Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 13:20   #181
weronika23
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

dekajka ty mi tu o spaniu nie pisz ja chodze jak zooombie dzis
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:21   #182
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
dekajka ty mi tu o spaniu nie pisz ja chodze jak zooombie dzis
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:23   #183
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
w pracy

Jedź koniecznie do lekarza, a jak nie to na IP.
Trzymam mocno aby to nie było nic groźnego!

To trzymam żeby nie czekali do ostatniej chwili.

No dokładnie.

Żeby tak od osób trzecich się dowiadywać
Nie wiem, ja jak dostaję jakieś zaproszenie i jest na nim prośba o potwierdzenie no to nawet grzeczność i szacunek wymaga, zeby w terminie odpowiedzieć

No sporo

Alkohol- o który wczoraj posprzeczaliśmy się z TŻ, ale szybko była zgoda
Wystrój sali, kościoła, muszę zaklepać kosmetyczkę, bieliznę kupić, tort i ciasta to na tydzień przed ślubem mamy zamówić, ustalić menu, buty TŻ, naklejki na alkohol, biżuterię dla mnie, kotyliony i podziękowania dla gości. No i jeszcze w kościele jakieś sprawy- typu opłata za ślub, zaświadczenie o naukach, zaświadczenie o spowiedzi- ale to na spokojnie
to jeszcze sporo ci zostało.
ja swoją drogą zamiast naklejek na wódkę polecam zawieszki, dużo mniej roboty z nimi jest : )

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Cześć Kobiety
Melduję się w trzeciej części.
Mam pytanko - ile czeka się na wyniki toxoplazmozy i HIV? Tak mniej więcej
na toxo czekałam dzień na hiv 3 dni, ale tylko dlatego że nie było jakiejś babki co przeprowadza te badania a tak tez bym miala je na drugi dzień.

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:26   #184
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Ja tez miałam tyle badań i chyba z 5 próbek aż mi pobieraly
Na ślubie gdzie byłam swiadkowa para młoda miała tylko mamy i były po prostu kwiaty i tyle, bez piosenek, specjalnych podziękowań itd
Właśnie zrobiłam i wciagnelam zupę szparagowa, zaraz wstawie do piekarnika kaszanke, a na popołudnie zrobię sałatkę szpinakowa i sie dopcham truskawkami, no i zelazo musi mi skoczyć
Widzę ze w lidlu bedzie nas duzo, tez po pracy Tz chce podjechać

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:26   #185
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
to jeszcze sporo ci zostało.
ja swoją drogą zamiast naklejek na wódkę polecam zawieszki, dużo mniej roboty z nimi jest : )
no sporo, ale to same drobne rzeczy
Dziękuję za radę
Stary 2012-05-24, 13:27   #186
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Super, że wszystko ok

Ja to na Twoim miejscu ułatwiałabym sobie życie na maxa I np. całkowicie z tych naklejek na wódkę zrezygnowała - przecież to chyba tyyyle roboty Albo kotyliony - dla mnie całkowicie zbędna rzecz, a jak jestem gościem na weselu, to mnie to tylko wkurza bo mi sukienkę dziurawi Mam nadzieję, że u mojego brata tego nie będzie, bo się zbuntuję i nie dam sobie przypiąć Zbyt piękną sukienkę sobie wczoraj przypadkiem kupiłam
do kotylionów podeszłam tak samo, najpierw je chciałam później stwierdziłam że to zbędny wydatek, i tak panowie mają je przy marynarce która czesto wisi na krześle, a panie nie mają czesto gdzie ich przyczepić.

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-05-24, 13:27   #187
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Widzę ze w lidlu bedzie nas duzo, tez po pracy Tz chce podjechać
Szkoda, że nie w jednym tym samym
Stary 2012-05-24, 13:31   #188
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:
Szkoda, że nie w jednym tym samym
Juz to widze jak wszystkie watkowe mamusie by sie rzucily na 1 lidla , pewnie od razu zabraklo by esek , bo wszystkie takie chudziny dopiero wtedy byla by wojna.
Stary 2012-05-24, 13:36   #189
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Dziewczyny, które są mamami, powiedzcie mi bo sie zastanawiam nad rozmiarem kombinezonu dla dziecka.
Wiadomo, że my bedziemy rodzic w zime, wiec na wyjście ze szpitala trzeba go ciepło ubrac.
Jaki rozmiar trzeba kupic dla takiego dziecka? Dodam też, że nie chce żeby on był tylko na raz, tak żeby mi starczył na całą zime.
No i ja i tż jesteśmy wysocy, wiec dzidziuś też pewnie bedzie długi, a jak nie bedzie to na pewno szybko urośnie
Stary 2012-05-24, 13:37   #190
agasobo
Zadomowienie

o Boże.... zaraz dostanę zawału przez Was !!!
Wczoraj czytałam Was cały dzień, bo wzięłam sobie za punkt honoru, żeby przeczytać wszystko od strony 126.... zostało mi tylko kilka stron, a dzisiaj wchodzę..... i widzę 7 w nowym wątku !!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa help!!!!

zacznę może od przywitania wszystkich nowych, nieznanych mi jeszcze przyszłych mamuś

gratulacje kochane, że tak Wam pięknie poszły egzaminy

widziałam suknię ślubną - na takim ciut niewyraźnym zdjęciu, ale bardzo mi się podobała

widziałam bukiety - CUDNE! na dole załączam swój ( akurat mi go małżon niesie ) bo czytałam, że któraś z Was chciałaby mieć z róż czerwonych... ja miałam taki przybrany perełkami - ciężki był

widziałam sesję na facebooku - super! że też ja nie pomyślałam o takiej

imiona Sebastian i Małgorzata - boskie brat mojego męża jest Sebusiem, a moja teściówka Gosią

badania genetyczne - ja robiłam tylko usg, wyszło mi prawdopodobieństwo 1:2300 i powiedział mi ginek, że nie muszę dalej robić, bo nie ma sensu. liczył paluszki, wszystkie organy obejrzał, przepływy itp - wszystko jest ok następne USD 09.07.

jeśli chodzi o wagę, to ja schudłam około 1,5 kg ( jakby to powiedział mój TŻ: taka większa kupa ) no ale ja startuję z wyższego pułapu wagowego, więc póki co się cieszę jeść mi się za bardzo nie chce... tak jem żeby dzidzia miała coś do pochrupania

kopniaczki ..... ja w sobotę zaczynam 16sty tydzień i nie mogę się już doczekać

imię Milena: moja kuzynka właśnie ma tak na imię, mówimy na nią Milka, Milszka, Mila ... bardzo ładne imię

kamera na weselu: ja osobiście żałuję, zapłaciłam kupę kasy, płyty nawet do końca nie obejrzałam, taka byłam wkurzona, że zrobili brzydki montaż. gdybym miała możliwość 2gi raz wybierać, to postawiłabym tylko na dobrego fotografa. Mam piękny album, do którego czasami wracam.

wózki/foteliki Maxi Cosi - są super chociaż ja sobie upatrzyłam Quinny - do niego można wpiąć fotelik Maxi Cosi też załączam fotkę

więcej nie pamiętam wybaczcie i nie wiem czy nadrobię, ale postaram się

PS: proszę mnie nie usuwać z listy - cały czas jestem w pobliżu

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:37   #191
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Bo tak mi się teraz przypomniało .. jak wybrnąć z podziękowań dla rodziców jeśli od TŻ będzie tylko mama? TŻ nie chce zapraszać ojca z różnych przyczyn. Niestety nie dziwię mu się ...
Na naukach ksiądz mówił wszystkim, że proponuje parom podziękować w kościele i też to pięknie wychodzi.
Myślicie, że to dobry pomysł? Bo jednak na sali to chyba niezręcznie wyjdzie... Mama moja bedzie z tatą, + ja no i TŻ + mama.. to jak przyjdzie nam tańczyć razem to potem mama M zostanie sama bez sensu totalnie. Zresztą moja mama mówiła, że nie uśmiechają jej się podziękowania na sali.
Tak więc propozycja księdza chyba jest ok?
ja dziękowałam na sali a taniec mieliśmy w kółeczku, a później taki odbijany się zrobił z rodzicami i gośćmi. wyszło dobrze.

a byłam kiedyś na weselu gdzie była właśnie tylko mama pana młodego i po prostu dziękował tylko jej. nikt na to krzywo nie patrzył

Borysek 09.10.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 13:39   #192
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Juz to widze jak wszystkie watkowe mamusie by sie rzucily na 1 lidla , pewnie od razu zabraklo by esek , bo wszystkie takie chudziny dopiero wtedy byla by wojna.
Jak dobrze, że ja noszę elkę to dla mnie by nie zabrakło
Stary 2012-05-24, 13:42   #193
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Mozna sie przylaczyc?
Pewnie Witamy

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość

Mam jeszcze pytanko - czy któraś z Was przechodziła już w tej ciąży jakieś infekcje, grzybki itp.? Leczyłyście nystatyną, clotrimazorum? Bo ja kurcze byłam dziś z rana u rodzinnej i dała mi nystatynę dopochowową, bo coś mnie tam swędzi i upławów więcej, ech. Kupiłam też przy okazji ten płyn Laktacyd Femina do podmywania, bo ponoć zalecany w ciąży? Używacie? Jakie płyny do hig intymnej stosujecie?
Ja miałam jakieś początki, ale zaczęłam sie podmywac płynem Laktacyd Femina i dolegliwości sie skończyły. Ginek przepisał mi probiotyk w czopkach i stosowałam go 7 dni i wszystko jest ok.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

piesek słodki a zdjęcie samo w sobie mi się podoba. Nie żebym w kobietach gustowała ale majteczki tak ładnie wyglądają i wogóle
Jeju..aż się zawstydziłam.. Dziękuje

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

dziewczyny, wy w pracy macie tyle czasu na pisanie czy na L4 siedzicie
Ja siedzę na L4 i nie zamierzam już wracac do pracy

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
kurcze, jakies plamienie mi sie przyplatalo wlasnie zauwazylam na bieliznie.. a jeszcze dzisiaj musze do pracy..

choc nawet jakby to bylo najgorsze, to i tak nic nie mozna poradzic..
jutro chyba pojde do lekarza, zeby sprawdzic czy serduszko nadal bije.

jeszcze wczoraj mialam takie dziwne mysli, ze nagle mdlosci mi minely

lece dziewczyny do pracy, papa
Kochana nie zaniechaj tego tylko lec na izbę przyjęc w szpitalu !

Cytat:
Napisane przez Mojitooo Pokaż wiadomość
Melduję się po badaniu
NT 1,7, reszta wyników idealna,do tego lekarz 3 razy powtórzył, że mam piękne dziecko
Ulożyło się idealnie do badań, spokojnie leżało, w związku z czym nóg nie rozłożyło :P Ale co tam, ważne, że wszystko dobrze, mordka mi się śmieje
Za wizytkę i zdowego malucha !!!

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które do mnie napisały zostały dopisane do listy

A tak w ogóle właśnie wróciłam z wizyty.
Ciąża przebiega prawidłowo, szyjka super, wszystko super.
Schudłam 2 kg i położna musiała sie mnie wypytać dlaczego, czy przypadkiem sie nie odchudzam
I dostałam skierowanie na USG
I na mocz i krew, ale to standard
za wizytę !

......................... ................

Wróciłam z Lidla.. myślałam, że padnę z gorąca..niby jest wiaterek, ale ciepły..

Kupiłam legginsy- są super , materiał rewelacyjny i nie są prześwitujące. Rozmiarów byla cała masa- babeczka dokładała z magazynu jak przyszłam !

No i oczywiście skusiłam się jeszcze na bodziaki.. Kupiłam dziewczęce..no nic lekarz mówił abym się jeszcze nie nastawiała na córeczkę, bo na połówkowych powie na 100 %, ale 14,99 to nie majątek. Najwyżej jak okaże sie, że mam synusia to bodziaki dostanie koleżanka, która rodzi w lipcu córeczkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0001.jpg (166,2 KB, 20 załadowań)

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-05-24 o 13:45
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:45   #194
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

jej dziewczyny wchodzę na IIIczęść a Wy już 7 stron!!!masakra nie dam rady nbadrobic, netmi sie wiesza ostatnio chyba komp mi pada

idziemy dziś do kina wieczorkiem, wczoraj byl taki przyjemny wieczor byli8smy na starym rynku na spacerku bylo super
ja wlasnie zjadlam obiadek-zawijanca drobiowego z serkiem, sos serowy i ryż oraz marchewka z jablkiem

widze ze rozmawiacie o weselach, nalepkach na wodke, ciesze sie ze nie mam wesela bo bym zwariowala z tym wszystkim to nie na moje nerwy nigdy nie chcialam slubu kocielnego, bialej sukni, wesela moze dziwna jestem

ale za to uwielbiam oglądac cudze wesela
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:49   #195
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
widziałam bukiety - CUDNE! na dole załączam swój ( akurat mi go małżon niesie ) bo czytałam, że któraś z Was chciałaby mieć z róż czerwonych... ja miałam taki przybrany perełkami - ciężki był
Nie załączyłaś zdjęcia

Cytat:
badania genetyczne - ja robiłam tylko usg, wyszło mi prawdopodobieństwo 1:2300 i powiedział mi ginek, że nie muszę dalej robić, bo nie ma sensu. liczył paluszki, wszystkie organy obejrzał, przepływy itp - wszystko jest ok następne USD 09.07.
No to super

Cytat:
kopniaczki ..... ja w sobotę zaczynam 16sty tydzień i nie mogę się już doczekać
To jesteśmy na takim samym etapie

Cytat:
imię Milena: moja kuzynka właśnie ma tak na imię, mówimy na nią Milka, Milszka, Mila ... bardzo ładne imię
To prawda- piękne imię

Cytat:
PS: proszę mnie nie usuwać z listy - cały czas jestem w pobliżu
Nikt Cię nie usunie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Wróciłam z Lidla.. myślałam, że padnę z gorąca..niby jest wiaterek, ale ciepły..

Kupiłam legginsy- są super , materiał rewelacyjny i nie są prześwitujące. Rozmiarów byla cała masa- babeczka dokładała z magazynu jak przyszłam !

No i oczywiście skusiłam się jeszcze na bodziaki.. Kupiłam dziewczęce..no nic lekarz mówił abym się jeszcze nie nastawiała na córeczkę, bo na połówkowych powie na 100 %, ale 14,99 to nie majątek. Najwyżej jak okaże sie, że mam synusia to bodziaki dostanie koleżanka, która rodzi w lipcu córeczkę.
o to ja po pracy śmigam od razu do Lidla

Co do bodziaków- to też początkowo chciałam je kupić, ale one są własnie bardziej pod konkretną płeć, więc narazie się wstrzymam

Dobrze, że w razie czego masz komu oddać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 13:49   #196
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:
Jak dobrze, że ja noszę elkę to dla mnie by nie zabrakło
Ja nosze emke, a wiec tez powinno byc ok
Stary 2012-05-24, 13:51   #197
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
widze ze rozmawiacie o weselach, nalepkach na wodke, ciesze sie ze nie mam wesela bo bym zwariowala z tym wszystkim to nie na moje nerwy nigdy nie chcialam slubu kocielnego, bialej sukni, wesela moze dziwna jestem
Nie jesteś dziwna Każdy ma swoje upodobania i pragnienia

Ale ja np. też zawsze mówiłam, że kościelnego nigdy w życiu nie wezmę, tylko cywilny i po wszystkim.
No, ale tak to już jest w życiu- nigdy nie mów nigdy
Stary 2012-05-24, 13:53   #198
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
U mnie w laboratorium na niektóre badania trzeba czekać ok. tygodnia, bo gdzieś je wysyłają. Tylko nie wiem o które konkretnie chodzi, bo babka nie powiedziała mi, a ja aż tak w to nie wnikałam. Wyniki tych podstawowych są na drugi dzień.
Ja byłam na czczo, ale ja miałam robione wszystkie naraz.
Proponuję więc albo się zapytać tam gdzie będziesz je robić albo pójść jednak z tydzień wcześniej.
Dzięki
Tak myślałam właśnie że mogą gdzieś wysyłać, więc pójdę wcześniej
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:53   #199
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które są mamami, powiedzcie mi bo sie zastanawiam nad rozmiarem kombinezonu dla dziecka.
Wiadomo, że my bedziemy rodzic w zime, wiec na wyjście ze szpitala trzeba go ciepło ubrac.
Jaki rozmiar trzeba kupic dla takiego dziecka? Dodam też, że nie chce żeby on był tylko na raz, tak żeby mi starczył na całą zime.
No i ja i tż jesteśmy wysocy, wiec dzidziuś też pewnie bedzie długi, a jak nie bedzie to na pewno szybko urośnie
Super ze wszytsko oki na wizycie

co do kombinezonu to wlasnie nie wiem bo musi wystarczyc na kilka miesiecy jednak a dziecko rosnie na poczatku najszybciej i zonk bo 2 kupowac przeciez nie bede, a jak bedzie za luzny na poczatku to moze byc dzidzi chlodno znowu

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:53   #200
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

o to ja po pracy śmigam od razu do Lidla

Co do bodziaków- to też początkowo chciałam je kupić, ale one są własnie bardziej pod konkretną płeć, więc narazie się wstrzymam

Dobrze, że w razie czego masz komu oddać
Kosztowały tylko 14, 99 tak więc jak za taką jakośc to cena rewelacyjna. Naprawdę są śliczne..
Miałam nadzieję, że będą jakieś kremowe.. No nic najwyżej córeczka koleżanki dostanie je w prezencie

Stary 2012-05-24, 13:54   #201
ausente
Zadomowienie

ja też się melduję !
I powtarzam to co w poprzednim wątku, mój ostatni wpis !
SCHUDŁAM 4 KG ! a nie wymiotuje. Czy to normalne ?
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:55   #202
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Kosztowały tylko 14, 99 tak więc jak za taką jakośc to cena rewelacyjna. Naprawdę są śliczne..
Miałam nadzieję, że będą jakieś kremowe.. No nic najwyżej córeczka koleżanki dostanie je w prezencie
A może akurat dla Ciebie się przydadzą
Stary 2012-05-24, 13:55   #203
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja np połowy z tego nie dostałam
ja też nie miałam aż tylu, ale miałam jeszcze WR (choroby weneryczne)
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 13:55   #204
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
ja też się melduję !
Niektóre kobiety na początku ciąży chudną, nie tylko gdy wymiotują
A pytałaś lekarza o to?
Wyniki robiłaś?
Stary 2012-05-24, 13:57   #205
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:
ja też się melduję !
Chyba tak bo ja np nic nie schudlam ale nie mieszcze sie w moje jeansy, a wiec wydaje mi sie ze waga spadla a brzuch ja nadrobil, bo mam juz taki ciazowy, a zauwazylam ze nie jem slodyczy, jakos mnie nie ciagnie
Stary 2012-05-24, 13:59   #206
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
A może akurat dla Ciebie się przydadzą
Na to liczę..

Nie chodzi o to, że już się nastawiłam na dziewczynkę, ale mój instynkt zaczyna mi to podpowiadac.. Czuje, że mam w brzuszku dziewczyneczkę.

Cytat:
ja też się melduję !
Kochana a masz normalny apetyt ?

Ja schudłam 4 kg., ale non stop wymiotowałam i nie miałam na nic apetytu..

Wiesz stres swoje również robi.. wiec może to jest powód ?

Stary 2012-05-24, 14:02   #207
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
ja też się melduję !
Miałaś dużo stresów, to też wpływa na wagę...Myślę, że to nic niepokojącego, ale zapytaj gina na wizycie, albo telefonicznie, żebyś była spokojniejsza
Stary 2012-05-24, 14:02   #208
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Matko chyba ze 2h Was nadrabiałam ale dałam radę Kupiłam dzisiaj 1kg truskawek i po powrocie do domu pochłonęłam 0,5kg i to jeszcze przed obiadem :/ u mnie krajowe kosztują 11zł więc jest nadzieja, że jeszcze trochę i ceny będą normalne. A i wczoraj wieczorem czułam moją dzidzię takie przelewanie w brzuchu najpierw a potem dostałam kuksańca Dziwne ale nawet przez myśl mi nie przeszło, że to mogą byc jelita tylko od razu czułam, że to maleństwo A to dopiero 12tydzień

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 14:03   #209
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Super ze wszytsko oki na wizycie

co do kombinezonu to wlasnie nie wiem bo musi wystarczyc na kilka miesiecy jednak a dziecko rosnie na poczatku najszybciej i zonk bo 2 kupowac przeciez nie bede, a jak bedzie za luzny na poczatku to moze byc dzidzi chlodno znowu
Nie bedzie mu za zimno, nawet jakby był za duży kombinezon.
Jakby było za bardzo dopasowany to byłoby mu chłodniej

My prawdopodobnie nie będziemy kupować głębokiego wózka, bo sie nie opłaci Spacerówkę od razu.
A tak to w zime do auta i z auta. A przychodnie mam 100metrów od domu. Wiec znoszenie wózka bedzie udreką.
Stary 2012-05-24, 14:03   #210
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
A i wczoraj wieczorem czułam moją dzidzię takie przelewanie w brzuchu najpierw a potem dostałam kuksańca Dziwne ale nawet przez myśl mi nie przeszło, że to mogą byc jelita tylko od razu czułam, że to maleństwo A to dopiero 12tydzień
Gratulacje!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości