![]() |
#181 | |
BAN stały
|
Dot.: Kramik Marylindy: SVR, Avene, Cattier, The Body Shop, Lumene, Soap&Glory w *LUT
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kramik Marylindy: SVR, Avene, Cattier, The Body Shop, Lumene, Soap&Glory w *LUT
hmm za maskę chcialabym tez jakaś maske ;p. co do odzywki to i tak jej nie uzywam wiec pewnie cos bym wybrala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
naprawdę bardzo bardzo chętnie oddałabym Ci Agenta ale nie podoba mi się żaden z oferowanych przez Ciebie zapachów :-( może znajdziesz coś innego dla mnie?
![]() |
![]() |
#186 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
-Astor skinmatch 4ever Bronzer 001blonde- użyty max 2 razy.Kupiony na wakacjach ub. roku ? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-03-02 o 11:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() czy możesz mi powiedzieć co to jest doklanie, ten Bobbi Brown? bo po wrzuceniu w google wyskakuje mi podklad,korektor,szminka o tej samej nazwie ivory 01.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.