![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniamy oponki z zimowych na letnie
No ja się zawsze zastanawiałam jakim cudem przy takim wzroście mam nogi jak osoba z np. 161
![]() Dzisiaj przyszła do mnie płyta Chodakowskiej (moja siostra sobie zamówiła, ale na mój adres, bo nie wysyłają do Holandii) i tak myślę czy nie wypróbować jej ćwiczeń. Boję się trochę, że zamiast wysmuklić nogi, rozrosną mi się mięśnie (mam do tego predyspozycje). Ćwiczyła z nią któraś z Was? ![]() Moja siostra już od ok. 3 tyg ćwiczy i mówi, że są super, no ale ona ma zupełnie inną budowę ciała ode mnie.
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
słuchaaaaaaaj udało mi się zrobić to i owo
![]() ![]() a te ćwiczonka brzmią jak jakiś cud ![]() ![]() myślę że zależy który trening Chodakowskiej bo np. od skalpela to moim zdaniem Ci się mięśnie nie rozbudują - dużo tam machania a i nie ma obciążenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 6:30 owsianka 10 sałatka z sałaty, ogórka, pomidora i sera białego typu włoskiego 15 warzywa na patelnię 17 sok pomarańczowy świeży 19 kanapka z ciemnym chlebem, szynka, warzywami jak Wam idzie? ja wczoraj zrobiłam sobie pół godziny na rowerze, dzis nie dam rady... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Asiu tych ćwiczeń sporo w necie jest- nawet są jakieś specjalne płyty do kupienia
![]() Tu jest kilka (w większości tych nie ma komentarzy, ale jak zaglądałam do innych filmików z podobnymi ćwiczeniami to ludzie pisali, że są skuteczne.) http://www.youtube.com/watch?v=Hkm8jFZ-5qg (tu jest zbiór ćwiczeń ''wydłużających'' całe ciało) http://www.youtube.com/watch?v=NuKj7CZZgv8 http://www.youtube.com/watch?v=DXqwMESzgr8 http://www.youtube.com/watch?v=rH7UycFJkXo Są to ''tylko'' ćwiczenia rozciągające, ale coś w tym jest...Jeśli rozciągamy intensywnie nasze mięśnie, stają się one smuklejsze i bardziej podłużne. Chociaż co do wydłużania się kości to trudno mi uwierzyć, ale kto wie, może rzeczywiście tak się da ![]() Tak sobie teraz myślę, żeby zacząć intensywnie ćwiczyć (no np. z tą Chodakowską) i zarówno przed, jak i po ćwiczeniach robić te rozciągające. Może wtedy uniknę ''umięśnionych'' nóg ![]() Eh, żeby tylko się na to czas znalazł... aza- dobre i te 30 min. ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-15 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
za mój dzisiejszy obiad mnie zatłuczecie... ale nie miałam wyboru, a i poza nim jestem grzeczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
A cóż takiego miałaś na obiad?
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
ajajaj... nie chcesz wiedzieć.
![]() kawałek tortu na bitej śmietanie i biszkopcie z polewą czekoladową po wierzchu ![]() NIE ŻAŁUJĘ. dobry był. a nie miałam wyjścia, bo dała mi go taka mała 5-letnia dziewczynka która chciała się podzielić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
no i faktycznie był to obiad, nic nie gotowałam ^^ Sądzę że kalorycznie wyszło podobnie, tylko tyle że morze cukru wchłonęłam
![]() to mój dzisiejszy jadłospis: Ś jogurt 0,1% z musli IIŚ pomarańcza O kawałek tortu ![]() P jabłko K 3 liście sałaty lodowej+pomidor+łyżeczka oliwy z oliwek i do tego skibka chleba pełnoziarnistego tak przy okazji, tak wygląda mój chleb... ![]() EDIT: ZAPOMNIAŁAM zrobiłam pół skalpela i jeden filmik Tiffany Rothe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
Naamaha ja chce taki brzuch! Chudzina jestes straszna!
Jeśli chodzi o problemy z wypróżnianiem, to już wymieniliście chyba wszytskie sposoby. Pamiętam jednak ze mi kiedy to totalnie nie pomogł i musiałam kupić Xenne. Jeśli chodzi o ćwiczenia Chodakowskiej, to wszystko dostępne jest na stronach internetowych. Ja ćwiczyłam 2xKillera a teraz ćwicze Skalpel. Niestety jakiś czas temu nabawiłam się zapalenie ściegna w podudziu, i myślałam że mi przeszło. Killer uświadomił mi że nie, więc mój ból wrócił.. muszę teraz oszczędzać noge.. A miałam biegać.. No cóż, zamiast biegania będą spacery/marsz a Killera będę robić baardzo rzadko. O efektach dam znać, na razie ciężko cokolwiek powiedzieć ![]() Jedzeniowo też daje rady, zjadłam standardowo na śniadanie owsianke, póżniej bułke żytnią z jajem, póżniej sama bułke i pomarańcza i na obiad kurczak w ziołach z brokułami. Jestem choooolernie zmotywowana! ![]()
![]() |
#191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PRZEPRASZAM COOOOOOOO? mi się Skalpela dokończyć nie chce, nie mam siły!!!! jak ty to robisz że w ogóle za killera się bierzesz i to 2 RAZY? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
Przy killeru wymiękam i pauzuje, ale nie leże i umieram, tylko chodze, maszeruje, cokolwiek byle by się ruszać. Killer jest strasznie męczący, wyciskacz potu po prostu.
Skalpel natomiast jest taki..spokojny. Wiadomo trzeba się pilnować z napinaniem odpowiednich partii ciała i o oddychaniu. Robiłam go już 2 razy (wczoraj i dziś) i daje jakoś rady. Łatwo nie jest, ale motywacja jest. Jutro też skalpel, a w środe zrobię może dla odmiany killera. Jak nie dajesz rady, to zatrzymuj na chwile, odpocznij , napij się. Wiadomo że na początku jest ciężko ![]()
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
jabłuszko- to zdjęcie robiłam na czczo, wtedy mój brzuch owszem jest płaściutki, ale kiedy tylko coś zjem robi się taka piłeczka jak u kobiety w 4-5 mies. ciąży
![]() ![]() Tylko tak bardzo mi się marzą smuklejsze nogi ![]() Mi siostra mówiła, że killer to jak w wojsku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Witam
![]()
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() Teraz po prostu staram się jeść zdrowo i chodzić na siłownie jak tylko mam czas. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Wow, wątek nam się rozrasta
![]() Witam wszystkich serdecznie! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
witamy, witamy
![]() ![]() marrias to jesteśmy w takiej samej sytuacji, tzn. mój cel w tej chwili to 55, ale jak się uda jeszcze niżej zejść, to tylko lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
Witaaamy dziewczyny !
![]() Miło słyszeć, ze jesteśmy takie fajne że chcecie do nas dołączyć ![]() Powiedzcie coś o sobie, jak chcecie dojśc do swojego celu. Może skorzystamy z waszych pomysłów i postanowień ![]()
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Coś o sobie: no więc uczę się, już III technikum Ochrony Środowiska (nie wiążę z tym przyszłości:P), trochę gram na gitarze, ale czasu w ogóle nie mam... I od daawnaa, bo to już od 4 lat walczę z ciałem, ale na szczęście jakoś idzie, kiedy to uświadomiłam sobie, że samą dietą już nic nie zdziałam i będę musiała ruszyć tyłek, żeby kontynuować to co zaczęłam
![]() ![]() Się rozpisałam:P W każdym bądź razie po ok. półrocznej przerwie znów wracam do treningu ogólnorozwojowego w stronę redukcji ![]()
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Za to nadrabiam serkiem wiejskim, homogenizowanym naturalnym, maślanką i kotletami sojowymi
![]() ![]()
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Witam nowe Dziewczynki
![]() Jak milo slyszec ze komus sie spodobal nasz watek ![]() Ja wczoraj nie odzywalam sie bo bylam pierwszy dzien w nowej pracy ![]() Dietke jako tako trzymam, w niedziele i sobote bylam na silowni, krece nadal codziennie hh ![]() Plus tej pracy bedzie taki ze nie bede miala raczej czasu na myslenie o jedzeniu poniewaz jest nawal roboty.... Ale teraz przez 2-3 dni nudze sie jak mops bo mam szkolenia albo nie ma sie kto mna zajac i patrze sie w okno lub na ludzi ![]() Waga po weekendzie byla 68.8 a dis 68.2. Nie wiem dlaczego mo tak skoczyla aletrudno, chyba @ w atarciu ![]() Chociaz u mnie to nie wiadomo bo czasem sie opoznia... Milego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() witam wszystkie nowe ![]() ![]() Mysia 19 jaka praca jeśli można spytać? życzę powodzenia i samych sukcesów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
już wiem czemu tak przytyłam wczoraj - @
![]() cieszę się, że to nie moja wina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
ladyasia pewnie, @ często powoduje wzrost wagi, masakra, tak nie lubię, ostatnio mi pokazywała waga 1,5kg więcej przed @, więc było załamanie... ale na szczęście po @ waga wróciła... ważę się i mierzę w piątek, jestem ciekawa, tak bardzo bym chciała choć troszeczkę spadku....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Konto usunięte
|
Coś o mnie...
![]() Jak w podpisie widać jeszcze w październiku miałam 58 kg, pilnie odchudzałam się do końca roku 2012, pozniej starałam się wrócić na dobre tory, aktualnie waga ok 53, moze nawet 54 kg... no i od nowa zaczęłam ćwiczyć (aktualnie 3 dni z rzędu) ;P Od października 2 razy zrobiłam 6weidera- raz całą, raz 40dni ;P Miałam też moment kręcenia hh, codziennego jeżdżenia na rowerku i miesiąc ćwiczeń z ewką (trening z gwiazdami)... Teraz jeżdże na rowerku i ćwiczę skalpel... Najgorszym moim problemem są UDA oczywiście ;/ No i mój kuszący mnie słodkościami chłopak ;P Raczej staram się jeść zdrowo, wcierać balsamy antycellulitowe itd. ![]() Jak namówię siostrę to może zaczniemy biegać... może dziś.... ![]() Ogólnie cierpię na permanentny brak czasu, pracuje i studiuje... Za 2 tygodnie w sobote chcę się zmierzyć i porównać z aktualnymi wymarami... Aha mam 165 wzrostu i niby noszę rozmiar S ale mam brzuszek i te UDA ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
fridziamasz tyle wzrostu co ja i prawie 10 kg mniej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Witam nowe laski, zapraszamy!
![]() Mój jadłospis dzisiejszy: Ś: (jak zwykle) owsianka na mleku + jakies tam płatki z owocami IIŚ: kanapka z chlebem razowym i szyneczką + ogórek O: 7 klusek śląskich ![]() P: Hmmm.. za godzine jade do Piotrkowa do galerii z dziewczynami, postaram się co najwyżej zamówić jakąś sałatkę ![]() K: To samo co up (będę do 21:30) Dalej czasu nie mam na ćwiczenia, czuję się coraz bardziej otyła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Madzi- czemu utrudnia? Ja też mięsa nie jadam i dodatkowo nie spożywam mleka i jajek. Moim zdaniem jest dużo lepszych i zdrowszych produktów bogatych w białko.
![]() Aza- przynajmniej masz szybciej wolne. Ale współczuję, że niedługo piszesz maturę...ja bym chyba umarła ze stresu (niestety czeka mnie to za rok). Najgorsze, że nie wiem czy egzaminatorzy wezmą pod uwagę moją glassofobię ; / Nauczyciele przeważnie nie wierzą, że istnieje coś takiego jak fobia (zwłaszcza jak uczeń ją ma). No ale mam nadzieję, że Tobie dobrze pójdzie, trzymam kciuki! ![]() Katie- tak czytam sobie Twój jadłospis i...narobiłaś mi kurde smaka na kluseczki śląskie! ![]() ![]() Jadłospis ![]() Śniadanie- 1 łyżeczka pierzgi, kasza jaglana drobna na mleku sojowym i wodzie (pół na pół), 1 łyżeczka siemienia lnianego, słodzona syropem z agawy. Przekąska I- 2 składane połówki kromki pumpernikla, jedna z masłem orzechowym, druga z serkiem i dżemem porzeczkowym (bez cukru). Obiad- 2 pampuchy z sosem pieczarkowym+ surówka z kiszonej kapusty, 4 orzechy laskowe, 2 jądra pestek moreli. Kolacja- sałatka standardowo ![]() Wypiłam 2 szklani SNF, 1 szklankę wody. Z ćwiczeń to wczoraj w nocy (ok.22:30) zrobiłam podnoszenie się na palcach- tak z dobre 6 min. (żaby spalić trochę mięśnie łydek). A dzisiaj wchodzenie po schodach i może zaraz przejdę się z mamą pooglądać działki (mama chce kupić, a ja to w 100% popieram, działeczka super rzecz! ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-16 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.