Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-30, 13:57   #181
ladymln
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Dla mnie jeśli chodzi makijaże wygrywają LGS, głównie Justyna i Maxineczka. Katosu już nie oglądam, jakoś mi się 'przejadła'.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 14:03   #182
201606201229
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Dla mnie jeśli chodzi makijaże wygrywają LGS, głównie Justyna i Maxineczka. Katosu już nie oglądam, jakoś mi się 'przejadła'.
też tak mam ale i tak jest świetna

u mnie Maxi,Zmalowana i Inez
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 14:19   #183
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego ale zawsze jak widzę na blogu, facebooku czy innych portalach jedzenie u RGP to przypomina mi się jej filmik " 5 razy nie wolno", w ktorym wspominała jak grubsze dziewczyny zajadaja się pączkami.

Dla mnie kanał Szusz jest teraz przestrogą - jak się nie malować i jak się nie ubierać. Dziwne, że ona się tak teraz maluje. We wcześniejszych filmikach pokazała, że umie się ładnie pomalować.

Z urodowych filmików dziewczyny które pięknie malują i od których można się inspirowac to: digitalgirl, Katosu, maxineczka i może jeszcze zmalowana.

Resztę dziewczyn oglądam za ich osobowość np. callmeblondie, pannajoannamakeup, mrolimpia, loveandgreatschoes.
Ostatnio pomyślałam o tym filmiku, gdy szłam przez miasto z pączkiem w ręce
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 14:24   #184
paulina800
Rozeznanie

Jak dobrze że na polskim urodowym yt jest Basia z callmeblondie
Stary 2013-05-30, 14:30   #185
yunis30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulina800 Pokaż wiadomość
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 14:50   #186
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez paulina800 Pokaż wiadomość
tez bardzoooo lubie tego krejzola
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 14:57   #187
katepew
Rozeznanie

Ja szusz jakoś nigdy mi nie przypasowała, ale mam wrażenie że tej nie trafione makijaże zaczęły się, gdy razem z karoliną coś tam kombinowały, nie wiem ale to takie moje wrażenie
Karolinę nawet kiedyś chętnie oglądałam, ale od pewnego czasu to już taki blok reklamowy leci...
Zresztą mam wrażenie, że jak tylko zaczęto je (karolina, szusz czy nawet RLM) zapraszać na te różne imperezy jakoś się popsuły, i zrobią wszystko, prepraszam nagraja wszystko co leci by tylko coś dostać.... Poprostu zaczynam od nich wyczuwać pewnego rodzaju fałsz....
Kiedyś jakos się chamowały z pewnymi sprawami, ale załapały trochę wiatru w żagle to uważaja, że mogą mowić co chcą i nikt im nie naskoczy .... Zresztą takie kóło wzajemnej adoracji...
Ale jest to tylko moje zdanie....

Też lubię blondi taka żywa dziewczyna i inteligentna, nie którym może przeszkadzać że szybko gada ale chcociaż wie co mówi.....

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-05-30 o 15:00
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 15:03   #188
lovically
Zadomowienie

Ja bardzo lubię filmiki o piercingu od RLM.

Stary 2013-05-30, 15:09   #189
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lmaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny sa okropne, bo ja zagladam tutaj prawie codziennie i do momentu,kiedy oczy zaczynaja mi sie zamykac -nadrabiam to,co powypisywaly (jeeeeeeeeeezu - ale dlugie zdanie - a polot do pisania to Wy macie Ale lekturka ciekawa musze przyznac A bubus jestes naprawde sliczna (nie komplement! nie komplement! prawda ! NO i koniec i znowu nic konkretnego nie wnioslam, bo wlasnie skonczylam czytac zaleglosci i ewakuuje sie do spanka . Moze jutro mi sie uda. Dobranoc
dziękuję Ci bardzo, tak strasznie mi miło, że nawet nie wiem, co powiedzieć , ile Wy postów natrzaskałyście
Stary 2013-05-30, 15:14   #190
niceness
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
to Camilla
Nigdy o niej nie słyszałam, teraz włączyłam filimik, tragedia, nie przypadła mi do gustu
niceness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 15:22   #191
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość

Też lubię blondi taka żywa dziewczyna i inteligentna, nie którym może przeszkadzać że szybko gada ale chcociaż wie co mówi.....
też lubię blondiee i uwielbiam ja za to, że szybko mówi, bo męczę się przy flegmatykach. Basia czasem cos walnie zanim się zastanowi i ma potem o to nagonkę.
Ale jest mega pozytywna. O i lubię, ze nie pokazuje 1000 "hauli' i 1000 ☠☠☠☠☠☠☠ek: spineczek, kwiatuszkow, lakierów, blyszczykow itp itd

jest sporo mlodsza niz Susz i Karolina, a wydaje się być 2 razy rozsądniejsza

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 15:42   #192
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
też lubię blondiee i uwielbiam ja za to, że szybko mówi, bo męczę się przy flegmatykach. Basia czasem cos walnie zanim się zastanowi i ma potem o to nagonkę.
Ale jest mega pozytywna. O i lubię, ze nie pokazuje 1000 "hauli' i 1000 ☠☠☠☠☠☠☠ek: spineczek, kwiatuszkow, lakierów, blyszczykow itp itd

jest sporo mlodsza niz Susz i Karolina, a wydaje się być 2 razy rozsądniejsza
Dokładnie
Na obecną chwilę z szerokiego grona polskich youtuberek to mogę na palcach jednej reki wymienić te ktorę naprawdę wnoszą jakieś konkretne pomysły w życie i różne alternatywne kosmetyki czy pomysły na fajny makijaż
Kiedyś już pisałam, to wlaśnie: nissiax, maxineczka, blondi ....no i może panna joanna...
Kiedyś jak miałam czas to do upadlego siedziłam i oglądałam dziewczyny, a teraz wolę poczytać wpisy na blogach, bo dziewczyny jednak przeżucają tematy filmów na posty i dzięki temu nie muszę oglądać

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-05-30 o 15:45
Stary 2013-05-30, 16:34   #193
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Ja szusz jakoś nigdy mi nie przypasowała, ale mam wrażenie że tej nie trafione makijaże zaczęły się, gdy razem z karoliną coś tam kombinowały, nie wiem ale to takie moje wrażenie
Karolinę nawet kiedyś chętnie oglądałam, ale od pewnego czasu to już taki blok reklamowy leci...
Zresztą mam wrażenie, że jak tylko zaczęto je (karolina, szusz czy nawet RLM) zapraszać na te różne imperezy jakoś się popsuły, i zrobią wszystko, prepraszam nagraja wszystko co leci by tylko coś dostać.... Poprostu zaczynam od nich wyczuwać pewnego rodzaju fałsz....
Kiedyś jakos się chamowały z pewnymi sprawami, ale załapały trochę wiatru w żagle to uważaja, że mogą mowić co chcą i nikt im nie naskoczy .... Zresztą takie kóło wzajemnej adoracji...
Ale jest to tylko moje zdanie....
Może to tylko Twoje zdanie, ale ja się bardzo chętnie pod nim podpiszę Widać musi być bardzo trafione

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Radzia o inspiracjach, zainspirowała mnie
http://www.youtube.com/watch?v=8ihuytr4VUE

Zawsze jak jestem we wrocku na zakupach, mam nadzieję, że ją spotkam

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Kurka felek, postanowiłam, że przez najbliższe miesiące przeżucę się na jak najtańsze kosmetyki, w celu eksperymentu, po latach używania tych droższych i już czuję, że brakuje mi właśnie jakości cieni Chanel (które akurat dostałam w prezencie), bazy ArtDeco, gdzie przerzuciałm się na Kobo. Widze, że jednak brakuje mi jakości tych wszystkich komsetyków. Ale mam pomysł - ogranicze do minimum, ale droższych

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

PS. Pamiętam, że kiedyś tu na wątku tylko w poprzednich częściach udzielała sie Katosu, zdarza się to jeszcze?? Bo kilka dni temu widziałam, że nas podczytuje. Podobnie TheCostaChic
Stary 2013-05-30, 16:45   #194
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

przynajmniej sie nie ukrywaja ze czytaja

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-30, 17:20   #195
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez niceness Pokaż wiadomość
Nigdy o niej nie słyszałam, teraz włączyłam filimik, tragedia, nie przypadła mi do gustu
jak większości
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 17:35   #196
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Zawsze jak jestem we wrocku na zakupach, mam nadzieję, że ją spotkam
Jak będziesz we Wro to możemy iść na kawke
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 18:00   #197
TheDocha
Dossisława I

Bardzo mi się podoba podejście do kosmetyków i do świeczek PannyJoanny i Basi callmeblondiee. Uwielbiam ten ich minimalizm. Basia kupuje drogie kosmetyki (z tego co pamiętam to tylko do twarzy) , ale nie ma ich raczej w dużych ilościach i zwraca uwagę na to co kupuje. Poza tym kupuje tanie kosmetyki pielęgnacyjne i widać że na te droższe oszczędza. Wcześniej o Basi miałam złe zdanie, ale się to od dawna zmieniło. Poza tym szkoda jej wydawać kase na świeczki za 100 zł. Przynajmniej mi się tak wydaje, ale popieram ją w tym w 100% i wcale się jej nie dziwie.

Nie wiem czy wy też tak macie ale denerwuje mnie ten "owczy pęd" na YT najpierw za paletkami cieni ze Sleek, szczotką Tangle Teezer, beauty blenderem, teraz Yankee Candle. Poza tym te comiesięczne Glossy Box-y
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 18:29   #198
201705250955
Konto usunięte

Cytat:

Nie wiem czy wy też tak macie ale denerwuje mnie ten "owczy pęd" na YT najpierw za paletkami cieni ze Sleek, szczotką Tangle Teezer, beauty blenderem, teraz Yankee Candle. Poza tym te comiesięczne Glossy Box-y
No mnie też to denerwuje...

A Megi wygląda super. Już się nie mogę doczekać, aż będziecie narzekać na jej mamuśkowe filmiki Mi to w sumie lotto, ale przyznam, że dzięki niej mam w domu wiele dobrych i tanich kosmetyków.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 18:34   #199
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo mi się podoba podejście do kosmetyków i do świeczek PannyJoanny i Basi callmeblondiee. Uwielbiam ten ich minimalizm. Basia kupuje drogie kosmetyki (z tego co pamiętam to tylko do twarzy) , ale nie ma ich raczej w dużych ilościach i zwraca uwagę na to co kupuje. Poza tym kupuje tanie kosmetyki pielęgnacyjne i widać że na te droższe oszczędza. Wcześniej o Basi miałam złe zdanie, ale się to od dawna zmieniło. Poza tym szkoda jej wydawać kase na świeczki za 100 zł. Przynajmniej mi się tak wydaje, ale popieram ją w tym w 100% i wcale się jej nie dziwie.

Mi dokładnie tak samo podoba się ich podejście

Też mialam okres czasu gdzie kupowałam slepo co podanie bo dziewczyny to polecily albo była taka moda
Ale naszczęście ten szał mi minął i to właśnie dzięki nissi, blondi, megi czy maxi a bardziej ich rzetelnym recenzjiom zaczęłam rozsądniej dokonywać swoich zakupów kosmetycznych i teraz dla przykładu wole sobie uzbierać kasy na droższy kosmetyk, czy lepszy jakościowo ale wydajny którym będę mogła się cieszyć dłużej niż 2 miesiące

A co do tych świeczek: mi się w głowie nie mieści jak można wydać 100 na świeczkę i ciąglę się nią sztachać przed kamerą, poważnie ja tego nie pojmuje

Ja kiedyś powąchałam taka zapchową świecę, ale dostałam takie migreny że glowa mała, to nie na mój łep
Może za to one wszystkie takie najarane chodzą i tak jednakowo gadaja wciąż na ten sam temat czy to glosyboxy czy tak świeczki
To tak pewnego rodzaju sekta może

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 18:49   #200
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Jak będziesz we Wro to możemy iść na kawke
oł je!!!!!!!!!!!!!
Stary 2013-05-30, 18:51   #201
lovically
Zadomowienie

Tangle Teezer jest akurat świetny i nie dziwię się dlaczego dziewczyny za nim szaleją.
Co do świeczek... Mi w zupełności wystarczają świeczki z Ikea i olejki zapachowe. Chociaż chciałabym wypróbować woski z YC. Ale w życiu nie wydałabym 100 zł na świeczkę. Już za te pieniądze wolę sobie kupić dwie płyty.

Stary 2013-05-30, 18:56   #202
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Ehe , dokładnie tak mam

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:

Też mialam okres czasu gdzie kupowałam slepo co podanie bo dziewczyny to polecily albo była taka moda
Ale naszczęście ten szał mi minął i to właśnie dzięki nissi, blondi, megi czy maxi a bardziej ich rzetelnym recenzjiom zaczęłam rozsądniej dokonywać swoich zakupów kosmetycznych i teraz dla przykładu wole sobie uzbierać kasy na droższy kosmetyk, czy lepszy jakościowo ale wydajny którym będę mogła się cieszyć dłużej niż 2 miesiące
Ja już teraz nawet nie kupuję nic bez sprawdzenia tego na YT czy KWC Reklama kompletnie do mnie nie przemawia, wydaje mi się nawet, że jest już totalnie zbędna, tzw. marketing szeptany jest dla mnie najlepszym żródłem info o kosmetykach np.
Stary 2013-05-30, 18:59   #203
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Tangle Teezer jest akurat świetny i nie dziwię się dlaczego dziewczyny za nim szaleją.
Co do świeczek... Mi w zupełności wystarczają świeczki z Ikea i olejki zapachowe. Chociaż chciałabym wypróbować woski z YC. Ale w życiu nie wydałabym 100 zł na świeczkę. Już za te pieniądze wolę sobie kupić dwie płyty.
Dokłądnie. TT jest super i gdyby nie YT to bym o nim nie wiedziałą.
Sleek to porażka i szkoda tych 30 zł na taki bubel.
Glossy
BB tak samo przerost ceny nad treścią.
A świeczka za 100 zł to bardzo niepoważny zakup. Dawno temu paliłam w domu świeczki Ikea- są super, teraz nie pali się nic i też jest dobrze.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 19:00   #204
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

A co do tych świeczek: mi się w głowie nie mieści jak można wydać 100 na świeczkę i ciąglę się nią sztachać przed kamerą, poważnie ja tego nie pojmuje
Mi też. Wydaje mi się, że te całe princesy po prostu żyjąc w Anglii, czy gdzie tam ona była, to mają już troszku inne postrzeganie pieniądza. Ale biorąc pod uwagę nasze polskie realia, i polską wypłatę przeciętnego kowala, to na taką świece, to jest puszczanie kasy z dymem. No a poza tym, jak YT odpali coś w miesiącu, ma się stos kosmetyków od firm, to i na świeczkę sie znajdzie te bagatela 100 zł
Stary 2013-05-30, 19:01   #205
whip
psy-chopatka

Ja pod filmem digitalki o filtrach zapytałam czy ten puder z rimmela stay mat na bazie talku nie destabilizuje filtrów bo nissiax o tym wspominała to odpisała mi:
mowila tez ze kremy zawieraja filtry chemiczne i mineralne i nigdy nie jest tak ze ochrona siada całkowicie

Czy ktoś to rozumie? Skoro o tym wie to jaki jest sens maziać się tą 50?

Co do świeczek... ja jestem chyba jakaś dziwna bo nie lubię świeczek zapachowych, na dłuższą metę każdy zapach mnie drażni.
Stary 2013-05-30, 19:05   #206
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Dokłądnie. TT jest super i gdyby nie YT to bym o nim nie wiedziałą.
Sleek to porażka i szkoda tych 30 zł na taki bubel.
Glossy
BB tak samo przerost ceny nad treścią.
A świeczka za 100 zł to bardzo niepoważny zakup. Dawno temu paliłam w domu świeczki Ikea- są super, teraz nie pali się nic i też jest dobrze.
TT mam i codziennie jej używam
BB miałam już chyba z 10 azjatyckich kremów bb i biją na głowę zwykłe podkłady, więc tu się nie zgodzę
a z Yankee Candle można kupić sobie małe woski za 6zł zamiast świec za 100zł dziś paliłam summer scoop
Stary 2013-05-30, 19:06   #207
lovically
Zadomowienie

Ja właśnie uwielbiam zapachy. I najlepiej jak cały mój dom pachnie jakimiś patyczkami albo czymś podobnym. Dlatego uwielbiam wąchać perfumy, palić świeczki. Ludzie się śmieją, że jak do mnie podchodzą to czują słodki zapach, a widzą niską dziewczynką ubraną w czernie z glanami. Może kiedyś ktoś mi sprezentuje YC, ale sama w życiu sobie nie kupię. Chyba, że stanieją. Mocno stanieją.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 19:07   #208
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

A ja z kolei od dziewczyn często podpatruję tanie a dobre kosmetyki, bo jednak niestety nie stać mnie na kremy czy cienie za 100 zł i wyżej. Dla mnie maksymalna półka cenowa to tak mniej więcej kosmetyki Kiediski (i zresztą dość podobna skóra i pielęgnacja i zainteresowania). Basię z Callmeblondieee bardzo lubię właśnie za to, że jest taka pozytywna, lubię otaczać się takimi ludźmi w realu, więc i chętnie oglądam ją na YT. Megi - jak wyżej, no i jeszcze kanał Sephory, ale to już z czystej ciekawości. I tyle, resztę oglądam okazjonalnie, jak coś wrzucicie. Nie oglądam sfochowanych panienek, pogadanek psychologicznych, itd.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 19:09   #209
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
TT mam i codziennie jej używam
BB miałam już chyba z 10 azjatyckich kremów bb i biją na głowę zwykłe podkłady, więc tu się nie zgodzę
a z Yankee Candle można kupić sobie małe woski za 6zł zamiast świec za 100zł dziś paliłam summer scoop

BB pisałam o beauty blenderze, nie kremach bb które są dobrymi kosmetykami.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 19:11   #210
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

BB pisałam o beauty blenderze, nie kremach bb które są dobrymi kosmetykami.
aha to pomyliłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości