![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie przez wakacje ;)
Mnie mięśnie coś ostatnio tak bolą, że nie jestem wstanie wykonać ćwiczeń
![]() ![]()
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
____________________ zaczynam treningi z Ewą! ![]()
![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
ja ostatnio ostro się wzięłam za siebie i też mnie mięśnie bolą.
![]() ![]() angelhorse a jakie proporcje tej wody z imbirem ? i świeżym czy z proszku? ciekawy sposób w razie wypadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj jakieś pół godzinki na rowerze i pół godziny tenisa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
ciężkie ćwiczenia z Ewą, poległam na 1 ;/ ale się nie poddaję, jutro znowu spróbuję.
wypiłam wczoraj 2,5 piwa i zjadłam 1/4 batona 3bita ;(
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
wczoraj zgrzeszyłam, zjadłam paczkę chipsów
![]() ![]()
![]() |
#188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jakoś daje radę ![]() może wrzucę zdj na jakąś strone , zdj z przed wyjazdu i zdj jak teraz wyglądam , ciekawe czy widać zmiany :d ja widzę ze tylko nogi mi się wyrzeźbiły i brzuszek mam szczuplejszy ![]() Wczoraj na imprezie wypiłam 1 drinka , i 1,5 piwa ;d ale tańczyłam 4 godz wgl nie schodząc z parkietuu :P Więc mam nadzieje że spaliłam te kalorie :P Dziś zjadłam: Śń: 3 x pieczywo raz z pasztetrm , serkiem , serkiem i szynką. Zielona herbata Śń II: Żurek Po powrocie napewno będe się bała stanąć na wagę ![]()
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
a co dziewczynki sadzicie o chrupkim pieczywku razowym ? bo zaczelam zajadac zamiast zwyklego pieczywa ale nie wiem czy to cos da..
zaraz zabieram sie za ostatni trening z Ewka na obozie.. lacznie zrobilam ich juz 9,5 na 11 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
nonessential: WOW! niesamowity rezultat
![]() ![]() no a u mnie 34 trening Ewki zrobiony ![]() ten tydzień kończę z wynikiem 4 treningów Ewy, 0,5godz. rowera i 0,5godz. tenisa ![]() a już w przyszły piątek obóz w Grecji! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jem właśnie pieczywo razowe zamiast zwykłego pieczywa. Jeżeli nie jesteś na diecie gdzie liczy się kalorie( np. dieta 1000 kcal, 1200kcal, 1500kcal itp) to zdrowiej jest jeść ciemne pieczywo, lub pumpernikel. Ja uwielbiam pieczywo razowe bo po nim czuje sie taka lekka:d --- Wczoraj pobiegałam 30 min i na tym zakończyłam swoją aktywność :P
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
35 trening z Ewką zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Od jutra zaczynam pracować.. Mam nadzieje że uda mi się utrzymać zdrową diete. Zaczynam prace o 12 więc niezbyt mam możliwość zjeść popołudniu pełny obiadek. Macie na to jakieś wyjście ? Co mogłabym sobie zrobić do pracy tak aby się najeść i aby był to w pełni wartościowy posiłek. oczywiście też taki który nie wymaga zbyt dużej pracy przy przyrządzaniu ponieważ też nie bede miała zbyt wiele czasu rano.
Wróciłam z obozu ! Wkooońcu ! Stęskniłam się za domem. Mam zamiar zważyć się w sobote i zmierzyć.. pochwale się wynikami ![]() Zaczynam codzienne treningi rano naczczo z Ewką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
gratuluję wytrzymałości!
wczoraj i dzisiaj strasznie nagrzeszyłam ;( kolacja o 21, dzisiaj szarlotka, popcorn i łyżeczka nutelli. Aż mi wstyd.
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i na dodatek przed chwilą mama podłozyła mi pod nos bułke z zapieczonym serem z przyprawą czosnkową ! ![]() Zaraz zabieram się za ćwiczenia z Ewką !! Musze to spalić ! Pot się bedzie lał potokami !! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zrobiłam to samo, żeby się rozgrzeszyć ;D -------- Dziewczyny! Jaką macie motywację do odchudzania!? ![]()
![]() |
![]() |
#197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kiedyś do pracy to wymyślałam, a to kasza gryczana z warzywami, a to zapiekane tofu, a teraz to byleby szybciej. leń ze mnie ![]() // co do motywacji : ja jestem zmotywowana wczorajszą wizytą u dietetyczki. ona jest naprawde fantastyczna ![]() ![]() a poza tym, to ja np w przypływie motywacji wpiszuję sobie w kalendarz albo na kartce, zestaw cwiczen a ten tydzień np w środę i piątek killer, w niedziele biegi etc.. i wtedy nie mam wymówek, bo jakoś szkoda mi zawieźć samą siebie ![]() za godzinkę ruszam pobiegać. i motywacja jest ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Postawiłam na kanapki z wędlinką i ogórkiem
![]() ------------------------- Zauważyłam coś co mnie martwi.. Przez dwa tygodnie codziennie ćwiczyłam co prawda raz sie lepiej przykładałam raz gorzej ale ćwiczyłam do końca. W poniedziełek miałam dzień przerwy bo cały dzień spędziłam w autobusie. Cwiczyłam wczoraj z Ewką. Skończyłam i zaczeła boleć mnie głowa. Sądzicie że to w przemęczenia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
Niestety mam przerwę w ćwiczeniach, bo dostałam okresu:/
A już zaczynało mi dobrze iść. Jedyny plus to, że jak już będę po to nie będzie mnie ciągnąć do słodyczy. klaudiak96 jak wyglądała wizyta u dietetyczki? nonessential może za mało jesz i nie masz sił? A może warto wybrać sie na jakieś badania np. krwi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Też myślę, że to może być przez to, że mało jesz, dużo ćwiczysz. Ja zazwyczaj mam zawroty glowy i robi mi się ciemno, wtedy staram się lepiej odżywiać.
------------------ Dzisiaj miałam taki zapał do pracy! Niestety nie do ćwiczeń;/ ;p Ale wykosiłam trawę na całym podwórku więc myślę, że popracowałam nad mięśniami rąk ![]() ![]() ![]()
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() sylwuska czy ty też masz takie wrażenie ze wszystkie nasze koleżanki wpieprzają za dwoje, i są szczupłe a my musimy sobie odmawiać? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do koleżanek to akurat te dwie wcale nie wyglądają lepiej ode mnie ;p ale mam takie które wpieprzają jak trzeba a mają idealne figury ;> ZAWSZE tego im zazdroszczę ![]()
![]() |
![]() |
#203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Obiecywałam Wam efekty moich ćwiczeń z Ewką. Zdjęcia w czarnej bieliźnie 03.07.12, a w różowej z dziś, czyli 26.07.12 (czyli są to 24 dni). Efekty pomiarowe: waga: 63,9 -> 64,4 (wrrr, miało spaść, a nie wzrosnąć ![]() biodra: 92 -> 91 (-1cm) pas: 69 -> 69 (bez zmian) brzuch na wysokości pępka: 86 -> 82 (wohoo, -4cm) udo: 60 -> 60 (bez zmian, ale wg mnie są jędrniejsze i tak^^) łydka: 39 -> 37 (-2cm) Jest dobrze! Mogłoby bardziej spaść na wadze i w udach, ale to były tylko 3 tygodnie ćwiczeń bez diety. Ja jestem z siebie zadowolona ![]() ![]() To teraz zdjęcia! Spektakularnych efektów nie ma, ale coś się ruszyło ![]() * mam nadzieję, że się nie wystraszycie, haha ^^ Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2012-07-26 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widać sporą różnicę na nogach ;> Jak ja bym chciała wyglądać tak jak Ty! i gratulacje! ![]()
" Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga czasu, czas i tak upłynie " Edytowane przez Sylwuuska Czas edycji: 2012-07-26 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() Fajnie, że Wam tak świetnie idzie, u mnie tak nie jest ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Ja wam powiem że narazie pracuje i strasznie zmęczona jestem po więc ciężko mi się zebrać do ćwiczeń ;( Może jutro rano uda mi się podnieść tyłek wcześniej i poćwiczyć z Ewką ale boje sie że później nie wyrobie stojąc 9 godzin
![]() Jak wiecie na obozie ćwiczyłam.. wczoraj dzwoni do mnie przyjaciółka z którą byłam w pokoju i która ze mną ćwiczyła. Może nie dość intensywnie i opuściła jakieś 2 dni, zajadała się słodkim (chipsy, wafelki, czekolada itp.). Drze mi sie do słuchawki że zaraz bedzie i mam jej zgrać trening Ewki. Powód : mimo takiego trybu odżywiania przez 10 dni ubyło jej 2 cm w udzie i 6 w brzuszku ! Więc jak same widzicie ćwczonka działają ![]() Bardzo mnie to zmobilizowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dawno mnie tu nie było ale miałam urodziny 25 lipca i same rozumiecie... ![]() 2 dni bez aktywności ale dziś bieganie i 4 trening z Ewką ![]() Odezwę się jeszcze wieczorem ![]()
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
U mnie ciężko z ćwiczeniami przez prace.. Jestem wykończona a jeszcze klimatyzacji nie założyli więc jest ok 36 stopni -,- Ciężka sprawa
![]() Dziś na śniadanko owsianka na mleku z łyżką dżemu wiśniowego bez cukru z 3 łyżek płatków błyskawicznych. Nie wiem jakim cudem ale się przejadłam taką małą miseczką.. zaczynam uwielbiać owsiankę ![]() Dziś postaram się ćwiczyć po przyjściu z pracy ![]() ![]() Jutro ważenie i mierzenie !! ; O |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
Tak gorąco że nie da się wyrobić.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.