![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: wakacyjne odchudzanie!!
Cześć
![]() ![]() Mi do celu zostało jakieś 5-7kg ale im mniej zostaje, tym bardziej się wszystko ciągnie i dłuży : / Kiedyś 85, dziś 64.9kg - schudła mi góra, brzucha takiego nie mam, a uda wydają mi się wciąż duże ![]() ![]() ![]() U mnie dziś jogurt do picia bananowy, truskawki, porzeczki z jogurtem naturalnym, parę śliwek i kotlet schabowy. Później pewnie jeszcze coś na kolacyjkę warzywnego trafi. |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też. A przede mną narazie 15 a potem jeszcze dużo.. Chce ważyć jakieś 45 kg, ale jestem niska więc to dlatego. ![]() Witaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Dzięki za przyjęcie do wątku :
![]() ![]() Tak jak zupelnie_inna_ja zaczynam nowy etap w życiu, nowi ludzie, nowe otoczenie. Wzrost 165, waga docelowa 50 kg. Czyli muszę zrzucić 15 kg ![]() Z rodzimych gwiazd dążę do sylwetki Mariny Łuczenko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Konto usunięte
|
haha troche mnie dobijasz tymi zdjęciami, ide obejrzeć za☠☠☠isty program na TLC o 17.30 o takich grubaskach jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Jaki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
taka specjalna szkoła dla grubych dzieci w USA wellspring czy coś takiego, ale tam naprawdę mają straszną nadwage
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Konto usunięte
|
no właśnie o tym mówie , właśnie leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Ale w ogóle na TLC różne takie programy związane z wagą lecą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
a ja zaraz uciekam na spacerek który bedzie mial 5km w jedna strone (w druga chyba wroce autobusem
![]() na kolacje zjadłam 3 wafle ryzowe z jogurtem naturalnym i czosnkiem granulowanym - mialam taka ochote na sos czosnkowy, ale nie warto jesc tego sklepowego... WSPANIALA PRZEKASKA ![]()
#195 |
Raczkowanie
|
OOO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, ja wróciłam z kijków, zjadłam kawałek arbuza i teraz lecę na rower, odezwę się wieczorkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo fajnie, że tyle nas tu teraz jest. Jak to się mówi "w kupie siła" ![]() ![]() ![]() ![]()
#198 |
Zakorzenienie
|
Idealnie!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A masz jakieś wybrane ćwiczenia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
multitasking ninja
|
Dziewczyny, dołączam do was
![]() Obecna waga: 74kg przy wzroście 174cm, cel: 65, a później się zobaczy ;> Na razie dążę do mojej wagi sprzed rozpoczęcia studiów. Odgrubiam się już od wczoraj. Mój plan zakłada: - 5 małych, dietetycznych posiłków dziennie co trzy godziny jeden - ograniczenie ilości spożywanego piwa ![]() - zaczynam od 50 brzuszków dziennie, codziennie zwiększam ich ilość o 5 - przesiadam się z komunikacji miejskiej na rower - za słodyczami na szczęście i tak nie przepadam, ale koniec z pizzą i zupkami chińskimi - od poniedziałku pół godziny dziennie na industrial dance - przyjemne z pożytecznym, spalę trochę kalorii i przy okazji może poprawię moje taneczne skille ![]()
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. Edytowane przez WhySoSerious Czas edycji: 2012-06-27 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Też jestem nowa ![]() Podoba mi się myślnik z tymi brzuszkami ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Ja mam dosyć ćwiczeń na dziś, jestem wykończona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#205 |
Raczkowanie
|
Chyba za dużo zjadłam na kolację
![]() ![]() Natalka ja oglądam mecz i mam zamiar na stepperku poćwiczyć ![]() Witam wszystkie nowe kobitki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- To lecę już bo zaraz się meczyk zacznie ![]() Tam to spalają kalorie hehe :P muszą się nabiegać :P
#206 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć, mogę? Oczywiście też chcę popracować nad sobą w wakacje. Jestem jeszcze co prawda w trakcie sesji (widać, tak się uczę :P ) mam w piątek ostatni egzamin a potem kierunek dom a tam zaczynam pracę nad sobą. Nie wiem ile dokładnie teraz ważę, ale podejrzewam że ok 67-68 kg przy wzroście 167 cm. Moim największym problemem są nogi, dlatego zaplanowałam już bieganie i rower. Poza tym wypróbowałam już kiedyś na sobie treningi Tamilee Webb, Tae Bo Billego Blanks'a i 8 minute i przyznam, że przy regularnych treningach naprawdę było widać rezultaty. Wtedy schudłam 13 kg.
To co, przyjmiecie mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
Hej można się przyłączyć?pisze na innym wątku,ale nie zaszkodzi być na 2 w końcu to podwójna motywacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
multitasking ninja
|
Hej, witajcie. Im nas więcej tym raźniej
![]() Od siebie jeszcze dodam, że właśnie popijam zieloną herbatę, która ponoć ma przyspieszać metabolizm.
#209 |
Raczkowanie
|
Witamy
![]() Ja właśnie po 30 minutkach na stepperze ![]() Bilans dzisiejszego dnia: 40 minut na stopperze + 20 minut aerobic ![]()
#210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.