|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Witam się w nowej części
![]() My już wróciliśmy z urlopu, bardzo super było tydzień poleniuchować i być cały czas tylko z TŻ ![]() Dziewczyny mam do Was pytanie, czy któraś z Was kupiła któryś z tych rożków i może się wypowiedzieć? http://allegro.pl/rozek-becik-kaptur...841244880.html http://allegro.pl/rozek-niemowlecy-b...844430274.html
#182 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem w szoku bo dziś wogóle w nocy siku nie wstawalam ![]() ![]() Tż wyszedł przed chwilą do pracy i kończy o 20.00 dopiero ![]() No więc ja jadę dzisiaj do rodziców na obiadek. A właśnie obok mnie budują sklep netto ![]() Oglądalismy wczoraj horror "Sinister". Straaaaaaaszny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38153709]Miała któraś ten nowy szampon? dzisiaj się skusiłam: http://www.hipernet24.pl/sklep/img_i.../462/46232.jpg[/QUOTE] Też chciałam go kupić. Napisz potem recenzje ![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------- Ciekawe jak tam bijkora,już jakiś czas się nie odzywa.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2012-12-16 o 08:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||||
Rozeznanie
|
Witam wszystkich w ten piękny słoneczny dzien
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla gaduły nr 1 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
A pisałam wam?
![]() Dobę po cc miałam tak niesamowicie erotyczny sen, że obudziłam się przerażona że coś mi się stanie tam s rodku, bo jak to, przecież pocieta ejstem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laski. Ja dopiero po śniadaniu, wstałam o 9:40. no ale spałam dziś bardzo źle, z 5 razy byłam siku i jeszcze ciągle budził mnie ból zdrętwiałej prawej dłoni, coś strasznego. Wyczytałam właśnie że to zespół cieśni nadgarstka. Ma któraś to?
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaki kombinezon kupujecie albo polecacie taki pluszowy czy taki z materiału jak większość kurtek zimowych? Bo ja sam nie wiem jaki będzie lepszy, powinnam urodzić w 2 połowie lutego więc teoretycznie tej zimy nie zostanie nam już dużo do przechodzenia.
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odbijemy sobie na bank ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zal mi tz no bo bidny ![]() ![]() Swoja droga jak potem tak przy dziecku ![]() Cytat:
![]() My wczoraj bylismy w tym kinie nawet bylo fajnie ![]() No a potem pogadalismy troche, tez go poprosilam o zero tabletu i laptopu w sypialni, ale zobaczymy jak to wyjdzie, bo tylkl tam mamy super zasieg na ogladanie filmow ![]() Zjadlam juz sniadanko ide ogarnac mieszkanko i potem bede piec pierniki ![]() Zapomnialabym! Angel ale masz brzucha szok, ja w 35 a mam pol mniejszy chyba..... ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-12-16 o 09:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w nowym wątku. Aleście się rozpisały, dopiero nadrobiłam
![]() Wczoraj miałam jedną niemiłą i jedną miłą sytuację. W Carrefurze stałam w kolejce bo chciałam żeby mi zważyła babka słoninę dla sikorek. Chyba z 5 minut, bo przede mną baba wybierała mięcho i nie mogła się zdecydować. W między czasie podszedł dziadek i stanął po drugiej stronie niezdecydowanej klientki. Jak ta odeszła, to ekspedientka do dziadka - co podać?? No kuźwa!! Poczułam się jak niewidzialna! Normalnie łzy w oczach mi stanęły bo kiepsko się czułam już. Mam nadzieję że babsku myszy ubrania pogryzą ![]() Druga sytuacja w biedronce, parę minut później. Stoję grzecznie do kasy może z 5 w kolejce. Otworzyła się inna kasa, stado popędziło, ale jakaś dziewczyna z wózkiem do mnie mówi, proszę żeby pani stanęła przede mną ![]() Wczoraj cały wieczór pobolewało mnie podbrzusze, dziś to samo, tak jakby młody mi ściskał pęcherz, czy coś tam w szyjce majstrował. Taki nagły ból, aż mnie zgina w pół. Lady, bidulko, ty to zawsze coś ![]() Ładne brzuszki dziewczyny, mój to połączenie słonia z zebrą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Konto usunięte
|
A ja wczoraj w empiku, podchodzę do wolnej kasy a pani mówi, że ktoś przede mną był - a lada tam wysoko dość, więc ja mówię: przepraszam, ale ja nie będę z brzucholem stała - a ona: o rany, przepraszam, nie zauważyłam - i ze 3 razy mnie przepraszała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U nas co prawda czasem cos sie zdarzy, ale baaardzo rzadko. Ostatnio raz na 10-14 dni... Cytat:
Wlasnie, aniolku, duuuzy masz brzuszek!! Ale bardzo ladnie wygladasz ![]() Tez jestem ciekawa co z bijkora... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-12-16 o 09:53 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam np. tak, że wstanę i np. przez trzy dni mnie napierdziela prawy nadgarstek tak, że nie mogę zgiąć ręki, właściwie nic nią robić. Pomaga mi wtedy maść dip rilif i stabilizator nadgarstka no właśnie, Bijkora miała się przeprowadzać, ojciec miał chyba przyjechać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Silver ciekawi mnie ten horror, bo je uwielbiam. To jakas nowosc, bo nie slyszalam??? W tv oglaaliscie czy na plycie???
W ogole to dzien dobry, bo dopiero wstalam. Nocka przebiegla niezle, za to pogoda u nas do d.py. Plan na dzis: lezec i pachniec, a wieczorem zakupy, bo dzisiaj niedziela handlowa. Moze jeszcze do Kosciola pojde??? Tz sie bidula meczy po wczorajszych %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%. Juz mu powiedzialam, ze po sylwestrze koniec picia. ![]()
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.filmweb.pl/film/Sinister-2012-631143 ale myśmy sobie wczoraj ze stronki ściągnęli bo już fajna kopia jest ![]()
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Ja jednak doceniam, że mój to odwrotny alkoholik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Bijkora cos pisala ze sie przeprowadza a tam nie ma neta.... no i ten jej ojciec mial wracac mam nadzieje ze wszystko oki
![]() Ufff ja wlasnie doprowadzilam wozek do stanu uzywalnosci, jeszcze tylko nie umiem budki zdjac do prania :/ Odkurzylam pokoj teraz biore sie za kuchnie i potem pierniki sasasa ![]()
#198 |
Konto usunięte
|
Bokeh :d bo tam taką śrubkę trzeba odkręcić, też jeszcze nie zdjęłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę że masz dużo energii ![]() ![]() ![]()
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Oj mam nadzieje, ze Pietraszko pojdzie w slady ojca i bedzie w czepku urodzony
![]() ![]() Dzisiaj na sniadanie - papka z bananow i kiwi ![]() ![]() ![]()
#201 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38158229]Bokeh :d bo tam taką śrubkę trzeba odkręcić, też jeszcze nie zdjęłam
![]() No wlasnie wiem, tylko za cholere nie umiem ... krece i sie nie odkreca ![]() Lady zrobie te pierniczki z papki bananowej zeby Ci smutno slonce nie bylo ![]() ![]() A wlasnie silver! Moj mi sie wczoraj zwierzyl, ze sobie gadali z Twoim i narzekali ze im trujemy du.pki ze sie nie interesuja zakupami dzieciowymi :P
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-12-16 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Zbieram się już do rodziców na obiadek niedzielny
![]() Miłego dnia Wam życzę ![]()
#203 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Nie mam siły zbytnio na pisanie, kiepsko się czuję drugi dzień. Chyba wypiorę dzisiaj koszule do szpitala, a jutro postaram się dokupić to co mi brakuje i będę spokojniejsza. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
aaa daj spokoj u Nas tez nuda, jak jest cos raz w tyg to dobrze - ale w sumie rewelacji nie ma, mi sie juz zaczyna wcale nie chciec takze nie wiem jak to bedzie do porodu ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() a tak serio to nam i nie tylko nam jakos sie udalo zrobic drugie dziecko wiec nie widze jakiegos problemu w tym ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Mi ostatnio pierwszy raz sie zdarzylo ze ktos mnie przepuscil w kolejce przed siebie.. Stoje w Biedronce z cora za taka pania a ona jeszcze po cos chciala isc i odwraca sie do mnie i mi mowi ja tu bede stala no to ja mowie ok, ale jak wrocila to mi mowi prosze stanac przede mna ![]() ![]()
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
hej
u mnie dzis z mezem ok wstaje a tu pycha sniadanie,rano mi rece wymasowal co w sumie i tak nic nie dalo bo dopiero teraz mi czucie troche wraca ale liczy sie intencja no i pow ze zrobi gulasz na 3 dni zebym nie musiala kroic ale kurcze bez awantury tylko prozba to sie nic nie zdziala. co do pozycji to u nas tez na boku i tyle i to raz w tyg ale co zrobic odbijemy sobie juz nie dlugo. u nas juz choinka ubrana i tak mi dziwnie jak pomysle ze za rok w swieta bedzie juz z nami prawie roczny brzadac ![]() to milej niedzieli lece wyciagac ozdoby swiateczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Oli, święta z dzieckiem są czadowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Ja choinke planuje ubierac w piatek bo w sobote moja siostra przyjezdza wreszcie z zagranicy i nie sadze zebym miala na to czas
![]() a od poniedzialku zaczne swiateczne sprzatanie, codzien cos zeby sie nie przemeczac ![]()
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Hej mamcie
![]() ale mialam cudny sen... sniło mi się jak karmiłam małego pierwszy raz po powrocie do domu ![]() a potem mialam drugi sen-jakcys japonczycy zosatli przysypani przez lawinę piachu i ich szukalismy. i kiedy nam sie wydawało ze juz wszystkich odkopalismy i jest po całej akcji to ktos zaczal jeszcze grzebac w tym piachu i dokopal sie do ludzkiego palca, ktory zaczal sie ruszac! no i nie wiem czy sie udalo go uratowac bo sie obudzilam z przerazenia ![]() ![]() ![]() ale to było zamierzone bo cos czuje ze w tym wątku juz tyle nie bede gadac ![]() ![]() ze niby ja???? ![]() ![]() Cytat:
![]() musze sie zaopatrzyc w ten Blistex, bedzie akurat do szpitala Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jak tu relaksowac sie przed porodem jak juz teraz niektorym sie nie chce? ![]() Odnosnie snow - mojemu TZ snilo sie ostatnio, ze porwali mnie cyganie ![]() On oczywiscie mnie odbil i z zemsty spalil im tabor ![]() Wrocilam wlasnie z Biedry - chyba nie musze mowic, czego kupilam 3kg? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
W ogole zapomnialam sie 'pochwalic'
![]() ![]() Poza tym boli mnie podbrzusze, takimi falami, nie wiem, czy to skurcze czy co, maly dzisiaj leniwy bardzo, eh, chce styczen i chce juz rodzic..... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.