|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Butter, tak to sobie tłumaczę żeby mi nie było przykro że bez żyrafy
![]() Maleństwo, dzięki ![]() Hej Onyks ![]()
#183 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
wypróbuj czwartek, mówię Ci! Cały weekend free! Ja też zawsze sprzątałam w soboty, ale kiedyś zebrałam się w czwartek i to jest strzał w dziesiątkę! Dzisiaj po pracy nie będę myślała o niczym innym jak relaksie
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35011100] Stokrotko, w poniedziałek idę jeszcze do pracy. Wracam 27 sierpnia na egzaminy poprawkowe. No i czeka mnie jeszcze egzamin na kolejny stopień awansu, ale nie wiem, kiedy ![]() Super, że będziesz miała taki długie wakacje! I trzymam kciuki za egzamin, pochwal się jak już będziesz znalła datę, będziemy trzymać kciuki! Cytat:
![]()
![]() |
#184 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Za tydzień wyjeżdżam na wycieczkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Chyba już wszystko popakowałam i niedługo spadam!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35011684]Jak to co? Odpoczywać Czytać książki, spacerować, jeździć na rowerze, zwiedzać itd., czyli robić to wszystko, na co zazwyczaj nie mam czasu. Zwłaszcza że to był bardzo intensywny rok, bo nawet w weekendy nie mogłam odsapnąć, bo robiłam kurs kwalifikacyjny
Dam znać Za tydzień wyjeżdżam na wycieczkę [/QUOTE] to faktycznie po tak intensywnym roku należy ci się odpoczynek ![]() Cytat:
![]() ![]() a czemu z żyrafką miały być? takie ci się bardziej podobały?
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Dobra, ja spadam powoli...muszę ogarnąć wszystko do końca...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
u mnie tez
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mrowinko zazdroszcze wakacji. Milego odpoczynku ![]() Seba zasanal, ja tez ide sie polozyc ![]()
![]() |
#190 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kasia sto lat!!! ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Koniec roku!!! i wolne przez 2 tyg. ![]() ![]() Niestety u mnie wakacje również intensywne jak rok... ![]() ![]() ![]() a przyszły rok to będzie masakra gorsza niż była w tym roku ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-06-29 o 13:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja geodetę ścigam bo mi się facet ociąga z podziałem działki.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Stokrotko,
Cytat:
![]() Blonde ![]() Ana, dzieciaki wyściskane? ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- http://allegro.pl/lezaczek-welurowy-...426701469.html podoba Wam się? TŻ twierdzi że ta krowa ma złośliwy wyraz twarzy! ![]()
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Butter, tak dziwnie ma ten pyszczu uszyty
![]() ![]() ![]()
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ten ze słoniem też niezły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Onyks, no też na słonia patrzyłam, ale zajrzyj jeszcze na ten http://www.sunbaby.pl/?lezaczek-hipc...pc-753c%29,313 też jest ładny.... tylko w tamtej krowie mi się podoba że ta głowa jest odpinana.
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no oczywiście! przepraszam, że specjalnie dla Ciebie tego nie napisałam ![]() wyściskane, ukochane i już im powiedziałam, że będe tęsknić ![]() ![]() no i oczywiście jaja byly ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | ||||
Zakorzenienie
|
uważam
![]() Cytat:
tylko że jestem w takiej sytuacji, że pieniądze nam się przydadzą, nawet chociaż lipiec popracuję to będę miała tysiąc złotych, bo ani mi ZUS nie będzie płacił ani nikt. Łatwo mówić tym dziewczynom, co idą na zwolnienie i płaci im ZUS, mi nic nie przysługuje i nie będę dostawać ani centa... dlatego chcę chociaż na to łóżko zarobić i zostawić 500zł na rzeczy dla dzidziusia. Praktycznie wszystko mamy, łóżeczko, wanienkę, leżaczek, karuzelę, przewijak, ciuszki, butelki, mam też odciągacz, masę zabawek, matę dla maluszka - ogólnie wszystko co najpotrzebniejsze, ale chcę dokupić jakieś nowe ubranka, może pościel nową, bo nie wiadomo czy czasem synek się nie trafi.. jakiś kocyk itd itd.. szok jak czas leci Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Ana, totalnie tego nie rozumiem skąd u mnie takie rozczulenie na słowa "moje dzieciaki"
![]() ![]()
#201 | |||||
Zakorzenienie
|
Blonde nie wiem, czy idzie na studia -ona taka niezdecydowana jest
![]() Cytat:
![]() tak brakuje Aniołka naszego co w brzusiu się chowa ![]() pychotka obiadek ![]() a lekarzowi to powiedz wszystko Kochana co odczuwasz, nie ma co ukrywać -to dla dobra Kamilka ![]() Mi kochanie jakoś nie wychodzi ostatnio ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35011100]Niewiele czasu zostało - lada dzień może się zacząć ![]() Stokrotko, w poniedziałek idę jeszcze do pracy. Wracam 27 sierpnia na egzaminy poprawkowe. No i czeka mnie jeszcze egzamin na kolejny stopień awansu, ale nie wiem, kiedy ![]() heheh , lada dzień- nie strasz mnie ![]() Cytat:
![]() baldachim kosztował tak mało, że wiesz aż żal było nie brać ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oj Ci nasi TŻ jak coś już powiedzą ![]() Paputki CUDNE ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Strippi, wiadomo że jest to ryzyko bo jednak to początek ciąży i taka praca napewno nie jest za dobra w tym czasie, jednakże napewno nie wyrodna matka
![]() ![]() a jak się czujesz? mdli?
#204 |
Zakorzenienie
|
Żabcia na porodówce podejmę decyzje z mężulkiem jak damy na imię
![]() ![]() Strippi Kochana dziękuję ![]() Strong mnie chwilami też bierze zakupoholizm ,bo wiesz mam wrażenie ,że nic nie mam ![]() Dziewczyny co sądzicie o studiach KOSMETOLOGIA bądź FIZYKOTERAPIA ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |||
Zakorzenienie
|
Butter, wklejam żebyś wiedziała tak przykładowo http://allegro.pl/sliczne-duze-pozyt...385413357.html
http://allegro.pl/sliczne-kolorowe-s...431499626.html http://allegro.pl/show_item.php?item=2435292950 Emilka, z tym kochaniem to pewnie już z obawy wynika że to tóż tóż... ale może przełam się ![]() ja Ci powiem, że u nas różnie bywa, TŻ już jakoś się wprawił a mi czasem ciężko... muszę się więcej napracować niż zwykle a i tak nie zawsze wychodzi no ale... sama chwile bliskości mi wystarczają... ![]() ginowi to ja może i powiem ale zupełnie nie wiem jak.. że co mma powiedzieć, żeby mi sprawdziła co.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Emilka, Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Przełam się...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj mam też ten lęk... niestety ,że nic nie gotowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak to interesuje kogoś, to tym bardziej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Emilka, ale Ty już masz tylko 16 dni tej paniki a ja 39, myślisz że zwariujemy do porodu?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() z tym łóżkiem no rozumiem rozumiem... ale wiesz pożądanie może być silniejsze ![]() ![]() ![]() a kierunki studiów, oba fajne ![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
heheh, nie damy się zwariować Kochana
![]() niestety pożądanie nie jest u mnie silniejsze niż ja sama z tym brzucholem ![]() a przytyłam 15 kg takze mam nadzieję,że mi to wszystko zejdzie ![]() nie ja tylko siostra zdała maturę wiesz i tak jej proponowałam te kierunki ![]() ja mam licencjat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może dlatego, że niedlugo sama będziesz używać tego zwrotu ![]() Emilko rodzisz z mężem? też mi się podobają ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.