|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo Kilian,Molinard,Chanel,Jo op,Tesori,Clinique oraz algi, glinki,olej
Ha, właśnie z atomkami u mnie krucho, byłam pewna, że jeszcze jakieś mam a tu wyjące pustki
Generalnie mi pasuje, tylko się zastanawiam czy by się nie dało więcej Vanille Abricot kosztem któregoś z pozostałych Comptoirów? Np. bez turquoise? I maleńka zmiana u mnie, bo poszła mi dzisiaj próbka Lancome Hypnose Senses do wymiany, całkiem zapomniałam, że ją negocjowałam... Może wybierzesz coś zamiast? ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- W sumie podoba mi się jeszcze miniaturka Vanille Noir i może Agent Provocateur... Opium ubóstwiam, chętnie wezmę kilka ml więcej ^^ Tylko trochę się teraz pogubiłam, co za co Bo chyba wybrałam za dużo ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Ok, to podsumowując, co ustaliłyśmy do tej pory ![]() Ode mnie: - Demeter Giant Sequoia, 4 ml - Demeter Amber, 15-20 ml próbki: - Demeter Sugar Cane - Moschino I love love - Joop Femme - płyn micelarny Bioderma Sensibio pół buteleczki czyli jakieś 125 ml - masło Ziaja - kolczyki ze Svarkami Od Ciebie: - Opium 10 ml - Angel 1,5 ml - po 10 ml Comptoir'ów - Agent Provocateur 9 ml - Vanille Noir 5 ml - Poison 2-3 ml Czy tak będzie dobrze? ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Nie ma problemu, ja też nie jestem pewna dokładnej zawartości tych małych próbeczek, bo mam je w domu a jestem do piątku uwiązana na uczelni Czy w związku z tym pasowało by Ci, gdybym wysłała paczkę właśnie w piątek? Oczywiście pierwsza Jeżeli wszystko jest dopięte to czekam na PW z danymi
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo Kilian,Molinard,Chanel,Jo op,Tesori,Clinique oraz algi, glinki,olej
Dzięki, ale nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie oddam Cavalli za Individuelle
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
jaki jest termin ważności podkładu vichy?
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Super Ewunia
Poproszę dane do wysyłki na pw |
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Najbardziej szukam Guilty by Gucci, Jimmy Choo i Chloe. Nie znam się jednak zbytnio na zapachach i nie wiem co jeszcze mogłoby mi się spodobać
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
hej narazie mam aktualne the one i boudouir, co mogłabyś za nie wymienić?
|
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
ok pozdr
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Bo chyba wybrałam za dużo