|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Żonki 2009 cz. XXXVI
Ja wczoraj mialam ostatni egzamin w tym roku
zaliczOny pozytywnie z czego sie ogromnie ciesze Rosi postaram sie wyslac dzisiaj te ksiazki obiecane Jutro zaczniemy pakowanie na wczasy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#182 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Treść usunięta
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
przyszli panowie wymienili dekoder.. bylam w przedszkolu zanioslam dokumenty okazalo sie ze maja zle daty i musze zaraz przedrukowac i doniesc jeszcze raz
poszlam do urzedu pracy mialam za je bi sta wycieczke po pokojach zreszta godna rozpowrzechnienia w sieci wiec opisalam ja sobie na fb.. teraz pusty smiech mnie ogarnia.
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Paskudy dzień- kolejny. Czarne chmury, mokro, co chwile pada... ma tak być do czwartku buu... Marta czytałam, nie zazdroszczę przygody Same młode 'ćwoki' tam pracują... Bzyczka gratuluję zdania egzaminu ![]() Neska, Bzyczka życzę udanych wczasów i oby pogoda dopisała! To moja córa nosi właśnie taki rozmiar A na wadze pokazuje niby 11 kg
|
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś poważnego po wizycie w szpitalu wynikło? Kliwia - jak akcja rower? Nie zamierzasz kupić z netu? Ja kupiłam swój przez allegro. Ja Ci proponuje coś w tym stylu http://allegro.pl/rower-miejski-rome...332040842.html A ten ma super wyposażenie http://allegro.pl/damski-rower-trekk...342565559.html albo ten czarny,a le musisz dopytać, czy koła są 28", bo w opisie jest chyba błąd http://allegro.pl/lekki-rower-trekki...343104678.html One mja fajne zrzucane przerzutki Tu pzrerzutki nie sa wrzucane, ale ktm to dobra firma http://allegro.pl/rower-continental-...332675984.html Chyab tu bedzie problem z siodełkiem, on najbardziej mi się podoba, ale sztyca od siodelka jest amortyzowana Zadzwoń i popytaj, czy zamontujesz fotelik. Madzialenka - spasć z kanapy i nic sobie nie zrobić, to jest pikuś, ale spasc z biurka i nie zrobic sobie krzywdy, to jest dopiero wyczyn. Jakubek jest niezłym kaskaderem. interesuje go wspinaczka. Nie wiem, jak on to zrobił, ale ja odwróciłam sie tylko na chwilkę, a on wszedł na biuro i niego zlądował. Nawet nie płakał, tylko ostro się przestraszył. Miał tylko lekkie zadrapanie na udzie, a tak, to uszedł cało. Ale przeraziłam się niemiłosiernie. Ja z tego biurka juz go tysiace razy ściągałam. Ze stołu kuchennego, blatu , stołu w pokoju... też
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2013-06-25 o 13:57 |
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Marta u nas też szkarlatyna w szkole panuje Pediatra mówiła, ze waga i wzrost u Mai super, wszystko na 90 centylu W weekend byłam u rodziców, wyciągnęłam albumy. Jak miałam roczek wyglądałam identycznie jak Maja Nawet fryzurę miałyśmy taką samą i grzywkę na tę samą stronę Leine oooo to chyba jakaś inna numeracja u Was? My 80 zaczęłyśmy jakoś w styczniu nosić, teraz te 86 wchodzi. Kolanko to niezły wspinacz z niego. U nas na szczęście tak wysoko nie wchodzi. Bzyczko gratulacje
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
90 centyl.. czyliiii jest wieksza niz rowiesnicy tak? jakos tak to sie oznaczalo.. 50 centyl to w średniej a im wyżej tym mnie osob ma tyle co ona? hmm nigdy nie znosilam centyli. .dla mnie jakos to takie tabelkowanie.
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś centyle mówią o tym ile dzieci osiąga wartość mniejszą od wskazanej. Czyli jak Magdy Maja jest na 90 centylu, to znaczy, że 90% dzieci w jej wieku waży i mierzy mniej niż ona
![]() Dla mnie te siatki centylowe można o kant tyłka roztłuc, nie cierpię szeregowania wg statystyk ![]() Mam nadzieję, że Patryk nie zachoruje na to świństwo! Guciu ja tęsknięęęęęęęęęęęęęęęę!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-06-25 o 14:31 |
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak
Ale Maja widzę, ze idzie w moje ślady Tylko ze wzrostem to chyba w męża
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
kolanka fajne te rowerki, wlasnie z niektorymi jest problem z montazem fotelika, niesttey w jednym z rowerowych nie wiedzieli co to jest fotelik hamax~!!!! padlam i wyszlam
dlatego musze na miejscu kupic, by miec super pewnosc.a widzialas ile wazy ten ostatni ?? ponad 16 kilo! ta gazele widzialam na zywo albo u mnie chyba tylko male rozmiary maja No ja sie chyba zdecyduje na treking pro matt - zobaczymy jeszcze, dzis leje to mi sie nie chce isc w taka pogode po rower.
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika - nie trzymaj jej w lodówce bo Ci stężeje. Najlepsza jest ciemna butelka i tem. ok. 15-18 stopni. Ale ja się do tego nie stosuję prawdę mówiąc. U mnie butelka schodzi w 2-3 tyg., używam jej do wszystkiego więc trzymam kuchni, gdzie jest ponad 20 stopni. Butelkę mam zamykaną z kapslem.
Ale mnie boli głowa, rano lało jak diabli, potem przyszło słońce a wieczorem ma znowu lać. Jak się można dobrze czuć z taką pogodą???
|
#192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Karolina prawie wszystkie nosi na 86cm
Cytat:
![]() to w żłobku jak były przeziębienia, potem ospa, przeziębienia a ostatnio zapalenie spojówek wirusowe Cytat:
![]() Cytat:
jakby nie było Karolina ze wzrostem teraz spojrzałam jest ponad tabelkę
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2013-06-25 o 19:26 |
|||
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.centrumrowerowe.pl/rowery...et,141027.html Jak sprzedają przyczepki rowerowe, to foteliki pewnie też. Tearz juz nie pamiętam, rama 20", to chyab dla osób powyzej 170 cm. Mają w tym sklepie też foteliki hamaxa. http://www.centrumrowerowe.pl/akceso...we-dla-dzieci/ Doradzą Ci na pewno, na który rower będzie pasowało. U mnie w mieście w sklepach w ogóle nie ma wybory, wiec ja się juz przyzwyczailam do zakupów przez internet. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2013-06-26 o 06:33 |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Bzyczko gratuluję zdanego egzaminu! Zresztą całej sesji ![]() Pada
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide zaraz do fryzjera.. ostatni raz... buuu... ale będę za nim tęsknić..
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie leje od wczoraj :/
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#199 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas dupowatej pogody ciąg dalszy. Zimo strasznie- 13 stopni... Odechciewa się wszystkiego... Madzia czy inne rozmiary to nie wiem, 86 jest przyduże troszkę :ehm: Ja dopiero teraz zaczynam małej rzeczy kupować, bo do tego czasu byłam obładowana ciuszkami po rodzinie Niektóre są mocno rozciągnięte (body) także jej zakupiłam
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam duzo babanow jajek i smietany musze cos wymyslic.. ![]() dalej tu ale u szefowej albo u takiego chlopaczka.. zobaczymy.. ale grudniu jestem w wawie i spie u niego wiec pewnie zaszalejemy ![]() ja tez ja tez mam takie odczucia.. ale syn wstal 6.30.. bu czesc i czolem ![]() jestem ruda i krecona (gnieciona..) dalam mu winko poprzytulalismy sie.. bu.. za to za tydzien jestem wawie i spimy u niego wiec super
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka... nie mogę znaleźć podsumowania obserwacji, które robiłam
a chciałam wydrukować, no żesz...---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Nauczycielki jak to jest, jeżeli w czerwcu zrobiłam awans na kontraktowego to już za lipiec powinnam mieć wyższą wypłatę? czy dopiero od nowego roku szkolnego
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laski jestem master!! posprzatalam kuchnie łącznie z myciem szafek i kafelek, umyłam łazienkę także z kaflami, posprzątałam duży pokój mały i przedpokój odkurzylam umyłam podłogi.. muszę iść teraz po Pata jak przyjdziemy to umyje lustra w szafie i drzwi na szczescie tylko 3 sztuki zostaną mi okna ale czekam na lepszą pogodę i moje rzeczy przedszkolne ale te ładnie upchnęłam więc pewnie jeszcze trochę poczekają.
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
to jak juz taki motorek masz to jeszcze u mnie ogarnij!!
|
|
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
mam lepszy pomysl.. mysle wam mojego syna
dzielnie towarzyszyl mi przy myciu i strzelil na koniec focha że juz!!! Ktosia.. Marcela może się cieszyć, mój syn uwielbai myć lustra... drzwi.. i.. rozpędził się i zaczął szorować kafelki.. jakbym wiedziała to bym ich nie myła tylko mu zostawiła ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- ne ne ne ne nenenenenene Droga Ambasadorko, Witamy w kampanii nowych Kapsułek Piorących Ariel i ☠☠☠☠☠☠☠☠☠! Serdecznie gratulujemy zakwalifikowania się do grona osób, które otrzymają Paczkę Ambasadorki Ariel! Paczka Ambasadorki dotrze pod wskazany przez Ciebie adres już wkrótce!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
martucha no patrz! a ja sie znowu nie dostalam!
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo za sprzątanie! |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

zaliczOny pozytywnie z czego sie ogromnie ciesze

Same młode 'ćwoki' tam pracują... 

a chciałam wydrukować, no żesz...