|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Chcę kupić siostrze tangle teezer na urodziny (ma wieczny kołtun od urodzenia ). Warto? Działa? Miał ktoś?Na iperfumach jest po 41 zł. Oczywiście nie byłabym sobą, jakbym nie zaczęła przeglądać, co tam jeszcze mają i rzucił mi się w oczy Covet SJP za 70 zł. Ratunku, palce mnie świerzbią. To chyba przyjemny zapach na wiosnę (której nie ma), nie? ![]() A jak pachnie perfuma Shakiry?
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-03-17 o 10:57 |
|
|
|
#182 | |||
|
Wtajemniczenie
|
alesz ja nie wontpie fcale
tylko to tak fajnie zabrzmiało Cytat:
reklamę sióstr widziałam we tiwi ostatnio i zapamiętałam ale reszta mię ominęła. zaś kolejne do przeczytania na listę a takie fajne jak Thorgal czy insze? ![]() Cytat:
2. 3. no właśnie. też mnie to wkurza, wkurzało bo zaprzestałam się męczyć jak efektu jaki chciałabym nie ma Cytat:
![]() 1. ja tesz
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-03-17 o 11:10 |
|||
|
|
|
#183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale na history channel? Dobra idę polukać i poszukać ![]() Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-03-17 o 11:35 |
||
|
|
|
#185 |
|
To ja :)
|
Znalazłam sposób, jak przekuć porażkę rysunkową w sukces
Otóż wklejam wczorajszy szybki rysunek, a jak zrobię następny jakiś, to mi powiecie, że normalnie ruszyłam do przodu z jakością!!
|
#186 | |
|
Nindżopesz
|
Cykl o Luove jest póki co naiwny, o Jolanie nudnawy, o Kriss całkiem spoko a o Thorgalu trochę nudniejszy ale ujdzie.
W ogóle to macham spod sody. ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko nie na prezent bo mały używ ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#188 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#189 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mnie się o wiele łatwiej nią rozczesuje i mniej włosów wyrywa.a Covet fajnie pachnie na Flo ![]() Na ramionach widać i pod biustem I posladki mi się podniosły, ale brzucho otłuszczone ![]() No to piję właśnie chude mleko z saszetką Slim Figury Herbapolu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#190 |
|
|
Uwielbiam pomarańczowy
![]() I jeszcze jedno podejście do rysunku, który już pokazywałam. Jeszcze raz go pyknęłam.
|
|
#192 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Przez Was Coveta mi się chce Chociaż nie wiem jak na mnie by pachniał, bo na Flo jest ładny.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#194 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Coś Twój trener mówił ciekawego n/t spalenia nadmiaru tłuszczu u osoby bez nadwagi? Cytat:
|
||
|
|
|
#195 |
|
|
|
#196 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Co do ćwiczeń to się mocno nie orientuję, ale wiem, że ważne jest obciążenie- czyli nie za duże ciężary, żeby sylwetkę wysmuklić, a nie zbudować mega mięśnie. I odpowiednia ilość powtórzeń, czyli więcej z mniejszym obciążeniem.Ja nie robię tylko siłowych, prawie zawsze jest 15 min rowerka, bieżnia, hula hop, jakieś brzuszki, ćwiczenia na macie, piłce. Typowo siłowe z hantlami czy cięzarkami to nawet nie jest połowa mojego treningu.
|
|
|
|
#197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja też cierpiałam jak oglądałam, piękna jest Tajlandia
Cytat:
ale może mi sie uda przemóc jak już strasznie nikt nie będzie chciał iść ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() bo moja dieta i ćwiczenia zostały porzucone z powodu wakacji all inclusive ale od jutra wracam do ćwiczeń i ograniczania żarcia bo już serio wiosna idzie ![]() ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() Słońce i temperatura na plusie
|
|||||
|
|
|
#198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Red a Ty tą sodę to tak normalnie nakładasz jak dajmy na to aspirynę? maseczka? lepsze to od aspiryny? długo trzeba trzymać albo jak często nakładać i czy nie pali skóry? aspiryna fajna jest ale kurde droga, może bym się przerzuciła
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Czy ktoś jeszcze narzeka od paru dni na bolący łeb? Nie wiem, czy to nie halny daje do wiwatu, grrr.O Wikingach (serialu) słyszałam, zamierzam się dobrać, jak siostrzeniec mi go podrzuci (wczoraj był z bratem, zeżarli chili con carne i oponki serowe, więc chociaż jakiś serialik mi się w rewanżu należy ).Thorgala też bym chętnie obejrzała... ale może najpierw doczytam komiks, bo całości nigdy nie miałam (ale pojedyncze odcinki czytywałam dziecięciem będąc w "Relaksie" - stara jestem w końcu ). Vesenko - gdzie kupujesz tanią wanilię w laskach? Przymierzam się do zrobienia własnej esencji waniliowej ![]() I jakby ktoś miał ochotę, to zapraszam, oponki serowe jeszcze mi zostały ![]() Ale tu chyba wszyscy dietkują przed wiosną, hmmm... Ja w sumie też powinnam pewnie, bo ostatnio w SKM jakaś młodsza ode mnie kobitka miejsca mi chciała ustąpić, pewnie myślała, że podwójna jestem, znaczy się w cionszy A tak w ogóle to od piątkowego wieczora mam tymczasowego kota ![]() Ooo, tego: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater Śliczna, miziasta Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2013-03-17 o 13:17 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 | |
|
|
Cytat:
Ja bym nie mogła mieć tymczasów -żaden by mojego mieszkania już nie opuścił...Łeb owszem, przy takim wietrze nie może być inaczej... Nic mi dziś nie wychodzi, normalnie zła się robię!!!
|
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się już ze siedem trafiło - w sumie tylko nad jednym poważniej się zastanawiałam, czy go nie zostawić, ale rezydentki fukały, więc nie brałam tego pod uwagę.
A ta kicia może i zostanie, jeśli specjalnej wojny wśród kotów nie będzie. Na razie normalka, trochę syków, nic specjalnego. Przeklęte wichrzysko Nie mam siły na nic, a powinnam ugotować obiad (jak zjem, to może ciut lepiej mi się zrobi, tzn. głowa ciut się uspokoi). Pewnie za jakiś czas zbiorę się i zrobię jakieś risotto
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2013-03-17 o 13:29 |
|
|
|
#202 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Trzymać zalecają 10-15 min i nakładać max 2 x tyg. Skórę pali Ale ponoć tylko podrażnioną, ja mam syfy po całości to i pali. Ale po zmyciu to mija. Dobrze czymś później zakwasić, ja jedynie nakładam maseczkę nawilżającą z Oriflame (pewnie jakiś badziew) a później zmywam i przemywam kozieradką. Twarz mi jeszcze nie odpadła ![]() Czy wypięknieję trudno powiedzieć ale będę informować. W ogóle planuję wrócić do OCM. ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle się dowiedziałam, że mamy ten history channel, cóż zorientowana jestem w tych programach nie ma co
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#204 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#205 | |
|
|
Cytat:
|
|
#206 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Średnio półtorej godziny. Zaczynam najczęściej bieżnią i rowerkiem, ostatnio po 10 min. Potem rozgrzewam ręce hantelkami a potem idę z góry do dołu ćwiczeniami- czyli ramiona, plecy i klata. Następnie brzuch, a na końcu tyłek i nogi
![]() Od wiosny chciałam biegać, ale nie wiem czy dam radę, bo na bieżni stawy mi wysiadają po 3 min i zaliczam tylko szybki marsz pod górę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-03-17 o 13:57 |
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mrusz ![]() Słońce, temperatura na plusie, ale co z tego, skoro wiatr wszystko niszczy
|
|
|
|
|
#208 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zapomniałam
że miałam wpaść i Wam pomachać... więc wpadam, macham
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#209 | |
|
|
Cytat:
|
|
#210 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kiedy jakoś się odzwyczaiłam.... widzę teraz ile mi bar zajmował czasu, więc w domu nie chcę wchodzić żeby robić inne rzeczy... a w pracy ostatnio nie mam za bardzo możliwości....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

). Warto? Działa? Miał ktoś?

tylko to tak fajnie zabrzmiało
reklamę sióstr widziałam we tiwi ostatnio i zapamiętałam ale reszta mię ominęła. zaś kolejne do przeczytania na listę

i w sumie zazdroszczę, ale
niestety wiem że jak mija załamanie mija wyglądanie - wiem co mówię niestety
ale trzymam za to coby się nie sprawdziło - jak mawiam, uwielbiam się mylić
skoro główny cel to zliwkidować tószcz