|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze nie wrócił do domu po pracy (minęło 9 godzin) Co robić?!
Nie, w nic nie trafiłaś poza przelaniem mojej szali irytacji na ograniczonych ludzi mierzących wszystkich swoimi kiepskimi relacjami z facetami i uważających, że pewne rzeczy to tylko w Nibylandii bo jak ONI tak nie mieli i ONI tak nie postępują to to na pewno niemożliwe.
83 kg Edytowane przez ILTheCure Czas edycji: 2013-01-08 o 22:05 |
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym, nie macie zielonego pojęcia co się tak naprawdę stało. Ale wyśmiać trzeba, prawda? Ok, osobiście też nie popieram takiego zachowania i nie tolerowałabym czegoś takiego, ale nie upoważnia mnie to do złośliwych, tym bardziej chamskich i prześmiewczych komentarzy w stosunku do Autorki.
|
|
#183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale najwazniejsze ze wszytsko sie dobrze skonczylo. A co do niektorych dziewczyn - badzcie bardziej mile i wyrozumiale, to nie boli, a piszac wszystkie inne negatywne opinie na temat ludzi, ktorych nei znacie moga zabolec ps nie ma sie co spinac to tylko inetrnet
|
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo mamy wiedzá WSZYSTKO najlepiej
Edytowane przez malma22 Czas edycji: 2013-01-08 o 22:16 |
|
|
|
|
#185 |
|
Nymph
|
Po opadnięciu emocji skupiłam się o co mi tak na prawdę chodzi i o co mam żal. Powiedziałam mu o tym. Nie był pijany, nie był agresywny. Był - brutalnie mówiąc - taki jak sobie wyobrażałam, że będzie przez te cały czas.
W czasie jak go szukałam, zadzwoniła moja mama z dosyć ciężką rozmową o jej stanie psychicznym. Nie udźwignęłam tego po prostu. Dlatego panikowałam, dlatego napisałam do Was tutaj. Teraz biorę głębokie oddechy i muszę wrócić na właściwe tory. I wciąż wnoszę o trochę kultury dziewczyny. Ja się nie dziwię, że Wam się nie podoba to co robię, oczywiście, że nie! Czytam i biorę do siebie wszystkie posty i komentarze. Ale nauczmy się rozmawiać i nie oceniać z góry.
|
|
#186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mowisz o jakiej mojej kiepskiej sytuacji? Ja cie no skad wiedzialas, to chyba magia!
|
|
|
#187 |
|
Konto usunięte
|
Nie zamierzam Cie obrażać autorko, ale te które krytykują mają po części rację. Bo mówisz ze w ciagu bodajze roku zdarzylo mu sie juz cos takiego 2-3 razy, jakas wieksza popijawa. Teraz kolejny. Za takie cos po 1 razie powinnas mu powiedziec, ze jeszcze raz i koniec, a po drugim zerwac, Ty natomiast po 3-4 razie wciaz z nim nie zerwalas i nie wywalilas bo mowisz, ze nie zasłuzył. Spojrz obiektywnie, bo Twoj facet jak najbardziej sobie zasłużył. Rozumiem raz, ale wiecej? I to o tyle? Nawet nie wiesz co robił, czy nie brał narkotyków, czy nimi nie handlował, czy nie zdradził Cię, czy nie kradł itp. A zwazywszy na to, ze to kolejny raz kiedy sie tak zachował, po prostu nie powinnas juz mu ufac bo zaufanie mu znowu i niezerwanie z nim w koncu to juz nie bedzie naiwnosc, a głupota, bo głupotą jest nieuczenie sie na bledach i to kilku takich samych czy podobnych.
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-01-08 o 22:14 |
|
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A czy ja pisałam o Tobie czy o : ludziach, którzy... Skoro sobie w ich szeregach miejsce plasujesz to już twoja sprawa.
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() był czas przywyknąć- to kolejny wątek z serii " siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać co będzie dalej, przy okazji się ponabijam i napisze jak ja to mam super".
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Autorko,powodzenia! oby Skruszony już nigdy więcej nie naraził Cię na taki stres
|
|
|
|
#194 | |
|
Nymph
|
Cytat:
I to miałam na myśli, a nie parodniowe melanże. No proszę Was, nie popadajmy w AŻ TAKIE skrajności. O tym własnie mówiłam - wyciąganie wniosków i osądzeń z dosłownie kilku zdaniowej wypowiedzi. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Dziękuję mocno!
|
|
|
#195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Autorko, mam nadzieję, że postawisz go do pionu i dasz mu popalić po tej akcji. To było mega nie w porządku wobec Ciebie.
|
|
#197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak już raz pisałam- nie chodzi o to nawet, ze ktoś krytykuje, bo ja też uważam, że Autorka powinna zachować się inaczej i sama bym pewnie gorszy sajgon odwaliła chłopu, ale czy nie można tego napisać w sposób NORMALNY? po co zaraz złośliwości i wyśmiewanie? a takich tutaj nie brakowało |
|
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co widać po tym że nawet stali użytkownicy do których ja mam szacunek nie będę już pisać o kogo chodzi wypowiadający się zazwyczaj w normalnym tonie tutaj lecą za tłumem, zaczynają nagle sypać naprawdę chamskimi tekstami, wróżą z paru zdań jak wygląda cały związek, dołączają się po prostu do całej ferajny wesoło przekrzykującej się po to żeby psychicznie autorkę zabolało jeszcze bardziej i jeszcze bardziej bez krzty zrozumienia pociesza że wątpię iż w realu by tak powiedziały-koleżance, przyjaciółce, znajomej, szczerze wątpię chodzi o 2 rzeczy: pogoń za tłumem, dołączenie do chóru bo lepiej być w chórze i wyzywać razem z innymi, oraz to, że po prostu w necie można napisać wszystko tu przynajmniej bez wielkich przekleństw(ale w ładnych słowach i porównaniach też da się zgnoić) i totalnego dna z kg mułu jak np. na kafeterii tutaj jest bez mułu, tylko dno, chociaż tyle ![]() ogólnie żenujący jest ten wątek, zgadzam się z tym co pisała _ema np. bo ona zachowywała rozsądek chociaż No syklamen, ale musisz przyznać że łatwo się mówi i komuś doradza prawda? A gdy chodzi o nas to jednak nie jest już nic takie proste. Ja sobie jednak nie wyobrażam kogoś olać. Zawsze jest w głowie: a może coś się stało. Olać dopiero wtedy gdy już się okazuje że miał to w 4 literach. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
O matko ktoś się rzuca do mnie o patologie?
Facet idzie do pracy pije do rana gubi telefon wraca wieczorem nie dając znaku dziewczynie z którą mieszka, nie pierwszy raz plus można domniemać problemy z częstymi libacjami alkoholowymi, jeśli to nie jest odchylenie od normy to ja nie wiem jak to nazwać. |
|
|
|
#201 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym nie wyrzuciła, skądże ale dłużna bym nie pozostała. Sądzę że potorturowałabym go trochę gorzej
|
|
|
|
#202 | |
|
Nymph
|
Cytat:
Żadna z Nas jak decydowała się z związek ze swoim byłym nie robiła tego z założeniem, że prędzej czy później się skończy. Ja mam nadzieję, że u mnie się nie skończy i im będziemy starsi i dojrzalsi, tym mniej błędów będziemy popełniać...
|
|
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytajcie dziewczyny ze zrozumieniem.
|
|
#204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#206 | |
|
Nymph
|
Cytat:
|
|
|
#207 | |
|
sissy that walk
|
|
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale fachowo patologia to odchylenie od normy, ale przyznaję bez bicia że nie przychylam się do rady pt zostaw go, bo raczej bym się do tego nie posunęła tylko mu odpłaciła tym samym albo po prostu zrobiła istne piekło.
|
|
|
|
|
#210 | ||
|
Nymph
|
Uhhh... Nie pamiętał mojego numeru, telefon zgubił jeszcze będąc w pracy. Wziął za kolegę zmianę na dzisiaj rano, a ten mieszkał nie daleko, więc podrinkowali sobie. Planował u Niego przespać się te parę godzin. Patologia? Nie wydaję mi się.
Problemem było nie danie mi znaku, że taki ma plan. Oczywiście wytknęłam mu, że nie żyjemy w średniowieczu bla bla cała wiązanka, to przyjął to. Okazał skruchę i przyznał się do błędu. Wie, że zrobił źle. Nawet bardzo źle. Ale muszę sama zdecydować na spokojnie jakie wyciągnę z tego zachowania konsekwencje. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

chyba trafiłam w sedno i zabolało 

ps nie ma sie co spinac to tylko inetrnet