byla cała masa- babeczka dokładała z magazynu jak przyszłam ! No i oczywiście skusiłam się jeszcze na bodziaki.. Kupiłam dziewczęce..no nic lekarz mówił abym się jeszcze nie nastawiała na córeczkę, bo na połówkowych powie na 100 %, ale 14,99 to nie majątek. Najwyżej jak okaże sie, że mam synusia to bodziaki dostanie koleżanka, która rodzi w lipcu córeczkę.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-05-24 o 13:45 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
jej dziewczyny wchodzę na IIIczęść a Wy już 7 stron!!!masakra nie dam rady nbadrobic, netmi sie wiesza ostatnio chyba komp mi pada
idziemy dziś do kina wieczorkiem, wczoraj byl taki przyjemny wieczor byli8smy na starym rynku na spacerku bylo super ![]() ja wlasnie zjadlam obiadek-zawijanca drobiowego z serkiem, sos serowy i ryż oraz marchewka z jablkiem widze ze rozmawiacie o weselach, nalepkach na wodke, ciesze sie ze nie mam wesela bo bym zwariowala z tym wszystkim to nie na moje nerwy nigdy nie chcialam slubu kocielnego, bialej sukni, wesela ![]() ![]() ale za to uwielbiam oglądac cudze wesela |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nikt Cię nie usunie ![]() Cytat:
![]() Co do bodziaków- to też początkowo chciałam je kupić, ale one są własnie bardziej pod konkretną płeć, więc narazie się wstrzymam ![]() Dobrze, że w razie czego masz komu oddać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Ja nosze emke, a wiec tez powinno byc ok
![]() ![]()
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja np. też zawsze mówiłam, że kościelnego nigdy w życiu nie wezmę, tylko cywilny i po wszystkim. No, ale tak to już jest w życiu- nigdy nie mów nigdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak myślałam właśnie że mogą gdzieś wysyłać, więc pójdę wcześniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kombinezonu to wlasnie nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam nadzieję, że będą jakieś kremowe.. No nic najwyżej córeczka koleżanki dostanie je w prezencie ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
ja też się melduję !
I powtarzam to co w poprzednim wątku, mój ostatni wpis ! SCHUDŁAM 4 KG ! a nie wymiotuje. Czy to normalne ? ![]()
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
Chyba tak bo ja np nic nie schudlam ale nie mieszcze sie w moje jeansy, a wiec wydaje mi sie ze waga spadla a brzuch ja nadrobil, bo mam juz taki ciazowy, a zauwazylam ze nie jem slodyczy, jakos mnie nie ciagnie
#206 | |
Zakorzenienie
|
Na to liczę..
![]() Nie chodzi o to, że już się nastawiłam na dziewczynkę, ale mój instynkt zaczyna mi to podpowiadac.. ![]() Cytat:
Ja schudłam 4 kg., ale non stop wymiotowałam i nie miałam na nic apetytu.. Wiesz stres swoje również robi.. wiec może to jest powód ?
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Matko chyba ze 2h Was nadrabiałam ale dałam radę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby było za bardzo dopasowany to byłoby mu chłodniej ![]() My prawdopodobnie nie będziemy kupować głębokiego wózka, bo sie nie opłaci ![]() A tak to w zime do auta i z auta. A przychodnie mam 100metrów od domu. Wiec znoszenie wózka bedzie udreką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.