|
|
#181 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
![]() Też miałam kilka i bardzo lubiłam, tanie i dobre ![]() Dziś pojechałam z ojcem do innej wielkiej Biedronki i dorwałam wreszcie te duże świece Wybrałam jedną - cytrusy i jaśmin, pięknie pachnie ![]() Cytat:
![]() Zapraszam na bloga na konkurs z nowym cudem od Joko do wygrania
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-11-04 o 13:01 |
||
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na które zestawy się skusiłaś? Ja jeszcze na nie czekam, ale nie wiem czy jeszcze się skuszę...[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37416746]Są, ale nie w każdej Biedronce chyba. Stoją tam gdzie stały ![]() Też miałam kilka i bardzo lubiłam, tanie i dobre ![]() Dziś pojechałam z ojcem do innej wielkiej Biedronki i dorwałam wreszcie te duże świece Wybrałam jedną - cytrusy i jaśmin, pięknie pachnie ![]() [/QUOTE] Ja mam małą biedronkę u mnie i większości rzeczy, o których Wy piszecie nie ma albo są mocno przebrane już pierwszego dnia ![]() Laminowałam dziś włosy żelatyną pierwszy raz i mam mieszane uczucia - są faktycznie fajne, bardziej miękkie i sypkie, skręt jest podkreślony, ale nie zbija się w pojedyncze loki, więc mam dużo takiego 'pokręconego puchu' na głowie. Zastanawiam się czy to kwestia żelatyny czy moje włosy mają dziś gorszy dzień po prostu. W każdym razie chyba mi się spodobało i kusi mnie, żeby spróbować je wysuszyć i wyprostować z żelatyną - ciekawa jestem czy pozostałyby bardziej proste i wygładzone jak po encanto
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie...
ale tato mi stłukł całe to szkło co było naokoło i ją wypalę na jakiejś podstawce Ale mam leniwą niedzielę Szkoda, że na nockę muszę potem gnać. Chętnie bym się pobyczyła aż do późna Teraz sobie oglądam "Listy do M" i co chwilę zerkam za okno czy przypadkiem śniegu nie ma
|
#184 |
|
po prostu Em :)
|
Listy do M
Koniecznie muszę zobaczyć w tym roku ponownie.
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głodnemu chleb na myśli.
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz obejrzałam i końcówka mnie rozczuliła
![]() haha a myślałam, że to ja tu jestem naczelnym zboczuchem
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
O matko czy tylko ja gdy udzielam rad na meila czy odpowiadam na pytania i nawet dziękuje nie usłysze
jakby to był mój obowiązek...
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bez powodu TŻ na mnie mówi Roman erotoman.
|
|
#189 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To zamieszkajmy razem i śpijmy do 12 ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37416746]Są, ale nie w każdej Biedronce chyba. Stoją tam gdzie stały ![]() Też miałam kilka i bardzo lubiłam, tanie i dobre ![]() Dziś pojechałam z ojcem do innej wielkiej Biedronki i dorwałam wreszcie te duże świece Wybrałam jedną - cytrusy i jaśmin, pięknie pachnie ![]() Tak, na miejscu się spotkamy. Jakbyś jechała pociągiem to możemy się ustawić na Centralnym jakoś ![]() Zapraszam na bloga na konkurs z nowym cudem od Joko do wygrania [/QUOTE]Chciałam wziąć udział, ale jak zobaczyłam resztę odpowiedzi, to zrezygnowałam ![]() Cytat:
![]() Przeszło mi przez myśl - nie jesteś Rodzynkiem Cytat:
![]() A najgorzej, jak się naprodukuję i odpiszę bardzo szczegółowo, wtedy naprawdę trafia mnie szlag ![]() Hahaha Padłam ![]() U mnie dzisiaj aktualizacja włosowa
|
|||
|
|
|
#190 |
|
w krainie snu i marzeń
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- u mnie dziś lipny cień z ostatniej limitki essence
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37418217] Nie tylko Ty, Rodzynko, nie tylko Ty ![]() Przeszło mi przez myśl - nie jesteś Rodzynkiem [/QUOTE] Uwielbiam Was dziewczyny ![]() ![]()
|
#192 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Moi rodzice też są hałaśliwi
|
#193 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Basiu, weź udział, możliwe, że nagród będzie więcej ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Ke?
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37418502] Gwarantuję, że nie jesteś [/QUOTE]Uuu, szalony wąteczek mamy
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba chodzi o to, że jak wstaną rano, to już spać nie dają, ale skojarzyło mi się na początku inaczej.
![]() O Bożena, niech się @ już skończy.
|
|
#196 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wam się wszystko kojarzy
A ja mam na myśli tłuczenie się garnkami w kuchni, głośne oglądanie telewizji itp :P Chyba muszę uściślać moje wypowiedzi
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też się właśnie całkiem inaczej skojarzyło ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
koniecznie uściślaj
|
|
#198 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Zło.
![]() Pograłabym sobie dzisiaj w młotka.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to blogger wariuje czy hurtowo wywala mi obserwatorów?jak nic to nic,a jak zacznie to co jedna osoba dojdzie to 2 mniej
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio 2 obserwatorów ubyło, ale już doszły kolejne osoby
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
ale mam koszmarną niedziele najpierw nie mogłam się z łóżka podnieść - dopiero po 10 wstałam potem wzięłam się za ciasto (o wdzięcznej nazwie "zemsta teściowej") i co.... wierzchni placek wylądował mi na podłodze - no szlag mnie trafił dobrze że notkę na bloga miałam wcześniej przygotowaną - bo nie wiem czy durnot bym nie nawpisywała przypadkiem ![]() zapraszam na nowy wpis na blog |
|
|
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
Też mi ubyło, ktoś musiał konta pousuwać.
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ostatnio kilka osób ubyło, ale teraz jest już z nadwyżką.
Brakuje mi 3 osób do 200
|
|
#205 |
|
Wolę prosto!
|
Cześć dziewczęta
Widzę, że dalej produkujecie jak szalone Mniemam, że nie tylko ja mam weekend pt. "chciałabym się zakopać pod kołdrą i niech nikt mnie nie rusza" Byłam wczoraj na imprezce, niby kupa luda, sami znajomi, ogólnie mogło być fajnie, ale jakiegoś przymuła złapałam i w sumie przez większość imprezy siedziałam z jubilatem na ganku :P Oboje mieliśmy jakiś nastrój do spania i generalnie popijaliśmy i marudziliśmy :P Jednak jak na imprezie jest tak dużo osób to też nie jest dobrze, w mniejszym gronie jakaś taka większa integracja jest, a tu ciężko było z każdym pogadać na takiej dużej przestrzeni. Jeszcze impreza była dość kawałek za miastem, transport dopiero rano busem albo kierowcami jakby wytrzeźwieli, a ja tak chciałam do łóżka :P Na szczęście jeden kolega co nie pił się zlitował i nas po 4 rzucił do domu ![]() Zrobiłam też test bojowy kilku nowym kosmetykom i czuję, że szykują się perełki Podkład AA zapowiada się po prostu mega, wczoraj się o 16 malowałam to jak wróciłam po 12 godzinach do domu to wyglądałam dokładnie tak samo jak wychodziłam Kupiłam też wczoraj na szybciora tusz Wibo ten zielony taki jaskrawy i bałam się, że się osypywać będzie bo dużo osób na to narzeka, a on skubany nic z tych rzeczy i rzęsy do nieba |
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za podkład? Jasny?![]() Ten tusz z Wibo uwielbiam, szkoda, że tak szybko wysycha, ale za taką cenę nie ma co wybrzydzać. No i efekt na rzęsach.
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Też wczoraj byłam na imprezie, tylko w klubie. Ludzi co nie miara, faceci po alkoholu jak to faceci - przylepy, musiałam się odganiać. Nawet mój pierścionek wzięty przezornie jako niby "pierścionek zaręczynowy" do odstraszania potencjalnych desperatów nie pomagał, tylko wręcz nakręcał bardziej
Ale zwinęłam się po 1:00 bo poduszeczki w stopach mi się odparzyły od butów (10cm obcas)...
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37416746]Są, ale nie w każdej Biedronce chyba. Stoją tam gdzie stały
![]() Też miałam kilka i bardzo lubiłam, tanie i dobre ![]() Dziś pojechałam z ojcem do innej wielkiej Biedronki i dorwałam wreszcie te duże świece Wybrałam jedną - cytrusy i jaśmin, pięknie pachnie [/QUOTE]To może wycofali je w mojej Biedrze, zapytam następnym razem ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37418217]Współczuję i dobrze to znam ![]() To zamieszkajmy razem i śpijmy do 12 [/QUOTE]Jestem za! Na mój blog notorycznie zagląda jakiś fetyszysta, ciągle wyszukuje mnie po gołych obojczykach
|
|
|
|
#209 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Wiesz co - jest dość jasny, mógłby być jaśniejszy (jak każdy :P) ale jest ewidentnie żółtawy a ja takie odcienie uwielbiam. Nałożyłam go beauty blenderem to się super wtopił, leciutki, ale przykrył co trzeba, fajne wykończenie ma, bo nawet go niczym nie przypudrowałam. Zapowiada się naprawdę dobrze a tusz faktycznie robi firanki |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
nowa część, a już tyyle stron
witam się po weekendzie
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Wybrałam jedną - cytrusy i jaśmin, pięknie pachnie 

A ja mam na myśli tłuczenie się garnkami w kuchni, głośne oglądanie telewizji itp :P Chyba muszę uściślać moje wypowiedzi