Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-11, 22:02   #181
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Wiem, że to rzadkość u mnie, ale podzielę się z Wami wyjątkowo refleksją życiową
Dość często podczas szkoleń muszę średnio kilkanaście razy upominać dorosłych ludzi, aby: byli cicho, nie krzyczeli, nie przerywali mi i robili dane zadanie w ciszy, bez komentowania. Czasem mam ochotę pierd.. w nich czymś ciężkim, skoro wyraźne mówienie do nich po raz enty nie działa. Najgorsze, że nie mogę być dla nich niemiła. Raz jedna babka mi powiedziała jeszcze, że to przez to, że mają rzadko tego typu spotkania. Nie wytrzymałam i powiedziałam, że to raczej przez brak wychowania i kultury a nie szkoleń No i tak się czasem zastanawiam - czego my chcemy od tej młodzieży rozhukanej i dzieciaków wrzeszczących w supermarketach, skoro ich rodzice to tacy palanci
Nieniejszym dałam upust frustracji nagromadzonej dzisiaj przez kontakt z taką grupą oraz z bezowocnym wyszukiwaniem ofert wycieczkowych
Zgadzam się z Tobą . Ostatnio w zoo idzie kobietka z małym dzieckiem - jakieś 2-3 latka i stoimy obok surykatek - wielka szyba, żeby było je lepiej widać, na szybie wielka naklejka "Nie pukać w szyby", a matka do dziecka "O, zobacz, postukaj" . A przy jakichś kozach czy czymś karmili zwierzaki paluszkami. Pomijając fakt, że matka pozwoliła wkładać dziecku rękę do kozy - czekałam aż się zwierzak przestraszy i dziecko ugryzie. Wredna jestem, ale czekałam na to .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 22:10   #182
Lenkapuma
Zakorzenienie

Wygląda na to, że całkiem dobrze idzie mi zapuszczanie paznokci i jak tak dalej pójdzie, wkrótce będę mogła brać udział w zamówieniach paznokciowych. I w związku z tym mam pytanie do znawczyń tematu - co powinnam wiedzieć o pielęgnacji paznokci? Macie gdzieś na jakimś blogu takie małe kompendium paznokciowe - jak dbać, jak malować, jak zapobiegać żółknięciu itp itd? I jakiś top10 odżywek, płynów do skórek itd? ;P

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 22:14   #183
ola_gie
Zakorzenienie

Uwaga, mam pytanie do wszystkich Możecie mi powiedzieć, jak przechowujecie torebki? muszę sobie urządzić od nowa pokój i nie mam żadnego fajnego pomysłu. Posiadam kilka większych torbiszczy, więc odpadają jakieś haczyki na drzwiach szafy, bo to się sprawdza chyba tylko przy mniejszych gabarytach... Aktualnie trzymam torebki na dnie szafy właśnie, ale niezbyt mnie to satysfakcjonuje a i tak planuję inny układ szaf i prawdopodobnie nie będę miała takiej wolnej przestrzeni pod ubraniami wiszącymi na drążku.
Będę wdzięczna za każdy pomysł

Tak właśnie.

Edytowane przez ola_gie
Czas edycji: 2012-09-11 o 22:23
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 22:16   #184
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Tomaszynka Da się nadrabiać nie po łebkach Tylko trzeba jednak poświęcić na to trochę czasu Nie jeden raz nadrabiałam więcej niż 10, 15 stron.
Odpisałam na PW

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Uwaga, mam pytanie do wszystkich Możecie mi powiedzieć, jak przechowujecie torebki? muszę sobie urządzić od nowa pokój i nie mam żadnego fajnego pomysłu. Posiadam kilka większych torbiszczy, więc odpadają jakieś haczyki na drzwiach szafy, bo to się sprawdza chyba tylko przy mniejszych gabarytach... Aktualnie trzymam torebki na dnie szafy właśnie, ale niezbyt mnie to satysfakcjonuje a i tak planuję inny układ szaf i prawdopodobnie nie będę miała takiej wolnej przestrzeni pod ubraniami wiszącymi na drążki.
Trzymam w szufladzie łóżka, ale jest do d.py! Niestety nie mam pomysłu na nic innego, ale chętnie się dowiem co Ci tu dziewczyny podpowiedzą

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 22:24   #185
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
1. Już był taki pomysł, jestem za!
2. Ja często gdzieś czytam na komórce a potem nie wiem co chciałam napisać

Czy któraś z Was zna niemiecki?
Ja znam niemiecki, ale podstawowy, zależy w jakim celu potrzebujesz, ale mogę spróbować pomóc.
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 22:33   #186
ola_gie
Zakorzenienie

http://www.wykop.pl/link/1260853/cze...la-inzynierow/

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 23:31   #187
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Mistrzyni Zrobiłam właśnie ekspresową kompleksową pielęgnację wg Twojego "przepisu" I kurcze powiem Ci, że nawet mi się udało! Zrobiłam prawie wszystko to co Ty robisz (oprócz suszenia włosów, makijażu i układania włosów) w 30 minut. Wiem, nie robi aż takiego wrażenia jak to co Ty potrafisz zrobić w 40 minut, ale i tak jestem z siebie dumna. I dzięki Tobie zaoszczędzę dużo czasu
Mam tylko pytanie: jaki czepek nakładasz na włosy? Taki "basenowy"? Akurat mam tylko taki i właśnie takiego użyłam, ale okazało się, że jest na mnie za mały i mi zjeżdżał ;/

A teraz zabieram się za stópki

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

I jeszcze pytanie do dziewczyn: Jak dbacie o czystość maszynki do golenia? Dezynfekujecie ją jakoś?

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 00:38   #188
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

Miss
- a czemu koktajl rozwala mi metabolizm?
Pisałam, że się nie znam ale miezy innymi takie "rady" dostawałam jak wklejałam swoje (zdrowe) dzienne menu na watki dietetyczne.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Jeszcze mi sie ulamal kawalek zeba polecicie jakiegos dobrego dentyste? Moze byc prywatny, byle dobry
http://stupka.pl/pl/

Cytat:
gg - stół taki. Zwykły, ale fajnie się rozkłada (ten mechanizm podbił serce tż) Nie kupiliśmy go od razu, bo trochę za duży jak na nasze potrzeby, ale w związkuz tym, że z małymi stołami kiepsko, a ten był tani, to się zdecydowaliśmy. teraz czas na krzesła - kolejne pół roku z głowy
Czuję się matką chrzestną tego stołu

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Czy tylko moją uwagę zwrócił fakt, że fotograf się nie popisał, bo gdyby te zdjęcia miały zachęcić do kolejnych edycji, to patrząc na miny uczestniczek - nie warto?
Przeglądając te zdjęcia również zwróciłam na to uwagę

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Mistrzyni Zrobiłam właśnie ekspresową kompleksową pielęgnację wg Twojego "przepisu" I kurcze powiem Ci, że nawet mi się udało! Zrobiłam prawie wszystko to co Ty robisz (oprócz suszenia włosów, makijażu i układania włosów) w 30 minut. Wiem, nie robi aż takiego wrażenia jak to co Ty potrafisz zrobić w 40 minut, ale i tak jestem z siebie dumna. I dzięki Tobie zaoszczędzę dużo czasu
Mam tylko pytanie: jaki czepek nakładasz na włosy? Taki "basenowy"? Akurat mam tylko taki i właśnie takiego użyłam, ale okazało się, że jest na mnie za mały i mi zjeżdżał ;/

[/COLOR]I jeszcze pytanie do dziewczyn: Jak dbacie o czystość maszynki do golenia? Dezynfekujecie ją jakoś?
Jeszcze parę razy zrobisz to będziesz się ze wszystkim uwijać szybciej niż ja! to zaoszczędza czas bo masz w czasie kąpieli extra maskęna włosy i twarz.
Na głowę nakładam czepek foliowy, taki jak dodają do masex biowaxu. Jak nie masz takiego foliowego czepka to może też być cienka reklamówka, chodzi o to, żeby zrobić "saunę" dla włosów żeby się łuski otworzyły

Jeżeli chodzi o maszynki to używam jednorazówek. Tych najtańszych, żółtych BIC bo tylko te mnie nie podrażniają. Wszystkie inne z paskami mnie uczulają

Jestem wyrąbana, niedawno wróciłam ze szkolenia z Bydgoszczy, 8 godzin jazdy w jedną stronę żeby posiedzieć na szkoleniu 4h
Dzisiaj rano przed wyjściem z hotelu widziałam kawałek dd tvn. Co sądzicie o tych alimentach? http://dziendobry.tvn.pl/video/pozwa...est,57520.html
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 00:51   #189
blair witch
Zakorzenienie

Cholerka, zdjęcie powinnaś oznaczyć jako drastyczne

Jestem normalnie zbulwesowana i wkurzona, i widzę że temat na czasie, o współczesnej młodzieży i kulturze Wsiadłam sobie elegancko w nocny pod pocztą główną, dobiegła jakaś gówniara z facetem, rowerem, i otwartymi piwami, no i stanęli obok mnie. Jeszcze zanim autobus ruszył, butelka z piwem im wypadła, wylała mi się na spodnie i moje ukochane sandałki z venezii Odsunęłam się, ale i tak prawie cała podłoga pływała w tym rozlanym piwie, a gówniarzeria co? NIC. Kompletnie nic, nawet nie raczyli podnieść tej butelki, z której się lało! Mało tego, po zwróceniu uwagi (jakiś chłopak) że pasowałoby to podnieść (poparło go pół autobusu które było piwem zalane, w tym Pani ok. 50 która siedziała najbliżej tej parki), gówniara zaczęła się wykłócać - że "nie te lata na schylanie się" Jak to usłyszałam to aż we mnie zagotowało, i warknęłam że na kulturę lata są zawsze, i że takie zachowanie jest żałosne, to mi odpyszczyła że żałosne to jest co innego. Później jeszcze z dobre 5 minut pyszczyła osobom, które jej uwagę zwróciły... W końcu ten chłopak co z nią jechał, bardzo zmieszany i zarumieniony ze wstydu podniósł butelkę, a ta do niego "no coś Ty, będziesz się przejmował??" Nie wróżę przyszłości związkowi, w którym jedna z osób jest niewychowaną chamulą bez jakiejkolwiek kultury osobistej... A najlepsze że pijane toto nie było, tylko nawet na trzeźwo tak

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Dzisiaj rano przed wyjściem z hotelu widziałam kawałek dd tvn. Co sądzicie o tych alimentach? http://dziendobry.tvn.pl/video/pozwa...est,57520.html
Czytałam o tym, i chyba mało poprawnie politycznie uważam, że chłopaka lekko pogięło Jeżeli chce żyć po swojemu, niech żyje za swoje, rodzice nie mają obowiązku finansować jego fanaberii takich czy owakich. I jeżeli nie respektuje zasad panujących w domu i takie ma do rodziców wielkie zastrzeżenia, to czemu stoi z wyciągniętą ręką? Jak chce się realizować poza przedziałem normalności, to niech to robi we własnym zakresie i niech na to zapracuje, a nie żąda od rodziców spełniania zachcianek... Rodzice są od zaspakajania potrzeb, a nie fanaberii. A przecież i tak wcześniej to za "ich" kupował kosmetyki, ciuchy itd.

Poza tym jaki to crossdresser, to zwykły pospolity transseksualista
Stary 2012-09-12, 07:08   #190
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

Czuję się matką chrzestną tego stołu

Jestem wyrąbana, niedawno wróciłam ze szkolenia z Bydgoszczy, 8 godzin jazdy w jedną stronę żeby posiedzieć na szkoleniu 4h
Matka, Ty mi znajdź krzesła jeszcze do niego!

Mój rekord to jakieś 12h w pociągu do Jeleniej Góry w jedną stronę, aby posiedzieć na 1,5 godzinnej prezentacji. Delegacja trzydniowa, pracy 1,5 godz.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 07:11   #191
2016070953
Konto usunięte

Cholerko, ja też odkąd pamiętam wolałam wiedziec co mi lekarze robią i wg nich to też było źle. Jak byłam dizeckiem i byłam w szpitalu to tak samo. Mało tego, lekarz poskarżył rodzicom że jestem dziwna bo nie płakałam jak normalne dziecko tylko się dopytywałam co i po co mi robią ( maiłam wtedy 10 lat) :P
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:22   #192
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Ja bym chciała się chyba powymieniać Może zrobimy wątkowego SWAPa?
Ja bardzo chętnie mogę też udostępnic moje 4 kąty na ten cel

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

[1=30128d4098f00e9b8565e1b 01a10bd578c02c712;3644894 9]Dziewczyny, jestem przerażona ilością swoich ubrań.... Nie ma któraś z Was ochoty przyjść i się powymieniać lub poprzeglądać? [/QUOTE]

ja bardzo chętnie mogę przywieźć swoje na wymiankę jaki rozmair nosisz

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Toż przecież nie wywaliłam ich do kontenera, a tylko postawiłam obok siatkę wypchaną ciuchami

Mysia, na swapie było w sumie 2 fotografów, więc zdjęć zrobili o wiele więcej. Będzie jeszcze gdzieś galeria?

Edit: Już znalazłam :http://www.zszafydoszafy.pl/news/fot...miastem-kobiet GG, jesteś na fotach!!

nie tylko ja
Stary 2012-09-12, 08:47   #193
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Swietna sprawa, szkoda tylko, że nie dla normalnej części społeczeństwa... Godziny wybrali wręcz idealne dla 90% populacji

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą . Ostatnio w zoo idzie kobietka z małym dzieckiem - jakieś 2-3 latka i stoimy obok surykatek - wielka szyba, żeby było je lepiej widać, na szybie wielka naklejka "Nie pukać w szyby", a matka do dziecka "O, zobacz, postukaj" .
No i nie opieprzyłaś? Ja bym od razu odpierniczyła takie dziecko.
Ostatnio co weekend w M1 mają kociaki i psiaki na wydanie przy Kakadu. W ten weekend szukając Essie zaglądnęłam i tam. No i stoją sobie klatki, na klatkach tabliczki "prosimy nie dotykać zwierząt". No i mała gówniara pcha te tłuste paluchy w każdą dziurę klatki. Nie wytrzymałam i mówię do gówiarza "czytać nie umiesz?!". A ta mała ☠☠☠☠a popatrzyła na mnie i poszła do innej klatki i to samo. Nie namyślając się poszłam do matki małej i się jej oberwało

Cytat:
Macie gdzieś na jakimś blogu takie małe kompendium paznokciowe - jak dbać, jak malować, jak zapobiegać żółknięciu itp itd? I jakiś top10 odżywek, płynów do skórek itd? ;P
I co jeszcze? Pfff...

Cytat:
Uwaga, mam pytanie do wszystkich Możecie mi powiedzieć, jak przechowujecie torebki?
Ja trzymam w szafie Pax w wysuwanym koszyku z Ikei, o takim - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90106790/. Mega praktyczne rozwiązanie. A mniejsze torebki trzymam na wieszaku na drzwiach
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 09:53   #194
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Mój rekord to jakieś 12h w pociągu do Jeleniej Góry w jedną stronę, aby posiedzieć na 1,5 godzinnej prezentacji. Delegacja trzydniowa, pracy 1,5 godz.
... i doba w pociągu

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36470642]
Ja trzymam w szafie Pax w wysuwanym koszyku z Ikei, o takim - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90106790/. Mega praktyczne rozwiązanie. A mniejsze torebki trzymam na wieszaku na drzwiach [/QUOTE]

Ja też trzymam w szafie ale na półce co jest bardzo niepraktyczne, dlatego też muszę coś wymyśleć do nowego domu. Jak na razie kupiłam trzy szafy z Ikei, skręciłam je i postawiłam a tam gdzie są skosy zamówiłam szafki na wymiar ale takie, żeby pasowało mi wyposażenie z Ikei i jak już mi je zrobią w piątek to planuję w czasie weekendu pojechać do Ikei po szuflady, półki i resztę

Edytowane przez 201608010929
Czas edycji: 2012-09-12 o 09:56
Stary 2012-09-12, 10:02   #195
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Dziewczyny,
Przepraszam za bałagan w klubie. Niestety cały mój czas pochłania praca, spotkania i kolacje służbowe. Gimnastykuję się żeby firma była ze mnie zadowolona na maxa. A i tak wszystko zależy od mojej uczelni, jeśli nie przyznają mi ITS, to się będę musiała z pracą pożegnać. Jednak może nie będzie tak źle, jeśli mój Zakład będzie współpracował, to firma zaproponuje im w zamian miejsce praktyk dla studentów mojego kierunku.

Cholerko,
Złamanie wygląda paskudnie. Współczuję ! Oby ładnie poskładano Ci rękę, a potem by ładnie się zrastała. Co do zachowania zimnej krwi, to właśnie tego po Tobie się spodziewałam, jesteś zbyt racjonalna na rozgrywanie dramatu nawet w prawdziwie dramatycznej sytuacji !

SdC,
Przepraszam za swój brak dostęponości. Proponuję, że w weekend podrzucę Ci podkład gdziebądź. Daj tylko znać.

Granatowo,
Mogę w weekend odebrać biżuterię?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 10:14   #196
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36470642]I co jeszcze? Pfff...[/QUOTE]
Jaki widzisz problem w moim pytaniu, bo nie rozumiem
Czy tematyką jest moda, czy IT, czy mass media - są blogi prowadzone przez osoby uchodzące w środowisku za "guru", takie której najrzetelniej piszą w obrębie danej tematyki, mają zajawkę i sypią masą pożytecznych informacji oraz wskazówek. Domyślam się, że paznokciomaniaczki również mają w swojej sferze blogowej takie guru. Nie prosiłam o szczegółowy wykład, a wskazanie bloga (blogów), który zawiera zbiór przydatnych informacji i dla przykładu podałam jakich (chociaż równie dobrze wymieniać nie musiałam, bo takie osoby piszą pewnie o kompleksowej pielęgnacji paznokci).

Pfff.

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-09-12 o 10:15
Stary 2012-09-12, 10:17   #197
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
SdC,
Przepraszam za swój brak dostęponości. Proponuję, że w weekend podrzucę Ci podkład gdziebądź. Daj tylko znać.
Spokojnie . Nie spieszy się . Mogę podjechać na plac Inwalidów . Jaka godzina będzie dobra? W zasadzie mogę gdziekolwiek podjechać . Do Ciebie też - trochę się przewietrzę .
Stary 2012-09-12, 10:21   #198
201608010929
Konto usunięte

Dziewczyny jest to spotkanie w czwartek lub piątek?
Stary 2012-09-12, 10:25   #199
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Spokojnie . Nie spieszy się . Mogę podjechać na plac Inwalidów . Jaka godzina będzie dobra? W zasadzie mogę gdziekolwiek podjechać . Do Ciebie też - trochę się przewietrzę .
Jasne ! Jak skończę przepisowo to dzisiaj o 18 będę w domu, w weekend w ciągu dnia, nie ma problemu, wieczorami (czwartek, piątek, sobota) mam imprezy o ile nic się nie zmieni, a w weekend mogę się na zakupy wybrać ewentualnie. Natomiast niedzielę mam całą wolną, przeznaczoną na leniuchowanie

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 10:27   #200
blair witch
Zakorzenienie

Sdc, czy wzięłabyś od Ecrulo słowiczą kupę dla mnie? Bo mi strasznie do niej nie po drodze jakoś
Stary 2012-09-12, 10:30   #201
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Sdc, czy wzięłabyś od Ecrulo słowiczą kupę dla mnie? Bo mi strasznie do niej nie po drodze jakoś
zupełnie zapomniałam, że też mam!! Znacie datę przydatności może? ;p

Stary 2012-09-12, 10:44   #202
nicRu
maszyna, nie człowiek

Lenka, nie widziałam czegoś takiego, ale whalesnails i spookynails mają zakładkę, gdzie odpowiadają na pytania typu czy używają top coatu albo ilu warstw lakieru używają w trakcie jednego malowania, ale nic wincyj chyba... Nie widziałam czegoś w stylu bloga Anwen dla pazurów

Mój pułć ostatnio podczas rozmowy o kosmetykach komentując moje żale stwierdził, że może już lepiej żeby było nijakie opakowanie i fajny produkt (zawsze się wkurzam na opakowania - szminka Celii za 10zł ma ładniejsze niż jakiś tint Maybelline za 30, pfff...) niż ładne opakowanie a w środku ptasia kupa
Stary 2012-09-12, 10:58   #203
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
A może spontanicznie dzisiaj?

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36470642]Swietna sprawa, szkoda tylko, że nie dla normalnej części społeczeństwa... Godziny wybrali wręcz idealne dla 90% populacji
[/QUOTE]
Dzięki, jestem nienormalna?

Zdałam poprawkę i już mam prawie wakacje.
Stary 2012-09-12, 11:11   #204
Konto usunięte

Cytat:
Ja też trzymam w szafie ale na półce co jest bardzo niepraktyczne, dlatego też muszę coś wymyśleć do nowego domu. Jak na razie kupiłam trzy szafy z Ikei, skręciłam je i postawiłam a tam gdzie są skosy zamówiłam szafki na wymiar ale takie, żeby pasowało mi wyposażenie z Ikei i jak już mi je zrobią w piątek to planuję w czasie weekendu pojechać do Ikei po szuflady, półki i resztę
Zrobiłam dokładnie tak jak Ty - część mebli kupiona w Ikei, a część na zamówienie dopasowana do reszty. Ikea teraz wypuściła nowy katalog na telefony i moje życie stało się przez to łatwiejsze

Cytat:
Jaki widzisz problem w moim pytaniu, bo nie rozumiem
Zdajesz sobie sprawę, że żartowałam, prawda? Mój komentarz miał na celu jedynie wyrazić, że rozbawiło mnie jak dokładnie opisałaś co chcesz
I to by wyjaśniało dlaczego nie rozumiesz jaki widzę problem - ja go po prostu nie widzę
Coś Ty taka rozdrażniona?

Cytat:
Dzięki, jestem nienormalna?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:14   #205
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Jasne ! Jak skończę przepisowo to dzisiaj o 18 będę w domu, w weekend w ciągu dnia, nie ma problemu, wieczorami (czwartek, piątek, sobota) mam imprezy o ile nic się nie zmieni, a w weekend mogę się na zakupy wybrać ewentualnie. Natomiast niedzielę mam całą wolną, przeznaczoną na leniuchowanie
To umówmy się na sobotę . Co do godziny jeszcze napiszę.

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Wezmę .
Stary 2012-09-12, 11:30   #206
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Hula- opróżnij skrzynkę bo ani się z Tobą porozumieć

nie bij już

mam nową foremkę do tarty i zrobiłam swoją pierwszą tartę w życiu wyszła boska! miałam wczoraj damski wieczór z winem i dobrym jedzeniem i czuję sie zaspokojona kulinarnie i winnie
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:34   #207
gg22
Zakorzenienie

dzisiaj w trakcie suszenia odmówiła współpracy moja suszarka umarła śmiercią naturalną i chyba już nic z niej nie będzie. i musiałam iść do pracy z mokrymi włosami

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was zna niemiecki?
kiedyś ja znałam
wszystko zależy czego potrzebujesz, ale jak coś to pisz

Cytat:
Za ciężka będzie do tej sukienki.

Anorektyczki też nie są głodne, gdy nic nie jedzą - słaby argument - gg. Ale już nie dyskutuję na ten temat z wiadomych względów .
przymierzałam wczoraj w sklepie i sama bransoletka + kolczyki będzie ok. naszyjnik to już za dużo

do anorektyczni mi daleko

Cytat:
gg - stół taki. Zwykły, ale fajnie się rozkłada (ten mechanizm podbił serce tż) Nie kupiliśmy go od razu, bo trochę za duży jak na nasze potrzeby, ale w związkuz tym, że z małymi stołami kiepsko, a ten był tani, to się zdecydowaliśmy. teraz czas na krzesła - kolejne pół roku z głowy
ale po złożeniu nie jest chyba zbyt duży? gdybym miała miejsce sama bym się na taki rozkładany zdecydowała, bo czasem faktycznie się przydaje.

Cytat:
Teraz dostałam sms: ,,masz napisać na wizażu, że mają Ci nie podsyłać linków do sklepów z przyprawami, bo wypadają z szuflad już. Zsypię do jednego słoika wszystko to, co się rozsypało w tych szufladach - będzie z kilogram - i nakleję na słoik Twoje nazwisko, może wkrótce stanie na półce w sklepie obok Knorra"

Cytat:

Edit: Już znalazłam :http://www.zszafydoszafy.pl/news/fot...miastem-kobiet GG, jesteś na fotach!!

swoją drogą to żałuję że nie wzięłam tej bluzki

ja mam chyba dość szafobrań w takim wydaniu- mało miejsca, ścisk jak cholera, ciuchy średnie. i co najgorsze- nieuczucie laski trudno jest upilnować swoje rzeczy więc trzeba liczyć na uczciwość dziewczyn, że jak wezmą ciucha do przymierzenia to do oddadzą. ja już wiem, że na pewno 1nie oddały...

Cytat:
szłam wczoraj o 9 na spotkanie przez Mogilskie i nic się nie działo
byłaś? jak było?

Cytat:
Dość często podczas szkoleń muszę średnio kilkanaście razy upominać dorosłych ludzi, aby: byli cicho, nie krzyczeli, nie przerywali mi i robili dane zadanie w ciszy, bez komentowania.

No i tak się czasem zastanawiam - czego my chcemy od tej młodzieży rozhukanej i dzieciaków wrzeszczących w supermarketach, skoro ich rodzice to tacy palanci
ja się już od dawna zastanawiam czy łatwiej się pracuje z dzieciakami czy z dorosłymi. to jacy potrafią być dorośli ludzie i jak się zachowują czasem wprawia w osłupienie. A najgorsze jest to, że trudno zwrócić im uwagę i na wychowywanie jest już za późno.

powiesz z jakich zakresów szkolisz?

Cytat:
piątek! jakieś piweczko lansik-blansik itp?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 11:35   #208
Konto usunięte

http://pajnt.blox.pl/2012/09/260-Passengers.html
Stary 2012-09-12, 11:44   #209
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
szłam wczoraj o 9 na spotkanie przez Mogilskie i nic się nie działo
byłaś? jak było?
Nie byłam.
Stary 2012-09-12, 11:48   #210
rock_crystal
Raczkowanie

Cytat:
Tak, do wyczyszczenia obiektywu
Teraz dostałam sms: ,,masz napisać na wizażu, że mają Ci nie podsyłać linków do sklepów z przyprawami, bo wypadają z szuflad już. Zsypię do jednego słoika wszystko to, co się rozsypało w tych szufladach - będzie z kilogram - i nakleję na słoik Twoje nazwisko, może wkrótce stanie na półce w sklepie obok Knorra"
Świetny tekst

Cytat:
Ja go kupiłam w markecie Simply na Tysiąclecia
A jaki to zmywacz?

Cytat:
Uwaga, mam pytanie do wszystkich Możecie mi powiedzieć, jak przechowujecie torebki? muszę sobie urządzić od nowa pokój i nie mam żadnego fajnego pomysłu. Posiadam kilka większych torbiszczy, więc odpadają jakieś haczyki na drzwiach szafy, bo to się sprawdza chyba tylko przy mniejszych gabarytach... Aktualnie trzymam torebki na dnie szafy właśnie, ale niezbyt mnie to satysfakcjonuje a i tak planuję inny układ szaf i prawdopodobnie nie będę miała takiej wolnej przestrzeni pod ubraniami wiszącymi na drążku.
Trzymam je na górnej pólce w szafie, widzę je wszystkie więc nie mam problemu ze znalezieniem właściwej.

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości