![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo: The Body Shop, Lush i inne smakołyki :)
Słoniku u Ciebie interesuje mnie krem Olay, L'Oreal Triple, serum Organica (bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() Mam jeszcze do oddania masło z lawendą Oriflame Nature (bardzo dobre), balsam ujędrniający jakieś się znajdzie na pewno, farby do włosów wszelakie, Hydrain Hialuro krem nowy Dermedic, krem do stóp i peeling Beutisa (są świetne!) i jeszcze jakieś inne rzeczy ![]()
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2012-11-15 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
coś za:
Płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy Suchy szampon do włosów Max Factor 2000 calorie dramatic look odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() dziękuję za odpowiedź, zainteresowało mnie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...pices-edt.html ok 5 ml z 30 ml ck eternity summer (zdj w zalaczniku) - kurczę nie widzę;> ok połowy z flakonika 15 ml Avril Lavigne - Forbidden Rose ok. 12/30 ml Oriflame - Diamond Musk - ok 30 ml/50 ml, po terminie (10/11) za lalique to nie wiem czy coś super znajdę ![]() Czy coś szczególnego z rusków Cię interesuje? ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Hm ja mam tego strasznie dużo, może troszkę podpowiesz, żebym mogła zawęzić nieco cały krąg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
❤ bee happy ❤
|
coś za Kallos Cream al Latte Mleczna odżywka kremowa do włosów ? i ile jej jest?
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Z olejków mogę zaproponować np typowo naturalne oleje (typu oleofarm)sezamowy, z orzechów włoskich, ryżowy lub np lotion przeciw wypadaniu, regenerujący, wzmacniający, olejek vatika, olejek himalaya rewitalizujący. Z serii BA czego szukasz tzn do twarzy czy włosów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
coś za
azjatyckie bibułki matujące Dermaglin maseczka przeciwtrądzikowa masło do ciała Mariza bronzer The Body Shop?
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Google chętnie oddam tylko chciałabym coś dobrać bo one drogie były - tutaj takie same http://www.ceneo.pl/364421
KallosCream al Latte Szampon Gentle Lentil - ok. połowy Szampon Jumping Juniper - połowa Odżywka Jungle - połowa kostki Podoba mi się jeszcze wiele rzeczy m.in : Świetna biała bluzeczka oversize w delikatne poziome paski, Popielata bluzeczka z bufkami, nowa, bez metek. Atmosphere - Białe, w kropki, z granatową kokardką L. metki Lalique le parfum EDP 4,5 ml - miniatura, tylko przetestowana Max Factor 2000 calorie dramatic look black Coastal Scents pędzelek do pomadki, używany, wyprany, Pixie Flato top do nakładania podkładu mineralnego The Body Shop Masełko do ust Shea lip butter Serum kojące do twarzy full of grace (ubytek minimalny) The Body Shop Vitamin C Napisz mi jak Ty to widzisz i co ewentualnie jesteś w stanie oddać za google ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
BA i nie tylko,a le z ruskich do włosów to mam np maskę jajeczną, szampon i odżywka Bajkał, odlewkę odżywki Eco hysteria, odlewkę ruskiej bani, odżywkę Love 2mix Organic z kiełkami pszenicy, lotion przeciw wypadaniu, regenerujący, mogę się podzielić naturalnym mydłem tureckim dość płynnym Planeta Organica, mydła krymskie, kremy na noc, na dzień z serii BA, hydrolat pomarańczowy Aromatika ale ważny do grudnia.
Mam i nowe i używane i odlewki, ale za nowe wiadomo, bardziej powybrzydzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Tak, one mogą mieć ryski ponieważ wywaliłam opakowanie
![]() Jeżeli chodzi o Twoją propozycję to czy dorzucisz flat top? Chciałabym też zrezygnować z odlewki kallosa, fig atmosphere na rzecz -Serum kojące do twarzy full of grace (ubytek minimalny) -The Body Shop Vitamin C ponieważ na nich mi bardziej zależy. Jeśli chcesz mogę zrobić odlewkę żelu borowinowego bingo spa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Jeden na pewno mam krem -35, ale zobaczę czy na noc czy na dzień
![]() Hm może zaproponuj ewentualnie co za co mogłabyś oddać, a ja sobie jeszcze sprawdzę czego ile mam,oki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Ojej jestem w szoku że tak chodzą z ryskami, na prawdę ich nie nosiłam nawet raz gdyz nigdy nawet nie byłam w górach
![]() ![]() -nowy żel borowinowy bingo spa, - mała odlewka ekoampułki liftingującej z serii profesjonalnej pat& rub- nie do kupienia w sprzedazy regularnej - mam też miniatury balsamów wyszczuplających sisley nowe nie otwierane( jeden widoczny w wątku) -mogę zrobić odlewkę korektora HR Magic Concealer -peeling joanna kawowy raz uzyty pachnie obłędnie - mam tez czarny pas na gumę na talię (mogę zrobic fotkę) Na pewno sie dogadamy ja jestem sklłonna do negocjacji ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- zrobię fotki rzeczy które cię zainteresują ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2012-11-18 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Najbardziej podoba mi się flat pixie oraz cień kobo i pigment lumiere.
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- To podziekuje bo najbardziej zależy mi na pędzlu
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
O teraz mam zdjęcie
![]() Nie mam już eco hysterii i ruskiej bani - poodlewałam już ![]() Myślę jeszcze nad tymi diamond musk, ale zależy co za nie zechcesz ![]() Sama nie wiem, nie chcę narzucać, napisz co byś wzieła za te 2 lub 3 rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
i jak ? mam jeszcze grzebac poza wątkiem? zależy mi natych rzeczach
![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2012-11-20 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, nie wiem czy coś wyjdzie z naszej wymiany, bo część mam w rezerwie
![]() - balsam ziołowy specjalny, ale ważny do grudnia - balsam domowy codzienny, ale też do grudnia - naturalny olej regenerująy Babuszki Agafii, tez do grudnia, -Maska powiększająca usta z kolagenem do 1/2013 i jeszcze błoto guerande,ale po terminie (11/2012) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Maska jajeczna poszła, krem w rezerwie a love 2 mix kurczę nie wiem czy chcę jednak oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie dużo rzeczy:
AA Ultra odżywianie Płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy raz użyty, 250 ml L'biotica Maska aloesowa Mincer Maseczka odżywczo-nawilżająca ekstrakt z miodu i melona podwójna odlewka Kallos Cream al Latte Mleczna odżywka kremowa do włosów Olive Tree Spa Clinic Body butter honey&milk MARIZA linia SPA Rozświetlające masło do ciała "wanilia" 200 ml tylko wypróbowane Znajdziesz coś u mnie? Niekoniecznie za wszystko ![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
tak żel pod prysznic, poza tym mam też nowe norowinowe mydłow płynie bingo spa i ew. mogę zrobić odlewkę płynu do kąpieli. Mam tez fajne futrzane kapcie właściwie nowe do kostki futerkowo fioletowe z bąbelkami i kokardkami z boku i delikate cekiny. Fason jak te : http://allegro.pl/atmosphere-cieple-kapcie-eskimoski-panterka-38-39-i2774504233.html. Mam też ewentualnie nowy peeling do ciała o zapachu szarlotki z bitą śmietaną i cynamonem i do orzetestowania ok 1/4 olejku tonizującego clarins do ciała.
Twoja propozycja brzmiała: odlewka 500 ml kallosa jumping juniper połowa jungle połowa gentle lentil połowa Świetna biała bluzeczka oversize w delikatne poziome paski, Popielata bluzeczka z bufkami, nowa, bez metek. Atmosphere - Białe, w kropki, z granatową kokardką L. metki Lalique le parfum EDP 4,5 ml - miniatura, tylko przetestowana Coastal Scents pędzelek do pomadki, używany, wyprany, The Body Shop Masełko do ust Shea lip butter Jeśli na nic się nie zdecydujesz to powiem tak bardzo mi zalezy jeszcze na serum full of grace i flat topie więc mogłabym zrezygnowac z kilku rzeczy za te dwie : odlewka kallosa, figi atmosphere, lush gentle lentil i niechętnie z miniaturki perfum... Daj znać proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Kurczę to szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.