|
|
#181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
Cytat:
Choć lepiej by było jak na wiosnę juz bym miał takie wymiary
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Im nas więcej tym większa motywacja Powodzenia i wytrwałości życzę
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
I wzajemnie - mam nadzieję, ze razem będzie łatwiej.
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
ale dużo nowych dziewczyn... super WITAJCIEu mnie weekend prawie "bez dietowy" i prawie bez ćwiczeń Tzn. moi chłopcy bardzo się dopominali no i musiałam I oczywiscie podjadłam sobie trochę![]() Ale dzisiaj już jestem grzeczna i pięknie trzymam się diety ![]() P.S z tego co widzę to dużo dziewczyn ma całkiem fajną wagę, ja przy was to tłuscioszek
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
tak zaspamowałyście, że ledwo sie przedarłam przez te strony wszystkie![]() Ja leże od piątku z anginą w łóżku i cały czas zabieram sie do chociaż zrobienia abs na brzuch ale tak mnie gorączka trzyma, ze nie mam siły wstać z łóżka ![]() A Wam jak tam mija dzionek ?
|
|
|
|
|
#187 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi podczas odchudzania biust zszedł z 92cm do 87cm i w sumie dobrze. póki co bardziej nie spada. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a może dasz jakieś zdjęcie? jestem ciekawa jak wyglądasz teraz. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to ja dorzucam trochę inspiracji z odmętów mojego dysku Cytat:
Cytat:
![]() zapomniałam zapisywać w zeszycie co jadłam ![]() oj, dobrze że już poniedziałek
ramię - 28 biust - 90 talia - 70 pas - 83 biodra - 101 udo - 59 Edytowane przez Szaruch Czas edycji: 2012-11-12 o 11:51 |
||||||||||
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj jak na razie idzie wszystko dobrze. Chwilkę pojeździłam na rowerku stacjonarnym a potem troszkę brzuszków poćwiczyłam. Za niedługo będę ćwiczyć z Mel B
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie nowe dziewczyny, ciesze sie, ze jesteście z nami
Moje podsumowanie dnia wczorajszego - (po pracy, przed snem) jabłko, mandarynka - przed pracą dwie kromki pełnoziarniste z szynką z piersi z kurczaka, spory kawałek zielonego ogóra, pół serka mozzarella, pół pomidora - (w pracy, w nocy ) 3 jabłka, 2 mandarynki, 2 kawałki kurczaka z woreczka na ostro, 3 łyzki ryzu, duuuuzo fasolki szparagowej ![]() Ogólnie w ciągu dnia zjadłam zdecydowanie za mało, ale powód był bardzo prosty - po prostu przespałam prawie cały dzień, nawet mój skaczacy mi po głowie synek nie mógł mnie obudzic teoretycznie jestem na diecie wiec powinnam sie cieszyc, że mało zjadłam, ale za bardzo boje sie, że mój glodny organizm przestawi się na tryb "oszczezania energii" i zamiast zuzywac posiłki na energię, będzie je magazynował w postaci tłuszczu, na wypadek gdyby znowu poczuł sie głodny. Tak własnie się dzieje u szczupłych dziewczyn, które mają oponki, boczki itp. głodzenie sie to droga do zwolnienia metabolizmu udanego dnia
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Pozwole sobie dolaczyc do watka Bylam na innym forum "odchudzajacym", ale powoli wszyscy sie wukruszyli- i po motywacji nie ma sladu. Obecnie waze 52kg. Niestety od maja przytylam 6 kg :/ i bardzo chcialabym do swiat miec ok.48kg. Poza tym szkoda mi mojej ciezkiej pracy, bo w styczniu wazylam 57kg i udalo mi sie zejsc do 48, a tu znowu 5 z przodu :/ Nie mam w planie konkretnej diety. Uwazam, ze najlepsze jest ograniczenie tego co niezdrowe i tuczace plus ruch. Tak jak pisalyscie wczesniej przede wszystkim swiadome jedzenie, bez glodowek itd. |
|
|
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
A ja dzisiaj zaliczyłam bieganie takze dumna z sibie jestem
Teraz czeka mnie kołyska i reszta
|
|
|
#193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
A swoją drogę, nogi tej dziewczyny ze zdjęcia, tej w szortach jeansowych... ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Te mam ochotę, ale przed chwilą wróciłam z uczelni, zaraz do pracy i wracam po 20. biegasz jakimś planem ?
|
|||
|
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
Biegam ze szwagierką jak mamy ochote, bez żadnego konkretnego planu.
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
oj taaaak, nogi extra
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, u mnie wczoraj jednak niestety bez ćwiczeń, dzisiaj za to postaram się chociaż trochę nadrobić
Z dietą w miarę ok, trochę przy obiedzie poszalałam ale nie ma tragedii Fajnie, że jest Nas coraz więcej, witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() Szaruch - też by mi się nie chciało liczyć, ale podliczam kcal na tabele.kalorii i tam od razu zlicza mi ile gram węglowodanów, tłuszczu i białka zjadłam, także fajna sprawa
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Znalazlam kolejna porcje motywujacych zdjec
![]() http://www.joemonster.org/art/21535/Jak_one_schudly_ |
|
|
|
|
#198 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
witajcie u mnie też póki co ładnie. I mam nadzieję, że żadnych grzeszków nie będzie choć mam w domu szarlotkę i trochę kusi, ale będę asertywna![]() Cytat:
nawet nie myśl o ćwiczeniach dopóki się nie wykurujesz ![]() ja dzisiaj od rana na uczelni byłam, potem na zakupach, a teraz już słodki relaks w domu ![]() Cytat:
ile masz wzrostu? Cytat:
podziwiam ja bym się nie zmobilizowała do biegania w taką pogodę![]() dla mnie bieganie to tylko wiosną, albo latem. Jak jest ciepło i przyjemnie
|
|||||
|
|
|
|
#199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fakt, fajnie by było mieć takie wymiary na wiosnę, ale wolę troszkę wolniej i do lata je mieć żeby później nie wróciły mi te kilogramy, bo bym się załamała!![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Szaruch - musialabym poszukac gdzies zdj, z tamtych czasow,pewnie sa gdzies na kompie,albo na dysku..
jejku,az mi glupio,ze tyle dziewczyn chce miec takie wymiary... ja bym chciala jeszcze zjechac z kazdej partii przynajmniej 4 cm,na poczatek wczoraj mialam taka ochote na platki,ale sie powstrzymalam za to jem sobie codziennie jedna activie,na pewno nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh zebym ja miala ochote na platki to pol biedy, ja mysle o chipsach! Moje najgorsze uzaleznienie
|
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na szczęście nikt mi nie chce ich kupować, a sama postanowiłam, że kiedy wejdę do sklepu, to koło półek z chipsami będę leciała biegiem z zamkniętymi oczami :PNo i jeszcze placki.... ajjj
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Ja na szczescie z chipsami nie mam problemu,dopoki nie ma ich w domu hahah, ale platki to moje uzaleznienie,moglabym je jesc od rana do nocy,od kad pamietam,to zawsze dzien w dzien platki na sniadanie,no i w ciagu dnia
odczasu do czasu pewnie sie na nie skusze,ale postaram sie to zrobic w godz do 15 max. najgorzej,ze moj narzeczony konczy prace kolo 22-23 i jak przychodzi do domu,to zawsze cos je,najczesciej slodycze...moja zmore..ale on od tego przynajmniej nie tyje...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
upsWynalazłam w necie dietetyczny przepis na piers kurczaka faszerowana suszonymi sliwkami duszoną w sosie z tychże sliwek, zapach rozchodzi sie po całym domu mmmmmm nie mogę sie doczekac jak będzie gotowe ![]()
|
|
|
#205 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najważniejsze abyś jak najszybciej wróciła do zdrowia wtedy wszystko nadrobisz Cytat:
Cytat:
i uważaj żeby się nie odchudzić za bardzo bo faktycznie za chude, nie jest ładne.;/
|
|
|
#206 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- jeszcze pytanko dotyczące tabletek wspomagających .. stosujecie jakieś ? ja osobiście aplefit , jednak nie wiem co o nich myśleć .. |
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
nie dodalo mi odp..hmm...
maarlboroo - nie bierz zadnych tabl.ja kiedys bralam strong cos tam,sa bardzo taanie,ale sie uzaleznilam prawie,bralam 6-10 dziennie...niewiem czy chudlam od nich,czy dlatego,bo prawie nic nie jadlam... ps.ja tak teraz troche z innej beczki... jedna laska na youtubie kreci fajne filmiki,a ma malo widzow..mozecie na nia zerknac?moze Wam sie spodoba i zasubskrybujecie? www.youtube.com/marteczka5142 |
|
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Inna trochę sprawa jest z produktami które podnosza temperature ciała podczas cwiczeń, dzieki czemu więcej kcal sie spala. One na prawde działają, tylko trzeba przejśc sie do sklepu dla pakerów i ladnie poprosic pana zza lady o doradzenie który najlepszy Ja sama piję l-karnitynę i tutaj jest kolejne kłamstwo produktów reklamowanych w tv czy gazetach. te produkty zawierają zwykle sladowe ilośc. Większośc produktów w sklepach z odzywkami ma około 800-1000 mg, ja sama przyjmuje 1500mg w jednej dawce, a z tego co się orientuje maksymalna dawka to 3000 mg. Więc ilości dodawane do napojów czy herbatek odchudzających nie nie tylko nie działaja, ale są wręcz smieszne i kompromitujące producentów...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

Także Kochana bierzemy się za siebie ostro i w wakacje mamy takie same wymiary!
Choć lepiej by było jak na wiosnę juz bym miał takie wymiary

Na szczęście miałam niewielkie jojo - schudłam z 72 do 60 kg, wróciło mi 4 i teraz znowu zrzuciłam i obecnie ważę 61 kg.
68,5--68--67,6--67--66,5

nie mogę sie doczekac jak będzie gotowe