|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Edytte @ powinna przyjść do 6tyg po zabiegu, przestan czytać tamten wątek bo tylko wpadasz w dołek przez to....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#182 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
Cytat:
![]() Co jej jest? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
witam porankowo. ja już po kawie. noc tak sabie.nie dość że mąż chrapiący, szynszyle warjujące to sen jakiś straszny po którym przebudziłam się cała mokra.mało co pamiętam z tego snu wiem, że jakaś wojna czy wieziona byłam- niewiem.
Izuś a szynszyla jedna ta co się urodziła ostania była do wczoraj ślepa.dziś widze że jedno oko ma otwarte to drugie też jej się chyba otworzy.mam nadzieje że widzi na nie. dostanie ksywke "Pirat". czytałam o kastarcji samca i tego niezrobie bo może zdechnąć. ubzdurało mi się wczoraj że dziś bedzie 20 maja i miałam jechać przesuwać jedno spotkanie.ale jestem zamot. ide wziąść prysznic. dziewczyny, a kiedy można sobie we wannie poleżeć bo zapomniałam gina o to spytać?
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was Kochane,
ja nigdy nie dolaczylam do mam grudniowo-styczniowych (2012/2013) strach byl zbyt wielki, jedynie moze ze 4 razy cos podczytalam a tak nie moglam sie przelamac... teraz moja Kruszynka drzemie w lozeczku ![]() ...u mnie dzis za oknem zimno 10st, a jeszcze ostatnio przebila mi sie detka w wozku, musze zadzwonic do producenta wozka moze przesle zapasowa, wiec spacer dzis/jutro odpada, jedynie pewnie wyjdziemy sie dotlenic na balkon...
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jem śniadanie i o 9:00 idziemy do lekarza ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Kunegudno czy to Ty i Tosia na avatarze?
#189 |
Wtajemniczenie
|
nie Asiu, tego Avatara wybralam jak planowalam ostatnia ciaze - aby miec nadzieje ze tak kiedys bede lezec z moim Malenstwem - i tak sie stalo
![]()
#190 |
Raczkowanie
|
myślałam. bo to bardzo ładne zdjęcie. gratuluje że się udało i wszystkiego dobrego dla Tosieńki.
#191 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Izka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Iza ![]() Rena, dziś zaczynam Twoją dietkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
ide po wynik histopatologiczny.narazie jest niby jeden
#194 |
Zakorzenienie
|
Witam...
Izuś ![]() Watek mam styczniowo-lutowych.....heh...byłam taka "czysta" i naiwna jak tam trafiłam rok temu.... ![]() Przez ten rok tak dużo się zmieniło....a teraz umieram ze stresu przy każdym skurczu, każdym wyższym pomiarze cukru, przy braku ruchów jak tylko się budzę... Napisałam te słowa i czyjaś najsłodsza pupencja mi się wypięła ![]() To jest moje życie i moja nadzieja... Perse czekam na relację z zakupów!!!! Dawaj foty! ![]() Anitaxas co u Ciebie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Ja Was wszystkie chyba pamiętam...ale później przestałam podczytywać bo serce bolało.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam jak piszecie o swoich maluszkach- i tych w brzuszkach i tych co już są poza nimi ![]() Kocurku dobrze że już jesteś w domu ![]() A u mnie po staremu.. leci dzień po dniu. Zadanie na ten tydzień umówić się na przegląd do dentysty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Witam!
Cytat:
Mój poprzedni wątek też wspominam super. Też jeszcze podczytywałam chwilę, ale potem już za bardzo bolało.. A więc kupiłam pieluszki, kocyki i ręczniczki (po 1 paczce każdego rodzaju pieluch, 2 kocyki niebieskie - słaby był wybór - i 2 ręczniki niebieskie - również słaby wybór - ale jeden mama mi chce sprezentować i też jeszcze chce poszukać jakiegoś kocyka w innym kolorze). Tuniki mega daremne, 100% poliestru, ciekawe kto w tym wysiedzi latem. Te kapcioszki nie są w żadnym stopniu higieniczne, a po domu mam inne. A tak to na nic więcej się nie czaiłam. Jeszcze 20. podejdę po te koszule i naklejki dekoracyjne. A dzisiaj chcę zrobić porządek z rzeczami... Boję się otwierać tę szafę, ale kupiłam też takie ładne niebieskie pudełko w Biedronce, włożę do niego wszystko co mam pamiątkowe po Dawidku i będzie sobie leżeć w pudełku. Rano mój dobry tata ![]() A TYYYYY JAK TAM? Kiedy się wybieracie z mężem do Biedronki? A może już byłaś?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Witam poniedziałkowo, pochmurnie i deszczowo
![]() Anitka Kochanie a kiedy staranka zaczynacie?? bo już bliżej niż dalej prawda?? A pow mi Kochana...czy Ty robiłaś kariotypy po 2ch stratach an NFZ?? Iza ![]()
#201 |
Zakorzenienie
|
Perse!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już byłam na zakupach bo mój Tż dziś od 9-21 w pracy. Kupiłam te kapcioszki od biedy. Flanelki chociaż takie se były... ![]() Tą torbę na wszelkie drobiazgi bo będzie potrzebna, Tż zachwycony już z nią chodził na ramieniu ![]() No i jeden ręczniczek bo dwa już kupiłam. ![]() Teraz buszuje na allegro za drobiazgami... NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Perse i Kocurku
![]() ![]() Agatko - tak kariotypu badaliśmy po 2# - też w Rudzie Śl. byliśmy. Nasze starania eee... ![]() ![]() A Ty kochana kiedy robisz badania?? |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Anitko, Ty już nic nie przeznaczaj, tylko do dzieła
![]() Cytat:
Ja nie mam nic z takich innych gadżetów, ręczniki mam tylko takie normalne, ale których nigdy nie używałam, to będą dla małego, a te z kapturkiem się przydają. A torba fajna, serio, ale w Tako są chyba 2 torby i już myślę, że więcej nie będę potrzebować. A teraz mi babeczka od aukcji napisała, że ma jakieś jeszcze ciuszki do oddania za darmo, tylko bardziej sprane, więc poproszę tatę, żeby do niej podjechał ![]() Idę na II śniadanie, a potem do porządków, bo wisi to nade mną trochę... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anitka zaraz napiszę PW do Ciebie ![]() ja mam skierowanie na te przeciwciała kardiolipinowe, miałam iść dziś ale kaszel mi nic nie przechodzi a nie chcę iść chora ![]() ![]() No a w środę jedziemy do genetyczki....
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40783302]
Te kapcioszki ale nie radzę Ci brać do szpitala, raczej po domu do pomykania chyba. Ja nie mam nic z takich innych gadżetów, ręczniki mam tylko takie normalne, ale których nigdy nie używałam, to będą dla małego, a te z kapturkiem się przydają. A torba fajna, serio, ale w Tako są chyba 2 torby i już myślę, że więcej nie będę potrzebować. A teraz mi babeczka od aukcji napisała, że ma jakieś jeszcze ciuszki do oddania za darmo, tylko bardziej sprane, więc poproszę tatę, żeby do niej podjechał ![]() Idę na II śniadanie, a potem do porządków, bo wisi to nade mną trochę... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja się tak ostatnio wystraszyłam, że chyba nie ma na co czekać. Zwłaszcza z rzeczami do szpitala ![]() Tak myślę z tymi kapciami i chyba wezmę po prostu jakieś klapki, które będą od razu pod prysznic... Zostajesz przy tako?? Pisałam o nim ostatnio na mamusiowym- widziałaś?? Ja szukam pólspiochów jakiś, ale nic ciekawego na allegro nie widze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Widziałam i Twoja opinia tym bardziej mnie przekonuje do tego wózka.
Boję się tylko o znoszenie go, a tak to nie mam żadnych ale. Jednak w razie czego będę znosić na raty - stelaż, gondola i dziecko ![]() No ja bankowo gumowe, sory za opis, ale nie umiem tu pisać na inne kolory :/ ostatnio jak wstałam po porodzie i ze mnie chlusnęło krwią, to wszystko, co było na dole, byłoby tylko do wyrzucenia... A mam jedne takie laćki a'la crocsy (tylko 100 razy tańsze, ale lekkie i mięciutkie), więc będą dobre ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
No wiem jak było po # myślałam, że nie przestanie leciec...koszmar!
Ja też poluje na ta szara ![]() Robisz porządek? |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.