![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Che Italia?
Polecam bardzo Vasco Rossi, ma mocny donosny i dla mnie klarowny glow, np. Come Stai, hit sprzed 2lat, mnie nadal porywa
![]() A tak wogole dla mnie aktualnie hicior to Luca Carboni "Malinconia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihihi...moj cale szczescie na mnie nie krzyczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
No taki jest stereotyp oczywiście nie można uogólniać,a gdzie poznalyście swoich chłopaków?Długo się zastanawialyście czy zamieszkać z nim w jego kraju?
![]()
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
a moj krzyczy
![]() no ale moze dlatego, ze ja na niego krzycze ![]() hihi jestem skorpionem, wiec hmmm osobowosc wybuchowa czesto gesto ![]() no ale na szczescie nie krzyczymy tak na siebie czesto ![]() Mysle, ze to zalezy od charakterku, a nie narodowosci. Inna sprawa, to, ze Wloski narod jest z natury glosny, ich rozmowa to na polskie, czysta wrzawa i maniana ![]() marticio, jutro napisze do Ciebie e-maila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem skorpionem
![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Ok czekam Baobabie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
zalezy od stopnia nasilenia
![]() ![]() Sniezko, to wszystkiego naj najlepszego na urodzinki! ![]() Moje jutro... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
![]()
No No
![]() Nie dość, że zakochane we Włoszech i Włochach ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
hej hej witajcie, podbijam watek i oczekuje nowych ploteczek z italii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
W Puglii pada jak cholera, nie chce mi sie pracowac, nie chce mi sie wytknac nosa z domu, a w domu malowanie, wiec trzeba..tez sie obudzili, tuz przed swietami
![]() ![]() Do Polski nie jade, bo pojutrze Polska przyjezdza do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
swieta swieta i po swietach
![]() a jutro w Poznaniu ma padac snieg hurra!!!!!!! tak bardzo za nim tesknie i licze go zobaczyc zanim wroce do Wloch, bowiem no niestety, na sycylii to ostatni widzialam platki sniegu rok temu, w ilosci sztuk...hmmm jakies 20 ![]() Marticia!!!!!! Wszystkiego najlepszego w tym jakze waznym dla Ciebie dniu!!!! Dzisiaj Twoj slub i myslami jestem tam, wyobrazam sobie jak slicznie wygladasz i jak szczesliwa jestes!!! Opowiesz mi potem wszystko????? Calusy i serdeczne zyczenia szczescia na nowej drodze zycia!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
A ja myslalam, ze swieta sie skonczyly, a tu jeszcze jedno
![]() Marticia !!! Na nowej drodze zycia skladam ci serdeczne zyczenia: duzo szczescia, radosci i usmiechu; mnostwo wiary, wytrwalosci i sily; samych przyjemnych i spokojnych dni; zdrowia, dni bez chmur, ale za to pelnych radosci i milosci !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
![]() Czytam ten wątek z wielkim zainteresowaniem. Nie mieszkam w Italii, ale w Polsce w okolicach Bielska-Białej. Jednakże zapałałam wielka miłościa do tego kraju a szczególnie do miasta Rzym pare lat temu. Moja mama mieszkała w tym wiecznym mieście jakis czas i mialam okazje parokrotnie ja odwiedzić. W mojej bliskiej rodzinie jest także Włoch ( mąż mojej kuzynki - mieszkaja juz 15 lat w okolicach Bolonii). Uwielbiam kuchnie włoska a w szczególności mozzarelle i pasty. Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
O kurde dziewczynki dziekuje Wam serdecznie, juz jutro umieszcze moje zdjecia ze slubu cywilnego na watku "nasze zdjecia slubne". To sobie mnie poogladacie..hihihi. Bylo cudownie i brak mi slow...jak na slubie cywilnym bylo cudownie to co dopiero bedzie na koscielnym
![]() Ps. A u nas wiosna..i kwiatki rozkwitly ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
ciesze sie ze wrocilas!
bede z niecierpliwoscia czekac na jakies wiesci slubne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Ale Ci Gosiu zazdroszczę, że sie przeprowadzisz do Rzymu. Ja tez chce. Nie potrzebujesz jakiejś Pani do prowadzenia domu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
A dziewczynki juz zdjecia sa: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post3424853. Milego ogladania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
heh hej
![]() widzialam zdjecia naprawde super!!! slicznie wygladalas! no, to juz jeden etap masz za soba ![]() ciesze sie, ze to byl radosny dzien i bezstresowy, to naprawde wazne. i naprawde sliczna sukienka, taka niewymuszona elegancja, gdzie ja kupowalas??? Sliczne wloski i makijaz!! Wogole bardzo bardzo piekne ![]() ![]() Ja 20wracam do Wloch i juz sie slinie na przeceny ![]() Przylatuje do Palermo, wiec wieksze pole do popisu bede miec ![]() Tak sie zastanawialam... Sluchajcie, jak sie odnosicie do kremow z bardzo wysokimi filtrami we Wlochesz, gdzie slonce jest przeciez silniejsze? Ja sie nie spotkalam dotychczas z jakakolwiek wloszka, ktora by uzywala kremow tzw. blokerow Dlatego juz sama nie wiem co robic ![]() uzywam, ale nieczesto, bo nie moge zniesc tego tluszczu na twarzy ![]() po prostu nie czuje swojej skory, tylko jakby mi ktos zalozyl gumowa maske.. Marticio, jak Twoje kosmetyczne zakupy??? Na jakie kremiki sie zdecydowalas??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak sie rzucilam w wir zakupow, ze nie wiem, kiedy przestac ![]() ![]() ![]() ![]() Moj mezus teraz wyjechal, wiec na razie rzucilam sie w wir zakupow i postanowilam troche zadbac o siebie, czyliu codzienne cwiczenia, peelingi ciala itd ![]() ![]() Pozdrowka!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
hej hej Marticiu
![]() eeee jesli chodzi o moj slub... to jeszcze jeszcze daleka droga przed nami, no, w sensie organizacyjnym i praktycznym, w sensie uczuciowym to juz od dawna jesetmy splecieni ze soba jakas magiczna wiezia ![]() slyszalam, ze w koncu zabrali sie za ten podatek dotyczacy pre-paidow??? oj dobrze dobrze, bo ja aktualnie korzystam z takiego w Vodafone i strasznie mnie denerwowalo zabieranie mi tych 2 czy wiecej euro za nic ![]() Poki co jestem w Niemczech, w te sobote lece juz do Wloch i wracam so swojego zycia ![]() Slyszalam, ze zakwitly migdaly, co jest tam pierwsza oznaka wiosny!! No no, znow mnie szlag trafi przez te zmiane temperatur ![]() Ahh i poza tym ostrze sobie pazurki na przecenki ![]() I jak sprawuje sie ten zestaw L'oreala??? Oj zasmucilas mnie ta wiadomoscia o kosmetyczkach we Wloszech ![]() Ja za wszelka cene probuje na ostatnia chwile obkupic sie w rozne rozniste smarowidla apteczne, bowiem ceny wloski zwalaja mnie z nog, a i tak juz wielu rzeczy zaluje, ze nie kupilam sobie w Polsce ![]() Wyobraz sobie ze serum Flavo C, w Polsce dostaniesz za 65zl a we Wloszech ponizej 45euro nie widzialam ![]() No ale to ja, zawsze sie obudze za pozno ![]() Jaka pogoda u Was? Jak sie tocza pierwsze dni nowej drogi zycia? Pozdrowionka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Baobabku moj kochany, ano zyje i to calkiem niezle
![]() ![]() ![]() A Ty to sobie latasz tak miedzy jednym a drugimn panstwem.. ![]() ![]() A bylam na tych wyprzedazach..hahah. Przetracilam polowe kasy, dobrze, ze moj mezus teraz nie kontrolowal stanu konta. Kupilam sobie pare fajnych bluzeczek i spodnie ![]() ![]() A ta mikrodermabrazja jest niesamowita. Bardoz poprawil mi sie stan cery, a blizny troche zmniejszyly. Wiec bede tego uzywala az calkiem zobacze poprawe ![]() Sciskam Cie mocno Baobabku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Ciao belle,
Mam na imie Justyna i mieszkam niecale 3 lata na Sycylii. Nareszcie znalazlam forumm gdzie mozna spotkac mamy mieszkajace we Wloszech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
hej hej, witajcie kobietki!
niestety aktualnie nie mam zbytnio czasu, ani mozliwosci, by baraszkowac po necie, ale sciskam Was mocno i pozdrawiam! Witaj Ninamamma ![]() Gdzie mieszkasz tu, na Sycylii? Ja jak zreszta mam w swoim profilu, mieszkam w Agrigento, ale tak wlasciwie czesto jestesmy w Trapani, miescie rodzinnym mojego TZ Baaardzo sie ciesze, ze nie jestem jedyna samotna wizazanka tu, na tej wyspie ![]() ![]() Kochana Marticiu, co u Ciebie slychac?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Hej,Mieszkam niedaleko Syracuzy(Floridia).
Uwielbiam Sycylie ale chcialabym odwiedzic kiedys polnocne Wlochy.Niestety narazie to nie mozliwe.Widze ze i niektore z Was sa partnerkami Wlochow-Ja tez do nich naleze ![]() Pozdrawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Oj witamy Sycylijke w naszym skromnym gronie
![]() ![]() ![]() ![]() AAA...Baobabku, kupilam sobie zestaw z Clinique..w koncu, zel, krem i podklad...za***...ty!!!!: ). Takiej cery juz dano nie mialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Marticia mnie tez grypa zmogla i przez dwa dni bylam jak nacpana lekarstwami,a tutaj trzeba sie wszystkim zajac:dom ,dziecko itd.
Ale juz spoko i Eferalgan pomogl(polecam). Mam pytanie do Ciebie i wszystkich mezatek z Wlochami: -Czy wiecie ile trwa separacja we Wloszech?bo my slyszelismy ze 2 lata. Moj niemaz jest wlasnie w prawnej separacji a chcialam sie dowiedziec czegos od was jak to wyglada ze slubem? A poza tym Marticia-polecam dzidziusia wlosko-polskiego!Sa przepiekne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.