Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 06:36   #181
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.!

Dobry, znowu kicham!!!

Gwizdak ale koszmar!!!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 06:59   #182
karola991
Zakorzenienie

kurde nie wiedziałam co pisac w monologu, nie ma na co narzekać wszystko juz o mnie wiecie wczoraj dlugo siedziałam wiec pisałam na bierząco, troche mnie obsypało małymi pryszczami (ale je sie nadusi wychodza i znikają) po tej tabletce na okres, ale za to wągry przez noc zmalały
zaczęłam tez uzywac wczoraj płynu na trądzik na plecach-co prawda trądzikiem tego nazwać nie można tylko raczej pojedynczymi wypryskami, ale dermatolożka chciała abym była pikną i zapisała mi to pachnie jak wódka bleee i tz mnie tym smaruje
Stary 2012-06-27, 07:02   #183
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
kurde nie wiedziałam co pisac w monologu, nie ma na co narzekać wszystko juz o mnie wiecie wczoraj dlugo siedziałam wiec pisałam na bierząco, troche mnie obsypało małymi pryszczami (ale je sie nadusi wychodza i znikają) po tej tabletce na okres, ale za to wągry przez noc zmalały
zaczęłam tez uzywac wczoraj płynu na trądzik na plecach-co prawda trądzikiem tego nazwać nie można tylko raczej pojedynczymi wypryskami, ale dermatolożka chciała abym była pikną i zapisała mi to pachnie jak wódka bleee i tz mnie tym smaruje
Miałam chyba to, takie gorzkie i ciężko zmyć smak z rąk?

Ja od wczoraj, uwaga uwaga, nie nakładam podkładu dziś mam na buzi tylko kredkę i tusz. Nie używam też kremów, więc buzia sucha na wiór, ale liczę na to, że w przeciągu tygodnia się unormuje. Zapytałam w biurze koleżanki, czy obleci i niby obleci, ale dla pewności zapytałam brata, bo jest szczery i złośliwy powiedział, że zdecydowanie woli mnie bez tapety, bo ją widać, a tak to wyglądam normalnie i naturalnie. To okres testowy zarządziłam, zobaczymy

Stary 2012-06-27, 07:06   #184
karola991
Zakorzenienie

oo wiem co mogę wam napisać tz mi przyniósł z pracy serię ksiązek Hanny Cygler po tym jak spodobały mi się bratnie dusze i czytam teraz "tryb warunkowy" i się uryczałam takie historyje miłosne i smutne sie dzieja ze ja pierdziu ;D dobrze, że mam druga cześc "odmiana przez przypadki" ze sobą bo te juz prawie skończyłam a jestem ciekawa co dalej ;D ogolnie jak ktos lubi, lekką babską literaturę to polecam

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

hahahaha justyna nie wiem bo nie lizałam rak tżta po tym ale butelka wyglada jak syrop i to taki zwykły płyn jest nie zadna masc ani nic, masc mam klidacin T ale tak awaryjnie mi zapisała jakbym chciała wyzerować wszystkie wypryski ;-)
Stary 2012-06-27, 07:06   #185
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem

dziekuje wszystkim
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Bry, wybielam zęby i lecę do pracy

Boooosko Dekolt o wiele lepszy! Lubię Cię w czerni. Woalka też całkiem fajna
Jeśli chodzi o fryz, to bardziej chyba podobał mi się któryś poprzedni z takim wywiniętym z boku rulonikiem A mejkap też masz ślubny?

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Aleks uważam, że ten mini toczek będzie ok na plener, ale niekoniecznie na ślub. Obawiam się, że na żywo będzie taki bardziej lniany i zaburzy elegancję całego looku.

Gwizdak doczytałam... OMG! Musieliście przeżyć horror! Dobrze, że Mrówce nic się nie stało. A co z przyczepką?

Frezi najmocniejsze

tam był wywiniety rulonik tylko jakos przy tych czarnych sie w oczy nei rzuca co do makijazu zrobilam rano potem w trakcie farbowania wlosow i splukiwania caly sie prawie zmyl ale peirdyknelam usta na czerwono i jakos tak "slubniej" sie zrobilo

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:27   #186
karola991
Zakorzenienie

a w ogóle wczoraj tż mnie zabił zapomniałam wam pisać, tak siedzimy na kanapie tz z kompem ja z kompem i mu tak zaglądam przez ramie a on szuka w necie jak dobrze ogolić się w miejscach intymnych...... :łaaaaahahahaha ja tak na niego mowie no w końcu się wziąłeś bo zawsze niedogolony, a on tak na mnie patrzy i "pożyczyłabyś mi ten twój krem do depilacji nóg czy tam wąsika" ja na niego czerwona ze śmiechu a on z powagą "no bo tu napisali ze tak najlepiej sie pozbyć owłosienia.... i wytłumaczyłam mu ze głupoty czyta bo oni maja tam wrażliwsze miejsca niz my i jakby się posmarował tam to by go poparzyło i nie byłoby to miłe doświadczenie, dobrze ze biedaczek nie wypróbował tego jak mnie w domu nie było bo by cierpiał...;;D ale co sie naśmiałam wczoraj to az mnie brzuch bolał
Stary 2012-06-27, 07:38   #187
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Miałam chyba to, takie gorzkie i ciężko zmyć smak z rąk?

Ja od wczoraj, uwaga uwaga, nie nakładam podkładu dziś mam na buzi tylko kredkę i tusz. Nie używam też kremów, więc buzia sucha na wiór, ale liczę na to, że w przeciągu tygodnia się unormuje. Zapytałam w biurze koleżanki, czy obleci i niby obleci, ale dla pewności zapytałam brata, bo jest szczery i złośliwy powiedział, że zdecydowanie woli mnie bez tapety, bo ją widać, a tak to wyglądam normalnie i naturalnie. To okres testowy zarządziłam, zobaczymy
Ooo, no make-up week

Mi po niedzielnym słońcu wyskoczyło kilka krostek Ale już je zwalczyłam

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Karola uwielbiam Twoje monologi
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 07:41   #188
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, no make-up week

Mi po niedzielnym słońcu wyskoczyło kilka krostek Ale już je zwalczyłam

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Karola uwielbiam Twoje monologi
Stary 2012-06-27, 07:44   #189
carmelova
Zakorzenienie

Aaaa powiem Wam, że udało nam się wczoraj znaleźć idealna koszule dla Tżta Jest śmietankowa, slim fit, z krytymi guzikami, podwójnie tkana, na spinki, kołnierzyk 38 i długie rękawy. We wszystkich Wólczankach i Wisoorach 38 było na niego za wąskie w barkach i w cycach Do tego niektóre prześwitywały i było mu widać sutki A ta jest super! Tylko dosyć droga (220 zł), a potrzebujemy dwóch na zmianę.

No i mój fotograf mnie trochę irytuje. Ciągle namawia nas na plener w Londynie, a my po 1 nie mamy czasu, po 2 szkoda nam kasy (bilety, hotel, wypożyczenie samochodu na miejscu żeby dojechać do fajnych miejsc pod Londynem), po 3 nie ma tam pewnej pogody a nie chcę sesji w deszczu, po 4 nie chcemy sesji industrialno-wielkomiejskiej.
Stary 2012-06-27, 07:45   #190
frezyjka85
Zakorzenienie

asieniewyspaam

ehhh tylko się chciałam przywitać

i uciekam
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:48   #191
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

od razu lepszy dzień jak mogę poczytać monologi karoli

Carmi jeny jak jak nie lubię osób, którzy nie reagują na słowo NIE bądź co bądź Wy jesteście jego klientami, a klient ma zawsze rację
faktycznie koszula droga, ale najważniejsze, że odpowiednia

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 07:53   #192
frezyjka85
Zakorzenienie

i dziękuję za wszystkie kciuki

i carmel za smsa

jesteście super
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:00   #193
carmelova
Zakorzenienie

Chciałam tylko ogłosić wszem i wobec, że wszystkie zegarki z ebaya są już w drodze

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

No i pofarbowałam włosy i jestem super zadowolona, bo przestałam być rudawa A jak zapytałam Tżta jaki mam kolor na włosach, to powiedział "jasnoczarny"

Btw. podobno prawdziwy mężczyzna rozróżnia tylko trzy kolory: fajny, chujowy i pedalski

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
i dziękuję za wszystkie kciuki

i carmel za smsa

jesteście super
B. też ma dzisiaj rozmowę o 10:00

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Nie ma to jak porozmawiać z rana z kimś inteligentnym

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2012-06-27 o 08:04
Stary 2012-06-27, 08:00   #194
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam tylko ogłosić wszem i wobec, że wszystkie zegarki z ebaya są już w drodze

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

No i pofarbowałam włosy i jestem super zadowolona, bo przestałam być rudawa A jak zapytałam Tżta jaki mam kolor na włosach, to powiedział "jasnoczarny"

Btw. podobno prawdziwy mężczyzna rozróżnia trzy kolory: fajny, chujowy i pedalski

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

B. też ma dzisiaj rozmowę o 10:00

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Nie ma to jak porozmawiać z rana z kimś inteligentnym

I cieszę się, że znaleźliście koszulę
Kochana, a Ty (albo któraś inna Zazdrośnica) robiłaś sobie taki no make-up week? Pamiętam, że nieesia robiła i miała o tym filmik na YT, ale ciekawa jestem Waszych wrażeń.
Frezia!!!
Karola, pomóż TŻowi i go ogol a co do tego środka do przemywania, to nie da się nie poczuć, dotkniesz palcem ust i potem pół dnia nie można się pozbyć posmaku ale to chyba to.
Dobre z tymi trzema kolorami za B.!

Stary 2012-06-27, 08:04   #195
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, a Ty (albo któraś inna Zazdrośnica) robiłaś sobie taki no make-up week? Pamiętam, że nieesia robiła i miała o tym filmik na YT, ale ciekawa jestem Waszych wrażeń.
Frezia!!!
Karola, pomóż TŻowi i go ogol a co do tego środka do przemywania, to nie da się nie poczuć, dotkniesz palcem ust i potem pół dnia nie można się pozbyć posmaku ale to chyba to.
Robiłam tylko na wakacjach, ale to się nie liczy, bo skóra i tak była w średniej kondycji po słońcu. Czaaaasem mam tylko no make-up days w weekendy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 08:06   #196
karola991
Zakorzenienie

i rozrozniaja jeszcze czerwony (pomaranczowy, rozowy, bordowy, lososiowy,fioletowy) to przeciez wszystko czerwony- a oporcz teog to moj rzeczywiscie rozpoznaje "no ładny" "hujowy" "pedalski: i jeszcze jeden "moze byc..."

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

jusia nie bede go goliła bo jak go zatne to bede najgorsza zaraz jego najlepszego kolege skrzywdzić... be be!
hehe no moze to to ja na szczescie kazałam tż mnie smarowac wiec niech się martwi smakiem
carmi jestem dumna z ciebie i z Twoijego monologu....
Stary 2012-06-27, 08:08   #197
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
i rozrozniaja jeszcze czerwony (pomaranczowy, rozowy, bordowy, lososiowy,fioletowy) to przeciez wszystko czerwony- a oporcz teog to moj rzeczywiscie rozpoznaje "no ładny" "hujowy" "pedalski: i jeszcze jeden "moze byc..."

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

jusia nie bede go goliła bo jak go zatne to bede najgorsza zaraz jego najlepszego kolege skrzywdzić... be be!
hehe no moze to to ja na szczescie kazałam tż mnie smarowac wiec niech się martwi smakiem
carmi jestem dumna z ciebie i z Twoijego monologu....

Uczę się od najlepszych!
Stary 2012-06-27, 08:16   #198
kasia0912
Zakorzenienie

Hej Dziękuję,że we mnie wierzycie. Mam nadzieję,że będzie poprawka,ale w tej szkole nigdy nic nie wiadomo

Gwizdak dobrze,że nic się nie stało. Trzeba ich ukarać nooo.

Jak tam Maya ? ktoś wie?

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:18   #199
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeść

Gwizd zmroziło mnie jak czytałam o tym pociągu. Koniecznie musisz z nimi zrobić porządek!!!

Kawka cudnie wyglądasz
Jesli chodzi o woalkę to faktycznie na skos, a co do fryzury to mi chyba jednak tez abrdziej podobała się poprzednia,chociaż ta też jest fajna

Jusia fajnie Ci z tym niemalowaniem
Ja źle bym się czuła,bo mam bliznę po ugryzieniu psa i moja psychika nie pozwala na wyjście z domu soute

Carmi fajnie z tymi zegarkami
A fotograf pewnie po prostu chce mieć wycieczkę. Nasi kamerzyści też ciągle mówili "weeeeźcie nas do Wiednia"

Co do farbowania włosów to ja powoli rozjaśniam, chociaz kilka osób mówiło,żebym przyciemniła. A mama i mąż ciągle mówią,że mam mieć jaśniejsze,bo młodziej wtedy wyglądam Wsumie nie mogę się zdecydować...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 08:22   #200
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
No i mój fotograf mnie trochę irytuje. Ciągle namawia nas na plener w Londynie, a my po 1 nie mamy czasu, po 2 szkoda nam kasy (bilety, hotel, wypożyczenie samochodu na miejscu żeby dojechać do fajnych miejsc pod Londynem), po 3 nie ma tam pewnej pogody a nie chcę sesji w deszczu, po 4 nie chcemy sesji industrialno-wielkomiejskiej.
wiesz bo kazdy fotograf chcialby takie zjdecia w portfolio, aswoja droga to chamskie zeby tak sie narzucac, badz asertywna powiedz: nie

Cytat:

Frezia!!!
ja mam tak bardzo czesto powaznei nie lubie sie malowac

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeść

Gwizd zmroziło mnie jak czytałam o tym pociągu. Koniecznie musisz z nimi zrobić porządek!!!

Kawka cudnie wyglądasz
Jesli chodzi o woalkę to faktycznie na skos, a co do fryzury to mi chyba jednak tez abrdziej podobała się poprzednia,chociaż ta też jest fajna

Jusia fajnie Ci z tym niemalowaniem
Ja źle bym się czuła,bo mam bliznę po ugryzieniu psa i moja psychika nie pozwala na wyjście z domu soute

Carmi fajnie z tymi zegarkami
A fotograf pewnie po prostu chce mieć wycieczkę. Nasi kamerzyści też ciągle mówili "weeeeźcie nas do Wiednia"

Co do farbowania włosów to ja powoli rozjaśniam, chociaz kilka osób mówiło,żebym przyciemniła. A mama i mąż ciągle mówią,że mam mieć jaśniejsze,bo młodziej wtedy wyglądam Wsumie nie mogę się zdecydować...
ale ktora ktora ta pierwsza piewsza co robilam w grudniu ??

Stary 2012-06-27, 08:25   #201
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

bo ejszcze w miedzyczasie robiłam tą to taka sama jak ta wczorajsza tylko tył inny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP1365.jpg (42,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1366.jpg (34,2 KB, 17 załadowań)

Stary 2012-06-27, 08:32   #202
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wiesz bo kazdy fotograf chcialby takie zjdecia w portfolio, aswoja droga to chamskie zeby tak sie narzucac, badz asertywna powiedz: nie

ja mam tak bardzo czesto powaznei nie lubie sie malowac

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

ale ktora ktora ta pierwsza piewsza co robilam w grudniu ??
Tylko że on ma już zdjęcia z Londynu w portfolio. Już bym wolała jechać z nim do Wenecji albo Chorwacji, ew. Paryża.
Stary 2012-06-27, 08:35   #203
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko że on ma już zdjęcia z Londynu w portfolio. Już bym wolała jechać z nim do Wenecji albo Chorwacji, ew. Paryża.
Może mu to zaproponuj?
Motyl, daj spokój! Ja mam całą buzię zsypaną, w ciapy, przebarwienia, blizny, paskudną. Ale trudno, raz się żyje, w końcu nie wyglądam jakoś koszmarnie szpetnie pewnie większość ludzi nawet nie zwraca uwagi na to, co my chcemy ukryć

Stary 2012-06-27, 08:36   #204
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
to tym bardziej niech sie faka, nei wiem pomyslow mu brakuje czy jak

Stary 2012-06-27, 08:40   #205
Zwies
Zakorzenienie

Cześć
Spotkałam wczoraj koleżankę, której nie widziałam bardzo dawno (w latach).
Się praktycznie nic nie zmieniła Pokazałam jej zdjęcie ze ślubu, chyba w lekkim szoku była
Tż dostał swoją deskę do krojenia teraz z nią siedzi i siedzi.
I żeby mu zademonstrować jak wygląda rozmowa z nim zaczęłam gadać do ściany Mam nadzieję, że dało mu to do myślenia.

Kawuś w new looku jest pełno sukienek pinupowych

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:42   #206
butterfly20
Zakorzenienie

Kawka tak ta

Tej z grudnia chyba nie widziałam

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Frezi czymam kciukensy!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:45   #207
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Może mu to zaproponuj?
Motyl, daj spokój! Ja mam całą buzię zsypaną, w ciapy, przebarwienia, blizny, paskudną. Ale trudno, raz się żyje, w końcu nie wyglądam jakoś koszmarnie szpetnie pewnie większość ludzi nawet nie zwraca uwagi na to, co my chcemy ukryć
Przeczytałam buzię w ciąży
Biedna jesteś z tą buzią. U mnie chociaż tyle wiem, że ja muszę użyć kremu, bo bez tego tylko gorzej

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:47   #208
najfajniejsza
Zakorzenienie

dobry

Frezi - kciukam!

carmi - jasnoczarne włosy i koszula przez którą widać sutki -

karola - uwielbiam Cię! a Twój chłop jest słodki
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:49   #209
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Hej,
Kawo - będziesz piękną i seksowną panną młodą
Frezi - i głowa do góry, kto jak nie Ty da radę?
Carmi - powiedziałabym fotografowie, że pojadę, jak zapłaci za to :P

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:52   #210
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Przeczytałam buzię w ciąży
Biedna jesteś z tą buzią. U mnie chociaż tyle wiem, że ja muszę użyć kremu, bo bez tego tylko gorzej
Ja wiem, że im mniej używam tym lepiej. Chyba zainwestuję w belissę hydro i duuuużo mineralnej, może to rozwiąże problem choć trochę i obejdzie się bez kremów. Ogólnie chyba rzeczywiście lepiej wyglądam bez tapety.
Jak Bozia i szef da to sobie może od września zrobię serię mikrodermabrazji.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości