Przystojny nieznajomy z pociągu ;) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 15:11   #181
dzustam
Zakorzenienie

Dot.: Przystojny nieznajomy z pociągu ;)

Słuchaj, a może napisz do adminów z prośbą o wyczyszczenie wątku?

Jestem przerażona jak łatwo, po Twoich wpisach, ktoś mógł odnaleźć tego faceta. I jeszcze bardziej tym, że ktoś spróbował to zrobić.
Gdyby on tu trafił na ten wątek, to przecież jesteś spalona. Może to potraktować jako totalną dziecinadę.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 15:16   #182
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Słuchaj, a może napisz do adminów z prośbą o wyczyszczenie wątku?

Jestem przerażona jak łatwo, po Twoich wpisach, ktoś mógł odnaleźć tego faceta. I jeszcze bardziej tym, że ktoś spróbował to zrobić.
Gdyby on tu trafił na ten wątek, to przecież jesteś spalona. Może to potraktować jako totalną dziecinadę.
Dziecinada, dziecinadą. Na jego miejscu poczułabym się po prostu zaniepokojona, że jacyś ludzie mnie szukają, chociaż sobie tego nie życzę.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 15:17   #183
a34
Zakorzenienie

Chyba dobrze, że zwróciłyśmy w wątku uwagę na ten problem, teraz wiele osób się zastanowi zanim poda takie szczegóły.
Dlaczego sprawdziłam? Z ciekawości czy się da. Nie przeszukiwałam profilu, jego listy znajomych, nie zamierzam już na niego zaglądać.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 15:48   #184
trudna sprawa
BAN stały

Podczytuję od początku, chociaż się nie udzielam... Dziewczyno, gratulacje!
Ale faktycznie, to trochę przerażające, że ktoś go próbował szukać na podstawie danych zamieszczonych przez autorkę wątku. Wyobraźcie sobie siebie na miejscu tego faceta, gdyby nagle tu trafił...
trudna sprawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 15:49   #185
201605091007
Konto usunięte

ochrona danych swoją drogą, ale takie cos:
Cytat:
Napisane przez MrsStatham Pokaż wiadomość
...
podpada juz pod regulaminowe niszczenie zawartości forum. i dziwi mnie, że jeszcze taka edycja postów znajduje aprobatę moderatora.

a autorce gratuluje dokonania rzeczy niemal niemozliwej fajnie sie to czytalo
201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 15:55   #186
a34
Zakorzenienie

Wyobrażam sobie siebie na miejscu tego faceta i miałabym raczej pretensje do autorki, a nie do przypadkowych osób, które "wykorzystały" (bez żadnych skutków) podane przez nią na tacy informacje.
Super, że sytuacja potoczyła się zgodnie z jej oczekiwaniami. Pozostaje teraz trzymać kciuki, żeby tu nie trafił
Stary 2012-06-27, 16:13   #187
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Wyobrażam sobie siebie na miejscu tego faceta i miałabym raczej pretensje do autorki, a nie do przypadkowych osób, które "wykorzystały" (bez żadnych skutków) podane przez nią na tacy informacje.
Super, że sytuacja potoczyła się zgodnie z jej oczekiwaniami. Pozostaje teraz trzymać kciuki, żeby tu nie trafił
ani zeby nikt zyczliwy nie podeslal mu linka, bo kluczowe informacje wciąż są w cytatach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 16:20   #188
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
ani zeby nikt zyczliwy nie podeslal mu linka, bo kluczowe informacje wciąż są w cytatach
dzięki za podsuwanie pomysłu.
MrsStatham jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 16:24   #189
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Jestem przerażona jak łatwo, po Twoich wpisach, ktoś mógł odnaleźć tego faceta.jeszcze bardziej tym, że ktoś spróbował to zrobić.
Ja tak samo!
Nie daj bosze mieć w truskawkowej wroga
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 16:24   #190
a34
Zakorzenienie

Po osobach, które go znalazły, bym się tego nie spodziewała - chodzi mi o linkowanie wątku. Ja nic przesyłać nie zamierzam.
Tylko pamiętajcie, że w internecie nic nie ginie
Stary 2012-06-27, 16:28   #191
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Może pozostaje apelować do rozsądku wizażanek, tak żeby nie leciały owczym pędem za wszystkimi pomysłami pojawiającymi się w tym wątku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 16:30   #192
lucciola
Zakorzenienie

truskawkowawiosno a może dla potomności mogłabyś napisać czego należy unikać poruszając się w sieci i jak ogólne muszą być informacje by nie można było zidentyfikować osoby, o której ktoś pisze? Takie zasady poszanowania prywatności w internecie w pigułce, hm?
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 16:32   #193
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
truskawkowawiosno a może dla potomności mogłabyś napisać czego należy unikać poruszając się w sieci i jak ogólne muszą być informacje by nie można było zidentyfikować osoby, o której ktoś pisze? Takie zasady poszanowania prywatności w internecie w pigułce, hm?
Facebooka
Stary 2012-06-27, 16:34   #194
a34
Zakorzenienie

Można było skończyć opis na: spotkałam w pociągu kogoś, kto mi się bardzo spodobał
Stary 2012-06-27, 16:34   #195
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
moglam napisac pw, ale doszlam do wniosku, ze to otrzezwi inne wizazanki, aby nie paplały za duzo o sobie. jak widac, to sprowokowalo do szperania, ale jestem pewna, ze czesc czytelnikow zacznie teraz bardziej chronic swoja prywatnosc w internecie
Tyle ze autorka przyszła po poradę, a teraz ryzykuje tym, że facet się dowie o tym wątku. A wtedy może być nie przyjemnie. Jak widać poszło falą- zaczęła jedna to i inne wzięły przykład.
Zamysł może i dobry- ale w razie nie powodzenia- cierpi bogu ducha winna autorka.

Cytat:
Chyba dobrze, że zwróciłyśmy w wątku uwagę na ten problem, teraz wiele osób się zastanowi zanim poda takie szczegóły.
Ta i oczywiście od początku zamiarem wszystkich przeszukujących było zwrócenie uwagi na ten problem oraz sprawdzenie swoich możliwości detektywistyczny... ta Ja myślę, że jednak co innego.
A zastanowić to się powinny głównie osoby, które zaczęły przeszukiwać a nie autorka której przypadkiem za dużo z tych emocji się chlapnęło na forum.

Cytat:
Napisane przez trudna sprawa Pokaż wiadomość
Wyobraźcie sobie siebie na miejscu tego faceta, gdyby nagle tu trafił...
Nawet nie chcę o tym myśleć... To nie postawiłoby raczej dziewczyny w dobrym świetle. A przecież nie chciała źle.

Cytat:
Po osobach, które go znalazły, bym się tego nie spodziewała - chodzi mi o linkowanie wątku. Ja nic przesyłać nie zamierzam.
Tylko pamiętajcie, że w internecie nic nie ginie
Cóż- ja też się nie spodziewałam po Wizażankach takiego zachowania- jak widać się myliłam. Więc kto wie...

Autorko- napisz do administracji o skasowanie wątku bądź PW do dziewczyn cytujących Cię aby edytowały i ukryły te szczegółowe informacje- taka moja mała rada.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 16:37   #196
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Ja tak samo!
Nie daj bosze mieć w truskawkowej wroga
Uważaj, uważaj, na jakiś adres Ci ta przesyłeczka z kremikiem i wesołymi pastylkami przyszła... w internecie podobno nic nie ginie, jak napisała a34...

Strach się bać

Więc teraz w te pędy lecę zaświadczyć wszem i wobec, że uwielbiam truskawokowąwiosnę. Cattt pewnie też uwielbia, ale poczekamy na jej wyznania. Wyznawaj cattt! Nie zwlekaj

Stary 2012-06-27, 16:38   #197
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Moim zdaniem truskawkowa najpierw powinna napisać wiadomość na pw, a potem dopiero ostrzegać na wątku.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 16:39   #198
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
Tyle ze autorka przyszła po poradę, a teraz ryzykuje tym, że facet się dowie o tym wątku. A wtedy może być nie przyjemnie. Jak widać poszło falą- zaczęła jedna to i inne wzięły przykład.
Zamysł może i dobry- ale w razie nie powodzenia- cierpi bogu ducha winna autorka.

Ta i oczywiście od początku zamiarem wszystkich przeszukujących było zwrócenie uwagi na ten problem oraz sprawdzenie swoich możliwości detektywistyczny... ta Ja myślę, że jednak co innego.
A zastanowić to się powinny głównie osoby, które zaczęły przeszukiwać a nie autorka której przypadkiem za dużo z tych emocji się chlapnęło na forum.

Nawet nie chcę o tym myśleć... To nie postawiłoby raczej dziewczyny w dobrym świetle. A przecież nie chciała źle.

Cóż- ja też się nie spodziewałam po Wizażankach takiego zachowania- jak widać się myliłam. Więc kto wie...

Autorko- napisz do administracji o skasowanie wątku bądź PW do dziewczyn cytujących Cię aby edytowały i ukryły te szczegółowe informacje- taka moja mała rada.
Pisałam o tym, co było moim zamiarem, nie odpowiadam za innych i nikomu nie udowodnię tego na siłę. Z tego co jest napisane w wątku, profil znalazły trzy osoby, co by zmieniło, gdyby każda wysłała pw do autorki? Żadna z nas nie wkleiła linku do jego profilu, nie napisała, jak go znalazła itd. I rzeczywiście, Autorko, napisz wiadomości do dziewczyn cytujących. Nie wiem, czy to zgodne z regulaminem, ale jeśli tak, to pewnie usuną kluczowe informacje.

Edytowane przez a34
Czas edycji: 2012-06-27 o 16:40
Stary 2012-06-27, 16:42   #199
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Uważaj, uważaj, na jakiś adres Ci ta przesyłeczka z kremikiem i wesołymi pastylkami przyszła... w internecie podobno nic nie ginie, jak napisała a34...

Strach się bać

Więc teraz w te pędy lecę zaświadczyć wszem i wobec, że uwielbiam truskawokowąwiosnę. Cattt pewnie też uwielbia, ale poczekamy na jej wyznania. Wyznawaj cattt! Nie zwlekaj
Skoro mają moje dane to już nic mnie nie uratuje,buu
A te wesołe pastylki to w wc spuszczę, pewnie GPS w środku mają.

Internet to jednak ZUUOOO
Stary 2012-06-27, 16:45   #200
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
nie ma sprawy

Cytat:
w razie nie powodzenia- cierpi bogu ducha winna autorka.
o ile przy opisie slodkiego blondyna z niebieskimi oczami, znalazlaby sie masa potencjalnych kandydatow, o tyle osobe tak charakterystyczną znalezc latwo.

Cytat:
administracja watku nie skasuje, bo nie ma ku temu podstaw pozostaje jedynie pisanie pw do cytowaczek. chociaz nie wiem, czy to tez nie podpada pod niszczenie zawartosci forum

Edytowane przez 201605091007
Czas edycji: 2012-06-27 o 18:05
Stary 2012-06-27, 16:47   #201
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam o tym, co było moim zamiarem, nie odpowiadam za innych i nikomu nie udowodnię tego na siłę. Z tego co jest napisane w wątku, profil znalazły trzy osoby, co by zmieniło, gdyby każda wysłała pw do autorki? Żadna z nas nie wkleiła linku do jego profilu, nie napisała, jak go znalazła itd.
Z tego co napisały- owszem 3. Ciekawe ile tych które nie napisały
Nie chodzi mi już o fakt chwalenia się tym w wątku. Tylko o to, że w ogóle ktokolwiek go szukał. Dla mnie to wredne i wścibskie. Nie chciałabym aby ktoś tak ingerował w moją prywatność i tak w niej szperał. Ja już napisałam- czuję się tym zniesmaczona i tyle. Jeśli autorka życzyłaby sobie abyście zerknęły sobie kto to i co- to dałaby linka do badoo lub facebooka. Jeśli tego nie zrobiła- znaczy, że nie chciała. A Wizażanki zadecydowały sobie same. Pozostawię tę kwestię waszemu sumieniu. Mnie by było wstyd, że tak się zachowałam. Cenie sobie swoją prywatność i szanuję prywatność innych.
Jak mówi pewne przysłowie " nie rób drugiemu co Tobie nie miłe".

To co miałam do powiedzenia na ten temat to już powiedziałam. Dla mnie EOT. Bo zaraz wyjdą niepotrzebne spory na forum, a chyba jednak każdy woli miłą atmosferę. Miłego dnia
Stary 2012-06-27, 17:06   #202
Harmonija
Rozeznanie

Cytat:
Fakt, inteligentne to to nie było z jej strony.
Truskawkowa bez sensu napisała na forum, że udało jej się go odnaleźć. Gdyby nie to inne nawet nie zaczęłyby szukać. Mogła napisać tylko pw autorce. Mleko się rozlało, moim zdaniem pomysł z usunięciem wątku jest dobry.

Nalej Serce, nalej...

Na początku bóg stworzył człowieka, ale widząc go takim ułomnym, dał mu kota.
Harmonija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 17:16   #203
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Harmonija Pokaż wiadomość
Fakt, inteligentne to to nie było z jej strony.
Truskawkowa bez sensu napisała na forum, że udało jej się go odnaleźć. Gdyby nie to inne nawet nie zaczęłyby szukać. Mogła napisać tylko pw autorce. Mleko się rozlało, moim zdaniem pomysł z usunięciem wątku jest dobry.
serio sądzisz, że nikt inaczej by na to nie wpadł, nawet po wzmiance o wątku o tatuażyście, któremu w końcu ktoś podesłał linka? to faktycznie, nisko cenisz wizażanki. na szczęście na forum są osoby takie jak ty, ratujące biednych maluczkich swoimi inteligentnymi postami...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 17:19   #204
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

jeśli mogę Was prosić, to uratujcie mi tyłek edytując swoje posty o tym, że go ktoś szuka czy znajduje, dobrze?
Stary 2012-06-27, 17:21   #205
Harmonija
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
serio sądzisz, że nikt inaczej by na to nie wpadł, nawet po wzmiance o wątku o tatuażyście, któremu w końcu ktoś podesłał linka? to faktycznie, nisko cenisz wizażanki. na szczęście na forum są osoby takie jak ty, ratujące biednych maluczkich swoimi inteligentnymi postami...
Oddychaj dziewcze. Walnęłaś bzdurę i tyle.
Może i by wpadły na to ale dodatkowe podjudzanie jest zbędne.

Nalej Serce, nalej...

Stary 2012-06-27, 17:26   #206
a34
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli mogę Was prosić, to uratujcie mi tyłek edytując swoje posty o tym, że go ktoś szuka czy znajduje, dobrze?
W takim wypadku trzeba skasować połowę wątku, bo to wywołało dyskusję, która nie zawiśnie chyba w próżni
Stary 2012-06-27, 17:27   #207
Harmonija
Rozeznanie

Cytat:
W takim wypadku trzeba skasować połowę wątku, bo to wywołało dyskusję, która nie zawiśnie chyba w próżni
Ale można edytować albo usunąć same zacytowane dane, jak miejscowość, wygląd. To sie miesci na 2 stronach.

Nalej Serce, nalej...

Edytowane przez Harmonija
Czas edycji: 2012-06-27 o 17:29
Stary 2012-06-27, 17:29   #208
a34
Zakorzenienie

Autorka poprosiła o coś innego.
Stary 2012-06-27, 17:31   #209
Harmonija
Rozeznanie

Cytat:
Autorka poprosiła o coś innego.
No ok., ale to nie znaczy, że nie można spełnić jej prośby w jakimś mniejszym stopniu, choćby takim jak napisałam. Myśle, że o to jej mniej więcej chodzi.

Nalej Serce, nalej...

Stary 2012-06-27, 17:33   #210
MrsStatham
Rozeznanie

GG do MrsStatham

ehh.. zróbcie co możecie... jakoś tak w miarę neutralnie żeby było.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości