![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Psychologia awatarka
Cytat:
![]() ![]() Co to za kawał o smoczycach nad jeziorkiem? Mnie się Twoja Smoczyca kojarzy najbardziej ze Shrekiem ("Ty jesteś smoczycą! No oczywiście, że jesteś smoczycą!"). Twój avatarkowy smok jest piękny. Bije z niego majestat! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Super watus.
![]() Moje avatary zmieniam czesto, bo po jakims czasie zaczynaja mnie nudzic... ![]() To chyba tez swiadczy o jakiejs tam cesze charakteru, typu NIESTALOSC, albo NIECIERPLIWOSC, albo PRZEOGROMNA CHEC ZMIAN... ![]() Prawie zawsze na moich avatarach bylam ja sama (zdrowy egoizm???), raz zapodalam obraz piekny... ![]() Teraz tez jestem ja - w wydaniu wczesnorozrodkowym. ![]() Na avatarku KRZYCZE! Musze sie w koncu wykrzyczec.... ![]() PS Zalaczam fotki niektorych moich ex avatarow. ![]()
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pseudopsychoavatarkoanali za dla Ekscelencji ![]() ![]() Facet złożony ze sprzeczności. Chciałby (choć czasem) odsłonić miękkie podbrzusze i objąć hmmm... z umiarem szacując, jakąś 1/8 świata ![]() ![]() ![]() Ceni siłę (nie mylić z agresją ![]() ![]() ![]() Bałaganiarz, czasem ogarnia go słomiany zapał ![]() A zdrowy dystans jest lub stopniowo trenowany; w każdym razie to zagadnienie istnieje w świadomości i potrzebach ofiary pseudopsychoavatarkoanali zy ![]() Czekam na ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#184 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() (agresywność: 1 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
no to ja podpadam chyba takze pod zupelnie nowa kategorie - rosliny? a moze "moje gotowanie"?
avatar to - zgodnie z moim nickiem - imbit, a wlasciwie kwiat dzikiego imbiru. i tyle
![]() |
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
A! No i jeszcze podpis nasz mowi o nas wiele! Wlasnie sobie studiuje co poniektore...
![]()
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A już stałam pod pręgierzem ![]()
![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem pod wrażeniem ![]() Arka jesteś jakąś "psycholożką" czy jak? To wszystko co napisałaś to prawda ale przede wszystkim jestem uparta jak osioł. Nawet czasami jak nie mam racji to i tak upieram się i zawsze stawiam na swoim ![]()
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Że też nie pomyślałam o sztandarowej cesze kłapouchów ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
promocja Lalusia i tyle :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Arka...
jestem pod wrazeniem... to co bys o Aneciaku powedziala-hehehheheh
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie jest mistyczne,cos hipnotycznego w Tobie Aguś jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, a ja tak lubie klapouchego, nawet bardziej od prosiaczka, chociaz za nim tez przepadam
![]()
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Smoczyca kojarzy się wybitnie Shrekowo, choć geneza mojego nicku starsza niż filmik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Informatyk namęczył się okrutnie, gdyż ciężko było upchnąć tyle treści w 20 kb. Dzięki niemu mam wszystko w jednym - i moją Kasię kochaną i nick i wizaż... Jedynie ktoś mógłyby sobie na jego podstawie wykoncypować, że tańczyć potrafię co niestety, z przykrością stwierdzam, nie jest prawdą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Każdy tu lubi słuchać o sobie, widzę
![]() Avatary na nowym forum początkowo mnie denerwowały, nigdy nie podobały mi się na innych forach i nigdy wcześniej żadnego nie miałam. Ale, pomyślałam, to moje najbardziej uczęszczane miejsce w sieci, warto by coś swojego wkleić, jakoś się tym "podpisać" (łatwiej się kojarzy osoby z obrazkami, łatwiej śledzic wypowiedzi ![]() Nie chciałam prefabrykowanego avatara, bo istniało większe ryzyko, że ktoś będzie miał identyczny, nie chciałam swojej foty, bo musiałabym na nią stale patrzeć. Nie chciałam skrzata/elfa, bo tych wśród avatarów jest mnóstwo, a ja lubię być wyjątkowa. ![]() ![]() Wykroiłam sobie zatem fragment okładki płyty "Little Plastic Castle" Ani Difranco, którą ogromnie lubię (i płytę i Ani) i podziwiam, identyfikuję się z wieloma jej tekstami. Kto nie zna - polecam. ![]() Na obrazku jest Ani jako wariacja na temat syrenki/złotej rybki. To też do mnie pasuje, bom Wodnica. ![]() No i na płycie jest przewrotna piosenka p.t. "Pixie" ![]() "I'm a pixie I'm a paper doll I'm a cartoon I'm a chipper cheerful free for all and I light up a room I'm the color me happy girl miss live and let live and when they're out for blood I always give" Oczywiście mam swoje ulubione avatary w naszym gronie, takie, które jakoś niezwykle mi pasują do ich właścicieli, m.in. świetny "wyszczerz" Svenji, "somalijska bogini" Magi i piękne zdjęcie Sarenki, takie radosne i energiczne (nie zmieniaj, pliiiiz!!!....) ![]() Edytowane przez pixie7 Czas edycji: 2005-08-01 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
A ja zawsze mam taką akcję reakcję ----> myślę Pixie widzę Twój avatar
![]()
![]() |
#200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aneciak poprzez swój avatarek sprawia wrażenie osoby, której szczególnie zależy na tym, by brano ją taką, jaka faktycznie jest, bez niejasności ![]() ![]() Nowych znajomych "bada" i "obwąchuje", ale za to przyjaciele mogą na nią liczyć o 3 nad ranem i przy kosmicznych przedsięwzięciach ![]() Jest bezpośrednia, nie lubi się "certolić", wręcz się takimi sprawami męczy ![]() ![]() ![]() Czasem ma lenia, ale nie cierpi się nudzić i tkwić w niepewności- woli coś robić. Lubi się powygłupiać ![]() (Proszę, tylko nie w twarz! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Dwie Smoczyce idą w upalny dzień nad jeziorko. Jedna od razu włazi do wody, a druga rozkłada kocyk i kładzie się na brzegu. Pierwsza ze zdziwieniem pyta: - A co Ty, nie będziesz się kąpać? - Nie mogę, mam okres - rzecze druga. - No jak to, i nie masz barana?" Głupie jak but. Pod koniec Magda zawołała - Olka, pokaż Smoczycę! ![]() ![]() No i tak zostałam Smoczycą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
po zmianie forum zaczelam sie udzielac na wizazu wiecej niz kiedys i nagle (dzieki avatarom) zaczelam wreszcie kojarzyc wiecej wizazanek, poczulam sie tu jak w domu... wiec postanowilam pokazywac swoja facjate, bo chce sie ludziom kojarzyc w ten sposob - jestem tu soba, wypowiadam swoje poglady, nie mam nic przeciwko zadomowieniu sie tutaj, pokazaniu siebie. czasem mysle, ze jestem tu bardziej soba niz w wielu sytuacjach w realu, gdzie czesciej musze udawac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
hehe świetny wątek
<------- na moim avantarku- po prostu ja, fotka zrobiona przez mojego TŻ, orginał i pełny rpzmiar ![]() ![]() Może parę słówek o mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz nawet mi to na myśl nie przyszło. Po prostu podoba mi się to zdjęcie, jest zrobione w miłych dla mnie okolicznościach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.