![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
da vinci; cięcie i modelowanie ok 60 zł, a balayage ( miałam dwa kolory - 130 zł) tylko zaznaczam, że mam długie włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
no ja mam takie za łopatki ciut, a czyli razem jakieś 190?? uuu to drogo dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli za drogo, to spróbuj się potargować, powiedz ile masz przeznaczone, na pewno się dostosują, konkurencja jest tak duża, że większość fryzjerów schodzi ceny, a przynajmniej masz pożądnie włosy zrobione. bo ci niby tani często kończą się poprawką u innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko odnosnie salonu kenzo na ratajczaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Ja wybieram się do Studia Metamorfozy na ul Matejki. Chciałabym dokonać jakiejś "konkretnej" zmiany i chciałabym trafić na fryzjerkę "z pomysłem". Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym salonem? Czy warto?
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Innych fryzjerów tam nie znam, bo przywędrowałam do kenzo za Sylwią, gdyż wcześniej pracowała w innym salonie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan Fryzura dla FACETA
Czesc wszystkim
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
![]() ostatecznie wybrałam się na ul.Kanałową do p.Patrycji - świetna babka ![]() salonik faktycznie niespecjalne robi wrażenie, ale to tylko jedyny minus, poza tym - jak dla mnie świetnie szczególnie podoba mi się ściecie - takie, o jakim marzyłam ![]() zapłaciłam 130, ale miałam 140 tylko nie miałam więcej w portfelu ![]() ![]() ogólnie - polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Cześć moja mama była w Metamrfozie - i cóż żadnej rewelacyjnej zmiany - była już lepiej scinana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ehhh... muszę poszukać czegoś innego...
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
Bardzo dobry jest pan Krzysztof z Lafayette w Plazie. Ekstra fryzjer. Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Witam!
Nie jestem z Poznania ale mam szczególną zdolność znajdowania świetnych fryzjerów ok. 400km od domu, tam gdzie akurat zaocznie studiuję ![]() Za to w Poznaniu mam już swojego ukochanego fryzjera: Grzegorza z Le Grand na Koziej. Daje mu całkowicie wolną rękę i za każdym razem wychodzę zachwycona. Na moich włosach wychodzą tylko graficzne fryzurki, trochę w stylu lat 20., muszą być b. dokładne bo każdą fuchę świetnie na nich widać. Grzegorz jest dla mnie mistrzem precyzji ![]() Le Grand nie jest najtańszym miejscem ale moje włosy niestety są wymagają ce jeśli chodzi o jakość strzyżenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań
Pan Grzegorz jest chory i co teraz!!!!!!!!!!!!!??????? ??????
Poratujcie jakimiś adresami, podobie dobrych stylistów. Widzę różne adresy, ale mało jest popieranych przez ,kolejne osoby. Właśnie zaczęłam zapuszczać i...... już czas coś z nimi zrobić. RATUNKU!!!!!!!!! a może ktoś wie jak długo p.Grzegorz będzie chory? Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Dzwoniłam niedawno do p.Grzegorza i dowiedziałam się ze bedzie przyjmował za ok 3 tygodnie:/ ja niestety nie mogłam tak długo czekać z cięciem bo moja grzywka juz od dłuższego czasu wymagała skrócenia:P wybrałam się zatem do salonu Destiny na ul. Garncarskiej do p. Magdy. Jestem bardzo zadowolona i śmiało moge polecic ta fryzjerke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps Moze następnym razem spróbuje pojśc do pana Grzegorza i porównam tych fryzjerów,ale to dopiero w wakacje jak mysle... papa |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
ja moge z czystym sumieniem polecic salon maestro 100 zl za sciecie ale ja wychodze zawsze zadowolona niestety z pustym portfelem ale za to zadowolona z siebie;P a ten p. grzegorz o kt pisalyscie togdzie dokladnie bo nie moge pokojarzyc:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
P. Grzegorz ma salon na Mielżynskiego tel 8517190
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Dzięki bardzo, ale czy mogę prosić o numer telefonu do tej p.Magdy. Byłabym bardzo wdzięczna
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
Prosze bardzo oto dokładny adres i nr do Salonu Destiny gdzie pracuje p. Magda - ul Garncarska 2, tel. 886 121 121, 500 833 088. Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Hej. Mam podobny problem...od dłuższego czasu poszukuję dobrego stylisty w Pniu. Miałam zamiar wybrać się do p. Grzegorza, ale niestety jego choroba pokrzyżowała moje plany
![]() ![]()
#201 |
Przyczajenie
|
ja byłam ostatnio u Maxa w chanice na ul/Ratajczaka 33.Nie miałam pomysłu co zrobić z tymi moimi włosami,ale na szczęście doradził mi dobrze i wyglądam jak człowiek.POLECAM !!!To jego tel.503 709 356.POZDRAWIAM
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Cześć ja polecam Maxa z Chanice na ul. Ratajczka. Salon OK, koleś za***isty/
Polecam !!!!!!!!! Poprzednio pracował w Plazie i w Kenzo. Pozdrawiam Anka |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
Witam,
jestem już po wizycie w METAMORFOZIE i zdaję relację: zacznę od minusa - ogólne zamieszanie i czas oczekiwania. Spędziłam w salonie 3 godziny, a tak naprawdę moimi włosami pani zajmowała się ok. 1,40 - max 2 godziny. Pomimo tego, że byłam zapisana na konkretną godzinę musiałam poczekać, a potem w tzw. "międzyczasie" pani fryzjerka strzygła jeszcze dwie osoby. Co do meritum sprawy - czyli fryzury, to jestm bardzo zadowolona: ładnie dobrany kolor (dwukolorowy baleyage) i niezłe ścięcie. No i jeszcze cena, która mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła. Datego też całość oceniam na 4, gdyby nie czas oczekiwania to byłaby 5! Ogólnie POLECAM ![]()
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2006-03-27 o 07:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Witam
Ja nie polecam salonu la beauty na ulicy Kościelnej w Poznaniu może fryzjerzy nienajgorsi tam są ale starasznie drogo za dwa kolory, ścięcie i modelowanie musisz zapłacić 200 pln ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ostatnio tam się załapałam na strzyżenie i byłam bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie znam tego salonu-żeby nie było,ani nic na jego temat nie słyszałam,ale jak ktoś neguje salon tylko dlatego,że drogi,to uważam to trochę za krzywdzące Szczerze wolałabym-jeśli już bym musiała ![]() ![]() To tyle moich uzewnętrznień ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
dobrze strzyze ?a ile bierze ten max....ja chce zrobic dekoloryzacji z ciemnych na jasne i balejaz wiec musze znalesc dobrego...pomozcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
hej podobają mi sie fryzurki ludzi pracujących w bestselerze, housie i nnych tego typu sklepach czy ktoś wie kto ich obcina....?
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
hej
ja również nie polecam tego gościa w Nail Studio na Katowickiej - ale już p. Weronika i Roma są ok nie polecam zdecydowanie Ani z salonu Kenzo na Podgórnej, osttanio chciałam tylko,żeby mi podcięła końcówki, dosłownie minimalnie - a ona uwaliła mi połowę włosów i jeszcze cholernie jest postrzępiła - jestem wściekła ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.