![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteria. :)
Mam takie pytanie, może któraś z Was wie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
BAN stały
|
Sądzę, że u normalnego jubilera tak można zrobić, ale nie w Kruku czy Aparcie, bo oni mają swoich dostawców biżuterii, którzy mają mnóstwo złota, srebra itd i z tym mają problem żeby sprzedać... ale zawsze możesz zapytać w sklepie lub wysłać maila z zapytaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem dosc wybredna w kwestii bizuterii, byc moze dlatego ograniczam sie do kupowania tylko w dwoch sklepach - Yes i Kate&Kate.
Najbardziej lubie bizuterie srebrna, na zloto mam uczulenie wiec odpada zupelnie. Lubie tez nietypowe polaczenia jak skory z perlami albo perel z grubymi lancuchami. Generalnie kocham perly, ale koniecznie w zestawieniu z nowoczesna stylizacja, inaczej moga wypasc troche babcino :/
![]() |
#184 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-11
|
Cytat:
Mam dokładnie jak przedmówczyni! Jestem uczulona totalnie na wszystko i nie mogę nosić nic oprócz biżuterii wykonanej z metalu szlachetnego, ale mimo to praktycznie nic nie noszę. Też nie cierpię złota, moim zdaniem nie jest ono szykowne tylko wygląda po prostu tandetnie.. Obrączki tradycyjne są ze złota, ale ja bym preferowała srebrne, ewentualnie ze złota, ale białego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Śliczne, błyszczące i grzechoczące...., albo po prostu duże kolczyki
![]()
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Zawsze się unikałam z biżuterią, przeszkadzała mi.
Moje skromne początki. Przy okazji można ten wątek przesunąć gdzieś na Biżu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Bardzo lubię biżuterię, a najbardziej złoto.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
A ja wlasnie preferuje srebro i ostatecznie wymienilam te serduszka na dwie pary srebrnych kolczykow i pierscionek. Zupelnie nie byly w miom gudscie te serduszka.
![]() |
#189 | |
Raróg
|
Troche nowych nabytkow.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Raróg
|
Chwalmy się nowymi nabytkami lub tym, co mamy dziś na sobie.
Może gdzieś jest inny watek o którym nie wiem, bo nie chce mi się wierzyć, ze ten się nie przyjął.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
zielony stworek
|
Z racji na alergie zminimalizowałam niewielką i tak ilość biżuterii.
Codziennie noszę tylko obrączkę z białego złota, mój pierścionek zaręczynowy z szafirem i zegarek (ostatnio Adriatica). Opcjonalnie srebrną bransoletę i łańcuszek. Bardzo bym uważała na taką biżuterię zamawianą u kogoś np przez allegro,raz się nacięłam i niby srebrne kolczyki poczerniały w ciągu miesiąca. Dlatego już nigdy u żadnego samozwańczego artysty i allegro nie kupię. ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() Tez zdarza mi się naciąć, dlatego teraz uważam, mogę nawet kupić coś i u Chińczyka, byle nie miało nic metalowego, jedynie plecione i to nie wszystkie. Np. te z kulkami mnie nie uczulają, kosztowały jakieś 2,50 a w galerii te same... wiadomo, bo galeria to i cena. Z tych tańszych na Rossmanna też nie narzekam, właśnie wybieram się po kolczyki. Złota nie lubię, a srebro ubieram na specjalne okazje, nie na co dzień. Te bransolety, które mnie uczulają, przypinam np. do paska od torebek ; p Dalej, chwalcie sie, może czyms wyjątkowym, specjalnym, albo całymi kolekcjami, ja bym chetnie poogladała.
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2014-01-27 o 09:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.