![]() |
#181 |
Mrs Mrau
|
Dot.: co masz na twarzy? :D
Kornelio
eee tam od razu masakara... :p na pewno ładnie wyglądasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wyschnieta łzę, rozmazany tusz, nadzieje ze jutro bedzie lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Wlasnie wrocilamz podrozy ,wiec szybko wskoczylam do wody
![]() ![]()
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a na buźce nie mam juz nic a nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja wykąpana,jeszcze newykremowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
a ja mam tylko kremik avon solution nawilżający i szykuje sie na długa pachnącą kąpiel...a potem to sie bedzie działo...
Ps.Dzis malowałam więc mam pozostałości od rózu, zielonego, wrzosowego az po brąz...naszczescie nie na twarzy!!!!! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Krem z filtrem i korektor...
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Dziś miałam trochę więcej czasu na wypacykowanie się, więc wyszło tego sporo...
- krem nawilżający - bloker - podkłady wymieszany z bazą (Color ID + Transparence de Teint, oba Lancome) - na strefę T puder (Les Violettes, Guerlain) - cienie na powiekach (Art Deco) na bazie z białego kremowego cienia - na policzkach róż w kremie - tusz do rzęś MF 2000 kalorii - błyszczyk Juicy Tubes poniewaz byłam dziś w Sephorze i spodobała mi się nowa paletka EL - na policzkach mam jeszcze puder-rozświetlacz tej firmy, który u mnie pełni funkcję różu (oj, kuuuusi...) Uff, zaraz idę zmyć z siebie to wszystko!
#189 |
Zakorzenienie
|
W tym momencie tylko krem Nivea Soft i pomadkę ochronną Bebe. Ale zaraz wrzucę na buźkę już drugi raz dziś jakiś make-up
![]()
#190 |
Killing me softly
|
Dzisiaj mamy fantastyczną pogodę, grzechem byłoby siedzieć w domu, więc ruszyłam na łowy po sklepach
![]() Tak więc mam na sobie podkład Revlon Colorstay Stay Natural, korektor pod oczy -też Revlon, puder pyłkowy Oriflame i brązujący- rozświetlający Inglota. Oczy- sypki cień Bell( nr 10, różowy z domieszką złotego), tusz: czarny Lash Lift MF. Na ustach była pomadka Maybelline Water Shine Diamonds+ trochę błyszczyka Eveline. Teraz się zjadła i nie mam nic. Na ciele mam trochę rozświetlającego pudru Inglota- fajna sprawa. Ogólnie dzisiaj się błyszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Mod-Śnieżynka
|
Ja mam kulki brązujące, tusz na rzęsach i krem matujący. Zaraz pójdę to zmyć, nie lubię być umalowana w domu. Miałam jeszcze błyszczyk, ale to tylko wspomnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
a ja mam tylko kremik Avonu z serii Naturals (brzoskwinia i mleczko migdałowe), kremik oliwkowy Ziaji na ustach bo jakies takie spierzchnięte i... aparat na zębach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
a! i jeszcze okularki na nosku(ale tylko w domku je nosze) i olejek rycynowy na rzęsach
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj na mojej buźce piękna opalenizna (zresztą nie tylko tu) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
gruba warstwe kremu...
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
maseczkę Daxa-Minerały... chociaż tyle z nią juz siedzę, że chyba już jej nie ma ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
A ja nic poza sudocremem na dwoch malych krostkach
![]() Narazie...
#200 |
Zakorzenienie
|
A ja dwa zacieki na policzkach od tuszu do rzęs. Błyszczyk dawno "zjedzony". Cienie spłynęły razem z tuszem. Puder i podład wytarły się od użycia chusteczek higienicznych.
Pokłóciłam się z mamą i troszkę mi się popłakało. Na szczęscie już się pogodziłyśmy i jest ok ![]()
#201 |
Wtajemniczenie
|
Widze, ze spora wiekszosc to minimalistki.W sumie ja tez w czasie weekendu odpoczywam od makijazu, ale ze dzis jest dzien pracujacy- wiec jest tego sporo
![]() krem Hydra Genius H.R , na to serum z tej samej serii podklad Sisley rozwietlajacy baza Brillance Lumiere Chanel(na podklad ![]() puder sypki Chanel- odcien dore + peche oczy- eyeliner Diora, cienie Clarinsa 04 tusz YSL pod oczy-korektor z palety Chanel usta-pomadka Guerlain - odcien Cerise -jakies pol godziny temu-odswiezylam ten poranny makijaz Meteorytkami ![]() Mam jeszcze na twarzy- okulary- piekna czerwien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Buźka... Dream Matt Mousse, na kościach policzkowych i na dekolcie Natural Fit Astorka, na rzęsach Rimmel a na powiekach... cień z Sephorki
Na ustach nic, bo zlizałam błyszczyk LOVELY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
mam krem do twarzy, tusz na rzesach, roz do policzkow.
czesto matuje miejsca swiecace pudrem transparentnym, ale jakos dzisiaj nie mialam natchnienia na matowienie sie:P hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Ja niedawno wróciłam do domku, więc nie zmyłam jeszcze tego, co nakładałam rano. A więc :
* krem nawilżający Vichy Thermal Fix UV * krem pod oczy Nivea Visage * Podkład Chanel Vitalumiere * korektor pod oczy Revlon Skinlights * Puder sypki Gentle Light Clinique * odrobinka różu L'oreal * Cienie Guerlain + tusz stylista Avon
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Dziś miałam znowu dzień poza domem, więc tapeta była wzorcowa, a w skład jej wchodziło co następuje:
- krem nawilżający (Vichy), bloker (LRP) - jak zwykle - podkład (Color ID Lancome'a) zmieszany z bazą (Transparence sde Tein White Opale Lancome). - korektor, duuuużo korektora (Disappear E. Lauder), bo użarł mnie w nocy komar w okolicy oka, i bardzo to przez sen rozdrapałam. A potem trzeba było się jakoś pokazać ludziom... ![]() - puder Les Violettes Guerlain - biały kremowy cień jako baza a na nich cienie ArtDeco i odrobina sypkiego cienia Diora - całość brązowo-różowa - na policzkach ColorStones E. Lauder, bożżże, jakiż człowiek ma słaby charakter... ![]() - usta Błyszczyk Juicy Tubes ![]() a teraz po tapecie pozostało wspomnienie, a ja siedzę umyta i wykremowana i przykładam sobie lód w miejscu ukąszenia ![]()
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej...jakie to ładne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.