![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?
![]() Ja też nie włażę na wagę, bo mam @... ![]() Nevermindowa aaa tam szkoda czasu na zamartwianie się facetem, zwłaszcza nie swoim ![]() ![]() ![]() Jerzyczka zdrowiej szybko ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Czuję, że dzisiaj jeszcze trochę pogrzeszę, ale od jutro będę się trzymać ;] . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mój dzisiejszy plan: I jogurt jagodowy (4łyżki) z płatkami fitness II bułka razowa z pastą jajeczną III łosoś z piekarnika, 3 papryczki z serem IV serek wiejski z truskawkami V makrela wędzona (jeszcze nie wiem ile) Do obiadu może zjem jeszcze serek homogenizowany truskawkowy. A po obiedzie siłownia ![]() Nevermindowa nie przejmuj się nim, widocznie nie jest Ciebie wart. A jeśli na prawdę chcesz zwrócić na niego swoją uwagę to do roboty ![]() Jerzyczko zdrówka Ci życzę! też dopiero co byłam chora, może się zaraziłaś przez forum? ![]() Anek92 ja też przez dziewczyny z forum zaczęłam ćwiczyć z Ewą.. fajne te ćwiczenia. Jeśli chodzi o to, jak długo je robić to wydaje mi się, że po prostu ważne jest by ćwiczyć 3-4 razy w tygodniu. Niekoniecznie z nią, ale ruch jest ważny. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
ja tez próbowałam ćwiczyć z Ewą, a dokładnie z jej pierwsza płytą z Shape, ale strasznie szybko mi się znudziło, jakoś nie potrafię ćwiczyć ciągle tych samych zestawów, dlatego przerzuciłam się na siłownię.
Zaczęłam dość niedawno i ciągle mam zakwasy na drugi dzień, a staram się dokładnie rozciągać po ćwiczeniach. Mimo to nie zniechęcam się, robię najwyżej dzień, góra dwa dni przerwy.
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Ja mam teraz bardzo dużo wolnego czasu także ćwiczyć na pewno będę regularnie bo nic innego do roboty nie mam;p Myślę że 3 razy w tyg wystarczy + w piątki zumba 1 godzinka
![]()
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Zumba jest cudowna!!!!
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Dokładnie cudowna
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Jestem tu nowa i mam nadzieję, że dołączycie mnie do swojej grupy 'odchudzaczy' xd Jestem na diecie już 7 dni, ćwiczę i wspomagam się tabletkami LINEA . Schudłam już 1,5 kg. :P Mam 170cm wzrostu i teraz juz ważę 70,1 kg. _________________________ __ Ćwiczenia : *ćwiczenia na spalanie tkanki tłuszczowej *aerobik *codzienne spacery Dieta: *jogurty naturalne *warzywa *owoce *jajka *zielona herbata *mnóstwo wody! *gorzka czekolada :P *otręby *musli MÓJ CEL! 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
witamy, witamy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
ja już po siłowni
![]() ![]() Jerzyczko w takim razie wybacz mi tą chorobę ![]() kaja witaj ![]() anek92 a ja nie mogę się przekonać do zumby, bo nigdy nie lubiłam tańczyć (chyba, że po % ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
U mnie nadal tyle samo.. Dzis sie wazylam. Ale to dla tego ze nie mam glowy do tego wszystkiego.
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
u mnie na wadze 69,9 !!
powodzenia dziewczyny ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja się nie ważę ![]() Nie dość, że @ to jeszcze ostatnio kiepsko z jedzeniem nie mówiąc o ruchu ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
A najlepsze jest to że ja nie mam wagi
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
A ja się zważyłam, jestem prawie po @ i w końcu coś się ruszyło!
66,7! Czyli 1,3kg w dół ![]() ![]() ![]() Juhuuuu! Dziewczęta, zaktualizowałam naszą listę na pierwszej stronie. Tym, którym, nie wpisałam wagi - zgłaszajcie się, dopiszę. Nie mogłam znaleźć Waszych wag, pamiętajcie, że wciąż mnie głowa boli ![]() Zmienioną wagę będę dopisywać jak będziecie chciały - co tydzień, co dwa tygodnie. Przy każdym wpisaniu wagi będę też dopisywała datę. Może tak być? Miłego dnia ![]() Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2012-11-29 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Ja ważę 67 i odchudzam się od 26.11.2012 ;p
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
a więc uroczyście ogłaszam spadek wagi, jescze w ubiegły wtorek było 74,5 dziś jest 73,2 czyli -1,3 kg
![]() ps. dziewczyny mam nadzieję, że ważycie się o tych samych godzinach/porach dnia kaja369 a czemu akurat wybrałaś Lineę? w ogóle pomagacie sobie jakimiś wspomagaczami? zielona herbata? czerwona? jakieś tabletki? ciekawa jestem czy to coś warte... buźki ![]()
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Bojkka ja się ważę rano na czczo, po siku :P
A co do wspomagaczy to zdarza mi się napić zielonej herbaty ![]()
![]() |
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() Dziś niestety zdarzyło się sporo grzeszków, ale byłam też na strechingu na siłce, a wieczorem czeka mnie jeszcze spotkanie z Ewą Chodakowską, więc myślę że trochę tych grzeszków dziś zrzucę lub zmienię w mięśnie ![]()
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2012-11-29 o 14:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
bojkka- w sumie wybrałam ją bez powodu :P ale jak już ją zakupiłam zaczęłam czyta forum na jej temat i jeszcze bardziej się do niej przekonałam, mi naprawdę pomaga
![]() Oczywiście każdy musi znaleźć coś dla siebie, nie każdemu pomoże to samo :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny gratuluję super wyników!
![]() Zaczęłam znowu po długim czasie zaglądać na Wizaż i chciałam dołączyć się do wspólnego odchudzania! ![]() Mierzę 170 cm a waga waha się w okolicach 73/74 kg ![]() Pierwszy cel 68 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
Dziś miał być mój dzień mierzenia, ważenia i ogólnie sprawdzenia moich wyników po 19 dniach odchudzania wakacyjnego
![]() Melduję więc spadek 2kg (bo zaczęłam się odchudzać od poziomu 68,6kg, wcześniej niż na wizażu ![]() ![]() We własnym odczuciu widzę, że nie jestem napuchnięta i choć 2kg to wcale nie tak dużo, to ja rzeczywiście czuję się te 2kg lżejsza ![]() Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
Jerzyczko gratulacje!
Asia witaj ![]() Ja wczoraj miałam gorszy dzień, ale ćwiczeniowo było ok, bo skalpel i 8min abs zaliczone. ![]() Chciałam dziś iść na poranny aerobik, ale niestety miałam nockę w pracy i wróciłam dopiero po 4 do domu.. A na weekend przyjeżdża do mnie siostra, ale postaram się by było bezgrzesznie ![]() Laski, dziś w shape nowa płyta Ewy z ćwiczeniami 3x15 min ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]() Obecnie ważę 58 kilo chce zrzucić do 50, byłam na diecie dukana ale waga mi wróciła w szybkim tempie. Miałam przez tą dietę problemy ze zdrowiem i nie mogłam dokończyć utrwalania. Trenuje akrobatykę ale dużo jem i tu jest problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
co tu dziś tak cicho?
![]() ja dziś w nagrodę za pięknie osiągnięty cel na listopad, zjadłam trochę słodkości ![]() następna taka dyspensa w święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj po 4,5 godziny na uczelni i 7 godzinach w pracy nie miałam siły na ćwiczenia, ale jutro obiecuję zacząć dzień od 30 minut na orbiterku przy moim ulubionym serialu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Obiecałam sobie, że od dzisiaj ostro się za siebie wezmę i wytrwałam
![]() Rano tabletka z samym błonnikiem przy bułeczce z serem i pastą rybną (niezbyt może dietetycznie, ale nie zjadłam dużo ![]() ![]() Zaraz włączę sobie Ewę Chodakowską, wczoraj z siostrą próbowałam, ale nie wytrwałyśmy. Ćwiczenia są naprawdę świetne, nigdy nie czułam zmęczenia tak szybko, gibałam się na boki, bo nie mogłam ustać ![]() Wieczorkiem zjem coś lekkiego najprawdopodobniej o 18, bo później nie jem, zresztą przyzwyczaiłam się do wczesnych godzin i nie lubię. Jak potem burczy mi na noc w brzuchu, biorę coś do picia i szybciutko idę spać ![]() Kiedy nie jem niczego przez jakieś dwie, trzy godziny, to już jest porażka, najbardziej kiedy jestem w szkole, wszyscy siedzą cicho, a mój brzuch nagle daje o sobie znać ![]() ![]() Za niedługo, jak będę miała okazję, kupię wagę, zażyczę sobie pod choinkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
u mnie bez zmian
![]() i straciłam motywacje częściowo, bo sylwester we Włoszech nie wypali ;( i nie mam planów żadnych. - chyba pójdę spać na sylwestra ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.