![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- kiedy?? mów, mów!!!
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaaa, ale CI fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() edit. Zmykam, bo czas na mnie. Wieczorem (jeśli przeżyję) zdam relację jak było... Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2013-05-29 o 11:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Dwudziestolatka - Rz-Przemyśl, to i tak bliżej niż dalej
![]() Co do koloru kasku to czym Ty się przejmujesz? Żółty to fajny, bo Cię przynajmniej będzie widać ![]() ![]() Gadaj! Będziemy kciuki trzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
gadaj dokładnie!!! przyjadę wcześniej zrobię Ci teścik z obsługi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
ale licho będzie, jak będzie już po Twoim egzaminie...
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale jestem zła!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Dzwonię dzisiaj do szanownego pana instruktora. Powiedział, że jeśli chcę dzisiaj pojeździć, to mam być o 16 albo nawet chwilkę po, bo wracał skądś tam. Ok przyjeżdżam 16.05, wysiadam z auta i idę na plac. I co widzę? Szanowny pan siedzi sobie w L-ce a przed nim chłopak motocyklem, oczywiście też L-ką. Podjeżdża i pyta która godzina, a ja, że 16,05., a on do mnie, że o której miałam być, a ja, że o 16 albo chwilkę po. Na co on, że już był za 10 i czekał i trzeba było przyjść ![]() ![]() W piątek idę do ośrodka i albo złożę skargę i muszą mi w ramach tych godzin dać kogoś innego albo te godziny co mi zostały wyjeżdżę z kimś innym i zmieniam ośrodek ![]() ![]() Taka jestem zdenerwowana, że nie mogę ![]() ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2013-05-29 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
o masakra jaki facet.. współczuję Ci, że trafiłaś na takiego idiotę
![]()
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
chyba jest wątek, w którym dziewczyny piszą o złych i dobrych instruktorach także może napisz też o tym swoim, żeby jakaś przypadkiem na niego nie trafiła.. :/
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Hm o ile są dziewczyny z mojego małego miasta..Ale jestem zła wrrrrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
O masakra. Co za prostak i cham... oj, poszłabym na skargę
![]() Kurcze, miałam dziś dzwonić za swoją kurtką, bo minęły 2 tygodnie i może już coś wiadomo ale nie miałam kiedy nawet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
a nie masz informacji czy rozpatrzyli pozytywnie czy coś?
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Nie. Koleś obiecał dzwonić za dwa tygodnie. Dwa tygodnie minęły w poniedziałek (a licząc, że nie pracują w niedzielę to we wtorek/dziś). Liczyłam, że oni zadzwonią, ale pewnie muszę się sama upomnieć. Szkoda, że jutro nieczynne, bo będę jak na szpilkach siedzieć do piątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj w pracy z kumpelą przez okno wyglądałyśmy i śliniłyśmy się na cbrkę repsol i gsx-r zaparkowane na chodniku - a później dziwię się że manko w kasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
nie powinnam się przyznawać, bo mi wstyd trochę
![]() ![]() Btw. wczoraj popełniliśmy dobry uczynek eskortując kawałek jakiegoś kolesia z pięknym moto na przyczepie (nie zdążyłam się przyjrzeć co to było, bo nas zagadał na światłach) na Warszawę, bo biedak zabłądził pod Hutą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
awaryjnego hamowania, jazdy w zakrętach
![]() ![]() [1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4105107 4]no właśnie ja jestem w tym roku nastawiona na doszkalanie (chcę w końcu pozamykac opony na torze, a w przyszłym sezonie zejść na kolano ![]() i jak się dowiadywałam tu i ówdzie wygląda to tak: - dużo osób (szczególnie kobiet) poleca motocyklową szkołę Moniki Jaworskiej; szkolenia są od 9:30-16 3 poziomy (podstawowy, średni i trudny) koszt 300zł jeden poziom, minus (jak dla mnie) zajęcia odbywają się w Krakowie, ogromny plus - uczy sama Monika ![]() - Pro-Motor słynna warszawska szkoła (robiłam tam kat.A), doszkalanie robi dość znany w "światku" warszawskim Marek Godlewski, specyficzne podejście, ale są efekty, szkolenie zaczyna się o 6h wykładu tzw. Teoria Jazdy (150zł) (słyszałam, że jest bardzo pomocny), który odbywa się raz na miesiąc w środę w Wawie na Bemowie, potem jest umawianie się na jazdy indywidualne (jazda na ich moto) i teraz powiem szczerze, ze ich kosztu nie znam , dwa lata temu chodził mój TŻ to było 75zł / h - Paramoto - Wawa - szkołę założyło dwóch chłopaków, którzy pożegnali się z w/w, tu jest kurs podstawowego doszkalania (prawidłowa pozycja, hamowanie, międzygaz, przeciwskręt) i potem technika jazdy 1 i 2, kurs można robić indywidualnie wtedy cena jest wysoka bo za poziom podstawowy 700zł za 8h (jeździsz na ich moto), albo weekendowo sobota (4h) i niedziela (4h) w grupie ma do 4 osób i wtedy jeśli jeździsz własnym moto 250zł, jeśli ich 400zł jest jeszcze dość znane w Wawie Kulikowisko, ale przyznam szczerze, że nie dowiadywałam się co i jak bo głównodowodzący mi nie odpowiada no i to tyle co wiem, zaczynam się skłaniać ku Paramoto ![]() Też myślę o Paramoto ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
![]() Stracę zdrowie przez tego mojego męża. Już któryś dzień z kolei mnie budzi o 7 i nie mogę potem zasnąć... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() asvr, a czym jeździsz i skąd jesteś? Ja jadę na szkolenie organizowane przez Suzuki na torze w Biłgoraju, ale słyszałam świetne opinie o szkole Jaworskiej. Opona już w garażu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rety, 7 stron! ![]() ![]() o a mi proszę dopisać piękne dr 350 przy nicku ![]() a co z ebedziebe? :P _Tinkerbell czemu zrezygnowałaś? ![]() ![]() MALEŃSTWO, aż się oczy nawodniły jak przeczytałam o Pastranie! Po ile bilety? Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2013-05-30 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.