|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
ullla czwóreczka
|
|
#182 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda, ze nie da sie na zawolanie wylaczyc myslenia Cytat:
teraz przez 5 miesiecy mialam tak - 25,25,29,30 no i teraz byl 28 ja pochodze ze Slaska ![]() A Ty sie przeprowadzasz ?? ehh zazdroszcze ogrodu, my sie wlasnie za dzialka rozgladamy Ja tez dzis nog nie czuje, jak wyszlismy o 16, tak wrocilismy przed chwila Ludzi wszedzie pelno Natalia miala dzis bilans 5-latka, tak ja maglowali ale spisala sie na medal
|
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
tak przeprowadzam ale nie wiem kiedy dokładnie , żalezy czy szybko mieszkanie sprzedam .ale myślę ze do sierpnia najpóxniej . akurat na miśka 3 urodzinki.
Asieńka a powiedz mi bilans to co roku jest? bo Oski mial bilans 2 latka i poxniej już nie byłam w przychodni ![]() to Twoja królewna to juz pannica a te cykle to faktycznie jak pchełki masz ![]() Przemo właśnie wyjechał , obiadokolacjośniadanie już zrobiłam żeby nie było że go na głodniaka molestuję
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-04-30 o 20:17 |
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
Hej....jestem nowa tu...ale nigdy nie myslalam ze tyle osob ma problemy z zajsciem w ciaze tak jak ja....
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. napisz nam cos o sobie więcej
|
|
|
#186 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak, u nas bilans jest co roku po dziecka urodzinach Cytat:
|
|
|
|
#187 |
|
Gang Iren
|
Cześć Jajeczko chętnie dowiemy się o tobie czegoś więcej
|
|
#188 | |||
|
Raczkowanie
|
Tu się nie ma co śmiać
bo ani dziecka ani nic konstruktywnego na obiad nie da się wymysleć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
4 lata się starali i mają czwóreczkę, czyli jedna córa za każdy rok starań Cytat:
|
|
|
#189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a przeprowadzam się bo tu mi sąsiedzi na nerwa działaja ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Little no widzisz jak my dbamy o Twoje zdrowie
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#191 |
|
Gang Iren
|
Karola z wielkopolski? To moze w moje rodzinne strony sie przeprowadzasz? Ja z Poznania
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak od razu na głęboką wodę rzuceni po 4 latach starań. Byleby były zdrowe te dziewczynki.
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z piątkowa , a mieszkac będę nad jeziorem wieleńskim 80 km od Poznania,ale juz wielkopolska bliżej do teściowej ![]()
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-01 o 00:54 |
|
|
|
|
|
#194 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
Ja przyszłą teściową mam bardzo fajną, ale nie wiem jak będzie po ślubie bo będę mieszkać z teściami ja z tż na piętrze a teściowie na parterze. Koleżanka przed ślubem umiała się dogadać z teściową, ale po ślubie to się zmieniło więc nigdy nic nie wiadomo.
|
||
|
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Basiczek ja mam fajnych teściów , teściowa straszna gaduła i czasem jej sie wydaje ze zna odpowiedz na każde pytanie i ma milion rad/porad ale od poczatku mamy świetny układ że "..ona sobie gada ..a ja sobie słucham ![]() i szanujemy sie nawzajem.bo od pierwszego spotkania nie wchodziałm jej w d.. i miałam własne zdanie i myśle ze to teraz procentuje bo inaczej by mi na głowe wlazła ![]() z przyjemnością do niej jeżdze ..ale mieszkac z nią never .
|
|
|
#196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale masz rację: słuchać i wzajemnie się szanować to podstawa by było naprawdę dobrze, a myślę że tak będzie bo praktycznie co drugi dzień się widujemy
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz taki układ może sie udac oczywiście bo można sie z teściową zaprzyjaxnić po prostu i żyć po partnersku. gorzej jak sa dwie dominujące osoby to wtedy sa zgrzyty. ale trzeba być dobrej myśli
najważniejsze w takim układzie mamusia-żona żeby facet/Twój maż był zawsze po Twojej stronie w razie jakiś niesnasekno i teściowa dzidziusia przypilnuje jak będziecie chcieli pobyc tylko ze sobą
|
|
#198 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Oooo...no prosze. Ja z Grunwaldu. Ja swoja tesciowa lubie...im dalej mieszka ode mnie,tym bardziej ![]() Poki co mieszkam z mama,a raczej mama mieszka z nami i bardzo nie pasuje mi ta sytuacja. Mam nadzieje,ze sie wkrotce odmieni. I wiecie co... zrobilam test. Oczywiscie kreska jedna,bo nawet jakby to co moglo byc w 24 dc? No ale liczylam na jakis cien cienia...
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
Gosi, mnie też już ze dwa razy wcześniej poniosła fantazja i pobiegłam do apteki po teścik, chociaż z czysto racjonalnego punktu widzenia, było to nieracjonalne ;-) natomiast teraz powzięłam mocne postanowienie poprawy, że zaczekam na moment, w którym, rzeczywiście coś się zacznie dziać (przede wszystkim spóźniający się @)
Pozostając w temacie testów - czy / i jakie stosujecie testy ovu? |
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Żadnych testów owu nie popełniam
po co mi one jak mogą wskazywac, że pęchęrzyk co prawda jest ale nie wskazują, że pękł? Poza tym one zależą od poziomu LH i mogą wskazywac kreskę nie tylko przed a nawet po owulacji. Dla mnie niepotrzebny gadżet i kolejna wkurzająca rzecz by mi doszła oprócz tej temperatury Edytowane przez zeloth Czas edycji: 2013-05-01 o 09:41 |
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
Ostatnio bardzo dużo naczytałam się forów, opinii, artykułów, i widziałam też filmy, i może wiele z was się nie zgodzi ze mną, ale śmiem twierdzić, że waga jednak może dość mocno przeszkadzać w zajściu. Może nie tam kilka kg ,ale jeśli jest już więcej niż 20 , 30... to tak. Wszyscy lekarze trąbią to na okrągło.. Ja zaczęłam dietę, a może raczej zmianę nawyków żywieniowych, wyjdzie mi to tylko na zdrowie |
|
|
|
|
#202 | |
|
Gang Iren
|
Co do testow owu to robilam w ostatnim cyklu codziennie o stalej porze,wyszedl mi pozytywny w 28 dc,ale mialam tamten cykl mega dlugi 43 dni. Teraz juz nie robie,nie chce.
Cytat:
Pewnie,ze zdrowe odzywianie tylko na zdrowie wyjdzie,przede wszystkim duzo warzyw,ktore maja tez ta zalete,ze sa niskokaloryczne Jedna moja kolezanka z duza nadwaga miala problem z zajsciem w ciaze,gin jej powiedzial,ze najlepiej gdyby sie odchudzila. Ale w sumie mam kilka szczuplych kolezanek,ktore tez maja z tym problem... W sumie to nigdy w temat nie wnikalam,bo ja to bym przytyc chciala...
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Ja juz po szpitalu nic nie wyhodowałam ... mam zwiększoną dawkę leku i w poniedziałek znowu scan ....
|
|
#204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak już bedzie bejbe to sie umówimy na spacerek z wózkami gdzieś nad Cytadelą ![]() a mieszkania z mamą nie zazdroszcze.my 3 lata tak mieszkalismyz moimi rodzicami ale ciezko cieżko , nie ma to jak samemu ale wiadomo zycie różnie si e układa i nie zawsze mamy to co byśmy chcieli. tak wogóle to dzieńdobery kochane ja ledwo żywa jestem a dokłądniej zmeczona na maksa. dzis majówka niby a my załapaliśmy sie na prace w lesie wiec od rana do popołudnia przy wyrębie działaliśmy haha.'jestesmy oboje padnieci a raczej cała 3 bo Oskarek wybiegał sie po lesie kilka h, do wieczorka posiedzieliśmy u rodziców a jutro powtórka z rozrywki ![]() mąz mi padł i nawet nic nie zadziałaliśmy bo nie było kiedy,przyjechał o 4 przespał sie 3 h i poźniej już wybylismy z domku, kazał sie budzic ale jakos sumienia nie mam może jutro go wymolestuję ![]() Little napewnow wkońcu wychodujesz a wtedy odrazu trojaczki beda ![]() spokojnej nocki dla Was
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
Mieszkam pod Worcester kolo Birmingham
|
|
|
|
|
#206 |
|
Gang Iren
|
Karolina molestuj,molestuj
A ja tak z innej beczki. Mam nowego czlonka rodziny. Kotka,ktora nazwalismy Lili. Ma 8 tygodni i jest przeslodka
|
|
#207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piekne imię , ja mam czarnucha o imieniu Sweeti uwielbia gryźc psy i ogólnie szaleniec czasem sie zastanawiam czy to kot czy diabeł [COLOR=ale taki udomowiony że nawet chodził ze mna siku i siadał na wanne jak sie kąpałam . jak Oski był mały to mu do wózka wchodził i próbował tam spac . o znoszeniu prezentów do domu( myszek i ptaszków) nie wspomnę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Karola a Ty ile sie starasz o dziedzie bo gdzies mi zginoł Twój post ![]() powodzonka dla Ciebei ps...jakie Ty masz ładne imię ![]()
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-01 o 23:56 |
|
|
|
|
|
#208 |
|
Przyczajenie
|
a gdzie mieszkasz w UK ??[/QUOTE]
Mieszkam w Evesham pod Worcester Od jak dawna jestescie w UK?---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- wiesz co probuje zrozumiec wysylanie odpowiedzi i cytatow ale cos mi nie wychodzi dlatego tak wyrywkowo pisze ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Pewnie ze Karoliny gora ![]() zaczelismy sie starac od stycznia ale pierwsze 2 miesiace bylo takie sobie dopiero od marca zaczelam sie bardziej zglebiac nad tym czytac i teoretycznie wyliczac dni plodne i owulacje,Niestety przy nieregularnych cyklach jest to bardzo ciezkie dlatego probuje z testami owulacyjnymi zobaczymy co z tego wyjdzie dobranoc xx
|
|
|
|
|
#209 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swoje odpowiedzi piszesz juz po końcowym [QUOTE] mam nadzieje ze jasno napisałam , dojdziesz do wprawy . początki sa zawsze trudne ![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
![]() dobranoc
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-02 o 01:46 |
||
|
|
|
|
#210 | |
|
Gang Iren
|
[QUOTE=karolinadobra;40596 252]karola jesli chchesz cytowac to po prawej stronie postu na dole jest cytuj cytat musi zaczynac sie od [QUOTE] I kończyc na [QUOTE] razem z nawiasami . przy pierwszym [QUOTE jest nazwa osoby i ona tez zostaje i te cyferki tez zostają] w srodoku tekst mozesz zostawić cały lub tylko jakąś cześć tekstu( wytnij beckspace).
swoje odpowiedzi piszesz juz po końcowym Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

Taka presja i na mojego męża nie wpływa dobrze