![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Skandynawistyka UG
Wiem, że jest dużo wątków o skandynawistyce na UG (marzę o linii norweskiej) ale niestety albo są przestarzałe albo jest dużo niepotrzebnych informacji.
Podobno atmosfera jest bardzo przyjazna. Ogólnie chcę wiedzieć czy są jakieś fajne "kółka" pozalekcyjne, bo podobno są to dodatkowe punkty jeśli chce się składać później wniosek o stypendium rektora. Planuję wynajmować pokój ze znajomym, niestety kiepsko z pieniędzmi, bo utrzymuje mnie teraz tylko mama. Ponadto, z jakich podręczników korzystacie na linii norweskiej? I czy jest trudno ze znalezieniem pracy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Dot.: Uniwersytet Gdański - studentki/przyszłe studentki - ZBIORCZY
Hej, od tego roku zaczynam studia na UG. Dostałam się na krajoznawstwo i turystykę historyczną, ale czekam jeszcze na wyniki z rosjoznawstwa i będę myśleć... Wybiera się ktoś na coś z tych dwóch?
![]()
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Hej, niestety nie jestem studentką UG, zrezygnowałam na rzecz AM w Gdyni i szczerze powiedziawszy jestem średnio zadowolona z tej decyzji. Pozazdrościć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
Czy są tu jacyś aktywni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Ogólnie to kierunek wydawał jej się ciekawy, ale już na 2 semestrze miała dość - ogólnie mówiła, że ludzie na roku super, ale nic po za tym. A tak swoją drogą czy są tutaj dziewczyny co studiują/studiowały filologię klasyczną na UG ? W czerwcu chce złożyć podanie na tą akurat filologię, ale nim połowa 2017 nastąpi chciałabym poznać ten kierunek "od kuchni" ![]() Odpowiedzi poproszę na priv ![]() ![]() Edytowane przez sophie_deveraux9 Czas edycji: 2016-10-18 o 18:30 Powód: dodanie wątku o studiach na UG |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Szukam kogoś z II stopnia - historia (spec. współczesne muzeum) lub kulturoznawstwo (zarządzanie w kulturze).
A i także chętnie poznam zdanie osob na temat życia w 3miescie, chodzi mi głównie o koszta, a także o łączenie studiów z pracą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Chciałabym prosić o namiastkę waszych opinii nt. tej uczelni. Czy trudno jest się dostać? Jaka atmosfera panuje na tym wydziale? Rozważam UJ i UG. Choć coraz bardziej myślę nad UG. Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
Hej Wszystkim! Niestety matura nie poszla mi za dobrze matematyka p okolo 70 angelski i polski okolo 50,matematyka r 24.Chcialbym isc na miedzynarodowe stosunki gospodarcze. Czy jest tu jakas osoba ktora powie mi jakie trzeba miec na ten kierunek procent z poszczegolnych przedmiotow? Jest to dla mnie wazne. Bardzo prosze o odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Studia bałkańskie
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Witam. Czy z takimi wynikami z matury mam szansę się dostać na finanse i rachunkowość lub podatki i doradztwo podatkowe
Polski podstawa 71% Polski rozszerzony 75% Matematyka podstawa 72% Niemiecki podstawa 58% WOS rozszerzony 37% Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.