|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40036689]smerffie nie straszę, zobacz sama... z chęcią bym to wygoniła, gdybym tylko wiedziała jak
[/QUOTE]o masakra... musisz cwiczyc tyle, żeby widzielać z siebie tyle ciepła, żeby snieg zniknął. tzn gdzies na hucie niech sobie zostanie, ale centrum i krowodrza gorke prosze mi ocieplic masz czas do wtorku [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40038095]Dobra, chociaż śnieg za oknem mi humor zepsuł to i tak postanowiłam się zmierzyć i przedstawiam wyniki po 3 miesiącach ćwiczeń (zdjęcia w klubie). Nie są spektakularne, ale bardzo ograniczyłam ćwiczenia w tym miesiącu, więc i tak się cieszę, że nie ma wzrostów . Wyniki na czerwono to porównanie do poprzedniego miesiąca.WAGA: 67 kg (-0,8 kg) BIUST: 95 (-1) P.BIU: 78 (0) TALIA: 80 (0) PĘPEK: 86 (0) BIODRA: 99 (-1) UDO: 56 (-1) A tu podaję w sumie różnicę do wymiarów z przed 3 miesięcy: WAGA: (-0,6) BIUST: (0) P.BIU: (-3) TALIA: (-4) PĘPEK: (-6) BIODRA: (-3) UDO: (-3)[/QUOTE] ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie pomyliłam faktów
|
|
|
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam zdjęcia z sesji z Olivka do klubu
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Aż tak wyrodną matką horo chyba nie jest
|
#187 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
forum..., pranie, sprzątanie ![]() Cytat:
Dzięki, dzięki ![]() Rzeczywiście
|
||
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40038095]Dobra, chociaż śnieg za oknem mi humor zepsuł to i tak postanowiłam się zmierzyć i przedstawiam
wyniki po 3 miesiącach ćwiczeń (zdjęcia w klubie). Nie są spektakularne, ale bardzo ograniczyłam ćwiczenia w tym miesiącu, więc i tak się cieszę, że nie ma wzrostów . Wyniki na czerwono to porównanie do poprzedniego miesiąca.WAGA: 67 kg (-0,8 kg) BIUST: 95 (-1) P.BIU: 78 (0) TALIA: 80 (0) PĘPEK: 86 (0) BIODRA: 99 (-1) UDO: 56 (-1) A tu podaję w sumie różnicę do wymiarów z przed 3 miesięcy: WAGA: (-0,6) BIUST: (0) P.BIU: (-3) TALIA: (-4) PĘPEK: (-6) BIODRA: (-3) UDO: (-3)[/QUOTE] gratuluje, tez bym takie chciala;d aaa, ten snieg to porazka, wszystkie plany mi zepsuł;/ jeszcze moja mama boi mi się dać samochod, a powinnam jechać na korepetycje i znowu jakies przekladanie;/ i wychodzi ze kolejny dzien siedzenia w domu, mm przyjemnie |
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nowy wątek i to już tyle stron. Zupełnie nie mam czasu do was wchodzić, przed dwa dni nie ćwiczyłam, bo mnie jakaś choroba napadła. A dziś zrobiłam: Mel b ramiona Mel B brzuch Butt Lift D15 Tiffoczki 40 minut z tego wyszło, więcej nie dam rady, bo jak mama wróci to pewnie będę musiała robić jakieś potrawy . Jak ja dawno Ewki nie robiłam.
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40039292]Ja napisałabym w innej kolejności: forum..., pranie, sprzątanie ![]() O żesz w mordkę jeża Dzięki, dzięki ![]() Rzeczywiście [/QUOTE]nie ma lekko
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Poeksperymentowałam z Fitness Blenderem i to moja recenzja 8 workoutów ![]() klik-> Adios Love Handles Bye Bye Muffin Top - Quick Cardio, Abs and Obliques Workout Czas: 10min Przyrządy: brak Poziom: średniozaawans. Ćwiczenia: 1)Static Squat Torso Twist (skręty tułowia, nogi nieruchomo) 2)Jumping Oblique Twist (dynamiczne podskoki ze skrętem tułowia) 3)Side Hip Raises (wznosy bioder przy wsparciu na ramieniu) 4)Jumping Oblique Twist (j.w.) 5)Russian Twist (skręty tułowia w siadzie) 6)Jumping Oblique Twist (j.w.) 7)Reclined Oblique Twist (wznosy nogi i przeciwległej ręki,leżąc na plecach) 8)Jumping Oblique Twist (j.w.) +wyświetlane są kilkusek. miniaturki z nast. ćw.- można się przygotować +licznik odmierzający czas do końca +trwa tylko 10min, można wykonać 3 x z rzędu albo dodać do innych ulubionych filmików +wszystkie ćw. faktycznie DZIAŁAJĄ NA BOCZKI i m. skośne brzucha. Żadnych lżejszych czasoumilaczy! -brak rozgrzewki i rozciągania -dla fanek Jillian M. mogą być za lekkie Czas: 32min Przyrządy: ciężarki Poziom: podstawowy Ćwiczenia: 1)T- Stabilizations (wznosy rąk w planku) 2)Boxer Squats + Punches (przysiady+boksowanie) 3)Captain Morgan Up & Overs (wymachy ciężarkiem przy staniu na 1 nodze) 4)Back Bow Crossovers (pozycja supermana z lekkim ugięciem tułowia) 5)Bicycle Crunches (rowerek) 6)Plank Tucks (plank-przyciąganie nóg do przeciwnej ręki) 7)Butterfly Crunch (brzuszki przy skrzyżowanych nogach) 8)Side Cinchers (wznosy nogi przy wsparciu na ramieniu) +odpowiedni dla początkujących lub cierpiących na zakwasy +wyświetlane są kilkusek. miniaturki z nast. ćw.- można się przygotować +poza ćw.3) wszystkie działają na brzuch (m. skośne i proste) -ZBYT WOLNO wykonywane ćwiczenia!!! Brak dynamiki, trudno się zmęczyć -brak licznika -brak rozgrzewki i rozciągania -3 obwody tych samych ćwiczeń nużą Czas: 24,5min Przyrządy: brak Poziom: zaawansowany Ćwiczenia: Side to Side Squats (przysiady z przeskokiem) Jogging in Place (bieg w miejscu) Power Skips (podskok z uniesieniem nogi) Up & Out Jacks (pajacyki) Slow Butt Kickers + Arm Swings (spokojne wymachy rąk i nóg) Butt Kickers (bieg z uderzenieniem stopą pupy) Lateral Jumps (bieg “łyżwiarza”) Burpees + Leg Raises (plank z wyskokiem i wymachy nóg) Flutterkick Squats (przysiady z podskoki) Double Butt Kickers (wysoki wyskok z uderzeniem stopą pupy) +b. intensywne cardio dla nóg i pupy +wyświetlane są kilkusek. miniaturki z nast. ćw.- można się przygotować -brak licznika -DZIWNA RZECZ- w połowie pojawia się niebieski ekran z napisem- "2 minuty przerwy, ale ruszaj się nadal". Po 1-sze nie ma licznika, po 2-gie mogli coś sami zaproponować… -przez 17min. robi się tylko 3 ćwiczenia- trochę nuży Czas: 11min Przyrządy: duża piłka (lub gruba poducha) Poziom: średniozaawansowany Ćwiczenia: Inner Thigh W’s (unoszenie nogi przy wsparciu na ramieniu) Ski Squat + Alternating Raises (przysiad i unoszenie nogi) Scissor Kicks (nożyce) PhysioBall Squeeze (leżąc ściskamy udami piłkę/poduchę) Squat Jacks (szybkie skoki w siadzie) Alternating Plank Rotation Kicks (wymachy nóg w planku) Inside Leg Lifts (wznos nogi przy wsparciu na biodrze i ramieniu) Single Leg Lateral Hops (skoki na 1 nodze) +połączenie aerobów i siłowych- wewn. str. ud super pracuje +intensywne 10min, żadnych lekkich czasoumilaczy +wyświetlane są kilkusek. miniaturki z nast. ćw.- można się przygotować -brak licznika -wymóg PIŁKI lub twardej poduchy (min. 40cm grubości) Czas: 10,3min Przyrządy: brak Poziom: średniozaawansowany Ćwiczenia: Side Hip Raises (wznosy bioder przy wsparciu na ramieniu) Toe Touch Crunch (brzuszki z nogami w pionie) Flutter Kicks (szybkie wymachy wyprostowanych nóg) Butterfly Crunches (brzuszki) Oblique Crunches (wznosy klatki piersiowej leżąc bokiem) +ORYGINALNY trening- każde ćwiczenie kończy się ruchem „pulsacyjnym”- wg obietnic Fitness Blendera to znakomicie pobudza mięśnie! +wyświetlane są kilkusek. miniaturki z nast. ćw.- można się przygotować +szybkie, fajne tempo ćwiczeń +działa na m. skośne i proste -brak licznika Czas: 5,3min Przyrządy: brak Poziom: początkujący (ale dlatego, że trwa tylko kilka min. Wykonywane 3x pod rząd będzie średniej trudności) Ćwiczenia: Toe Touch Crunches (brzuszki z nogami w pionie) “W” Leg Lifts (wznosy nóg przy równoczesnym rozszerzaniu ich) Knee Tuck Crunches (wiosłowanie przy wsparciu na rękach) Back Bows (superman) Side Hip Raises (wznosy bioder przy wsparciu na ramieniu) Crisscross Crunch (rowerek) Static Plank (plank) Reclined Oblique Crunches (wznosy nogi i przeciwległej ręki, leżąc na plecach) + b. INTENSYWNE 5 min, żadnych przerw i lżejszych czasoumilaczy! +pracują m. skośne i proste +wyświetlane są kilkusek. miniaturki z nast. ćw.- można się przygotować -brak licznika (ale i tak czas szybko leci!) Czas: 18min Przyrządy: brak Poziom: średniozaawansowany Ćwiczenia: 1) Outside leg lift (wznosy nogi przy leżeniu bokiem) 2) Inside leg lift (zmodyfikowane wznosy nogi) 3) Rear leg raise +pulse (wznosy nogi w planku + pulsujący ruch) 4) Scissor Kick(nożyce) 5) Flutter Kick (wymachy nóg leżąc) 6) Shoulder bridge prep (wznosy bioder) 7) Heel taps (leżenie na brzuchu+ wymachy nóg) +dobre, nie za szybkie tempo ćwiczeń-czujemy wszystkie mięśnie nóg +ćwiczenia na wszystkie partie- łydki, uda, wewn. stronę ud, pośladki- na pewno mogą wyszczuplać +wyświetlane są kilkusek. miniaturki z nast. ćw.- można się przygotować -brak licznika Czas:10min Przyrządy: brak Poziom: średni do trudnego Ćwiczenia: 1) Side Lunges + Reach (wykroki z dotknięciem ręką stopy) 2) Swinging Bridge (uniesienie bioder i kołysanie) 3) Squats + Alternating Lifts (przysiad+wymachy ręki i nogi) 4) Pulse Lunges (wykrok z pulsowaniem) 5) Shoulder Bridge (wznosy nogi przy leżeniu na plecach) 6) Side Plank Leg Lifts (wznosy nogi przy wsparciu na ramieniu) +pracują wszystkie partie- łydki, uda, wewn.strona ud, pupa +ćwiczenie 6) bardzo męczy wewn. stronę ud i łydki- czyli działa +czas SZYBKO płynie! -brak licznika Zapraszam do ćwiczeń i polemiki ze mną
![]()
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie brak licznika nie jest wadą
Kiedyś robiłam chyba Skinny Jeans i nie mogłam się skupić i bardziej się męczyłam widząć "jak długo jeszcze" ![]() Ciekawy opis Ale sypie
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-03-29 o 11:54 |
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40038409]Jasne, że tak, tylko we wszystkim co się robi, należałoby zachować umiar. Nie można przesadzać, bo to przyniesie odwrotny skutek do zamierzonego. Tam zrobiło się to już zbyt nachalne. Mnie to za bardzo nie rusza, poprostu tam nie zaglądam i tyle, lubię jak jest miło, ale nie lubię jak jest zbyt słodko i różowo
.[/QUOTE]Mnie bardziej śmieszą te jej wszystkie uściski, buziaczki i wylewne teksty do fanek, jakby co najmniej były najlepszymi przyjaciółkami Ale mniejsza z tym.Cytat:
![]() A Inner Thigh Workout, chociaż pierwsze ćwiczenie jest trudne, no i to ostatnie, skakanie na jednej nodze - masakra trochę przy tym oszukuję.A spośród innych wymienionych - spróbuję Adios Love Handles..., Leg Slimming... i 10 Minute Butt and Thigh zachęciłaś mnie opisem.Ja jestem po treningu, zrobiłam dziś: HIITilates New Year Slimdown Workout Tone it up! Love Your Booty With Katrina Tiffany Lean and Lovely Lower Abs Fitness Blender Inner Thigh Workout Cassey Ho Kill That Muffin Top Mel B pośladki 63 minuty ![]() Jeszcze jutro ostatnie ćwiczenia, a potem 2 dni nieróbstwa i jedzenia
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba wypróbuję dziś pierwszą pozycję |
|
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha, polskie nazwy ćwiczeń sama wymyślałam, wiec nie śmiać się
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-03-29 o 12:42 |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam póki co Ripped in 30 W3 D2 i..wymiękam. Cieknie ze mnie, pomimo, że oszukiwałam. I chce mi się
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-03-29 o 13:25 |
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Jak na razie zrobiłam killera, teraz czas na malowanie jajek i pieczenie placka, potem zrobię shreda i Mel B
|
|
|
|
#198 |
|
Konto usunięte
|
Ok melduję na dzisiaj wykonanie:
przeczytałam forum ![]() odkurzyłam zrobiłam pranie poćwiczyłam: Jillian Shred Level 2/d9 Mel B brzuch ABS muszę jeszcze umyć podłogi... ale już mi się nie chce, nie wiem czy zdążę przed wyjściem do pracy
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie skonczylam turbo.Jakos gorzej mi dzis szlo, bo nie mialam weny i glowa mnie troche boli. Jak mlodsza corcia wstanie to biore sie za pieczenie ciast i zdobienie jajek.
|
|
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40041359]Ok melduję na dzisiaj wykonanie:
przeczytałam forum ![]() odkurzyłam zrobiłam pranie poćwiczyłam: Jillian Shred Level 2/d9 Mel B brzuch ABS muszę jeszcze umyć podłogi... ale już mi się nie chce, nie wiem czy zdążę przed wyjściem do pracy [/QUOTE]ja własnie nie zdazylam .. ale ciagle sprzatam i sprzatam, robie zakupy praca
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zjem banana, wykąpię się, dojdę do siebie i biorę się też za sprzątanie |
||
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
a ja posprzątałam całą chatę, zrobiłam i rozwiesiłam 2 prania (w tym jedno ręczne-bielizna),ugotowałam obiad, łazienka i wc błyszczą... podłogi na jutro
![]() po tym wszystkim dałam rade tylko na 30 dzień 30 day butt lift (zakończone )może wieczorem będę miała siły na więcej... mam nadzieję ...
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobiłam Adios Love Handles i 30DS D8 L1 oba z hantlami po 5,5 kg na ręke
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Ja zbyt dużo nie robię na śeieta bo mój mąż pracuje całe święta także pózniej skocze jeszcze na zakupy i zrobię napewno strucle makową sałatkę i jakieś drobiazgi bo kto to zje
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Planujecie pogrzeszyc z jedzeniem w swieta
?Bo ja tak Nie wyobrazam sobie upiec ciasta lub zrobic jakies pysznosci i tego nie skosztowac. Zamierzam przez weekend troche pogrzeszyc a od poniedzialku wszystko spalac
|
|
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w niedziele tez do mojej mamy a pon jest niewiadomy, nie chce mi sie gadac z tz przez jego fochy wiec nie wiem co robimy
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i dzisiaj piekę ciasto, ale w niedziele od rana kursuję po rodzinach, bo śniadanie i chyba obiad mamy zjeść u wujka, potem zaś do babci gdzie cała rodzina się zjedzie, także przykładowych 5 posiłków raczej nie będę miała jak zjeść. Mimo wszystko wolę Wielkanoc bo nie ma tyle kuszących potraw co na Boże Narodzenie, a jajka możemy jeść do woli, w końcu to białko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

[/QUOTE]
masz czas do wtorku
. Wyniki na czerwono to porównanie do poprzedniego miesiąca.
klask i:

?Bo ja tak
) i dzisiaj piekę ciasto, ale w niedziele od rana kursuję po rodzinach, bo śniadanie i chyba obiad mamy zjeść u wujka, potem zaś do babci gdzie cała rodzina się zjedzie, także przykładowych 5 posiłków raczej nie będę miała jak zjeść. Mimo wszystko wolę Wielkanoc bo nie ma tyle kuszących potraw co na Boże Narodzenie, a jajka możemy jeść do woli, w końcu to białko