Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XIX - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-29, 08:54   #181
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XI

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
zaciągnęłam P na ktg żeby mi szybciej leciało i mówię "dzwoń do mojego taty, pytaj czy przyjedzie po mnie"
i nie mógł się dodzwonić (mamy Play)
na domowy mu się udało
ale ja potem już po 15 minutach normalnie się dodzwoniłam
eh to nie wiem... wróci z pracy to mu powiem, że sie nie dało dodzwonić. Zresztą on też nie dzwoni do mnie a zawsze dzwonił ... to może jednak coś w tel mu padło

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:54   #182
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120
Dot.: Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XI

ja mu mówiłam nawet że przez sex będe miała lżejszy poród nawet dodałam że jak przy porodzie mnie ponacinają to ja po porodzie będe miała mało radochy z sexu to on na to wzruszył ramionami
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:56   #183
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
ja mu mówiłam nawet że przez sex będe miała lżejszy poród nawet dodałam że jak przy porodzie mnie ponacinają to ja po porodzie będe miała mało radochy z sexu to on na to wzruszył ramionami
Bardzo dziwnie zachowuje sie Twój tż,.. a może ma gorszy dzień? Albo przejmuje się firmą i dlatego taki jest ...... wcześniej też tak traktował to wszystko ?? ?

Stary 2012-11-29, 08:56   #184
emylka86
Zakorzenienie

ja do świąt na bank nie zrzucę moich kg... mam uwaga 20 na plusie

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:59   #185
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Bardzo dziwnie zachowuje sie Twój tż,.. a może ma gorszy dzień? Albo przejmuje się firmą i dlatego taki jest ...... wcześniej też tak traktował to wszystko ?? ?
widocznie ciągle on ma ostatnio gorsze dni. czym większa ciąża tym jest gorzej
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 08:59   #186
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
kurde wyjątkowo mnie żyła dziś boli po pobraniu krwi .... masakra

a wiecie co? mojemu tż cos sie z telefonem stało bo pisałam mu smsa rano - nie chciało mi sie schodzic na dół i mu nie doszedł.. Zeszłam, patrze a telefon mu działa normalnie to nie wiem.... dodzwonic sie też nie moge bo poczta się włącza.. a przecież łądował przedwczoraj, na bank nie ma rozładowanego .. nie wiem co mu sie stało .. oby nic mnie nie wzięło bo nie bede miała jak go poinformować..
a moze sieć Play dziś ma coś nietak ? Macie tel z Play? działają Wam?
niech wyłączy i włączy telefon ja tak też czasami mam, mam orange i plusa ale w play jak kiedyś miałam numer to było to samo
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:00   #187
emylka86
Zakorzenienie

coś mi się poprzestawiał suwaczek, dziś powinno pokazywać pełne 38 tygodni a jestem 2 dni do tyłu : >

Borysek 09.10.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 09:01   #188
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
po porodzie kg szybko spadają, jak urodziłam to spadło 6kg od razu, potem kolejne 6kg przez 10 dni i co dzień na wadze mniej i brzuch też coraz mniejszy i zero roztępów
Stary 2012-11-29, 09:01   #189
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Tak sie zemocjonowalam ze aż wsadzilam rękę w talerz i wylalam musli do łóżka Kochana ale zwróć uwagę na termin plus niech dojdzie jakieś opóźnienie (oczywiscie oby nie) to nie możesz miec do siebie żalu ze 20 kg nie zejdzie w kilka dni

Muszę wyjść z łóżka i sie ogarnac bo w każdej chwili kurier moze przyjść.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:01   #190
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Tez myślałam, że będę musiała walczyc z kg ale już 2 dni po porodzie miałam swoją wagę sprzed ciąży a teraz ważę 52kg i to dla mnie stanowczo za mało, karmienie piersią to najlepsza dieta odchudzająca

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:03   #191
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
widocznie ciągle on ma ostatnio gorsze dni. czym większa ciąża tym jest gorzej
eh.. może jest przejęty tym co będzie.. jak Wasze życie się zmieni ...
Nie wiem ... każdy facet reaguje inaczej. ..
Nie wiem kochana co Ci powiedzieć. jedynie szczera rozmowa chyba tu wchodzi w grę

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

ja to nie wiem ile już mam na plusie ale wiem, że mam sporo wody w sobie....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 09:05   #192
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
po porodzie kg szybko spadają, jak urodziłam to spadło 6kg od razu, potem kolejne 6kg przez 10 dni i co dzień na wadze mniej i brzuch też coraz mniejszy i zero roztępów
Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Tak sie zemocjonowalam ze aż wsadzilam rękę w talerz i wylalam musli do łóżka Kochana ale zwróć uwagę na termin plus niech dojdzie jakieś opóźnienie (oczywiscie oby nie) to nie możesz miec do siebie żalu ze 20 kg nie zejdzie w kilka dni

Muszę wyjść z łóżka i sie ogarnac bo w każdej chwili kurier moze przyjść.
Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Tez myślałam, że będę musiała walczyc z kg ale już 2 dni po porodzie miałam swoją wagę sprzed ciąży a teraz ważę 52kg i to dla mnie stanowczo za mało, karmienie piersią to najlepsza dieta odchudzająca

no to oby i u mnie tak ładnie leciały w dół te kg... a i nie straszyć mnie przenoszeniem! ma być szybciej ; p

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
eh.. może jest przejęty tym co będzie.. jak Wasze życie się zmieni ...
Nie wiem ... każdy facet reaguje inaczej. ..
Nie wiem kochana co Ci powiedzieć. jedynie szczera rozmowa chyba tu wchodzi w grę

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

ja to nie wiem ile już mam na plusie ale wiem, że mam sporo wody w sobie....
dziś się dowiesz, gin na pewno cię zważy ; p

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-11-29, 09:05   #193
landi0909
Zakorzenienie

Miciu ja też miałam w sobie dużo wody, i zobaczyłam to dopiero po porodzie, nagle kostki i stopy chudziutkie, wystające kości policzkowe, spadająca obrączka...

widzicie po mnie, że można tuż po porodzie schudnąć baaardzo ja zawsze miałam tendencje do tycia. W dniu porodu miałam w sumie 10kg na plusie od początku ciąży. Jestem tydzień po porodzie i 14kg mniej już jest i ciągle leci w dół!!!
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:06   #194
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Tez nie chciałam przenosić i co i małemu tak się pospieszyło, że wyszedł miesiąc wcześniej

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:09   #195
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
dziś się dowiesz, gin na pewno cię zważy ; p
hahaha no wiem właśnie
Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Miciu ja też miałam w sobie dużo wody, i zobaczyłam to dopiero po porodzie, nagle kostki i stopy chudziutkie, wystające kości policzkowe, spadająca obrączka...

widzicie po mnie, że można tuż po porodzie schudnąć baaardzo ja zawsze miałam tendencje do tycia. W dniu porodu miałam w sumie 10kg na plusie od początku ciąży. Jestem tydzień po porodzie i 14kg mniej już jest i ciągle leci w dół!!!
o tak.... obrączki to już nie noszę hohoho, kostek nie widać.... buzia papuśna.... ;]
jak się zobaczę po wszystrkim to sie chyba nie poznam w lustrze hahaha

Ide się położyć troszke bo sie nie wyspałam przez labo .... oo z kotem poleżę

Stary 2012-11-29, 09:09   #196
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Tez nie chciałam przenosić i co i małemu tak się pospieszyło, że wyszedł miesiąc wcześniej
no mojemu widać się nic nie śpieszy... mi w ogóle ta cholerna szyjka jeszcze trzyma...

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-11-29, 09:15   #197
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Hej

Ale tu pusto, jak prawie wszystkie listopadówki rozpakowane. Ciekawe co to będzie jak zostanie nas garstka z końca grudnia.

Dziewczyny czy może mi któraś podać swój numer tel., bo do nikogo nie mam, aby informować w razie czego. Chociaż mam przeczucie, że my z Dorisp się spotkamy w szpitalu.
Fajnie by było się spotkać! Tym bardziej że ty już doświadczona mama Podaj mi na priva a ja ci podam swój w razie gdybyśmy jednak rodziły w innym terminie Kto jeszcze chce mój nr?

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Wpadłam sie pożegnać
wracam już do Was z dzidziusiem.
Nie śpie już od 5 . I ... jak nigdy NIC mnie dziś w nocy nie bolało. To chyba z tego stresu !
W ogole jestem tak głodna,że musze zjeść choby serek.
Trzymajcie kciuki oby jak najszybciej poszło,bo .... nienawidze szpitali ;|
TŻ dopiero przyjdzie do mnie po pracy
Do zobaczenia bede pisac na fejsie jak coś. Bo tam mi szybciej i łatwiej.

Cytat:
plan na dziś.
- zapakować porządnie torbę do szpitala (bo część rzeczy leży obok niej)
- zrobić obiad
- kupić karnisze do pokoju
- znów sprzątanko na mieszkanku
- na koniec kąpiel
- i bunga bunga ; p
Ja podobny, tylko zamiast karniszy - kupić firanki i zasłonki, no i torbę mam już spakowaną.

Dziś stuknął mi 40 tydz. Jutro będę dzwonić do lekarza, mam przyjść do niego w przyszłym tyg na oddział i zrobi mi moje pierwsze KTG. Mam pytanie dziewczyyny, ile trwa takie badanie? Mogę sobie wziąć książkę?
Stary 2012-11-29, 09:15   #198
dzika_kaka
Zakorzenienie

Heloł
U mnie dzisiaj noc masakra, rwanie prawego biodra jakby mnie jakiś prąd kopał. Plus mega pocenie mimo bycia na golasa i otwartego okna. Dobrze, że dzisiaj wizyta to się wyżalę!

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Polecam wosk
Wiem wiem ale w ciąży jakoś nie umiem. Lecim machiną

Cytat:
Wpadłam sie pożegnać
Trzymaj się cieplutko!

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
Karolcia ale sie usmialam poko co zakupy robie z gabi a mlody zostaje jak sie przeprowadzimy to bede latac z 2 tyle ze sklep blisko to gabi na nogach i na wiosne mam ambitny plan nauczyc ja jezdzic na rowerze a tata na gieldzie szuka mi wozka na blizniaki ps wysmarowala sie ale blyszczykiem na czerwono ps 2 poki co to gabi pcha wozek z mlodym ja nie moge sie zblizyc
Weronika ależ on się rozkosznie uśmiecha!

Cytat:
mąż wydaje kase na sprzęt do firmy której jeszcze nie ma. Dwa wni temu wydał osttniwe masz # tyś na przyczepe gdzie trzeba w nia w walić jeszcze 1000. Chciałam zrobić przemeblowanie by zrobic dla małej taki kącik -nikomu się to nie podoba . Chciałam nowy wózek dla naszej małej mąż nie. Ja chcę baldachum do łóżeczka on kręci nosem bo szkoda mu kasy.
Ostatnio dobrze się czuje nie boli brzuch skurczy nie mam . chciałam chcę się kochać a on nie nie i nie ... nic na niego nie działa proźby macanki słowa . nawet spimy j8z nie przytuleni by się nie nakręcać na siebie
Musicie pogadać poważnie bo dwoje dorosłych ludzi nie może tak koło siebie egzystować. No zwłaszcza na takim etapie życia, który powinien im sprawiać najwięcej szczęścia... Pogadaj z nim szczerze, wierzę, że z największym klocem można dojść do porozumienia, tylko trzeba go odpowiednio podejść!

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy może mi któraś podać swój numer tel., bo do nikogo nie mam, aby informować w razie czego.
Jako nowa matka przełożona wątku wyślę Ci nr na priv, wal śmiało

Cytat:
KOCHANE MAM INFO od Anielki: "hej hej skurcze mam od nocy ale rozwarcie nic nie idzie. juz wymeczona jestem od badan wsio mnie boli i krew leci.. ale zapewniaja że dzis koniec bo 43 tydz."
Wiem, że ona niespecjalnie chce ale zrobiliby jej już to cc, no niech się kobita z dzidziusiem nie męczą. Toż to większy hardcore niż u Halwayi...

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
A ja dziś na wadze zobaczyłam 10 kg mniej niż miałam jak zachodziłam w ciążę
Zżera mnie zazdrość

Cytat:
dziś ostatnia wizyta u gina, na 17.30. Proszę o kciuki żeby wszystko już tam było gotowe do porodu albo żebym rozwarcie już jakieś miała
Ja na 14.45 lecę. Trzymam i proszę o to samo

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem niby chcą a sie boja bardziej niz my i to podobno baba nie chce
Słyszałam o takich kolesiach, którzy przez całą ciążę zero sexu bo się boją i nie będą dziecka po głowie bić. Szkoda, że mój się nie boi, bo mi to się w ciąży akurat nie chce

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:16   #199
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cześć Dziewczyny! Melduję się już z domu na nowym wątku. W tym, to już chyba muszę urodzić Wypisali mnie ze szpitala dalej w dwupaku...Okazało się, że skurcze, które miałam, były powodowane zatruciem, a konkretnie skurczami jelit i nie były efektywne. A jechałam już z nastawieniem, że wrócimy z Nikosiem Tak czy inaczej, zatrzymali wszystko i czekamy dalej. W weekend startujemy z 39 tygodniem, może się zlituje moje dziecię
Próbowałam porozmawiać z ordynatorem, co w końcu z tą moją nieszczęsną cesarką - czy trzeba, czy nie, ale przez cały pobyt mnie zbywał, że albo się spieszy, albo, że przyjdzie innym razem, albo, że porozmawiamy na obchodzie. I w efekcie w ciągu 4 dni nie rozmawiałam z nim ani razu, a wczoraj w pośpiechu mnie wypisali, żeby się pozbyć problemu. Ewidentnie wygląda to tak, że i mój lekarz prowadzący (chociaż to dzięki niemu udało nam się donosić ciążę...) i tamci ze szpitala robią wszystko, żeby nie zamknąć sobie drogi do magicznej kopertki, którą miałabym wręczyć będąc w bólach i błagając o cesarkę. Nie ma mowy!

Także ostatecznie wczoraj na szybko jeszcze dzwoniłam do prywatnego szpitala u nas w okolicy, dowiedzieć się, jak to u nich wygląda. Powiem Wam dziewczyny, jestem mega zadowolona. Na początku zrezygnowaliśmy z tej "przyjemności" rodzenia w prywatnej klinice, bo chociaż porody są w ramach NFZ, to trzeba zaliczyć prywatne konsultacje u gina i anestezjologa - łącznie 700zł. Ale wyobraźcie sobie, że zadzwoniłam, opisałam sytuację, że jestem już na ostatnich nogach, a w szpitalu, który mam dużo bliżej wyszły takie niedomówienia i nie wiem właściwie co mnie czeka i lekarz (chyba dyrektor) bez problemu zgodził się mnie przyjąć! Także od razu wczoraj tam gnaliśmy, zapłaciliśmy łącznie 200zł za wizytę u gina i u anestezjologa, zakwalifikowali nas na poród - co najważniejsze - NATURALNY! Łożysko ładnie się podniosło, Nikodem ma 2800g, więc nie jest aż taką kruszynką znowu, wszystko może się odbyć bez cięcia No i podejście do pacjenta...Zupełnie inne. Od razu nas zabrali pokazać oddział, wytłumaczyli, co po kolei będą z nami robić, jak wygląda znieczulenie, jakie mam możliwości. A nie takie zwodzenie, jak to miało miejsce wcześniej.

Dziękuję za troskę dziewczyny i przepraszam, że piszę dopiero teraz - wypisali mnie wczoraj o 12:00, ale na szybko załatwialiśmy te wizyty i nawet nie zauważyłam, że mam wyładowany telefon - jak padłam wieczorem, tak sms od Jagny odczytałam dopiero przed chwilą. Musiałam odespać, bo - nie wiem, czy to ogólna praktyka - ale w szpitalu gdzie leżałam co 2 godziny przez całą dobę przychodzą słuchać serduszka...Więc budzenie nocne raczej nie sprzyja regeneracji Raz jeszcze dziękuję za pamięć
Stary 2012-11-29, 09:18   #200
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość

Przyszłam się pożegnać Trzymajcie kciuki za szybką akcję Wracam do Was z dzidziolem Tylko nie wiem kiedy Odezwę się jakoś jutro
i czekamy na wiadomości

Cytat:
Wpadłam sie pożegnać
Nie śpie już od 5 . I ... jak nigdy NIC mnie dziś w nocy nie bolało. To chyba z tego stresu !
W ogole jestem tak głodna,że musze zjeść choby serek.
Trzymajcie kciuki oby jak najszybciej poszło,bo .... nienawidze szpitali ;|
TŻ dopiero przyjdzie do mnie po pracy
Do zobaczenia bede pisac na fejsie jak coś. Bo tam mi szybciej i łatwiej.
powodzenia kochana!! niech wszystko szybko się rozkręci i zakończy

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Witam sie w dniu mojego terminu
Nie śpię od 04:21
Dzisiaj przychodzi do mnie położna mnie zbadać co sprawia ze jestem bardzo pdniecona

aaaaaa to gratuluję i rozpakowywac się raz dwa

Cytat:
mąż wydaje kase na sprzęt do firmy której jeszcze nie ma. Dwa wni temu wydał osttniwe masz # tyś na przyczepe gdzie trzeba w nia w walić jeszcze 1000. Chciałam zrobić przemeblowanie by zrobic dla małej taki kącik -nikomu się to nie podoba . Chciałam nowy wózek dla naszej małej mąż nie. Ja chcę baldachum do łóżeczka on kręci nosem bo szkoda mu kasy.
Ostatnio dobrze się czuje nie boli brzuch skurczy nie mam . chciałam chcę się kochać a on nie nie i nie ... nic na niego nie działa proźby macanki słowa . nawet spimy j8z nie przytuleni by się nie nakręcać na siebie
ojej kochana... strasznie dziwne podejście twojego tżta... :/ przykro mi strasznie i ci współczyję

Cytat:
KOCHANE MAM INFO od Anielki: "hej hej skurcze mam od nocy ale rozwarcie nic nie idzie. juz wymeczona jestem od badan wsio mnie boli i krew leci.. ale zapewniaja że dzis koniec bo 43 tydz." no i wszystkie macie pozdrowienia

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

ej no.... nie moga jej pomóc? taj ką katują...

Cytat:
dziś ostatnia wizyta u gina, na 17.30. Proszę o kciuki żeby wszystko już tam było gotowe do porodu albo żebym rozwarcie już jakieś miała
kciukasy ogromne a żebyś z fotela na porodówkę musiała jechać
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:19   #201
emylka86
Zakorzenienie

idę to śniadanie sobie robić ; p

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-11-29, 09:19   #202
DeKajka
Zakorzenienie

No to dzisiaj trzymamy kciuki za Ausente,Micię i Anielke co by sie juz nie musiala tyle meczyc biedulka

A u nas nocka nawet spokojna . nie chce zapeszac ale zmiana mleka chyba troche pomogla . maly sie mniej prezy .. kupki sa ładne i regularne . maly lepiej i wiecej spi wiec jak narazie sie po cichu ciesze .

Teraz tez spi wiec mam troche czasu na wizaz , musze siebie i mieszkanie ogarnac bo dzisiaj wpada siostra ze szwagrem .. no i jeszcze na fajeczke skocze co by sie przygotowac psychicznie na reszte dnia z moją mała marudą

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:19   #203
ImmortalWoman
Zakorzenienie

dzika_kaka kciukasy

a ja się z wami witam z rana PEŁNA ENERGII i o dziwo dzisiaj mogłam zasnąć!!! nic mnie nie boli i z zamiarem wysprzątania całego mieszkania śmigam ależ mnie energia rozpiera juhu dawno się tak nie czułam a myślałam, że to już nie nastąpi
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:21   #204
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ewidentnie wygląda to tak, że i mój lekarz prowadzący (chociaż to dzięki niemu udało nam się donosić ciążę...) i tamci ze szpitala robią wszystko, żeby nie zamknąć sobie drogi do magicznej kopertki, którą miałabym wręczyć będąc w bólach i błagając o cesarkę. Nie ma mowy!
...
zakwalifikowali nas na poród - co najważniejsze - NATURALNY!
Co za dziady w tym szpitalu! Aż się nóż w kieszeni otwiera. Tylko mamona i mamona... Dobrze, że ogarnęliście coś innego!

Stary 2012-11-29, 09:23   #205
DeKajka
Zakorzenienie

Madziu to dobrze ze jednak wszystko sie fajnie ulozylo i mozliwy jest porod drogami natury .. ciesze sie bardzo i trzymam kciuki zebys nie musiala na synka juz dlugo czekac

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:25   #206
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Magdaef dobrze ze trafiłas na inne miejsce i innych ludzi z ludzkim podejściem a nie tamte dziady.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:26   #207
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

magdaef, i bardzo dobrze zrobiliście! Tam zajmą się wami jak należy!

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość

Jako nowa matka przełożona wątku wyślę Ci nr na priv, wal śmiało
Matko przełożona czy mogę również na priva nr?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 09:29   #208
martaj9
Rozeznanie

Dzień dobry!

Mój bąk spi- tak sie najdł że ja go siup do łóżeczka. Nocka zleciała nam ładnie. Tylko dwa razy się budził- w tym raz ja musiałam go dobudzic bo już 4 godziny nie jadł.

ausente, happy-eve powodzenia kochane!

magdaef no i co Jagiełło robi z ludźmi?? Nie ma słów na ta nasza słuzbę zdrowia. A Ty się nie martw w końcu Nikoś i tak wyjdzie i to jak królewicz- w prywatnej klinice!

DeKajka be dziewczynka! Fajki?! Tfu

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-29, 09:29   #209
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorisp Pokaż wiadomość
Matko przełożona czy mogę również na priva nr?
Poszło

Stary 2012-11-29, 09:34   #210
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Mój bąk spi- tak sie najdł że ja go siup do łóżeczka. Nocka zleciała nam ładnie. Tylko dwa razy się budził- w tym raz ja musiałam go dobudzic bo już 4 godziny nie jadł.
Szczęściara

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
Poszło
Dzięki!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości