Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-02-15, 09:55   #181
ligia
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer Poznan

da vinci; cięcie i modelowanie ok 60 zł, a balayage ( miałam dwa kolory - 130 zł) tylko zaznaczam, że mam długie włosy
ligia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 10:04   #182
ankagostyn
Raczkowanie

no ja mam takie za łopatki ciut, a czyli razem jakieś 190?? uuu to drogo dla mnie
ankagostyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-15, 10:23   #183
ligia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankagostyn
no ja mam takie za łopatki ciut, a czyli razem jakieś 190?? uuu to drogo dla mnie

jeśli za drogo, to spróbuj się potargować, powiedz ile masz przeznaczone, na pewno się dostosują, konkurencja jest tak duża, że większość fryzjerów schodzi ceny, a przynajmniej masz pożądnie włosy zrobione. bo ci niby tani często kończą się poprawką u innego
Stary 2006-02-19, 18:20   #184
martyna9
Przyczajenie

GG do martyna9

Mam pytanko odnosnie salonu kenzo na ratajczaka) podobno jst tm teraz promocja i chętnie zrobiłabym coś z włosami ale nie mam pojęcia do kogo się zapisać naprawde polecasz panią sylwie??a może jest ktoś lepszy??z góry dziekuje za pomoc)
martyna9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-19, 19:31   #185
bonheur
Rozeznanie

GG do bonheur

Ja wybieram się do Studia Metamorfozy na ul Matejki. Chciałabym dokonać jakiejś "konkretnej" zmiany i chciałabym trafić na fryzjerkę "z pomysłem". Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym salonem? Czy warto?

bonheur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-20, 06:43   #186
ligia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martyna9
Mam pytanko odnosnie salonu kenzo na ratajczaka) podobno jst tm teraz promocja i chętnie zrobiłabym coś z włosami ale nie mam pojęcia do kogo się zapisać naprawde polecasz panią sylwie??a może jest ktoś lepszy??z góry dziekuje za pomoc)
Sylwia to po prostu dobra fryzjerka, która ma pomysły i wiele potrafi, dlatego do niej chodzę. Podoba mi się, że nie boi sie ryzykować z fryzurą.
Innych fryzjerów tam nie znam, bo przywędrowałam do kenzo za Sylwią, gdyż wcześniej pracowała w innym salonie.
Stary 2006-02-21, 19:59   #187
MATiM
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer Poznan Fryzura dla FACETA

Czesc wszystkim zastanawiam sie czy moglybyscie/moglibyscie mi polecic dobrego fryzjera,fryzjerke dla mezczyzn? Chcialbym cos zrobic z wlosami, potrzebuje fachowej porady gdzie w poznaniu trafilbym na kompetentnych ludzi Bywalem u roznych fryzjerow ale zawsze to nie to,jakos nie trafiali w moje gusta
Pozdrawiam!
MATiM jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-02-24, 19:05   #188
ankagostyn
Raczkowanie

no i jestem już po fryzjerze

ostatecznie wybrałam się na ul.Kanałową do p.Patrycji - świetna babka
salonik faktycznie niespecjalne robi wrażenie, ale to tylko jedyny minus, poza tym - jak dla mnie świetnie
szczególnie podoba mi się ściecie - takie, o jakim marzyłam balayage też ładny
zapłaciłam 130, ale miałam 140 tylko nie miałam więcej w portfelu ale to największa cena chyba, jaką płaci się w tym salonie, a ja miałam długie włosy, więc nie tak źle
ogólnie - polecam , jeśli ktoś nie wymaga od wyglądu salonu zbyt wiele, a to chyba jest mało ważne..
ankagostyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-26, 21:42   #189
ania_jas
Przyczajenie

Cześć moja mama była w Metamrfozie - i cóż żadnej rewelacyjnej zmiany - była już lepiej scinana.
ania_jas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-27, 08:42   #190
bonheur
Rozeznanie

GG do bonheur

Cytat:
Napisane przez ania_jas
Cześć moja mama była w Metamrfozie - i cóż żadnej rewelacyjnej zmiany - była już lepiej scinana.
Dzięki za info Ale teraz nie wiem gdzie pójść, tak się już nastawiałam na tą METAMORFOZĘ
Ehhh... muszę poszukać czegoś innego...

Stary 2006-02-27, 15:38   #191
elvin
Przyczajenie

Bardzo dobry jest pan Krzysztof z Lafayette w Plazie. Ekstra fryzjer. Polecam
elvin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-01, 20:07   #192
yasminna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ankagostyn
PS Dobre rzeczy słyszałam też o jakimś salonie na Kanałowej, o Destiny na Garncarskiej ( ale mnie nie stać ) i o Pacykarnii na Owsianej.
Co do złych doświaczeń to byłam niezadowolona ze ścięcia w Laurencie ( na parterze Kupca), choć masaż głowy był milusi , ale atmosfera nieciekawa - czułam się jak kopciuch i prowincjonalny matołek, który nie wie, że to miejsce dla lepszych od niego...
Byłam w Pacykarnii u p. Mateusza i niestety nie polecam. Owszem salon ładny, wnetrze ładne, ale co z tego skoro miałam włosy blond i takie chciałam, a p. Mateusz zrobił mi marchewkowe! A jeszcze farba nie złapała równo i odrosty sa bardziej marchewkowe, tak położyć farbę umiałabym sobie sama w domu. Fryzura tez nieciekawa.
yasminna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-02, 21:37   #193
karolanna
Przyczajenie

Witam!

Nie jestem z Poznania ale mam szczególną zdolność znajdowania świetnych fryzjerów ok. 400km od domu, tam gdzie akurat zaocznie studiuję W Trójmieście nie mogę mimo wielu prób znaleść kogoś, kto by dobrze obciął moje proste,"jedwabiste", "lejące się" i cienkie włosy.
Za to w Poznaniu mam już swojego ukochanego fryzjera: Grzegorza z Le Grand na Koziej. Daje mu całkowicie wolną rękę i za każdym razem wychodzę zachwycona. Na moich włosach wychodzą tylko graficzne fryzurki, trochę w stylu lat 20., muszą być b. dokładne bo każdą fuchę świetnie na nich widać. Grzegorz jest dla mnie mistrzem precyzji
Le Grand nie jest najtańszym miejscem ale moje włosy niestety są wymagają ce jeśli chodzi o jakość strzyżenia.
karolanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 09:10   #194
tinusia
Przyczajenie

Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań

Pan Grzegorz jest chory i co teraz!!!!!!!!!!!!!??????? ??????
Poratujcie jakimiś adresami, podobie dobrych stylistów. Widzę różne adresy, ale mało jest popieranych przez ,kolejne osoby. Właśnie zaczęłam zapuszczać i...... już czas coś z nimi zrobić. RATUNKU!!!!!!!!!
a może ktoś wie jak długo p.Grzegorz będzie chory?
Pozdrawiam.
tinusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 16:47   #195
OstokrotkaO
Przyczajenie

Dzwoniłam niedawno do p.Grzegorza i dowiedziałam się ze bedzie przyjmował za ok 3 tygodnie:/ ja niestety nie mogłam tak długo czekać z cięciem bo moja grzywka juz od dłuższego czasu wymagała skrócenia:P wybrałam się zatem do salonu Destiny na ul. Garncarskiej do p. Magdy. Jestem bardzo zadowolona i śmiało moge polecic ta fryzjerke Poszłam tam ze zdjeciem by dac jej jakiś poglad na temat tego co bym chciala miec na główce, po czym ona mi doradziła co z tej fryzurki dobrze bedzie wyglądac na moich cieniutkich włoskach a co warto by dodac. Efekt jest taki ze mam śliczną leciutko na skos ścięta grzywke i świetnie ( jak na mój gust ) wycieniowane włoski do tego moje z natury cienkie włoski wygladaja na grubsze a w kitce prawie na dwa razy tak grube wiec bardzo się ciesze i co dla mnie bardzo ważne mojemu Tygryskowi tez bardzo podobam się w nowych włoskach a jest on dość wymagający pod względem wygladu
Ps Moze następnym razem spróbuje pojśc do pana Grzegorza i porównam tych fryzjerów,ale to dopiero w wakacje jak mysle...
papa
OstokrotkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 19:14   #196
mrowa23
Przyczajenie

ja moge z czystym sumieniem polecic salon maestro 100 zl za sciecie ale ja wychodze zawsze zadowolona niestety z pustym portfelem ale za to zadowolona z siebie;P a ten p. grzegorz o kt pisalyscie togdzie dokladnie bo nie moge pokojarzyc:/
mrowa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 20:28   #197
OstokrotkaO
Przyczajenie

P. Grzegorz ma salon na Mielżynskiego tel 8517190 to przy okrąglaku.
Stary 2006-03-08, 14:39   #198
tinusia
Przyczajenie

Dzięki bardzo, ale czy mogę prosić o numer telefonu do tej p.Magdy. Byłabym bardzo wdzięczna
tinusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-08, 16:45   #199
OstokrotkaO
Przyczajenie

Prosze bardzo oto dokładny adres i nr do Salonu Destiny gdzie pracuje p. Magda - ul Garncarska 2, tel. 886 121 121, 500 833 088. Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-09, 11:26   #200
~kasia~
Przyczajenie

Hej. Mam podobny problem...od dłuższego czasu poszukuję dobrego stylisty w Pniu. Miałam zamiar wybrać się do p. Grzegorza, ale niestety jego choroba pokrzyżowała moje plany Poradzcie mi gdzie mam teraz iść...Kenzo ul. Ratajczaka p. Sylwia czy Destiny ul. Garncarska p. Magda (a może macie lepszy pomysł)??...gdzie mi lepiej doradzą, bo prawdę mówiąc nie mam żadnego pomysłu na swoją fryzurę
Stary 2006-03-13, 19:04   #201
smycz
Przyczajenie

ja byłam ostatnio u Maxa w chanice na ul/Ratajczaka 33.Nie miałam pomysłu co zrobić z tymi moimi włosami,ale na szczęście doradził mi dobrze i wyglądam jak człowiek.POLECAM !!!To jego tel.503 709 356.POZDRAWIAM
smycz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-13, 19:12   #202
smycz
Przyczajenie

Cześć ja polecam Maxa z Chanice na ul. Ratajczka. Salon OK, koleś za***isty/
Polecam !!!!!!!!! Poprzednio pracował w Plazie i w Kenzo. Pozdrawiam
Anka
smycz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-15, 07:57   #203
bonheur
Rozeznanie

GG do bonheur

Witam,
jestem już po wizycie w METAMORFOZIE i zdaję relację:
zacznę od minusa - ogólne zamieszanie i czas oczekiwania. Spędziłam w salonie 3 godziny, a tak naprawdę moimi włosami pani zajmowała się ok. 1,40 - max 2 godziny. Pomimo tego, że byłam zapisana na konkretną godzinę musiałam poczekać, a potem w tzw. "międzyczasie" pani fryzjerka strzygła jeszcze dwie osoby.
Co do meritum sprawy - czyli fryzury, to jestm bardzo zadowolona: ładnie dobrany kolor (dwukolorowy baleyage) i niezłe ścięcie.
No i jeszcze cena, która mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła.
Datego też całość oceniam na 4, gdyby nie czas oczekiwania to byłaby 5!
Ogólnie POLECAM

Stary 2006-03-15, 08:10   #204
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiau
hej ludziska! ja tez wlasnie szukam dobrego fryzjera - stylisty w Poznaniu. Dzwonilam do tak zachwalanego tutaj Pana Grzegorza ale nikt nie odbiera, pewnie ciagle ma klopoty ze zdrowiem. Slyszalam ze dobry jest salon La Grand - tez zadzwonilam ale ceny bardzo wysokie, za balejaz i sciecie ok 270 zl (nie chcialabym az tyle wydawac) A czy zna ktos i moze polecic lub nie Hair Bazaar Studio - Darek & Piotr? Salon wyglada bardzo ladnie, miesci sie na Krysiewicza - tam za to samo zaplace ok 150 zl ale nie widze na tym forum zadnych wypowiedzi na ich temat. Jesli cos wiedzie to pomozcie prosze.
co do hair bazaar studio to tam ceny sa porownywalne z la grand'em. wiem, ze dlugo trzeba czekac na wizyte (terminy sa odlegle). ponadto moja znajoma tam byla i mowila, ze bylo ok. ja scinal darek. mowila mi tez, ze do tego salonu przychodza "bogate panie 40-50 lat", ktorym fryzjerzy maszcza, ze one sa "ach i ech" i te panie zostawiaja duzy napiwek. jak widac darek i piotr maja "okreslona klientele". to wiem ze slyszenia, wiec jakby bylo inaczej, to prosze mnie nie bic.

Edytowane przez AaniaA
Czas edycji: 2006-03-27 o 07:43
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-17, 08:40   #205
poli_nezja
Przyczajenie

Witam

Ja nie polecam salonu la beauty na ulicy Kościelnej w Poznaniu może fryzjerzy nienajgorsi tam są ale starasznie drogo za dwa kolory, ścięcie i modelowanie musisz zapłacić 200 pln ZGROZA
poli_nezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-17, 09:39   #206
annLee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MATiM
Czesc wszystkim zastanawiam sie czy moglybyscie/moglibyscie mi polecic dobrego fryzjera,fryzjerke dla mezczyzn? Chcialbym cos zrobic z wlosami, potrzebuje fachowej porady gdzie w poznaniu trafilbym na kompetentnych ludzi Bywalem u roznych fryzjerow ale zawsze to nie to,jakos nie trafiali w moje gusta
Pozdrawiam!
Mój narzeczony chodzi do Zbyszka ze studia DAGA na Zeylanda.Zrobił z niego człowieka
Ja też ostatnio tam się załapałam na strzyżenie i byłam bardzo zadowolona co nie zdarza się zbyt często może warto sprawdzić wszystkim poszukującym"swojego fryzjera"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-17, 09:50   #207
annLee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poli_nezja
Witam

Ja nie polecam salonu la beauty na ulicy Kościelnej w Poznaniu może fryzjerzy nienajgorsi tam są ale starasznie drogo za dwa kolory, ścięcie i modelowanie musisz zapłacić 200 pln ZGROZA
Trzeba się było zapytać wcześniej o cenę i nie iść,jeśli nie odpowiada dobrzy fryzjerzy niestety kosztują,a jeszcze jak pracują na dobrych kosmetykach to niestety musi kosztować nie mówię,że mnie na to sta ,ale to rozumiem,bo ceny usług są naprawdę różne i każdy może wybrać to co mu odpowiada
Nie znam tego salonu-żeby nie było,ani nic na jego temat nie słyszałam,ale jak ktoś neguje salon tylko dlatego,że drogi,to uważam to trochę za krzywdzące Szczerze wolałabym-jeśli już bym musiała -wydać 200 i mieć fajnie zrobione włosy niż 100 albo i mniej i mieć sraczkę na głowie,spalone włosy i fryzurę a'la miotła i wydać 3razy więcej na odżywki,poprawki u innego itp.
To tyle moich uzewnętrznień
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-21, 22:05   #208
irmina_86
Przyczajenie

dobrze strzyze ?a ile bierze ten max....ja chce zrobic dekoloryzacji z ciemnych na jasne i balejaz wiec musze znalesc dobrego...pomozcie!
irmina_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-26, 18:51   #209
aguśka82
Raczkowanie

GG do aguśka82

hej podobają mi sie fryzurki ludzi pracujących w bestselerze, housie i nnych tego typu sklepach czy ktoś wie kto ich obcina....?
aguśka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-27, 16:04   #210
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

hej
ja również nie polecam tego gościa w Nail Studio na Katowickiej - ale już p. Weronika i Roma są ok
nie polecam zdecydowanie Ani z salonu Kenzo na Podgórnej, osttanio chciałam tylko,żeby mi podcięła końcówki, dosłownie minimalnie - a ona uwaliła mi połowę włosów i jeszcze cholernie jest postrzępiła - jestem wściekła na szczęście szybko rosną :/
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości