![]() |
#181 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie - W KUPIE SIŁA:)
Cytat:
![]() ![]() Będzie dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Ja musze do nowego roku.
Siłę muszę mieć w głowie ![]() Dziewczyny polecają Mój Kontrakt, taki na głowę. Mobilizacja i motywacja. Do końca roku 6 kg. Schudnę, albo stracę pieniądze. Stracić nie mogę, więc schudnę! Dwie dziewczyny u mnie w pracy super schudły z tym kontraktem w 3 miesiące. Ja zaczynam dzisiaj: xxx Trzymajcie się, dam znać jak mi idzie!!!! ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-23 o 14:36 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
ja na odchudzanie polecam GREEN POWER SLIM. sama stosowalam i mialam swietne efekty. sprawdz na allegro. daja teraz pas odchudzajacy gratis
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Dieta to podstawa! Bez diety bardzo ciężko jest schudnąć. Dużo ćwiczyłam, biegałam i odmawiałam sobie "przyjemności". To dieta mi pomogła! Moja dieta to wszystkiego po trochu: 3 duże posiłki o regularnych porach, dodatkowo 2 mniejsze - chodzi o to aby nigdy nie czuć głodu. Warzywa, owoce, nabiał, makaron, ryż, kurczak. Ograniczyłam znacznie mąkę, sól, alkohol i cukier. Do tego dokładacie troszkę biegania lub pływania (3 km biegu 3 razy w tygodniu wystarcza) i gotowe.
Osobiście polecam jeszcze wspomóc to wszystko kupiłam sobie takie coś ![]() Co mi to dało? Mogłam sobie pozwolić na małe przyjemności w tygodniu: pizza ze znajomymi/czekolada/lody. Nie dajcie sobie wmówić, że trzeba się wyrzec takich przyjemności!!! Dlatego większość osób poddaje się i nie wytrzymuje diety bo nie maja takich małych "motywatorów" Bez suplementów też dacie sobie rady, ale jest ciut ciężej. Mam nadzieję, że dacie sobie rady!!! Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-08-03 o 09:10 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
A co dziewczyny sądzicie żeby podczas odchudzania używać jakichś spalaczy jak np. tutaj http://www.sfd.pl/sklep/Spalacze_t%C...zczu-k128.html bo nie wiem czy to pomaga czy kaska w błoto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Witam. Ja też z chęcią dołączę, bo jak sama to ciągle sobie odpuszczam. Po rzuceniu papierosów i niedawnej ciąży przy 160 cm ważę 66 kg. Cel pierwszy 60 kg docelowo do końca roku 54 kg. Kiedyś byłam maniaczką sportu, waga do 50 kg, a po rzuceniu palenia to mój ruch ograniczał się do krótkiego spaceru z psem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Dlaczego nie spróbować Lipovon. Jest to bardzo dobry produkt. Przez okres czterech tygodni straciłem 7 kg. Jest to dobry wynik dla mnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.