PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-09-10, 18:36   #181
Nutka88
Raczkowanie

GG do Nutka88 Send a message via Skype™ to Nutka88
Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D

O mamooooo!!! Ja w życiu nie wkleję swojego brzucha po takim wstępie!!! Po prostu brzuszki macie boooskieeeee A z moim to lepiej z domu nie wychodzić Oponka na oponce
Stary 2005-09-10, 20:26   #182
Tasteme
Rozeznanie

Wink Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D

U mnie tez wałek na wałku..
nie smiejcie sie ale mam 13lat :P
Tasteme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-10, 21:27   #183
różowiutka
Zakorzenienie

uu to masz jeszcze duużo czasu na zrzucenia tłuszczyku <skoro twiedzisz, że masz>

Ja od dwóch dni ćwiczę a6w. Chcę podbudować brzuszek Mam nadzieje, że będą efekty

AA!! Suzanna wielkie dzięki za link i wogóle BUŹKA
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-11, 08:27   #184
Tasteme
Rozeznanie

no co mam czas??jak ja chce juz teraz miec płaskie a nie takie sadło.. tego nie mozna nawet nazwac brzuchem:| powodzenia w A6W ale i tak masz super brzucho nie wiem po co go katujesz Dzieki*
Stary 2005-09-11, 08:52   #185
różowiutka
Zakorzenienie

wcale nie jest taki super jak bym chciała
Stary 2005-09-11, 08:54   #186
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tasteme
no co mam czas??jak ja chce juz teraz miec płaskie a nie takie sadło..
To jest własnie Twój podstawowy błąd, Tasteme - nie można nic "już", jeśli chodzi o schudnięcie Potrzeba czasu i, jak zauważyła różowiutka, Ty go masz. Jesteś w takim wieku, że katowanie się dietami może się odbić niekorzystnie na Twoim organiźmie. Jedyne, co możesz zrobić by schudnąć, to ograniczyć słodycze i starać się jeść mniej i zdrowiej. I ćwiczyć. Ruszaj się więcej, spaceruj, rób brzuszki. Po paru miesiącach takiego racjonalnego trybu życia na pewno zauważysz efekty.
Ja też kiedys chciałam być chudsza od razu, ale na szczęscie zrozumiałam, że to nierealne. Mam mniej czasu na zrzucenie ciałka, bo tylko kilka miesięcy. A Ty? Możesz sobie przygotować program długofalowy 13 lat to naprawdę niedużo. Po prostu staraj się już teraz odżywiać zdrowo (białe pieczywo zastąp ciemnym, jedz dużo warzyw i owoców, uważaj na słodycze). Jeśli w tak młodym wieku zmienisz sobie przyzwyczajenia żywieniowe, to za parę lat będziesz super laską Ja niestety przegapiłam tę szansę i musze nadrabiać swoje błędy, które popełniałam będąc w Twoim wieku - czyli, o zgrozo, 11 lat temu (ależ ja stara już jestem ).
Akane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-11, 09:03   #187
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akane
To jest własnie Twój podstawowy błąd, Tasteme - nie można nic "już", jeśli chodzi o schudnięcie Potrzeba czasu i, jak zauważyła różowiutka, Ty go masz. Jesteś w takim wieku, że katowanie się dietami może się odbić niekorzystnie na Twoim organiźmie. Jedyne, co możesz zrobić by schudnąć, to ograniczyć słodycze i starać się jeść mniej i zdrowiej. I ćwiczyć. Ruszaj się więcej, spaceruj, rób brzuszki. Po paru miesiącach takiego racjonalnego trybu życia na pewno zauważysz efekty.
Ja też kiedys chciałam być chudsza od razu, ale na szczęscie zrozumiałam, że to nierealne. Mam mniej czasu na zrzucenie ciałka, bo tylko kilka miesięcy. A Ty? Możesz sobie przygotować program długofalowy 13 lat to naprawdę niedużo. Po prostu staraj się już teraz odżywiać zdrowo (białe pieczywo zastąp ciemnym, jedz dużo warzyw i owoców, uważaj na słodycze). Jeśli w tak młodym wieku zmienisz sobie przyzwyczajenia żywieniowe, to za parę lat będziesz super laską Ja niestety przegapiłam tę szansę i musze nadrabiać swoje błędy, które popełniałam będąc w Twoim wieku - czyli, o zgrozo, 11 lat temu.
Właśnie Nic dodać, nic ująć!
Stary 2005-09-11, 09:19   #188
Tasteme
Rozeznanie

Akane nie jestes stara!!!!wes sie uspokoj:P przeciez masz dobrze mozesz na prezki chodzic mozesz pracowac i miec z tego hajs i (jak niechodzisz do szkoły) nie musisz sie martwic ocenami i praca domowa.. ja chyba bym niewytrzymałątak duzo miesiecy bo ja jestem taka ze ja chce miec ntaychmiast to co moge zrealizowac.. bardzo bym chiała zrzucic tłuszczyk a potem pomysle nad A6W zeby go zbudowac bardziej ale puki co ten tłuszcz..On mi nawet przeszkadza jak siedzie pewnie mysliscie ze ejstem głupia ale nic nie poradze ze taki jest mozg 13latki a podobno ze rosne mam big apetyt! mimo ze ejstem najedzona mam ochote na jeszcze eee debilstwo jakies!!!
mimoto dziekuje
Od poniedziałku stostuje ta diete co mi napisałą
s ze bez słodyczy i po tygodniu wam powiem..Mam nadzieje ze bedziecie ciekawi bo jak nie to moja wena bedzie słabsza odchudzam sie dla siebie bo mi niewygodnie siedziec z tymi fałdami tłuszczu

TŁUSZCZ SIO!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2005-09-11, 09:43   #189
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tasteme
Akane nie jestes stara!!!!wes sie uspokoj:P przeciez masz dobrze mozesz na prezki chodzic mozesz pracowac i miec z tego hajs i (jak niechodzisz do szkoły) nie musisz sie martwic ocenami i praca domowa..
Hahahaha A Ty dalej swoje? Pracami domowymi się nie martwię, ale wystarczy, że musze w październiku oddać część teoretyczną pracy magisterkiej (a mam w tej chwili może z 1/3 tego, co powinnam oddać). "Hajs" z pracy? Jassssne. Szukam właśnie dodatkowej, bo muszę się z domu wyprowadzić i jeśli chcę się jakoś utrzymać i nie mieszkać pod mostem, to po prostu nie mam wyjścia i muszę znaleźć dodatkowe źródło dochodów.

Cytat:
Napisane przez Tasteme
ja chyba bym niewytrzymałątak duzo miesiecy bo ja jestem taka ze ja chce miec ntaychmiast to co moge zrealizowac.. bardzo bym chiała zrzucic tłuszczyk a potem pomysle nad A6W zeby go zbudowac bardziej ale puki co ten tłuszcz..On mi nawet przeszkadza jak siedzie pewnie mysliscie ze ejstem głupia ale nic nie poradze ze taki jest mozg 13latki a podobno ze rosne mam big apetyt! mimo ze ejstem najedzona mam ochote na jeszcze eee debilstwo jakies!!!
mimoto dziekuje
Od poniedziałku stostuje ta diete co mi napisałą
s ze bez słodyczy i po tygodniu wam powiem..Mam nadzieje ze bedziecie ciekawi bo jak nie to moja wena bedzie słabsza odchudzam sie dla siebie bo mi niewygodnie siedziec z tymi fałdami tłuszczu

TŁUSZCZ SIO!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozumiem, że chciałabyś "już", ale od mówienia "chcę" tłuszcz nie zniknie. Tak już jesteśmy skonstruowani Spróbuj przez ten tydzień, na pewno nie dość, że poczujesz się lepiej, to troszkę Cię ubędzie. I nie zrażaj się, bo początki zawsze są najgorsze.
Akane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-11, 10:00   #190
Tasteme
Rozeznanie

Cool Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D

Akane
rozowiutka

Dziewczynki jak mozecie to dajcie mi jakies psoosby na pozbycie sie tego wielkiego bardzooo wielkiego tłuszczu z brzucha plis bo to nie jest małe brzucho to jest wielki tłuszcz naprawde
Dziekuje
Stary 2005-09-11, 10:10   #191
andzya
Zakorzenienie

sport,troche diety,moje ukochane brzuszki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-11, 11:20   #192
różowiutka
Zakorzenienie

znam dobre ćwiczenie na skosne mięśnie brzucha. później je opiszę bo teraz mam obiadek
Stary 2005-09-11, 11:46   #193
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez różowiutka
znam dobre ćwiczenie na skosne mięśnie brzucha. później je opiszę bo teraz mam obiadek
a więc.. :

1. Leżysz na plecach. Unosisz zgiętą lewą nogę i zgiętą prawą rękę i dotykasz łokciem kolana. I na zmiane- prawą nogę i lewą rękę.

I tak z 3 serie po 10 powtórzeń.

2. Stoisz. I poprostu obracasz się w prawo i lewo. Ale nogi stoją w miejscu. Obracasz tylko tułowiem.

I tak z 30- 50 obrotów. Można więcej Ale bez przesady

Moja znajoma tak własnie ćwiczy i brzuszek jej się świetnie wyrabia.
Stary 2005-09-11, 13:19   #194
Tasteme
Rozeznanie

rozowiutka dziekuje sie przyda kiedys
ale to jest dobre jak ktos tłuszczu nie ma:/
Stary 2005-09-11, 15:16   #195
różowiutka
Zakorzenienie

Niee... to pomoze też zwalczyc tłuszczyk. W koncu od czegos trzeba zacząć.

A może wklej swój brzusio, bo coś mi sie wydaje że przesadzasz z tym tłuszczykiem
Stary 2005-09-11, 20:00   #196
Tasteme
Rozeznanie

łoboshe jak byscie zobacyzły moj brzuch to byscie zgłupiały ja mam w pasie 87cm cos takiego nie mam cyfrówki.. wsytydze sie mojego brzucha jak siedze na prosto to nawet ma fałdy.. ja rozowiutka nawet niewiesz jak ja ci zazdroszcze towj brzuch=moje marzenie..
Stary 2005-09-11, 20:42   #197
Verena
Rozeznanie

A może spróbuj hula-hop - fajnie sie kręci no i ponoć bardzo dobrze działa nie tylko na talię, ale i na brzuch. Ja sie po prostu zakochałam w hula-hop, wręcz wpadłam w nałóg
Tylko kup sobie jka największe - najlepiej o średnicy 90 cm i koniecznie ciężkie - dużo lepiej się takim kręci.
Stary 2005-09-11, 20:46   #198
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Ja tez polecam hula hop. A dzisiaj moj kochany facet powiedzial mi ze schudlam hihi

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-11, 20:56   #199
Verena
Rozeznanie

a mój jest chyba ślepy... :/
albo ja sobie wmawiam, że lepiej wyglądam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-12, 14:58   #200
różowiutka
Zakorzenienie

ja tez planowałam kręcić hula hopem, ale jak pokręciłam kiedys 15min to mi "chorował" kolczyk w pępku przez tydzień, podrażniony ..

i teraz nie moge kręcić
Stary 2005-09-12, 15:25   #201
Tasteme
Rozeznanie

Ja chcem takie brzucho
nauka skakanka lekcje.. takie zycie
dzis zjadlam chrupki na mleku 3 paczki 1 jabuszko.. i tyle... i koniec na dzis a dzis zjem serek wiejski albo loda big milka i puźniej skakanka
jakos przezyje te 3 paczki..
Stary 2005-09-12, 15:54   #202
różowiutka
Zakorzenienie

lodów możesz jesc ile chcesz bo nie tłuczą
Stary 2005-09-12, 16:06   #203
ewka.mnk
Wtajemniczenie

Tasteme, odżywiając się w ten sposób, tylko sobie zaszkodzisz!
Żeby się odchudzc, nie wystrczy powiedziec, że nie bede jeść. Chodzi o to żeby umieć jeść, trzeba to robić z głową! Skoro nie potrafiłaś odmówic sobie zdjedzienia (aż) trzech pączków, ale odmawiasz sobie zjedzenia pełnowartościowego posiłku, znaczy, że nie jestes gotowa, żeby sie odchudzać.
Poszukaj sobie na necie diety 1000kcal. Jest ona naprawdę skuteczna (jestem tego żywym przykładem), a jednocześnie dostarcza irganizmowi wszystko, czego potrzebuje. Chudnie się zdrowo i bezpiecznie.
Co do ćwiczeń, to najlepiej wykonywać je rano, wtedy dają najlepsze efekty.

ewka.mnk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-12, 16:12   #204
ewka.mnk
Wtajemniczenie

Tasteme, teraz zobaczyłam, jaka Ty młodziutka jesteś! Dziewczyno, w tym wieku odchudzanie jest niebezpieczne i bardzo często nieskuteczne! Jeszcze schudniesz i przytyjesz nie raz! Taki wiek. Poza tym po zakończeniu odchudzania trzeba byc gotowym, zeby całkowicie zmienić swoje nawyki żywieniowe, bo inaczej cały tłuszczyk szybko wróci. Ja całkowie zrezygnowałam z jedzenia czekolady, czipsów, ciast z kremem itp. Wierz mi, decyzja o odchudzaniu to nie jest takie "hop siup".

ewka.mnk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-12, 16:14   #205
różowiutka
Zakorzenienie

no w sumie to RACJA, bo w koncu ,masz dopiero 13 lat i jeszcze tu nam wpadniesz w jakąś anemie <nunu>
Stary 2005-09-13, 14:17   #206
Tasteme
Rozeznanie

Cool Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D

Ja mam zakfasy!<jupi>!! ale o jakas aniemei czy cos to sie niemartwcie!! Predzej o moja grubosc! ja mam tak ze ja chce juz teraz na tychmiast byc chuda a nie czekac az cały tłuszcz sie wyciagnie...
dziekuje
Stary 2005-09-13, 15:06   #207
różowiutka
Zakorzenienie

ja tez tak mam.. to zdaje sie.. NIECIERPLIWOSC

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-09-13, 16:04   #208
Nati02
Zakorzenienie

Oj, a ja zakwasow tak dawno nie mialam... nawet po wyczerpujacym wfie, gdy laski na drugi dzien nie moga chodzic a ja nic... chyba za dobra kondycje mam ale ciesze sie, przynajmniej jestem "normalna" nastepnego dnia
Stary 2005-09-13, 21:54   #209
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Smile Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D

mój brzuch zdjecia troche nie wyraźne bo nie chcialo mi sie pstrykać specjalnie tylko powycinalam z fotek z wakacji
EVAgwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-14, 05:35   #210
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

EVAgwiazdka Ty sie odchudzasz?? qrcze chcialabym miec tak plaski brzuszek jak ty, ale pracuje nad tym ciagle

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości