![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków - cz. XI
Cytat:
![]() Olvnia, ja od 3 dni mam prawko i juz trzeci dzien jezdze ![]() ![]() ![]() ![]() Najbardziej ubolewam nad tym, ze do 26 czerwca pojezdze pare razy jeszcze a potem w Anglii nie bede jezdzic i wypadne z rytmu :/
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków - cz. XI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
Moderatoreska
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie godzina zero powoli się zbliża :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluje!
![]() ![]() Mi się już jeździ coraz lepiej, nie gaśnie mi tylko muszę popracować nad koncentracją na skrzyżowaniach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
aj dziewczyny mnie najbardziej wkurza coś w ten desen: najlepsi za pierwszym i itp....
mi się spodobało podejście kolegi. On zdał za 1 ja za 6 i mi napisał publicznie na fb: nie ważne za którym, ważne, że jest ![]() myślę, że też będę bardziej czujna ![]() trzymam kciuki Sereniti! mi stres minął jak weszłam do L ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
aneta - mnie właśnie stresuje przebywanie w L
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
powiem tak. ja z łukiem też mialam problemy. ale mój instruktor nauczył mnie inaczej. Trudniej ale wiedział że jestem w stanie i wychodzi koncertowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków - cz. XI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o to, by po egzaminie z prawkiem w kieszeni nie być zbyt pewnym siebie, np.: nie ufać, że skoro mamy pierwszeństwo, to na 100% inne auto nam ustąpi, bo może się okazać, że nie, itd.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najgorsi są tacy, którzy myślą, że skoro zdali prawko to jeżdżą bez zarzutu, a to wcale nieprawda. Ja sama mam świadomość tego, że prawdziwa nauka odpowiedzialności za siebie, pasażerów dopiero przede mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Jadąc w eleczce jednak jest instruktor, a keidy będziemy mieć prawko w kieszeni to my w 100% odpowiadamy za siebie i pasażerów, ale damy radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie zdajace w przyszlym tygodniu!
![]()
#196 |
Idealna Źona; )
|
i ja trzymam to bedzie dobry Tydzien
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny nie dziękuję postaram się nie zawieść ![]()
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam co raz większy mętlik w głowie. Do końca ważności moich testów został tydz. z kawałkiem... Jutro się wybiorę do Wordu z pisemkiem o przedłużenie ale nie wiem jak takie pisemka rozpatrują i ile to trwa... Z jednej strony muszę spędzić pół dnia w Wordzie jak chcę się załapać na jakiś szybszy termin (w pt było z rana kilka miejsc na 4 VI w wt) i muszę zadzwonić do instruktora żeby chociaż umówić się na 2h i zobaczyć na plac (miałam teraz tydz. przerwy od egz.) Wiem, że jak będę miała datę egz. to nawet coś zwolni czy kogoś innego mi poleci...
Z drugiej strony mam dość mam zamiar rzucić to wszystko bo jak tyle lat bez prawka to można się obyć i normalnie żyć... Z innej znowu myślę, że przecież durny łuk nie może mnie pokonać i myślę, że jak nie zdążę z testami to podejdę do nowych... Nie wiem czy jak mi nie przedłużą testów i nie zdążę do 11 VI czy odzyskam pieniądze czy nie podejdę do nowych testów i wtedy powiem rodzicom, że próbuję od nowa z prawkiem... Ale też znowu nie wiem czy to jest na moje nerwy... Robiąc to prawko skupiam się na tym i prawie o niczym innym nie mogę myśleć... Tyle kasy poszło dobrze się w sumie czuję za kierownicą, a zawsze na łuku polegnę ![]() ![]() Normalnie mętlik mam niezły w głowie.... Sereniti, a kiedy Ty masz egzamin? Ty jesteś już po całym kursie i masz teraz wykupione jazdy dodatkowe? Trzymam kciuki za wszystkie zdające. Po południu zabieram się za sklecenie pisemka. Chyba zaadresuję na Word i dodam, że do dyrektora też jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Mraleczka - mam egz w piątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Odp: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków - cz. XI
Dziewczyny nie poddawajcie się, przecież głupi łuk nie może was pokonać!
![]() A dla zrelaksowania polecam wątek, na który wczoraj wpadłam i leżałam ze śmiechu ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442547 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków - cz. XI
trzymajcie kciuki za nas trzymajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Zostały mi jeszcze trzy jazdy do końca kursu i strasznie się stresuję przed tą teorią nieszczęsną bo zalezy mi na czasie a kumpela na nowej teorii za 5 razem dopiero zdała.... ![]() Ja się uczę z tej strony: http://prawkobazapytan.pl/ - maja tam zbior okolo 800 pytan z nowej bazy .. Też któraś się z niej uczy? Warto? + mam książkę z Credo ze szkoly ale jej az tak nie studiuję. Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie inaczej przejechać łuku, choć wiadomo stres, nerwy i pewniak, że łuk akurat zdam i może być niespodzianka i jakiś słupek przewrócony na egzaminie ![]() ![]() Mój instruktor mówił, że auto ustawiają zdajacemu na kopercie do przejazdu, a tu któras pisała, że sama musiała ustawiać do startowej koperty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
zalezy od egzaminatora czy auto jest ustawione czy nie, bo zazwyczaj stoi już ono na kopercie w łuku i tak robimy wszytskie czynności chociaż właśnie mam wątpliwości tutaj, bo samo przygotowanie do jazdy konczy się zapięciem pasów, a nie włączeniem silnika i świateł mijania, za to moja kolezanka oblała egz, za to że nei włączyła na przygotowaniu do jazdy świateł mijania 2 razy( miała pozycyjne) i teraz pytanie kończyć przygotowanie do ajzdy zapięciem pasów, czy włączeniem silnika i światełek też- z przykładu mojej kol chyba ta 2 opcja i nie wiem sama
mam znalazłam, że światełka działają po przekręceniu raz kluczykiem także po zapięciu pasów, włączamy zapłon i światełka na zakonczeniu przygotowanai do jazdy- akuarat tutaj znlazione dla toyoty, na której zdj egz, może nei zginę na nim zobaczymy http://klejna.webd.pl/eprawojazdy/pjy.html Edytowane przez Johanna1995 Czas edycji: 2013-06-02 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam 2 pytania:
- łuk mam robić takim pół-sprzęgłem (tak mi mówi instruktor); jednak jeśli na egzaminie auto będzie ustawione w kopercie to wtedy będę musiała ruszyć jednak gazem, bo mi silnik zgaśnie... prawda? - przy jeździe tyłem na łuku i przy skręcaniu po pierwszym pachołku obrót kierownicy ma być całkowity o 360 stopni? |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przygotowanie do jazdy to też włączenie silnika i świateł mijania, przynajmniej ja tak robiłam. Jak egzaminator stwierdził, że ok to spuszczałam ręczny, kierunkowskaz no i na łuk :P miaursula - ja nigdy nie dodawałam gazu na łuku.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-06-02 o 15:00 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków - cz. XI
Johanna zdajez w lcy wiec Ci napisze
![]() ![]() Koniecznie napisz z kim mialas egzam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#209 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Co do drugiego to ja daję półobrót przy drugim pachołku, który mijam i widzę go w prawej szybie, ale wiem że różnie uczą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.