Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-16, 08:40   #181
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)

Witam się w nowej części

My już wróciliśmy z urlopu, bardzo super było tydzień poleniuchować i być cały czas tylko z TŻ

Dziewczyny mam do Was pytanie, czy któraś z Was kupiła któryś z tych rożków i może się wypowiedzieć?
http://allegro.pl/rozek-becik-kaptur...841244880.html

http://allegro.pl/rozek-niemowlecy-b...844430274.html
Stary 2012-12-16, 08:50   #182
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej
Jestem w szoku bo dziś wogóle w nocy siku nie wstawalam A zawsze tak po 3-4 razy. Dopiero o 7.30 sie obudziłam i poszłam do wc

Tż wyszedł przed chwilą do pracy i kończy o 20.00 dopiero
No więc ja jadę dzisiaj do rodziców na obiadek.

A właśnie obok mnie budują sklep netto Bedę miała blisko.

Oglądalismy wczoraj horror "Sinister". Straaaaaaaszny bałam się zasnąć. A rzadko kiedy horror jest dla mnie aż tak straszny że potem boje sie nawet na łazienki iść Jak któraś lubi horrory to polecam. Teraz w kinach leci ale myśmy ściągnęli sobie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Ale aktualnie mam to w moim wielkim dupsku ktore mozecie zobaczyc w zalaczniku wraz z wielkim bebzonem 32 tydzien.
Fajny brzucholek masz

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38153709]Miała któraś ten nowy szampon? dzisiaj się skusiłam:

http://www.hipernet24.pl/sklep/img_i.../462/46232.jpg[/QUOTE]

Też chciałam go kupić. Napisz potem recenzje

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
U nas jest dokładnie to samo ,
ostatnio przerwaliśmy "akcję" bo Mała się tak zaczęła wiercić i pukać że nie mogłam się skupić , czułam jakby siedziała obok nas na łóżku i mówiła "halo halo , czy ja wam czasem w czymś nie przeszkadzam"

--------------------
Ciekawe jak tam bijkora,już jakiś czas się nie odzywa.

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2012-12-16 o 08:51
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:12   #183
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Witam wszystkich w ten piękny słoneczny dzien Po wczorajszym deszczu to dziś jest po prostu super Na plusie +5 i bardzo słonecznie Nawet spałam dziś dobrze, pierwszy raz od bardzo dawna, także humorek mam dobry także na dzisiejszą niedziele wszystkim życzę dobrej energii

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
No to współczuję
W ogóle to co to znaczy "muszę mu kolacje podać" możesz chcieć mu podać a nie musieć!!!!!!!!!!!!
Postaw się i nie rób tego, co z tego, że nafuczony , niech sam spróbuje to wszystko zrobić z 10 kilowym workiem na brzuchu....
Ehh wkurza mnie takie coś należą mu się

edit: no i dobrze zrobiłaś i jeszcze go mopem zdziel
"muszę podać kolację??" a co to za rozkazy, kurcze jak głodny, to niech sobie sam weźmie, nooo bez przesadyyyy

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Witam się w nowej części
Jestem druga na liście do rozpakowania

Stwierdzam że prasowanie tych maleńkich ciuszków jest wykańczające...jeszcze tetrówki czy pościel to luzik ale te maleństwa to masakra...1/3 wszystkiego wyprasowałam i padam.

Na koniec ogłaszam że gadułą nr 1 poprzedniego wątku jest pstryczek
A pierwsza dziesiątka przedstawia się następująco:
pstryczek84 289
Delicjanka 236
sylwietta1988 228
BlackSanctum 227
nafiyqa 220
bokeh 220
s i l v e r 217
szajajaba 181
e_vel 171
elllmi 165
Co do prasowania, to mnie się właśnie o wiele lepiej prasowało ubranka, prasowanie tetrówek strasznie mnie wkurzało

Gratulacje dla gaduły nr 1

Cytat:
Hej ho dziewojki, cos ostatnio jest z tymi TZami, bo ja z moim tez poklocona :p
Ale aktualnie mam to w moim wielkim dupsku ktore mozecie zobaczyc w zalaczniku wraz z wielkim bebzonem 32 tydzien.

Do cukrzycowek- gadalam z jedna babka na koncowce ciazy, w moim szpitalu podobno cukrzycowki przychodza juz chyba tydzien przed terminem porodu u was tez tak jest?
Bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
Nie mów, że Ci się nudzi bo ja nie mam seksu od października , a wcześniej to też mogliśmy od czasu do czasu
hoho, ja to już zapomniałam o seksie, wy tu tak narzekacie na pozycje, że już nuda, a ja to w ogóle nic a nic. Podobnie jak Ty Aga, wcześniej też różnie bywało.. mam nadzieje, że jeszcze to sobie odbijemy po ciąży
Stary 2012-12-16, 09:19   #184
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A pisałam wam?
Dobę po cc miałam tak niesamowicie erotyczny sen, że obudziłam się przerażona że coś mi się stanie tam s rodku, bo jak to, przecież pocieta ejstem
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:24   #185
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cześć laski. Ja dopiero po śniadaniu, wstałam o 9:40. no ale spałam dziś bardzo źle, z 5 razy byłam siku i jeszcze ciągle budził mnie ból zdrętwiałej prawej dłoni, coś strasznego. Wyczytałam właśnie że to zespół cieśni nadgarstka. Ma któraś to?
Stary 2012-12-16, 09:33   #186
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Cześć laski. Ja dopiero po śniadaniu, wstałam o 9:40. no ale spałam dziś bardzo źle, z 5 razy byłam siku i jeszcze ciągle budził mnie ból zdrętwiałej prawej dłoni, coś strasznego. Wyczytałam właśnie że to zespół cieśni nadgarstka. Ma któraś to?
Mi nadgarstki nie drętwieją, ale za to ostatnio co noc przynajmniej po 2 razy łapie mnie skurcz w nogach, macie jakiś sposób na to?

Jaki kombinezon kupujecie albo polecacie taki pluszowy czy taki z materiału jak większość kurtek zimowych? Bo ja sam nie wiem jaki będzie lepszy, powinnam urodzić w 2 połowie lutego więc teoretycznie tej zimy nie zostanie nam już dużo do przechodzenia.
Stary 2012-12-16, 09:33   #187
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość

hoho, ja to już zapomniałam o seksie, wy tu tak narzekacie na pozycje, że już nuda, a ja to w ogóle nic a nic. Podobnie jak Ty Aga, wcześniej też różnie bywało.. mam nadzieje, że jeszcze to sobie odbijemy po ciąży

Odbijemy sobie na bank Ja już zapowiedziałam mężowi że później sobie odbiję z nawiązką mam również nadzieję, że mi libido wzrośnie po ciąży
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-16, 09:41   #188
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
u mnie ostatnio obowiązująca pozycja to ta "na misie", czyli nie chce mi się tż ją interpretuje inaczej "na misie" czyli dupa do dupy i śpi się ale na serio, jakaś taka ignorantka seksualna się zrobiłam teraz

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

ale mam dylemat - jaki kolor wanienki kupić, normalnie zwoje mózgowe mi się kurczą
Haha my tez od jakiegos czasu praktykujemy na misie....przy ostatnim razie bylo mi tam tak jakos dziwnie, jakby nie chcialo do konca wejsc no a potem ginka jak mialam twardnienia powiedziala zeby na razie sie wstrzymac no i jakos tak.... ja tez lubie ja jezdzca.... teraz to bym wygladala jak krowa ujezdzajaca swojego pastuszka

Zal mi tz no bo bidny ja tez bym juz chciala tak normalnie tak jak bylo wczesniej na ostro a nie na nudna lyzeczke

Swoja droga jak potem tak przy dziecku tzn przy niemowlaku spoko ale jak starsze bedzie?
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ja myślę, że po prostu czuć już, że to końcówka ciąży, psychicznie. I dzieci (moje przynajmniej) mocno aktywne się robią, kopią, ruszają nogami i rączkami, biorą czynny udział w akcji To trochę rozprasza. Plus uważanie by nie przygnieść, tu boli, tam strzyka.. i tak to już jest
Zgadzam sie

My wczoraj bylismy w tym kinie nawet bylo fajnie
No a potem pogadalismy troche, tez go poprosilam o zero tabletu i laptopu w sypialni, ale zobaczymy jak to wyjdzie, bo tylkl tam mamy super zasieg na ogladanie filmow

Zjadlam juz sniadanko ide ogarnac mieszkanko i potem bede piec pierniki

Zapomnialabym! Angel ale masz brzucha szok, ja w 35 a mam pol mniejszy chyba.....

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-12-16 o 09:42
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:43   #189
laurka23
Zakorzenienie

Witam się i ja w nowym wątku. Aleście się rozpisały, dopiero nadrobiłam
Wczoraj miałam jedną niemiłą i jedną miłą sytuację. W Carrefurze stałam w kolejce bo chciałam żeby mi zważyła babka słoninę dla sikorek. Chyba z 5 minut, bo przede mną baba wybierała mięcho i nie mogła się zdecydować. W między czasie podszedł dziadek i stanął po drugiej stronie niezdecydowanej klientki. Jak ta odeszła, to ekspedientka do dziadka - co podać?? No kuźwa!! Poczułam się jak niewidzialna! Normalnie łzy w oczach mi stanęły bo kiepsko się czułam już. Mam nadzieję że babsku myszy ubrania pogryzą
Druga sytuacja w biedronce, parę minut później. Stoję grzecznie do kasy może z 5 w kolejce. Otworzyła się inna kasa, stado popędziło, ale jakaś dziewczyna z wózkiem do mnie mówi, proszę żeby pani stanęła przede mną Strasznie miło mi się zrobiło. Pierwszy raz w ciąży ktoś mnie przepuścił.

Wczoraj cały wieczór pobolewało mnie podbrzusze, dziś to samo, tak jakby młody mi ściskał pęcherz, czy coś tam w szyjce majstrował. Taki nagły ból, aż mnie zgina w pół.

Lady, bidulko, ty to zawsze coś Dobrze że pomoc znalazłaś.

Ładne brzuszki dziewczyny, mój to połączenie słonia z zebrą
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:48   #190
Konto usunięte

A ja wczoraj w empiku, podchodzę do wolnej kasy a pani mówi, że ktoś przede mną był - a lada tam wysoko dość, więc ja mówię: przepraszam, ale ja nie będę z brzucholem stała - a ona: o rany, przepraszam, nie zauważyłam - i ze 3 razy mnie przepraszała a faktycznie mogła nie widzieć, bo ja nieduża.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:51   #191
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Chcieć bym chciała, ale cały czas nie mogę się zdecydować, czy Marysia czy Weronika. Może dopiero na porodówce mnie oświeci
Moze spojrzysz na nia i juz bedziesz wiedziec...

Cytat:
Na początku ciąży nam zabroniła, później mogliśmy, później miałam jakieś infekcje, później to jakoś tak oboje nie mieliśmy ochoty a może mieliśmy tylko były opory, a od października po szpitalu to już w ogóle nic .... no ale co zrobić jak nie można to nie można.
Ja mężowi pomagam , a po połogu sobie odbiję z nawiązką
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
U nas posucha od 2 tygodni - postanowiliśmy już tego nie robić to porodu, bo nie jest tak fajnie, brzuch przeszkadza, Oliwka się bulwersuje, a ja się czuję przez to nieswojo. Dlatego wracamy do akcji dopiero po porodzie, wtedy mam zamiar sobie nadrobić te stracone tygodnie. No i bez brzucha to jednak będzie inaczej, normalnie.
Cytat:
Widze, ze u Was tez nie ma fajerwerek
U nas co prawda czasem cos sie zdarzy, ale baaardzo rzadko. Ostatnio raz na 10-14 dni...

Cytat:
Ja nie mialam, ale z kolei jakos dziwnie wykrzywiam nadgarstki w czasie snu (palce mam skierowane w strone wewnetrznej czesci przedramienia) i bola mnie po przebudzeniu :/

Wlasnie, aniolku, duuuzy masz brzuszek!! Ale bardzo ladnie wygladasz

Tez jestem ciekawa co z bijkora...

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2012-12-16 o 09:53
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-16, 10:00   #192
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
zespół cieśni nadgarstka to nie chwilowy ból a promieniuje aż od kciuka i zwykle wymaga wizyty u chirurga
ja mam np. tak, że wstanę i np. przez trzy dni mnie napierdziela prawy nadgarstek tak, że nie mogę zgiąć ręki, właściwie nic nią robić. Pomaga mi wtedy maść dip rilif i stabilizator nadgarstka

no właśnie, Bijkora miała się przeprowadzać, ojciec miał chyba przyjechać może neta nie ma po przeprowadzce?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 10:00   #193
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Haha my tez od jakiegos czasu praktykujemy na misie....przy ostatnim razie bylo mi tam tak jakos dziwnie, jakby nie chcialo do konca wejsc no a potem ginka jak mialam twardnienia powiedziala zeby na razie sie wstrzymac no i jakos tak.... ja tez lubie ja jezdzca.... teraz to bym wygladala jak krowa ujezdzajaca swojego pastuszka
My ostatni raz mielismy jakiś tydzień temu i właśnie wdrapałam się na jezdzca i pewnie wygladałam tak jak mówisz ale na szczęście było światło zgaszone TŻ w ogóle ostatnio powiedział że po ślubie (był 6 października) to już nie to samo ale wytłumaczyłam mu że ta róznica to raczej przez ciąże a nie przez ślub.
Stary 2012-12-16, 10:05   #194
maluchna30
Zadomowienie

Silver ciekawi mnie ten horror, bo je uwielbiam. To jakas nowosc, bo nie slyszalam??? W tv oglaaliscie czy na plycie???

W ogole to dzien dobry, bo dopiero wstalam. Nocka przebiegla niezle, za to pogoda u nas do d.py. Plan na dzis: lezec i pachniec, a wieczorem zakupy, bo dzisiaj niedziela handlowa. Moze jeszcze do Kosciola pojde??? Tz sie bidula meczy po wczorajszych %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%. Juz mu powiedzialam, ze po sylwestrze koniec picia.
Stary 2012-12-16, 10:13   #195
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Silver ciekawi mnie ten horror, bo je uwielbiam. To jakas nowosc, bo nie slyszalam??? W tv oglaaliscie czy na plycie???
Tak to jest nowy film(teraz z kinach leci)
http://www.filmweb.pl/film/Sinister-2012-631143
ale myśmy sobie wczoraj ze stronki ściągnęli bo już fajna kopia jest
Stary 2012-12-16, 10:14   #196
Konto usunięte

Ja jednak doceniam, że mój to odwrotny alkoholik tzn pewnie, jak jest na imprezie to coś się napije, ale w ciągu 7,5 roku na kacu to może 3 razy go widziałam, i to tylko raz na takim porządnym ale się lałam z niego, to był 2 dzień Wielkiej Nocy, ja w ciąży z Agatką, mieliśmy na śniadanie do mojej mamy iść, a ten wrócił nad ranem (z ludźmi z pracy) i zdycha mama się pyta czemu go nie ma, no to ja prosto: mamo, jak się pałę zapiło to teraz trzeba swoje odcierpieć nie zamierzałam go tłumaczyć, dorosły jest, moja mama tylko potem się nabijała z niego
Stary 2012-12-16, 10:39   #197
bokeh
Zakorzenienie

Bijkora cos pisala ze sie przeprowadza a tam nie ma neta.... no i ten jej ojciec mial wracac mam nadzieje ze wszystko oki

Ufff ja wlasnie doprowadzilam wozek do stanu uzywalnosci, jeszcze tylko nie umiem budki zdjac do prania :/
Odkurzylam pokoj teraz biore sie za kuchnie i potem pierniki sasasa
Stary 2012-12-16, 10:41   #198
Konto usunięte

Bokeh :d bo tam taką śrubkę trzeba odkręcić, też jeszcze nie zdjęłam
Stary 2012-12-16, 10:42   #199
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Bijkora cos pisala ze sie przeprowadza a tam nie ma neta.... no i ten jej ojciec mial wracac mam nadzieje ze wszystko oki

Ufff ja wlasnie doprowadzilam wozek do stanu uzywalnosci, jeszcze tylko nie umiem budki zdjac do prania :/
Odkurzylam pokoj teraz biore sie za kuchnie i potem pierniki sasasa
Pierniczki
Widzę że masz dużo energii Daj mi trochę podziel się. Ja jakaś słaba dzisiaj jestem
Stary 2012-12-16, 10:49   #200
LadyWhisper
Zakorzenienie

Oj mam nadzieje, ze Pietraszko pojdzie w slady ojca i bedzie w czepku urodzony swoja droga, tesciowa tez miala akcje ciazowe przy M., wiec przekonamy sie za pare lat

Dzisiaj na sniadanie - papka z bananow i kiwi do tego kakao...... glodna jestem, a wy tu o pierniczkach

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:03   #201
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38158229]Bokeh :d bo tam taką śrubkę trzeba odkręcić, też jeszcze nie zdjęłam [/QUOTE]

No wlasnie wiem, tylko za cholere nie umiem ... krece i sie nie odkreca

Lady zrobie te pierniczki z papki bananowej zeby Ci smutno slonce nie bylo

A wlasnie silver! Moj mi sie wczoraj zwierzyl, ze sobie gadali z Twoim i narzekali ze im trujemy du.pki ze sie nie interesuja zakupami dzieciowymi :P

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-12-16 o 11:04
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:03   #202
s i l v e r
Zakorzenienie

Zbieram się już do rodziców na obiadek niedzielny
Miłego dnia Wam życzę
Stary 2012-12-16, 11:27   #203
szklanka19
Zadomowienie

Cześć

Nie mam siły zbytnio na pisanie, kiepsko się czuję drugi dzień. Chyba wypiorę dzisiaj koszule do szpitala, a jutro postaram się dokupić to co mi brakuje i będę spokojniejsza.

Miłego dnia
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-16, 11:52   #204
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Heheh to plama
Ale przynajmniej humor Ci poprawilam
Jesli chodzi o dzidziusia, to imienia niestety nie znam.
dzieki za wpis widze ze jednak znasz a co do mojego imienia to juz wiesz jaki byl blad ?

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Wlasnie, mialam pytac
Jak to u Was jest z pozycjami teraz?
Bo mi sie zaczyna powoli nudzic lyzeczka, piesek i taka, w ktorej TZ kleczy na podlodze

(pytam, bo ostatnio udalo mi sie W KONCU namowic TZ na male co nieco )

aaa daj spokoj u Nas tez nuda, jak jest cos raz w tyg to dobrze - ale w sumie rewelacji nie ma, mi sie juz zaczyna wcale nie chciec takze nie wiem jak to bedzie do porodu

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Swoja droga jak potem tak przy dziecku tzn przy niemowlaku spoko ale jak starsze bedzie?
starsze tez kiedys chodzi spac
a tak serio to nam i nie tylko nam jakos sie udalo zrobic drugie dziecko wiec nie widze jakiegos problemu w tym

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Mi ostatnio pierwszy raz sie zdarzylo ze ktos mnie przepuscil w kolejce przed siebie.. Stoje w Biedronce z cora za taka pania a ona jeszcze po cos chciala isc i odwraca sie do mnie i mi mowi ja tu bede stala no to ja mowie ok, ale jak wrocila to mi mowi prosze stanac przede mna Milo mi sie zrobilo

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:54   #205
olimpka85
Raczkowanie

hej
u mnie dzis z mezem ok wstaje a tu pycha sniadanie,rano mi rece wymasowal co w sumie i tak nic nie dalo bo dopiero teraz mi czucie troche wraca ale liczy sie intencja no i pow ze zrobi gulasz na 3 dni zebym nie musiala kroic ale kurcze bez awantury tylko prozba to sie nic nie zdziala.

co do pozycji to u nas tez na boku i tyle i to raz w tyg ale co zrobic odbijemy sobie juz nie dlugo.

u nas juz choinka ubrana i tak mi dziwnie jak pomysle ze za rok w swieta bedzie juz z nami prawie roczny brzadac

to milej niedzieli lece wyciagac ozdoby swiateczne
olimpka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 12:01   #206
Konto usunięte

Oli, święta z dzieckiem są czadowe Pierwsze - miałą 7mcy, 2 i 3 rok i 7mcy
Stary 2012-12-16, 12:01   #207
eff8
Zakorzenienie

Ja choinke planuje ubierac w piatek bo w sobote moja siostra przyjezdza wreszcie z zagranicy i nie sadze zebym miala na to czas

a od poniedzialku zaczne swiateczne sprzatanie, codzien cos zeby sie nie przemeczac

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 12:12   #208
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej mamcie
ale mialam cudny sen... sniło mi się jak karmiłam małego pierwszy raz po powrocie do domu

a potem mialam drugi sen-jakcys japonczycy zosatli przysypani przez lawinę piachu i ich szukalismy. i kiedy nam sie wydawało ze juz wszystkich odkopalismy i jest po całej akcji to ktos zaczal jeszcze grzebac w tym piachu i dokopal sie do ludzkiego palca, ktory zaczal sie ruszac! no i nie wiem czy sie udalo go uratowac bo sie obudzilam z przerazenia
Cytat:
Gratulacje dla gaduły nr 1
wow, no nie spodziewałam sie w ogóle
ale to było zamierzone bo cos czuje ze w tym wątku juz tyle nie bede gadac

Cytat:

Żeby nie było że krakałam to bez nicków podam Czwarta i ósma z listy
ze niby ja???? a prosze Cie bardzo, juz bym bardzo chciała

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Macie jakiś doskonały sposób na mega popękane usta??? smaruje pomadką co chwila i wraz pękają wary jedne
Tez mam ostatnio jakieś takie dziwnie suche, wczesniej tak nie mialam.
musze sie zaopatrzyc w ten Blistex, bedzie akurat do szpitala

Cytat:

Do cukrzycowek- gadalam z jedna babka na koncowce ciazy, w moim szpitalu podobno cukrzycowki przychodza juz chyba tydzien przed terminem porodu u was tez tak jest?
U nas mowila polozna ze cukrzycowki maja przyjechac jak najszybciej, jak tylko cokolwiek sie zacznie, ale po co to nie pamietam

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 12:35   #209
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
dzieki za wpis widze ze jednak znasz a co do mojego imienia to juz wiesz jaki byl blad ?

aaa daj spokoj u Nas tez nuda, jak jest cos raz w tyg to dobrze - ale w sumie rewelacji nie ma, mi sie juz zaczyna wcale nie chciec takze nie wiem jak to bedzie do porodu
Wiem, wiem

To jak tu relaksowac sie przed porodem jak juz teraz niektorym sie nie chce?

Odnosnie snow - mojemu TZ snilo sie ostatnio, ze porwali mnie cyganie
On oczywiscie mnie odbil i z zemsty spalil im tabor

Wrocilam wlasnie z Biedry - chyba nie musze mowic, czego kupilam 3kg?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 13:00   #210
LadyWhisper
Zakorzenienie

W ogole zapomnialam sie 'pochwalic' maz wczoraj do mnie 'ej, brzuch masz jakis inny, jakby nizej....?' Moja siostra stwierdzila bardziej dobitnie - brzuch Ci wisi

Poza tym boli mnie podbrzusze, takimi falami, nie wiem, czy to skurcze czy co, maly dzisiaj leniwy bardzo, eh, chce styczen i chce juz rodzic.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości