|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() ![]() achh bo to dziś dzień wkręcania jest ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- oł nołl Van perszing is coming ![]() pewnie sporo namieszania zaraz na murawie narobi ![]() madre, jaka piękna obrona Cecha!!
„España, sol,toros, guitarras, vino. Everibodi ¡ole!” ![]() Edytowane przez Lagaudia Czas edycji: 2013-04-01 o 14:45 |
|
|
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja Manchester lubię
O, i jak tak patrzę na mecz to mi się przypomniało, że de Gea też mi się podoba ![]() Ojciec mi browarka właśnie do meczu przyniósł
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry Tatuśko ![]() ja popijam kawunię ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- ależ się teraz Mata rozszalał kolejny zawodnik, po którym nie powiedziałabym, że w jego żyłach płynie hiszpańska krew ![]() szkoda, że mu nie wyszło. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- ta zmiana to już tak trochę na czas ![]() ale Nando melduje się na boisku
|
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak patrzę, że sobota będzie fajna
15:30 Dortmund-Augsburg (15:45 Śląsk Wrocław-Górnik Zabrze) (16:00 West Brom-Arsenal) 18:00 Real Madrid-Levante 22:00 Barcelona-Mallorca |
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
no i finito
![]() tego to ja się nie spodziewałam, Manu bez żadnej strzelonej bramki schodzi z boiska, Chelsea wygrywa 1:0 ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() chyba pierwszy raz cieszę się, że Barca gra tak późno
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkie Panie po dość długiej nieobecności
nawet nikt nie zauważył mojego braku więc wielkiej straty chyba nie było ![]() podsumowując 3 tyg mojej nie obecności: Milan dał dupy i 4-0 zasłużenie dostał. Gratuluję awansu Barcelonie. Ostatnia drużyna której kibicuję w tej edycji LM też jest skazana na pożarcie cóż taki już jest futbol: piękny, nieprzewidywalny ale też w piłce nożnej piękne jest to że faworyci też przegrywają więc w środę mocno trzymam kciuki za...GALATASARAY ! Milan w lidze po porażce z Barceloną wymęczyła, na bardzo ciężkim terenie. 0-1 z Chievo Werona i teraz mega ciężki miesiąc przed Milanem (cieszę się odpadnięcia z LM) A dziś niesamowicie cieszę się ze zwycięstwa Chelsea ! Nie trawię Manchesteru United i każda ich porażka mnie niesamowicie cieszy, a po drugie będąc ostatnio w Londynie pstryknąłem sobie kilka fotek przy Stamford do którego czuję sporą sympatię od czasów Zolli i Vialiego
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne zwycięstwo Chelsea dziś
![]() A ja własnie piję miętę, dobra na trawienie po świątecznym obżarstwie Co do sobotnich meczów to dziwnie, że Real tak wcześnie a Barca tak późno. Ale najważniejsze teraz są mecze w LM, będzie się działo ![]() ponury no cześć!
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-04-01 o 15:39 |
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
nie, nie zapomniałem. Wyjazd do Londynu, a później wyprowadzka z Krakowa zaabsorbowała mnie że nie miałem czasu na wpisy ![]() ale na razie wszystko uporządkowałem
na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani Edytowane przez ponury1939 Czas edycji: 2013-04-01 o 15:42 |
|
|
|
|
#189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaka telepatia
|
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz nie planuje żadnych dalszych wyjazdów więc pewnie znów będę tutaj stałym gościem
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż z ciekawości zaczęłam sobie zerkać na wyniki jakie ludzie obstawiają w rozgrywkach LM, ja się boję cokolwiek typować zwłaszcza jeśli chodzi o mecz Barca- PSG ale widzę, że dominuje przekonanie że Barca, Real Borussia i Bayern przejdą dalej ![]() a Wy coś obstawiacie?
|
|
|
#193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wy wrzucacie fotki to ja dorzucę jedną z decykacją dla Pani o nicku Rysunkowiec ![]() http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...59117748_n.jpg
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Nie oglądałam dzisiaj Chelsea, bo byłam u dziadków, ale się cieszę bardzo, że wygrali!
Co do LM to mam tylko nadzieję, że Real rozwali Turków, którzy przeszli dalej tylko dzięki nieskuteczności Schalke ![]() i świąteczny David https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...29214166_n.jpg Edytowane przez Quentinhill Czas edycji: 2013-04-01 o 18:09 |
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko jednak zweryfikują mecze, bo na tym etapie już grają tylko najlepsi i wszystko jest możliwe. Ale wierzę, że będzie dobrze i nasi ulubieńcy przejdą dalej
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja będę miała problem w przypadku Malaga-Borussia, no bo Malagę jakoś tak zawsze darzyłam sympatią, Borussia była mi raczej obojętna, no ale przy obecnym stanie rzeczy...ciężko się jakoś określić
![]() Te zespoły, które podała Lagaudia są na pewno faworytami (chociaż mam wrażenie, że w przypadku Malaga-Borussia ciężko wystawić jakiegoś jednoznacznego faworyta), ale wiadomo-może być różnie, na pewno byłoby emocjonująco gdyby jednak jakiś wynik zaskoczył
|
|
|
|
|
#197 | |||||
|
Zadomowienie
|
Ale super! ![]() Cytat:
Dlatego mimo małego zamieszania staram się tu zaglądać. Wiem i zajrzę na pewno w wolnej chwili. I cieszę się, że teraz już ze zdrówkiem ok. Hahaha no tak, trzeba sobie przy tej pogodzie jakoś poprawić nastrój. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wszyscy zauważyli, bo jesteś tu jedyny jak wiadomo, więc rzucasz się w oczy.
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Przestańcie tyle pisać, bo nie mogę nadrobić
|
|
|
|
|
#199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama niedawno usuwałam![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
nie wiedziałam jak mam coś przeczytać Ale szybko zatrzymywałam ładownie się strony i tym sposobem nie musiałam odwracać laptopa do "góry nogami"![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze z czasów Valencii, kiedy się tak kumplował z Davidem.Właśnie trzeba sprawdzić czy to, co tam było już sobie zniknęło czy nie
|
||||
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie! Tyle się teraz dzieje, święta były itd- nie nadążam!
|
|
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
W piatek ide do chirurga na wyrywanie
Choc tak naprawde tak mnie to przeraza, ze radosc chyba nie jest odpowiednia reakcja, no ale lepiej sie ich pozbyc jak najszybciej. Chwile temu trafilam w tv na ostatnie pol godzinki rewanzu Barca-Milan ![]() Zrobilam sobie czekoladowa kapiel w wannie, dawac mi tu Piszcza Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cześć dziewczynki, przeżyłam pierwszy dzień w pracy
Mam nadzieję, że dam radę obejrzeć dziś meczyk, o ile nie padnę do wyrka zbyt wcześnie, bo pół nocy nie spałam przed pracą. Zawsze tak przeżywam takie rzeczy ![]() czokled będzie dobrze Pomyśl jaka będzie ulga jak już się tego zęba pozbędziesz.
|
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
że niby gdzie mam patrzeć A masz jakieś aktualne jego fotki? ostatnio szukałam, ale utwierdziłam się w przekonaniu że szukać nie potrafię Ja tez myślałam że zapomniałeś o naszym wątku ![]() A dzisiaj w końcu Liga Mistrzów! Biedny Ibra, znów na Barcę trafia. W sumie niezbyt go lubię, mimo iż był kiedyś w Barcy. on częściej zmienia kluby niż skarpety czokled - mosz tu Piszcza: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...in_%282%29.jpg
|
|
|
#204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, dzięki!!Do Ibry mam podobny stosunek
|
|
|
|
|
|
#205 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejo!
Cytat:
![]() jak tam wrażenia po pierwszym dniu? atmosferka w porządku? się bidula naprzeżywałaś, ale teraz już poleci z górki Cytat:
ja też mam co do niego mieszane uczucia pamiętam, że była afera po jego odejściu, że coś tam gadał na Guardiolę i ogólnie na zarząd Barcy, a teraz czytam relację z jego konferencji, że wychwala Barcę pod niebiosa albo to media tak nakręcają negatywnie, albo gościu jest mega niezdecydowany w swoich osądach ![]() znamy już składy na dziś! Barca: Valdés Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Xavi, Sergio, Iniesta, Alexis, Messi, Villa. Ławka: Pinto, Bartra, Montoya, Song, Cesc, Thiago and Tello. PSG: Sirigu, Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell, Matuidi, Beckham, Pastore, Lucas, Lavezzi, Ibrahimovic. Ławka: Douchez, Sakho, Van der Wiel, Menez, Chantome, Verratti, Gameiro. i tu moje największe zdziwko - co robi Beckham w pierwszym składzie? na początku myślałam, że to prima aprilis, ale hmm mamy już 2 kwietnia?
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
specjalnie takie zdjęcie wrzuciłem aby przyciągnęło Twój wzrok hehekilka zdjęć SuperPIPPO jako trenera http://martina22acm.files.wordpress.....jpeg?w=700&h= http://martina22acm.files.wordpress....o-coach-2.jpeg http://2.bp.blogspot.com/-WrS4xBvvpc...00/Inzaghi.jpg http://cdn.bleacherreport.net/images...jpg?1349084268 tymczasem borem, lasem, zasiadam do meczu mimo tego że moje serce jest za MILANEM to dziś mocno trzymam kciuki za Juve ![]() FORZA CALCIO ! Forza Juve !
na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani Edytowane przez ponury1939 Czas edycji: 2013-04-02 o 20:30 |
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrażenia pozytywne, a ludzie w firmie mili bardzo O! Beckham? Też bym się nie spodziewała, że tak od początku meczu wyjdzie na boisko ![]() Spróbuję obejrzeć chociaż I połowę, może nie zasnę Oby tylko streamy były łaskawe i nie zacinały. ponury to dopinguj tam ładnie, bo ja wolałabym żeby jednak Juve przeszło dalej niż Bayern
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-04-02 o 20:34 |
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zassałem ją na 3 rzuty a co do Becks'a to przecież on jest w PSG od ostatniego dnia zimowego okienka transferowego więc do formy już na pewno doszedł, a pomimo wieku to kawał dobrego piłkarza i jego doświadczenie na pewno się PSG przyda w meczu z Barceloną
|
|
|
#209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wieem, że David 'jest w grze' ale no mimo wszystko nie spodziewałam się go dziś zobaczyć na murawie. Ciekawa jestem jak będzie się prezentował ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- madreeee już wychodzą ![]() zaraz się zacznie! Vamos Barca!! ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- no to już po gwizdku! Barca do bojuu!
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Kaszankaaaa, tralala
![]() No to zaczynamy. Trzymam kciuki za Barcę ![]() Bramkarz PSG jaka różowa landrynka ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

O, i jak tak patrzę na mecz to mi się przypomniało, że de Gea też mi się podoba

Jaka telepatia 

Dlatego mimo małego zamieszania staram się tu zaglądać. 

, dzięki!!
albo to media tak nakręcają negatywnie, albo gościu jest mega niezdecydowany w swoich osądach
Oby tylko streamy były łaskawe i nie zacinały.