|
|
#181 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?
Cytat:
Nawiasem mówiąc, w czasie kiedy w tym wątku napisałam pierwsze 2 swoje posty - to w przerwie leciałam wieszać pranie i uczyć córkę zapinać klamerki ale ja tak wszystko robię - milion rzeczy jednocześnie.
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
obok różnych innych stron, mam stały kanon, czyli np. konta pocztowe lub właśnie wizaż. Gdyby mi liczyć godziny na portalu to by rzeczywiście wyszło, że nic innego nie robię, tylko na wizażu "pluję jadem"
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Wizaż uzależnia
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36445267]Oj tam, jak rano włączę forum przy śniadaniu, to często nie wyłażę z niego
Nawiasem mówiąc, w czasie kiedy w tym wątku napisałam pierwsze 2 swoje posty - to w przerwie leciałam wieszać pranie i uczyć córkę zapinać klamerki ale ja tak wszystko robię - milion rzeczy jednocześnie.[/QUOTE]no właśnie, żeby nie było, że "nie masz życia" ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
Ja używam Google Chrome i zainstalowałam sobie dodatek, który podaje, ile czasu spędziłam na każdej stronie internetowej. Właśnie spojrzałam: wizaz.pl 12,5 godziny. W tym czasie byłam w pracy, na basenie, spacerze, kolacji, plotkach z koleżanką, itp.
Ale oficjalnie jestem nolajfem nie jest mi z tego powodu źle
|
|
|
|
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie, te wymienione - nie macie co się martwić, wszak wątek ma tytuł NACZELNYCH - a to, jakby nie było, jakiś komplement jest. Zawsze to lepiej być "naczelnym" mięczakiem
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;36445777]Ja używam Google Chrome i zainstalowałam sobie dodatek, który podaje, ile czasu spędziłam na każdej stronie internetowej. Właśnie spojrzałam: wizaz.pl 12,5 godziny. W tym czasie byłam w pracy, na basenie, spacerze, kolacji, plotkach z koleżanką, itp.
Ale oficjalnie jestem nolajfem nie jest mi z tego powodu źle [/QUOTE]O kurczę cudo! a moglabys chociaż nazwę tej aplikacji (?) napisać? Też bym chciała bo póki co mogę sprawdzić tylko ile megabajców na Wizaz w miesiącu przebimbałam
|
|
|
|
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36445827]Wiecie, te wymienione - nie macie co się martwić, wszak wątek ma tytuł NACZELNYCH - a to, jakby nie było, jakiś komplement jest. Zawsze to lepiej być "naczelnym" mięczakiem
[/QUOTE]no nie wiem, ja widzę przed oczami szympansa... |
|
|
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
bez kitu, wyodrębniono samice alfa xD
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
- no to wybierać , dziewczyny, wybierać
która jest którą alfą ![]() http://magiczne-wilki-ciriana.bloog.pl/?ticaid=5f256 |
|
|
|
|
#191 | |
|
BAN stały
|
Dzieńdoberek, tu sinejra
![]() Nie było mnie parę dni, wracam a tu taki ładny temat Klepnę niestety tylko jednego posta gdyż ponieważ bo chuop mi aktualnie stygnie więc muszę zaraz spadać A właściwie to chciałam się tylko odnieść do tej myśli: Cytat:
A swoją drogą być nołnejmem w necie kiedy się jest przecież nołlajfem i nic innego poza ślęczeniem tutaj nie robi, to dopiero tragedia Zatem panie wymienione w pierwszym poście tego spoconego wątku powinny mieć chociaż taką nutkę satysfakcji, że dla jakiegoś nołnejma są tutaj "naczelne" No, cieszta się kobity. A autorka cóż - wlazła tu, puściła wirtualnego bąka i się zmyła. Typowe. No. To nareczka Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-09-10 o 22:15 |
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36446356]Ale że, znaczy się, co - ty go... tak rach-ciach i ukatrupiłaś? długo już tak stygnie? a nie zaśmierdnie się aby, wszak dzisiaj ciepłem powiało...
[/QUOTE]Toć to przecież taki sztuczny, nadmuchiwany (wypasiona wersja czyli wyposażona w termofor) to jak ma niby zaśmiardnąć ? I nie zagaduj mnie, bo mi nawet ten sztuczny z wyra ucieknie
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Coś mi się zdaje, że osoba zakładająca wątek to zwyczajnie TŻ którejś z wymienionych ot, taka malutka zemsteczka
|
|
|
|
|
|
#196 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
BAN stały
|
http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosc...telewizji.html
i tak oto możemy dojśc do wniosku, że najwyraźniej nikt w tym kraju chyba nie pracuje i nie ma rodziny.
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Proszę
|
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zupełnie jak "smerfna" A w temacie - no moim skromnym zdaniem akurat godzina takich Pamiętników z wakacji nawet się nie umywa do godziny na Wizażu [1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;36446848]https://chrome.google.com/webstore/d...mgjgjimphfojkd Proszę [/QUOTE]Dziękuję! ![]() Nie udzielam się już tak szeroko to się chociaż ponapawam czasem wizażowania |
|
|
|
|
|
#202 |
|
BAN stały
|
a w ogóle co to znaczy mieć życie prywatne, ilekroć otwieram jakiś wątek z problemem z cyklu on jest taki/śmaki ale tak go kochaaam, i bedę tkwić przy nim póki nie uschnę, to osobiście bezczelnie uważam, że lepiej się opieprzać na w-zu niż obsługiwać jakiegoś trutnia. ;-) I jeszcze sobie wmawiając, że inaczej życie nie może wyglądać, bidulki. ;-) Sporo jest w moim otoczeniu dziewczyn, które mają na głowach większość domowych obowiązków, więc sorry, kto komu i czego miałby zazdrościć. ;-)
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, po prostu sie usprawiedliwiacie
A tak naprawde plujecie jadem, żałosne nołlajfy. Lepiej wyłączcie komputery, a nie ściemniacie, że do pracy chodzicie
|
|
|
|
|
#204 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
) no i już trzy razy gotowałam. Phi!
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie miedzy jednym gotowaniem a drugim pisalas posty? Pfff.
|
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
O tak sesja w pierwszym terminie = +1 miesiąc do wakacji
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie. Bo tyle strachu co ja się najadłam do wczoraj to na wakacje nie wyglądało. Wtedy wizaż był na zmianę z odświeżanym usosem. Dopiero w niedzielę dostałam wyniki z egzaminu, który był w czerwcu
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
#209 |
|
.
|
smutne moje zycie, jutro egzamin, a mnie sie nie chce uczyc
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kojarze madane - bo zawsze mądrze prawi, SALIX i kalincie- w sumie sama nie wiem czemu :P Bananelame i Paszczurka z powódu avka. Kisielovą też kojarze z wątku powiedz to tutaj. Jamestown też, bo często mnie wkurza :P I jeszcze koleżanke której nicka za chiny sobie nie przypomne - wiem,że studiuje medycyne i pochodzi z dziury zabitej dechami, którą sama zabijała
![]() A na intymne wchodzę właśnie ze względu na takie wątki jak ten. Idealnie poprawiają humor
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

ale ja tak wszystko robię - milion rzeczy jednocześnie.

obok różnych innych stron, mam stały kanon, czyli np. konta pocztowe lub właśnie wizaż. Gdyby mi liczyć godziny na portalu to by rzeczywiście wyszło, że nic innego nie robię, tylko na wizażu "pluję jadem"

Klepnę niestety tylko jednego posta gdyż ponieważ bo chuop mi aktualnie stygnie więc muszę zaraz spadać