![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Cytat:
![]() U niej nie ma żadnych reguł na wróżenie. Mam na myśli to, że wybiera sobie ludzi, którym chce powróżyć, czasami nikomu nie wróży, a się wygłupia. Ona w ogóle jest lekko szalona i nie z tego świata. ![]() Ponoć brała za wróżbę różne stawki, wg. klienta. Czytałam tez, że bierze "co łaska", czasami (ponoć!) zabiera klientkę do domu i ma jej posprzątać w zamian za wróżbę... Jak widać legendo oniej pełno. MYślę, że Krakowianki mogłyby coś więcej o niej napisać. ![]() Dzidziannę można spotkać w godzinach popołudniowych w okolicach Sukiennic, Rynku. ![]() Tu może coś więcej się dowiesz. ![]() Dzidzianna Solska Ale ja jeślibym miała się wybierać do wróżki to poszłabym do Aidy. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie byłam, niewiem czy kiedyś sie wybiore.
Z jednej strony ciekawi mnie to co sie stanie, co wróżka by mi powiedziała. A z drugiej strony nie chce wiedzieć, chciałabym by moje życie było dla mnie niespodzianką. Sądze, że jeśli kiedyś pójde do wróżki to i tak nie wezme tego co powie na serio. ![]()
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje Ci bardzo ![]() ![]() Znalazlam namiary na tą Aide...jesli chcesz ![]() A ktoś ma jakies namiary na dobrą i sprawdzoną wrozke z Krakowa lub Katowic? ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
![]()
W wróżkę zainwestowałam po raz pierwszy jakieś 6 miesięcy temu .. wkład był malutki bo jedynie 2 zł .. wysłałam smsa do wrózki w stacji EZO TV .. byłam sceptycznie nastawiona do tego .. byłam wtedy sama i pytałam się czy znajdę kogoś .. chciałam żeby odpowiedziano mi na wizji .. przyszła wiadomość sms :
Niedługo poznasz kogoś z kim połączy Cie wiele ... ( mówie -- Taaaaa jasne) mama oglądała program dalej a ja to olałam ... i w ostatniej chwili wróżka przeczytała mój sms (akurat mój) ... fakt- prawdę o mnie powiedziała, lecz o przyszłości ... -- po części sie nie sprawdziło. Póżniej "Kogoś" poznałam .... kilka mięsięcy pózniej "uczucie" zmniejszało się z jego strony .. byłam załamana .. z dnia na dzień ktoś mnie poprostu zostawiał.. Jako akcję desperacji .. mówie ZADZWONIE. Była ta sama wrózka co na odpowiadała mi wtedy na pytanie w smsie... Opowiedziałam jej mój problem ... Wszytsko to co było w terazniejszości .. czyli to co ja czuje .. co on czuje .. niewiem jak ona to widziała lecz "zgadła".POwiedziała, że zrezygnował już i to kwestia tylko 5 tygodni . I 5 tygodni było ... Na resztę jej wrózby pewnie czeka mnie ogrom czasu .. Lecz już teraz wiem, że coś w tym jednak musi być. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zdziw się jak CI za wróżbę każe posprzatac dom, ![]() ![]() Możesz podesłac namiary na Aidę, zapiszę i skonsultuję. ![]() Jakbyś i TY wyczaiła jakąś porządną wróżkę z Kartowic okolic to pisz. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Ktos wie jaki jest cennik u Aidy?Na jednym forum widzialam,ze 2 lata temu bylo 300 zl.
ciekawe czy mozna dostac taka przepowiednie na pismie albo sobie nagrac.Ja chyba bym z wrazenie zaraz zapomniala ,a szkoda by bylo ![]() Byl dawno temu taki program ,ktory prowadzila Wojtczak,byla tez Aida i przepowiadala gosciom przyszlosc.Pamietam Kayah,powiedziala jej ze bedzie miala dziecko (a ona juz wtedy byla w ciazy tylko trzymala to w tajemnicy)miala wyjsc za maz,miala byc niepewna i przez to bardzo zazdrosna o meza.niestety wiecej nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc widze,ze jestesmy z tych samych stron ![]() Znalazlam kilka numerow do Aidy...podam wszystkie ![]() **Aida przyjmuje m.in. w W-wie Al.Jerozolimskie i w "Ogrodzie nadziei" Wandy Prager w Gdyni, tel. 6270-666. ** Podobno:W sprawie zapisów dzwonić na numer 022 826 71 43, czynny we wtorki od 11:00 do 14:00. ** do lublina 0815345650 ** KOM.602358649 Nie wiem czy te nr są aktualne... Szkoda,ze nie znasz adresu do tej calej dzidzianny... Jesli ktos zna adres .. prosze mi podesłać ![]() ![]() PS.Chyba ze mną zle..skoro chce isc do wrózki ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Od dawna zastanawiam się nad wizytą u wróżki, ale primo: mam jakieś takie dziwne przeczucie, ze nie usłysze niczego dobrego, a secundo: nie mam pojęcia do kogo pójść. Zastanawiałam się nawet nad wrózbą z Allegro, ale stwierdziłam, że to nie to samo co spotkanie w cztery oczy i dałam sobie spokój. Od jakiegoś czasu czuje, że wali mi się cały świat - chciałabym się dowiedzieć, czy to koniec początku czy poczatek końca - pasma nieszcześć
![]() Gdybyście miały jakieś namiary na sprawdzona wróżkę z Krakowa, to bardzo Was prosze o wiadomość [na priv?] Oby w 2007 roku spełniły się tylko te optmistyczne wróżby, pozdrawiam!
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler ![]() Edytowane przez Layila Czas edycji: 2007-01-03 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
mi rok 2007 zapowiada sie dosc optymistycznie(przynajmni ej wg wrozki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Mialam nadzieje,ze moze u kogos z Krakowa lub Katowic...
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
niestety......przykro mi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Te wróżki z ezo tv mnie nie przekonuja, niestety ;P
btw ktoś korzystał z ich "usług" i jest zadowolony?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
A jak myslicie jasnowidz z Człuchowa zajmuje sie przepowiadaniem dla prywatnych osob?Ciekawa jestem.Wlasnie ogladalam na kino polska o nim film dok. z 2000 r.Przepowiadal min. politykom w tym Lepperowi.Lepper pytal go o rozne sprawy,o wyniki wyborow,co bedzie z jego partia,jasnowidz mowil mu o szantazach o jego procesach,ze beda sie ciagnely bardzo dlugo,az w koncu Lepper pyta o roznych ludzi ze zdjec.Domyslam sie ze niektorzy to wspolpracownicy,jeden mial szykowac rozlam w S.no i w koncu L.podaje zdjecie i szeptem mowi "ta kobieta".Jackowskiemu zaczynaja sie smiac oczy ( i juz mam dziwne wrazenie ,ze nie chodzi o wspolpracownice!!) zaczyna sie smiac i mowi "Z jej strony to szczere" Od razu pomyslalam,ze to moze Krawczykowa.Ciekawe od kiedy ona zna Leppera.
Innemu politykowi tez przepowiedzial wiele rzeczy zwiazanych z kariera a na koncu powiedzial ,ze bedzie zyl 69 lat. ![]() Niesamowite.Ale chyba balabym sie isc. Powedzial tez ,ze życie sie juz wypelnilo ,teraz musimy je tylko zrealizować w materii. -tez mnie to przeraza ,bo interpretuje to tak jakbysmy na nic nie mieli wplywu ,bo przeciez wszystko juz sie stalo i nie mozna nic zmienic.Dziiiwneee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
widzialam tu juz zadawane pytanie o wrozke z warszawy, ja zadam je jeszcze raz czy ktos zna jakas dobra niech poleci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
ja sie wypowiedzialam na tym watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166530
przeczytajcie rozwniez post nademna napisany przez natalke ja wlasnie z takiego powodu boje sie isc do wrozki bo jesli mi przepowie smierc ja bede panicznie sie bala...nigdy nie wiadaomo co ktos moze przepowiedziec( ja chociaz nie bede wiezyc do konca to zawsze troche) ale jak cos to wybiore sie do tej samej co moja babcia byla...
![]() |
#199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie może,takie są jej zasady. Nie ma sie czego bać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Jackowski powiedzial,no ale on nie jest wrózka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
A mi się wróżba sprawdziła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
A ja bałabym się pójść do wróżki, bo napewno nie wywróżyłaby mi nic dobrego
![]()
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czemu ale Ja co do wróżek jestem sceptycznie nastawiona! Jakiś czas temu do wróżki wybrała się moja kumpela i niczego dobrego się tam nie dowiedziała wręcz przeciwnie!
Usłyszała że ma cudownego faceta, to ten jedyny itp. Lecz na ich weselu stanie się tragedia! Przez przypadek zginie jakieś dziecko! To jest straszne! Ona się tego tak boi że nawet nie chce słyszeć o ślubie, choć jej chłopak bardzo tego chce a ona tak naprawdę również!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wróżke w domu
![]()
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze da sie namowic... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
heh co ty sama nie raz chciałam żeby mi powróżyła ale po wywróżeniu śmierci ojca koleżanki i innych strasznych rzeczy nie dotyka kart..
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Ja się często zastanawiam jak to jest z tymi wróżbami i w jak duzym stopniu się nimi sugerujemy.
Ja pare razy korzystalam z porad wrozek, tudziez wrozbitow i od totalnej klapy tzn sprawdzalo sie naprawde w niewielkim stopniu, albo w ogole do takich wrozb gdzie no co nieco sie sprawdza/sprawdzilo. Mam te przepowiednie zapisane w formie tekstowej iii zainspirowana tym topikiem zajrzalam do nich ponownie i jestem w lekkim szoku. Choc nie wiem jak mocno sie sugeruje i podpasowuje pewne zdarzenia pod te przepowiednie, ale cos w tym jest na pewno ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też mam przepowiednie wróżki napisane na kartce,co jakiś czas tam zaglądam i dociera do mnie, że po koleii wszytsko sie sprawdza.Niesamowite ![]() PS.polecam wszytskim,ktorzy wybierają sie do wróżki zapisać jej słowa ponieważ pod wrażeniem i nawałem nowych wieści baardzo łatwo zapomnieć co mówiła po krótkim czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.