|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Mykam
![]()
#182 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
wiesz, ja też bym wolała. ale coś sponsor konkursu się nie przygotował i jak się nie ma co się lubi...
![]()
#184 |
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Witam się w nowym wątku
![]() ![]() Lecę zobaczyć co tam naprodukowałyście przez te 3 godzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Biedna Misiaczka zostawiła wiadomość na starym wątku i myśli że tam musi tylko nadrobić...a tu w nówce juz 7 stron
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kalisto nadrabiaj koniecznie! Jestem pewna, że to bardzo dużo wniesie do Twojego życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Laseczki jak to ma wygladac to wietrzenie krocza
![]() ![]() ![]() ![]()
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() Jak sie jezdzilo? ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() A na serio, tak wlasnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że wystarczy skromnie nogi rozłożyć i jak koszulka będzie po kolana to też da radę przysłonić co nieco... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Mężul załapał się na robotę
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś dzień dobrych wieści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Wreszcie jakaś kasiorka będzie i odbijemy się od dna ![]() To ja mykam do tego szpitala.. Lol łupie...chyba też skacze z radości ![]() To papa..do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#197 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Cos z serii ''zbudynialy mozg''
Biore zelazko i jakos dziwnie jest stopka chropowata w jednym miejscu ![]() Tz: Nie odlozylas goracego na polke? Ja: No co ty... Zajrzelismy na plastikowa polke gdzie zawsze odstawiam zelazko, a tam stopka odznaczona na tym plastiku idealnie!!!! ![]() Dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stalo ![]() ![]()
#199 |
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Nacytowalam sie i co i nowy watek :banghead:
Tyle co pamiętam. Teso super wiadomość ![]() Ktoś pytał co za zabieg a no cc już mam dokładnie za 3tygodnie ![]() Dzięki za link o podkładach pod materac. Ja dziś troche odpuściłam. tz sprzata gotuje wychdzi z psem robi zakupy i odstawil auto do mechanika. ja sie ucze i odpoczywam. Obejrze sobie jeszcze Borgiow. Ja tez juz się nacieszyłam brzuszkiem i z chęcią go zamienię na różowego pachnącego Antosia ![]() U nas burza za burzą sunia mi się wtula w nogi ze strachu. Co za pogoda :banghead: Ide dalej nadrabiać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
Opiszę Wam moje ostatnie doświadczenia z ustępowania miejsc:
- w autobusach na szczęście ostatnio po prostu mam miejsce, staram się jeździć w takich godzinach, żeby było - w laboratorium u mnie standardowo, ale w diabetologicznym - pielęgniarka mnie wzięła bez kolejki dzisiaj ![]() - w innych miejscach, gdzie się czeka standardem jest, że miejsca ustąpi mi kobieta 25-40, dzisiaj w przychodni było tylko jedno miejsce i mi ustąpiła, na przystanku też jakaś młoda dziewczyna - za to wczoraj narobiłam siary w sklepie :P Stałam w kolejce, było dość sporo osób, a sklep to nie taki duży supermarket, ale powiedzmy właśnie market, coś a'la Lewiatan. No i stoimy z TŻem, za mną jakiś facet z 4 soczkami. I podchodzi do niego babka z obsługi i mówi (musiał to być jej znajomy) "o masz tylko to, to chodź otworzę kasę i ci to skasuję". Ja się wkurzyłam i do TŻa na głos mówię: "ja też bym tak chciała, być obsłużona bez kolejki" (ale nie powiedziałam tego w kontekście ciąży nawet, tylko tak ogólnie, że chciałabym mieć znajomości w sklepie, żeby mi kasę specjalnie otworzyli). No i za chwilę tamta babka mnie woła do kasy :P Jeszcze była babka przede mną, to mnie przepuściła, bo chyba słyszała mój dosadny komentarz :P Trochę mi było wstyd, no ale dostałam, co chciałam :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
No weźcie sobie jaj nie robcie
![]() ![]() Dzięki Madi za uświadomienie ![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
o losie młody mi tu czka i nie chce przestać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
enleve
na pierwszej stronie jest błą w numeracji naszych wątków. brakuje numeru 13 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41150542]Opiszę Wam moje ostatnie doświadczenia z ustępowania miejsc:
- w autobusach na szczęście ostatnio po prostu mam miejsce, staram się jeździć w takich godzinach, żeby było - w laboratorium u mnie standardowo, ale w diabetologicznym - pielęgniarka mnie wzięła bez kolejki dzisiaj ![]() - w innych miejscach, gdzie się czeka standardem jest, że miejsca ustąpi mi kobieta 25-40, dzisiaj w przychodni było tylko jedno miejsce i mi ustąpiła, na przystanku też jakaś młoda dziewczyna - za to wczoraj narobiłam siary w sklepie :P Stałam w kolejce, było dość sporo osób, a sklep to nie taki duży supermarket, ale powiedzmy właśnie market, coś a'la Lewiatan. No i stoimy z TŻem, za mną jakiś facet z 4 soczkami. I podchodzi do niego babka z obsługi i mówi (musiał to być jej znajomy) "o masz tylko to, to chodź otworzę kasę i ci to skasuję". Ja się wkurzyłam i do TŻa na głos mówię: "ja też bym tak chciała, być obsłużona bez kolejki" (ale nie powiedziałam tego w kontekście ciąży nawet, tylko tak ogólnie, że chciałabym mieć znajomości w sklepie, żeby mi kasę specjalnie otworzyli). No i za chwilę tamta babka mnie woła do kasy :P Jeszcze była babka przede mną, to mnie przepuściła, bo chyba słyszała mój dosadny komentarz :P Trochę mi było wstyd, no ale dostałam, co chciałam :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] nie lubie czegos takiego, a ostatnio cos takiego w labku spotkałam ![]() A i moj Lewiatan jest duuzym sklepem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41150542]Opiszę Wam moje ostatnie doświadczenia z ustępowania miejsc: - w autobusach na szczęście ostatnio po prostu mam miejsce, staram się jeździć w takich godzinach, żeby było - w laboratorium u mnie standardowo, ale w diabetologicznym - pielęgniarka mnie wzięła bez kolejki dzisiaj ![]() - w innych miejscach, gdzie się czeka standardem jest, że miejsca ustąpi mi kobieta 25-40, dzisiaj w przychodni było tylko jedno miejsce i mi ustąpiła, na przystanku też jakaś młoda dziewczyna - za to wczoraj narobiłam siary w sklepie :P Stałam w kolejce, było dość sporo osób, a sklep to nie taki duży supermarket, ale powiedzmy właśnie market, coś a'la Lewiatan. No i stoimy z TŻem, za mną jakiś facet z 4 soczkami. I podchodzi do niego babka z obsługi i mówi (musiał to być jej znajomy) "o masz tylko to, to chodź otworzę kasę i ci to skasuję". Ja się wkurzyłam i do TŻa na głos mówię: "ja też bym tak chciała, być obsłużona bez kolejki" (ale nie powiedziałam tego w kontekście ciąży nawet, tylko tak ogólnie, że chciałabym mieć znajomości w sklepie, żeby mi kasę specjalnie otworzyli). No i za chwilę tamta babka mnie woła do kasy :P Jeszcze była babka przede mną, to mnie przepuściła, bo chyba słyszała mój dosadny komentarz :P Trochę mi było wstyd, no ale dostałam, co chciałam :P [/QUOTE] Mnie dzisiaj przepuściło małżeństwo w biedrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Co do sklepów to przestałam mieć skrupuły jak mi plecy nawalały po staniu w kolejkach. Podchodze sama do pierwszej osoby w kolejce i pytam Przepraszam czy mogę się przed Panem\Panią ustawić najczęściej sa tak zaskoczeni ze nie protestuja a ja potem wołam Tz z koszem zakupów
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Konto usunięte
|
Jak widać, trzeba zawalczyć o swoje, bo inaczej ludzie mają cię w d*pie.
Tak jak ja się wtedy wkurzyłam w busie. Naprawdę było dużo ludzi, na mnie z tyłu napierała jakaś (przepraszam, ale taka była prawda) bardzo dużych rozmiarów kobieta, a ja sama wisiałam z brzuchem nad siedzącym 20-latkiem i jego dziewczyną.... I jeszcze się tylko uśmiechali pod nosem, a jak się zwolniło miejsce (tzn. oczywiście inna dziewczyna mi zwolniła), to nagle zaczęli obracać głowami i rozmawiać ze sobą ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.