Nasze blogi kosmetyczne - cz. X - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 21:26   #181
moniiikaaa89
Rozeznanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X

uff ja właśnie wyskrobałam notkę, więc z czystym sumieniem mogę iść spać .

Orlica - widzę, że grill był ciekawy
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:41   #182
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
no co prawda to prawda...

ooo Candy - niespodzianki mnie do tego jeszcze ominą... tylko nie mów że jakieś siateczki bo się popłaczę
oj i przekąski... będę wyć, uwaga, zatykajcie uszy... ((
niespodzianki , przekaski , niespodzianki :P

Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
bomba, na 100% będę jaram się!

fajnie

Ej mam taką propozycję: zazwyczaj dziewczyny przywożą ze sobą jakieś kosmetyki - może każda weźmie ze sobą to, czym się tego dnia pomaluje. Jak się którejś spodoba makijać/ lakier/róż innej to będzie sobie mogła od razu z bliska zobaczyć itd. co Wy na to?
nooo jak chce Ci sie tachaaac :P

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Siatki na włosy
Nie byłam w tej knajpie, ale że lubię jeść to popatrzę, czym tam karmią .
tez nie bylam , ale knajpka o ktorej myslalaysmy ma dziwna polityke aaaa tu patrzec nie bedziesz tylko bedziesz wcinac :P

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:43   #183
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
tez nie bylam , ale knajpka o ktorej myslalaysmy ma dziwna polityke aaaa tu patrzec nie bedziesz tylko bedziesz wcinac :P

O tej porze nie myślę . Badam menu w internecie . Ale mówisz, że drugiego śniadania nie trzeba będzie brać ?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:49   #184
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

O tej porze nie myślę . Badam menu w internecie . Ale mówisz, że drugiego śniadania nie trzeba będzie brać ?
zdecydowanie nie

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:56   #185
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Mam zamiar - wrócić na studia, praca, może jakieś autko
No i dobrze! Byle do przodu!

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
witam
a ja się pochwalę, że dziś mija rok mojego blogowania
Gratluję! U mnie niebawem też będzie rok.
Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u mnie na blogu recenzja trzech podkladow, ktore sa wg mnie idealne dla suchej skory

Czy ktoras z Was prowadzi bloga pod tym wlasnie katem? Mam wrazenie, ze wiekszosc osob ma skore tlusta, a ja mam sucha jak pieprz i chetnie poczytam zmagania innych suchoskornych
Ja też jestem sucha, już nie tak jak kiedyś, bo dzięki odpowiedniej pielęgnacji nie mam juz takich problemów. No ale nie mam odwagi wrócić do sklepowych specyfików (żadna próba nie wyszła mi na dobre w 100%)
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
witam
pamięta mnie ktoś jeszcze
Jasne, że tak

Byłam na pierwszych zajęciach z yogi. Było genialnie! Najchętniej bym chodziła codziennie
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:59   #186
karmelowaa
Rozeznanie

melduję się w końcu!
karmelowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 22:00   #187
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Byłam na pierwszych zajęciach z yogi. Było genialnie! Najchętniej bym chodziła codziennie
Ja nie przepadam za jogą. Najlepsza część dla mnie to ta na samym końcu, gdy można się położyć i zrelaksować po ćwiczeniach ("wyobraź sobie, że masz ciężkie stopy, do tego czujesz w nich ciepło, to ciepło rozchodzi się do łydek i następnie do ud..." itd.)

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 22:38   #188
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
trololo, to ja mam 19 lat i już siwieje
dopadł mnie kolejny, bardzo silny stres w styczniu i poźniej zauważyłam siwe"odrosty"
ale moj ojciec też b. szybko osiwiał, a że przeżywam wiecznie...
wole to, niż łysienie

miałam dzisiaj jechac do lekarza sama, 40 km samochodem w jedną stronę, to mi szczepionki nie przywiezli w aptece a teraz chyba chłodnica padła czy cos, bede sie bała jutro jechac
Czy to Twoje zdjęcie w avatarze? Jest śliczne
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 22:53   #189
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Ja nie przepadam za jogą. Najlepsza część dla mnie to ta na samym końcu, gdy można się położyć i zrelaksować po ćwiczeniach ("wyobraź sobie, że masz ciężkie stopy, do tego czujesz w nich ciepło, to ciepło rozchodzi się do łydek i następnie do ud..." itd.)
U mnie na jodze były świetne teksty pod koniec, np. "wyobraź sobie, że wszystkie stresy w twoim brzuchu rozpuszczają się i uciekają dolnymi partiami ciała" albo "niech wszystkie napięcia opuszczą twoją pochwę..."
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 22:59   #190
Sondrina
BAN stały

Masakra... Dzisiaj TŻ po południu musiał pojechać z ojcem po materiały budowlane. Postanowiłam wykorzystać ten czas ciekawie i porobić jakieś zdjęcia na mieście. Już miałam wychodzić z domu, gdy z pracy wróciła moja mama. Uznała, że najlepiej będzie, jak weźmiemy psa i się przejdziemy nad rzekę, to sobie porozmawiamy po drodze. I tyle dobrego, że poszłyśmy razem, bo nieopodal domu znowu stał mój prześladowca i znów zaczął mnie zaczepiać. Groziłyśmy mu policją, a on nic sobie z tego nie robił. Dopiero jak mama wrzasnęła, że zaraz zadzwonimy po mojego chłopaka i ojca to sobie z nim inaczej porozmawiają, to sobie odpuścił...

Swoją drogą nie dziwię się, że policja mu niestraszna, skoro jego rodzina w niej pracuje Mój TŻ ustalił, że jego brat jest policjantem. To oznacza kłopoty...

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35516123]U mnie na jodze były świetne teksty pod koniec, np. "wyobraź sobie, że wszystkie stresy w twoim brzuchu rozpuszczają się i uciekają dolnymi partiami ciała" albo "niech wszystkie napięcia opuszczą twoją pochwę..." [/QUOTE]

Chyba bym się nie wyciszyła, tylko wybuchnęła śmiechem

Poza tym prawdopodobnie jutro rozpoczyna się u mnie remont. Nie znoszę remontów, bo wszędzie jest brudno, nic nie jest na swoim miejscu, nie można normalnie korzystać ze wszystkich pomieszczeń, a po nim trzeba sprzątać...
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 07:11   #191
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Masakra... Dzisiaj TŻ po południu musiał pojechać z ojcem po materiały budowlane. Postanowiłam wykorzystać ten czas ciekawie i porobić jakieś zdjęcia na mieście. Już miałam wychodzić z domu, gdy z pracy wróciła moja mama. Uznała, że najlepiej będzie, jak weźmiemy psa i się przejdziemy nad rzekę, to sobie porozmawiamy po drodze. I tyle dobrego, że poszłyśmy razem, bo nieopodal domu znowu stał mój prześladowca i znów zaczął mnie zaczepiać. Groziłyśmy mu policją, a on nic sobie z tego nie robił. Dopiero jak mama wrzasnęła, że zaraz zadzwonimy po mojego chłopaka i ojca to sobie z nim inaczej porozmawiają, to sobie odpuścił...

Swoją drogą nie dziwię się, że policja mu niestraszna, skoro jego rodzina w niej pracuje Mój TŻ ustalił, że jego brat jest policjantem. To oznacza kłopoty...
Ja nie wiem, dlaczego niektórzy muszą mieć tak pod górkę? W tym wypadku to chyba pozostaje Ci wyprowadzka stamtąd...? I albo facet zmieni obiekt chorej fascynacji, albo nie wiem... Strasznie mi przykro

Ja się wkurzam na swojego maila, bo już 2 raz nie doszła moja odpowiedź mailowa do kogoś. Dobrze, że te osoby się po jakimś czasie upominają Chyba zacznę zaznaczać opcję "potwierdzenie odbioru", chociaż chyba nie jest najlepiej odbierana przez adresatów?

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

I kolejna zaczepka od nieznajomego kolesia na fb: "Genialny makijaż na profilowym" Już 3 facet, który zwrócił na to uwagę

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 07:25   #192
_Betty
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Jak to jest w ogóle możliwe żeby w dzisiejszych czasach jakiś gnój bezkarnie uprzykrzał czyjeś życie Niesamowicie Ci współczuję...
Stary 2012-07-26, 08:31   #193
tova1
Zakorzenienie

tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:36   #194
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Hello
Wróciłam, ufff...
I tak jak myślałam, przyszło mi się witać już w nowym wątku .

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:55   #195
_polly_
Zakorzenienie

Się wyspałam.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:08   #196
kascysko
Zakorzenienie

U mnie podsumowanie rocznej włosowej pielęgnacji - ze zdjęciami
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:12   #197
Karen15
Zakorzenienie

Hej

U mnie znowu pada. Dziękuję za taką pogodę na wyjeździe. Siedzę w pokoju i nic nie robię, a miało byc tak pięknie
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:17   #198
smakowanie
Rozeznanie

Ale mnie ominęło! :O Po kilku wątkach nieobecności witam się z Wami znowu i melduję się w gotowości do zaglądania tu częściej niż do tej pory
smakowanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:28   #199
ama09
Zakorzenienie

dzień dobry

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

a i mam pytanie - jeżeli dobrze pamiętam to któraś dziewczyna pokazywała na swoim blogu jak stworzyć dokument przy pomocy konta gmail aby móc zebrać odpowiedzi np z rozdania - kojarzycie kto?

ponieważ będę robić rozdanie i nie chcę się 'babrać' w czytanie komenatrzy - jak zrobić taki formularz żeby wszystko grało?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:47   #200
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

a i mam pytanie - jeżeli dobrze pamiętam to któraś dziewczyna pokazywała na swoim blogu jak stworzyć dokument przy pomocy konta gmail aby móc zebrać odpowiedzi np z rozdania - kojarzycie kto?

ponieważ będę robić rozdanie i nie chcę się 'babrać' w czytanie komenatrzy - jak zrobić taki formularz żeby wszystko grało?

Ja robiłam taki formularz, ale nie pamietam juz jak. Jak mi się przypomni to napiszę

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

W ogóle moje rozdanie się juz dawno skończyło, a niektóre osoby jeszcze biorą w nim udział
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:18   #201
Patalus
Zakorzenienie

znów się obudziłam z bólem głowy, ale na pocieszenie ekspresową wysyłką przyszły mi okulary z płynem do soczewek i lustereczkiem
Stary 2012-07-26, 10:22   #202
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

U mnie na blogu mały post o obrazowym tytule "Czy ja jestem normalna...?"
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:56   #203
kaarooo
Zakorzenienie

Ja znowu miałam koszmary. Ale dzisiaj odpoczywam sobie, zajęłam się kartkami i takimi tam..

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:57   #204
smakowanie
Rozeznanie

Cytat:
dzień dobry

wchodzisz w google docs > utwórz > na podstawie szablonu > po lewej wybierasz "formularze" pod nagłówkiem "zawęź według typu" > możesz sobie kliknąć np "najpopularniejsze" po lewej później, wybierasz sobie szablon, modyfikujesz go dodając bądź wyrzucając pola > klikasz "więcej czynności" i "umieść", a później kopiujesz kod html i wklejasz tam, gdzie chcesz = włala jakoś tak to szło chyba. Twój arkusz z odpowiedziami do formularza będzie się pokazywał automatycznie po wejściu do google docs później
Stary 2012-07-26, 11:06   #205
_polly_
Zakorzenienie

U mnie na blogu lakierowy rekordzista, który trzyma się piąty dzień bez żadnego uszczerbku!

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:07   #206
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smakowanie Pokaż wiadomość
wchodzisz w google docs > utwórz > na podstawie szablonu > po lewej wybierasz "formularze" pod nagłówkiem "zawęź według typu" > możesz sobie kliknąć np "najpopularniejsze" po lewej później, wybierasz sobie szablon, modyfikujesz go dodając bądź wyrzucając pola > klikasz "więcej czynności" i "umieść", a później kopiujesz kod html i wklejasz tam, gdzie chcesz = włala jakoś tak to szło chyba. Twój arkusz z odpowiedziami do formularza będzie się pokazywał automatycznie po wejściu do google docs później
dziękuję bardzo
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:18   #207
smakowanie
Rozeznanie

nie ma za co mam nadzieję, że będzie działać
Stary 2012-07-26, 11:19   #208
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość

W ogóle moje rozdanie się juz dawno skończyło, a niektóre osoby jeszcze biorą w nim udział
Też tak mam.. Ludzie nie czytają w ogóle co jest napisane. Patrzą na nagrody na zdjęciu i ciach komentarz. Byle szybciej.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:44   #209
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Zaczęła któraś z Was używać produkty do włosów z Green Pharmacy? Bo ja jestem w totalnie pozytywnym szoku i nie mogę przestać patrzeć dzisiaj w lustro na swoje włosy

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:49   #210
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Zaczęła któraś z Was używać produkty do włosów z Green Pharmacy? Bo ja jestem w totalnie pozytywnym szoku i nie mogę przestać patrzeć dzisiaj w lustro na swoje włosy
Tak, eliksir do włosów. ale kupiłam go sobie sama jakieś 2 miesiące temu. Jestem z niego bardzo zadowolona, zreszta niedługo pojawi się post o owym eliksirze
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości