Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: 13! część nadchodzi, a na jej nazwę wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 1,92%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 3 5,77%
Dzień za dniem szybciutko leci, już za miesiąc pierwsze dzieci 9 17,31%
Za niecałe dwa miesiące urodzą się pierwsze brzdące 4 7,69%
Sexy foczki - my mamusie, a za miesiąc pierwsze dzidziusie 8 15,38%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 27 51,92%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-07, 07:52   #181
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Monia miałam Ciebie pytać- why masz "?" przy Natalii w podpisie? w razie gdyby coś wyrosło czy jak?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 07:54   #182
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja z moim to mogę obalić 2l pepsi co najwyżej to też się nigdy u nas nie przeterminuje bo małż niestety nic innego pić nie chcę
Mój to samo. I energetyczki i kawka
Walczę z nim o soki, wodę itp.

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Uuuu a ten donosowy to ma jakąś moc działania czy tylko drażni?

Przypomniałaś mi,że muszę pójść z małą do pediatry po receptę na zyrtec. Kurcze cokolwiek by Jej nie ugryzło-komar,meszka czy inny badziew od razu robi się ogromniasta czerwona,twarda plama a ostatnio to i z wodnym pęcherzykiem. Fenistil w maści i kroplach nie pomaga
No to silne sterydy, więc odblokowują nos
Także dobrze działają

Edi bierze Aerius w syropie, też ma co chwilę jakieś plamy, a jak komary ugryzą, to wielkie, czerwone plamy

Cytat:
ja mojego chyba nigdy nie widziałam w takim wesołym stanie bo co jak wypił pół piwa to sukces a po tym to nawet dziecko trzeźwe

ale u nas na weselu po północy wiem, że łoił z moją przyjaciółką i moim bratem wódkę- ale wiesz oni to liga mistrzów, nie dorasta im do pięt
To ja mojego nawet z urwanym filmem widziałam
Ale on tylko na imprezach pije, tak żeby w domu sam z siebie wziął piwo, to nie. Szybciej ja sobie kupuję piwo na wieczór, a on colę pije

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 07:55   #183
ja-ika
Zakorzenienie

Ufff nadrobiłam, witam w piękny niedzielny poranek
Stary 2013-07-07, 07:55   #184
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć!

No właśnie... nikt mi gratulować nie musi,ale ogłaszam,iż zaczęłam 30 tc

Ale miałam sen!Że już w ten wtorek mnie brali na cc, ale w ogóle to robiła to jakaś inna gin (i w ogóle to z dzidzią było ok więc nie wiem po co tak wcześnie).I zapomniałam torby do szpitala itp. Mój mąż był przy cc, w ogóle to było takie rach-ciach i niby byłam znieczulona i nic mnie nie bolało,ale normalnie ruszałam dołem
Urodziła się śliczna dziewczynka (normalnych rozmiarów pomimo,że tak wcześnie) z ciemnymi, dość długimi włoskami. A mój mąż powiedział,że nazwiemy ją Meggi (czy jak to się tam pisze) bo on taaaak lubi tę przyprawę Maggi:coj est:
Pamiętam jak tam jeszcze leżałam w pooperacyjnej i mój cudny sen się urwał

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
mi to jakoś wisi
Jasne,jasne. Czujesz się pewnie zaszczucona tym pierwszym miejscem

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Zdjęcie z dzisiejszego wypadu do zoo w prawie 25 tygodniu
Ślicznie, i piękne widoczki

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

i pierwszym mebelkiem naszym jest komoda biała z ikei

no to idę czytać Was, aa ja też kupiłam z Loveli i proszek i mleczko
Która komoda??Malm? One się strasznie rysują:/

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
A ja mam ciekawostkę u nas to TŻ ma więcej rozstępów póki co oczywiście

Ja też już chyba lecę:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mój też ma więcej. I niech tak zostanie.

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

Witam się i ja nocną porą
Właśnie wróciliśmy z mężem z ogniska - padam z nóg (dosłownie).

Widziałam że na poprzednim wątku były gorące rozmowy

jak ja ci zazdroszczę
mój mąż, choć się stara, masuje średnio. mam nadzieje ze na sr nauczą go czegoś

Mój się nauczył masowania na sr i teraz dobrze mu idzie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dlatego mówię - jak która ciekawa
Mi to pomaga, bo od razu widzę, kto się nie udziela i nie muszę sprawdzać, no i najwięcej udzielające się wytypować łatwo

Obejrzeliśmy jedno zaległe PLL, jeszcze 3 chyba zostały
Idę spać, bo PADAM. Edi grzecznie śpi od 22, więc całkiem nieźle dziś zasnął
Ja jestem na bieżąco z PLL

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
to jest jakas masakra! nie dosc, ze mialam problem zeby zasnac to obudzilam sie teraz i nie zasne to ktoras noc z rzedu kiedy mam problemy ze snem...
Oj bidulka

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

ladan łączę się w bólu Nie śpię od 4.30.
I kolejna bidulka

Ja jakoś póki co nie narzekam, chociaż tak bardzo chciałabym pospać na brzuchu. A za niedługo to pewnie już w ogóle będę mogła tylko pomarzyć

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 07:55   #185
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Mój to samo. I energetyczki i kawka
Walczę z nim o soki, wodę itp.
energetyków już nie pije- chyba, że po tajniaku
o kawusia! zapomniałam o kawusi

ale jest jakiś progress bo jak jesteśmy w sklepie i są te soki jednodniowe to sobie marchewkowy kupi i wypije i szpanuje, że witaminy

Stary 2013-07-07, 07:56   #186
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

DIORISHA tak właśnie swojskie piwko, no samo zdrowie

Nagrałam główkę Niny chyba idę zjeść śniadanie to wlacze kompa i wrzucę. Tylko podpowiedzcie jak najprościej wrzucić tu krótki filmik? Z you tube chyba co nie?

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 07:57   #187
Brydzia_
Zakorzenienie

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 07:58   #188
ewacia85
Wtajemniczenie

dziewczyny nie wiem co ze mną nie tak ostatnio ciągle mi nie dobrze...przestałam jeść obiady praktycznie bo zaraz zgaga i aż się boję jakąś zupę pochłonąć ....wczoraj cały dzień było mi słabo i niedobrze na noc dopiero zjadłam i było spoko ale już w nocy zgaga. I co jeszcze od dwóch dni boli mnie (albo daje o sobie znać spojenie łonowe czy jakos tak). Tam w dole czuje taki dyskomfort jak zakwasy po wyjściu na mount everest (nie wiem jak oto opisać?). Dziś wstałam głodna jak smok zjadłam dwie małe kromeczki z jogurtem i mi niedobrze;/

A co do pijaństwa tżtów to mój też żadko ale mam nagrane na komputerze mamy jak tzta zalanego rozbieram do spania a on mi prawi komplementy i najpierw prosi o przyniesienie wiadereczka a potem mówi że mi zrobi dzidziusia bo on chce się ze mną ożenić i mieć 3 dzieci Wtedy mu sie nie udało no ale jednak dopiął swego i jesteśmy małżeństwem a druga dzidzia w drodze
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 07:59   #189
kaska87
Zakorzenienie

my chyba tylko plecki i dupkę wymacaliśmy u Mikiego ale on główką w dół cały czas

Ewcia ja też mam zgagę, ale migdały pomagają no i brzuch czasem boli- jakby mięśnie, ale podejrzewam, że sobie Miki domek powiększa

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-07-07 o 08:00
Stary 2013-07-07, 08:03   #190
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Monia miałam Ciebie pytać- why masz "?" przy Natalii w podpisie? w razie gdyby coś wyrosło czy jak?
tak bo mamy na 80% i to tylko z 1 usg bo moj gin oszczedny. Na razie nawet synowi nie mowie co bedzie ani sama sie nie nastawiam mimo iz kupuje dziewczynskie bodziaki

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 08:05   #191
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
tak bo mamy na 80% i to tylko z 1 usg bo moj gin oszczedny. Na razie nawet synowi nie mowie co bedzie ani sama sie nie nastawiam mimo iz kupuje dziewczynskie bodziaki
aaaa! u Was w sumie obojętnie kto będzie, bo już parka jest

Stary 2013-07-07, 08:06   #192
Asiek84
Wtajemniczenie

hej

nie nadrabiam jutro nadrobię, wczoraj nie włączałam kompa, miałam bardzo intensywny dzień, dzień po czym na wieczór jakiś ból mi w prawy pośladek wlazł....

wczoraj po południu odstawiliśmy młodego na tydzień do teściów... więc wolna chata
uciekam, miłej niedzieli życzę
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 08:07   #193
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
energetyków już nie pije- chyba, że po tajniaku
o kawusia! zapomniałam o kawusi

ale jest jakiś progress bo jak jesteśmy w sklepie i są te soki jednodniowe to sobie marchewkowy kupi i wypije i szpanuje, że witaminy
Mój też tylko po tajniaku, ale czasem się przyzna po czasie, bo co ja wtedy mogę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-07, 08:08   #194
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
co Ty! wymiękł na rozgrywkach grupowych wypił 3-4 kieliszki może
Zawodnik z Niego

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Oj tak ja pamiętam swoje kilka pierwszych łyków piwa po Marysi, niesamowity efekt mąż się cieszył że ekonomiczna jestem, ale szybko wróciłam do siebie
U nas było to samo pamiętam jaki ubaw miał mój mąż z tego jak to mnie kilka łyków piwa sponiewierało

monia83 gratuluję Ci 30tc Solidna brygada nam się zebrała na ten dzień

Cytat:
No to silne sterydy, więc odblokowują nos
Także dobrze działają
To fajnie

Cytat:
Edi bierze Aerius w syropie, też ma co chwilę jakieś plamy, a jak komary ugryzą, to wielkie, czerwone plamy
O tym specyfiku nie słyszałam. Zobaczymy co mi pediatra zaproponuje.

Cytat:
DIORISHA tak właśnie swojskie piwko, no samo zdrowie

Nagrałam główkę Niny chyba idę zjeść śniadanie to wlacze kompa i wrzucę. Tylko podpowiedzcie jak najprościej wrzucić tu krótki filmik? Z you tube chyba co nie?

Oooo nie znam nikogo kto by robił domowe piwko Trudne to? No i jak smakuje ?

Najlepiej tak jak podpowiedasz na You Tube

ewacia zgaga to paskudna sprawa. Ja miałam w tej ciąży kilkakrotnie ale za każdym razem migdały złagodziły objawy.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 08:10   #195
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
my chyba tylko plecki i dupkę wymacaliśmy u Mikiego ale on główką w dół cały czas

Ewcia ja też mam zgagę, ale migdały pomagają no i brzuch czasem boli- jakby mięśnie, ale podejrzewam, że sobie Miki domek powiększa
widąc że powiększa Miałam ci kiedyś pisać bo pamietam że miałaś w obwodzie 92/93cm a tu już 96 Ja widzę że mam brzuch okąglejszy, teściowa też mi mówi ze rośnie a od 3 tyg w obwodzie stoi 95/97....teraz nawet zmierzyłam i jest tak 96,5 więc nie wiem o co kaman
Stary 2013-07-07, 08:12   #196
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
widąc że powiększa Miałam ci kiedyś pisać bo pamietam że miałaś w obwodzie 92/93cm a tu już 96 Ja widzę że mam brzuch okąglejszy, teściowa też mi mówi ze rośnie a od 3 tyg w obwodzie stoi 95/97....teraz nawet zmierzyłam i jest tak 96,5 więc nie wiem o co kaman
niech rośnie bo też się stresowałam tą stawiającą się macicą, ale teraz już w normie
ale ten brzuch tak rósł jakby chciał a nie mógł (no i w sumie tak było) a ostatnio jak wystrzelił to jest taki fajny i widać, że ciążowy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-07-07 o 08:14
Stary 2013-07-07, 08:14   #197
ewacia85
Wtajemniczenie

mi na zgage nic nie pomaga a jeśli to tylko w momencie kiedy mam to w buzi (czyli reni ale nie chce się tym faszerować całoy dzięn więc tylko na noc biorę). Początkowo mordowało mnie tylko na noc a teraz ledwo wstałam i już się przypelętała. Jeszcze zakupiłam 2l pepsi bo podobno działa....zobaczymy....mi gdały nie działają Jeszcze mój dziadziu ma mi kupić taką wodę zdrowotną ziuber czy jakoś tak bo podobno rewelkka na zgage ale w smaku ochyda
Stary 2013-07-07, 08:18   #198
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hej

nie nadrabiam jutro nadrobię, wczoraj nie włączałam kompa, miałam bardzo intensywny dzień, dzień po czym na wieczór jakiś ból mi w prawy pośladek wlazł....

wczoraj po południu odstawiliśmy młodego na tydzień do teściów... więc wolna chata
uciekam, miłej niedzieli życzę
To możecie poszaleć

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 08:18   #199
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
mi na zgage nic nie pomaga a jeśli to tylko w momencie kiedy mam to w buzi (czyli reni ale nie chce się tym faszerować całoy dzięn więc tylko na noc biorę). Początkowo mordowało mnie tylko na noc a teraz ledwo wstałam i już się przypelętała. Jeszcze zakupiłam 2l pepsi bo podobno działa....zobaczymy....mi gdały nie działają Jeszcze mój dziadziu ma mi kupić taką wodę zdrowotną ziuber czy jakoś tak bo podobno rewelkka na zgage ale w smaku ochyda

A ja nie znoszę Rennie. Normalnie jakbym miała w buzi kredę. Bleee
Stary 2013-07-07, 08:23   #200
nena_milka
Wtajemniczenie

Diorosha wiesz jest trochę zachodu, jeśli sama wszystko gotujesz, mieszasz itp. U nas tyle tego schodzi, że korzystamy z chmielonych ekstraktów słodowych. I wtedy to każdy sobie z tym poradzi. My mamy taki plastikowy pojemnik 30l z pokrywką i rureczką ale w balonie na wino też nam wychodziło. No i ten ekstrakt kupujesz, mieszasz z wodą, drożdżami i dodajesz cukru w zależności od tego jakie chcesz mocne piwo, zamykasz i jak przestanie bulgotać to rozlewasz do butelek, dosypujesz troszkę cukru, żeby zrobiło się gazowane i po kilku dniach gotowe
Jedynie o temperaturę trzeba się troszczyć.
Nie wiem jakie koncentraty są w Pl dostępne bo my to normalnie w sklepie tutaj kupujemy ale np na allegro takie coś widzę
http://allegro.pl/piwo-za-1-zl-coope...348235923.html
Także jedyne co potrzebujesz to baniak, butelki, koncentrat, cukier, no i potem kapslownicę i kapsle trzeba kupić. No ale to tylko na początku inwestujesz
Stary 2013-07-07, 08:31   #201
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Diorosha wiesz jest trochę zachodu, jeśli sama wszystko gotujesz, mieszasz itp. U nas tyle tego schodzi, że korzystamy z chmielonych ekstraktów słodowych. I wtedy to każdy sobie z tym poradzi. My mamy taki plastikowy pojemnik 30l z pokrywką i rureczką ale w balonie na wino też nam wychodziło. No i ten ekstrakt kupujesz, mieszasz z wodą, drożdżami i dodajesz cukru w zależności od tego jakie chcesz mocne piwo, zamykasz i jak przestanie bulgotać to rozlewasz do butelek, dosypujesz troszkę cukru, żeby zrobiło się gazowane i po kilku dniach gotowe
Jedynie o temperaturę trzeba się troszczyć.
Nie wiem jakie koncentraty są w Pl dostępne bo my to normalnie w sklepie tutaj kupujemy ale np na allegro takie coś widzę
http://allegro.pl/piwo-za-1-zl-coope...348235923.html
Także jedyne co potrzebujesz to baniak, butelki, koncentrat, cukier, no i potem kapslownicę i kapsle trzeba kupić. No ale to tylko na początku inwestujesz
Brzmi fajnie i pewnie smakuje nieźle ale faktycznie trochę z tym zachodu . No i musisz mieć miejsce na baniak. Mój na to za leniwy a i czasu brak- spróbować by chciał ale robić już nie Powiem Ci,że sama bym chętnie spróbowała jak takie piwko smakuje W przyszłym roku rozejrzę się tu u nas za gotowym
Stary 2013-07-07, 08:33   #202
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
O tym specyfiku nie słyszałam. Zobaczymy co mi pediatra zaproponuje.
Też antyhistaminowy, a dzieci chyba 3 czy 4 leki mogą w ogóle. No, a Zyrtec, jak wspominałam, możemy wszyscy brać dowolne ilości i nic z tego nie wynika

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-07, 08:34   #203
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Właśnie Maharet
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, dużo zdrówka i sto latek
Dolaczam sie do zyczen.

Po za tym - gratuluje nowych tygodni!

Ja dzis pospalam az do 9 chyba zasluga meliski.

Stary 2013-07-07, 08:37   #204
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-

Ale mam gardło opuchnięte
No masakra normalnie...

My się chyba zbierzemy na basen, żeby młody robił "pływać" Kupiliśmy mu koło do pływania i okulary, może się nie będzie tak bał tym razem

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-07, 08:37   #205
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Brzmi fajnie i pewnie smakuje nieźle ale faktycznie trochę z tym zachodu . No i musisz mieć miejsce na baniak. Mój na to za leniwy a i czasu brak- spróbować by chciał ale robić już nie Powiem Ci,że sama bym chętnie spróbowała jak takie piwko smakuje W przyszłym roku rozejrzę się tu u nas za gotowym
No w zasadzie tak jak móisz trzeba mieć miejsce na baniak żeby postawić w temp 18-23 stopni wię może być normalnie w domu. Ogolnie to masz godzinę roboty przy wstawianiu, mieszaniu itp, potem czekasz ok 10-14 dni zazwyczaj, no i przy tym rozlewaniu i kapslowaniu schodzi parę godzin. No ale jak dla mnie warto, polecam! Za którymś razem to już mechanicznie robisz, na TŻ już mówię Panoramix bo ma tak wszystko obcykane

kurde taki krótki filmik a idzie i idzie
Stary 2013-07-07, 08:39   #206
matallewar
Zakorzenienie

Ej, a co jak są bliźniaki i jeden urodzi się 23:55 31.12, a drugi 00:05 1.01?
Bliźniaki z różnych roczników?

Ale ja mam durne rozkminy

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-07, 08:46   #207
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013

Cytat:
U mnie w ostatnim tyg przybyl 1 cm (jest 87). Czuje, ze dzidzia urosla, bo kopniaki bardziej bola. Wczoraj po brzuchu taka kulka mi sie przesuwala pod skora-nozka albo raczka - slodkie, choc bolalo.

Stary 2013-07-07, 08:47   #208
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:

idź już na ten basen

Proszę głowę Niny z Prokopem w tle Stwierdzam że jednak na 100% główka bo czułam jak się odepchnęła od lewego biodra

Stary 2013-07-07, 08:47   #209
marysia_258
Zadomowienie

Dzień doberek

Niestety ja przyłączam się do tych co nie mogą spać
Maja jęczała o 4 rano poszłam ja pogłaskać, wróciłam do sypialni i po spaniu koniec
Jeszcze do tego małż chrapał jak oszalały.
Następnym razem włączę kompa, bo wiem że ktoś ty będzie

Motylku ale miałaś sen i ta Meegi od przyprawy
CIekawe jak tam Misia po weselichu
Maharet- wszystkiego co najlepsze, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń

Idę zrobić Majci śniadanko bo krzyczy ze głodna

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 08:49   #210
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Też antyhistaminowy, a dzieci chyba 3 czy 4 leki mogą w ogóle. No, a Zyrtec, jak wspominałam, możemy wszyscy brać dowolne ilości i nic z tego nie wynika
Na Natalkę kiedyś zyrtec ładnie działał. Jeden lek a jak różne może mieć działanie na ludziach

Cytat:
No w zasadzie tak jak móisz trzeba mieć miejsce na baniak żeby postawić w temp 18-23 stopni wię może być normalnie w domu. Ogolnie to masz godzinę roboty przy wstawianiu, mieszaniu itp, potem czekasz ok 10-14 dni zazwyczaj, no i przy tym rozlewaniu i kapslowaniu schodzi parę godzin. No ale jak dla mnie warto, polecam! Za którymś razem to już mechanicznie robisz, na TŻ już mówię Panoramix bo ma tak wszystko obcykane

kurde taki krótki filmik a idzie i idzie

nena no i ta satysfakcja ,że się samemu zrobiło Tak to działa,że jak już się spróbuje raz to potem się chce kolejny i kolejny
A pogrubione

Cytat:

Ty wiesz nigdy się nad tym nie zastanawiałam Nikt nie ma takich dylematów jak kobieta w ciąży
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości