![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() ![]() Solciu, gratuluję zdania matury ![]()
![]() |
#182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz że Martynka chciała ostatnio wyslać do Ciebie priva? Dałam jej ostatnio tel do zabawy, jak ją przewijałam, bo mi brykała strasznie, po chwili patrzę co ona tam robi na tel, a mała: weszła na forum, następnie w Twój profil i pisze do Ciebie priva ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Z okazji roczku stawiamy tort, ktory musicie sobie wypbrazic, piekny truskawkowy tort
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Rozeznanie
|
Cześć,
Gosia dziś spała od 21:30 do 9:20! ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie strasznie zgaga paliła i jedynie migdały dawały radę. ~~mówiłam wczoraj mężowi że miesiączki dalej brak i tak nam się w sumie zgadało że chyba byłoby najlepiej mieć teraz drugie ![]() (ale czuję że wnet @ nadejdzie)
![]() |
#186 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim najlepsze życzenia dla panny B. i pana F.Rośnijcie zdrowo kochane dzieciaczki!!!!
![]() ![]() ![]() Linko- super,że wybraliście opiekunkę ![]() ![]() U nas ja sama musiałam zdecydować, którą wziąć, mąż nawet ich nie widział ![]() ![]() Blue- wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() ![]() Przykro mi że mama ma przeboje w pracy, nieciekawie. Sol- widać ,że Fabiemu pizza smakuje, jaki rozradowany ![]() ![]() Mandi level 4 nie jest taki straszny jak się wydaje, dla mnie cięższe są wszystkie killer tights&buns Bebe- trzymam kciuki, żeby Jaś jednak zechciał się obrócić ![]() Współczuję wszystkim boleśnie ząbkującym i łączę się w bólu, u nas każdy (z trzech na razie) wychodził bardzo ciężko ![]() Co do segregacji śmieci to u nas jest system workowy, wg broszury którą dostałam powinni dostarczyć zapas worków na 3 miesiące dla 3 osób(tyle zadeklarowałam) dali po jednym z każdego koloru, w tym tylko jeden 60l na odpady niesegregowane, które odbierają co 2 tygodnie- obłęd, ciekawe jak mam to zmieścić. Pewnie bede musiała jak do tej pory pieluchy z kupami wyrzucać do koszy na mieście, bo przecież nos mi urwie, jak to poleży 2 tyg. Oczywiście w UM nikt nie odbiera ![]() Mieliśmy jechać w piątek nad morze do moich rodziców na 5 dni (nasz jedyny urlop, na jaki możemy sobie pozwolić w tym roku) przekładany był już 3 razy, najpierw nie było pogody, potem M się rozchorował, potem ja. Dziś mama dzwoni że ma 39' i leży w łóżku ![]() ![]()
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" ![]() Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2013-07-03 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dla Fabiego i B. najlepsze życzenia!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej
![]() Najlepsze zyczenia dla Blanki i Fabisia! ![]() ![]() Ja siedze na laweczce, maly spi a ja umieram z glodu, ale chociaz sobie was poczytam, nie mam pomyslu na obiad i nawet nic nie kupilam poza owocami, wiec moze zrobie nalesniczki, dla Jasia mam sloik hippa Dzis na sniadanie dostal jogurt kozi,nie wiem czy wiecie ale kozie mleko jest najbardziej zblizone do mleka mamy, a nie mm, sa nawet madre artykuly na ten temat ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieciekawie ma w pracy i atmosfera też nie za bardzo. Myślę, ze wyjdzie dobrze w tej pierogarni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Karolina do piątku jeszcze dwa dni, moze do tego czasu mama poczuje si lepiej
![]() ![]()
#192 | |
Zakorzenienie
|
Jedziemy dzisiaj do babci - do prababci małej, na truskawki.
![]() Cytat:
W gazecie Vita są jakieś płyty Jill, ale nie mam pojęcia co. Teraz wszędzie jest cyrk ze śmieciami. Zdrówka dla mamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Linko gratuluje opiekunki, super ze poszlo tak gladko!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() Blue najlepsze zyczehka imieninowe!ale mi narobilas ochoty na pierogi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla B. Rośnij zdrowo i bądź nadal taką pociechą dla mamy
![]() I jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla F. Karola faktycznie nieciekawa sytuacja ![]()
#195 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Karolina, niech mama się kuruje czym prędzej!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, tak właśnie się skłaniam ku temu żeby jednak jechać. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
Mandi- dzięki muszę obczaić, w zeszłym miesiącu miała być Jill a były jakieś inne których nie znam, więc nie wzięłam. Kurde, nie ma prądu od 9 do 15, zaraz mi bateria w lapku padnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I najlepsze życzenia dla B. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Daj znać jak akcja się potoczy! ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny już pisały - do piątku jeszcze jest czas, ja bym nie odwoływała wyjazdu. Mama wydobrzeje a Wam przyda sie wypoczynek ![]() Cytat:
![]() Gosia ma ten sam wzór. Ładnie wyglądają dwa łóżeczka w jednym pokoju z takimi samymi kompletami pościeli. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsze słyszę. Mleko kozie zaleca się bardzo często dzieciom z nietolerancją białka krowiego, i ogólnie dzieciom ze skłonnościami do alergii. Mam w rodzinie małych alergików, i też mieli zalecane mleko kozie właśnie. A jeszcze w temacie alergii, wiecie, że u synka mojej siostry ciotecznej prawdopodobnie pierwsza szczepionka skojarzona spowodowała ostrą reakcję alergiczną organizmu i się z tym bujają do tej pory? Dziecko urodzone w grudniu... Lekarze podejrzewali zwykłe alergie na jakieś pokarmy/na biało krowie/ na pyłki itp., ale objawy choć podobne są jednak nie do końce typowe i zaczęła być o to podejrzewana szczepionka. Już u wielu ponoć super-specjalistów byli z małym i niewiele to daje. Pewnie układ immunologiczny źle zareagował na taką bombę i się totalnie rozstroił ![]()
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Biedny maluszek... ![]() Edytowane przez bebe1987 Czas edycji: 2013-07-03 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Wszytkiego najlepszego dla Fabianka i Blanusi ![]() I kto by pomyślał że to już rok minął, myślałam że wraz z ciążą skończyły mi się dziwne rozczulane nastroje, ale jak czytam Wasze życzenia dla roczniaków i sobie przypominam porodówkę itd. to mi się chce ryczeć ![]() Fabianek dostał śliczny prezent, zwłaszcza pocztówka jest powalająca, zwłaszcza dla wielbiciela Gumimisia ( ja go nie lubie i Sarze nie puszczam ![]() Bebe nie przejmuj się, jak będzie cesarka to też ok. To jest poprostu coś zupełnie innego niż sn, zwłaszcza dla matki ale ma swoje plusy. Boleć boli, ale jak się goi, ale nie masz tego całego wysiłku, skurczy itd. wiadomo że naturlanie lepiej... ale jak nie ma wyjścia trzeba skupić się na pozytywach. Przy planowanym cc, idziesz w wyznaczonym terminie, wiesz co Cię czeka, spokojnie czekasz aż Ci Jasia z brzusia wyciągną, nie musisz się matrwić że gdzieś utknie, że się przydusi itd. ![]() ![]() ![]() Co do śmierciorów jeszcze, to podobo mają dopiero być kontrole czy wszędzie wszytko sprawnie działa 16, więc mają jeszcze prawie 2 tygodnie żeby ogarnąć całe te zamieszanie... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Bebe ja na temat mleka koziego wiem to co Aga napisala i jak na poczatku karmienia Jasia wysypawalo jak zjadlam cos z krowiego mleka. To przeszlam na kozie i problem zniknal
![]() ![]() Dziewczyny mamy kolejny zabek szosty- druga gorna dwojka juz sie przebija wiac kawalek zeba! Do tego maly dalej mnie zaskakuje jadl nalesnika w kawalkach i truskawki w calosci, dobieral sie tez do czeresni ale boje sie o skorke? |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
To super!
![]() ![]() Młoda wstaje w łóżeczku, wyrzuca smoczka i krzyczy. Taki z niej ostatnio wymuszacz, że padam. O wszystko, czego zabraniam krzyk, ryk! Dobrze, że jest ładna pogoda, bo w domu bym oszalała! |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się o skórkę, Lu jadła czereśnie i nic jej nie było. Tylko na początek daj małą ilość Cytat:
![]()
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak ja już nie mam na nic sił ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, kozie jest bardziej podobne do ludzkiego ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() Bebe nie martw sie, jeśli bedzie cc to też dobrze, to ma swoje niesamowite plusy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to kozie jest łatwiej przyswajalne przez człowieka i pod tym kątem na pewno o niebo lepsze od krowiego
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-07-03 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.