|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Hej
![]() Wróciłam od przyjaciółki i już do mnie tż jedzie więc znów uciekam
|
#182 |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Shine trzeba było wziąć na zapas, co by nie zabrakło, na urlopie stres nie jest wskazany
![]() Kupujcie lakiery, kupujcie, nie będę sama z kolekcją:p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Szkoda że najbliższy wpłatomat jest w łodzi.
Ale może też się u mnie pojawi.
|
|
|
|
#184 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale naje się człowiek i to się liczy idą do mnie looooooooody
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
hej
![]() dziś w pracy znowu bardzo średnio, szukam czegoś innego tak ogólnie... zrobiłam sobie kąpiel i peeling, ale jestem tak śpiąca, że chyba się położę... |
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Cytat:
![]() Jeszcze zapomniałam Wam napisać, że kupiłam sobie cekinową torebkę, taką do ręki i beta karoten w aptece ![]() Ja właśnie wysypałam na przedpokój rzeczy do prania i zajęło mi pół przedpokoju Ale przynajmniej coś ruszyło w kierunku pakowania, nawet listę robię, żeby nie zapomnieć |
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wychodzę na spacerek, może to mi pomoże na złe samopoczucie...
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Hej jeze spieklam sie dzisiaj!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
robię pizzę i czekam na TŻta
|
|
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
|
|
|
|
#193 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() hej Cytat:
Cytat:
Cytat:
czyli czujesz się lepiej nou hej ![]() zaraz zrobię sobie spa dla dłoni, wczoraj popsuły mi się rękawiczki i część musiałam sprzątać bez, co odbiło się na ich dzisiejszym stanie |
||||
|
|
|
#194 |
|
Konto usunięte
|
Chciałabym kupić sobie tablet, ale nie wiem ile powinien kosztować taki dobry? Myślałam, że gdzieś z 500 zł to kosztuje najtańszy, a tu widzę na all, że są nawet takie po 150-200 i teraz nie wiem na co się zdecydować. Chciałabym żeby był po prostu w porządku, nie musi być jakiś super gadżeciarski.
|
|
|
|
#195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
trochę się obudziłam, więc nie poszłam drzemać
nadal mi mega gorąco, bo prawie o tej porze mi najbardziej słońce grzeje na okna
|
|
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
O, dzięki;* Myślałam o Gocleverze, ale widzę, że w teście słabo wypada. Ale fajnie, że można coś dobrego kupić w niższej cenie
|
|
|
|
#198 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Cytat:
sama tak wczoraj miałam w mieszkaniu we Wrocławiu Cytat:
![]() Powodzenia w poszukiwaniu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#199 |
|
Konto usunięte
|
Lecem do biedronki bo niczego w lodówce nie posiadam ale na początek muszę zrobić sobie małą listę zakupów. Tak mi się nie chcę ale też nie chcę się zagłodzić.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;42137011]Lecem do biedronki bo niczego w lodówce nie posiadam ale na początek muszę zrobić sobie małą listę zakupów. Tak mi się nie chcę ale też nie chcę się zagłodzić.
[/QUOTE]Pamiętaj lody -25%! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#201 |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Hej Nou
dla mnie podstawowym warunkiem przy kupnie tableta było 3G, wtedy można włożyć starter i internet śmiga, a nie ma porównania w kosztach zwykłego łącza.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#202 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy
A ja widziałam te zestawy sushi, ale myślałam, że to jest jedzenie, a tam same talerze i pałeczki
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Czyli co, jak mam taki przenośny modem z Play to mogę sobie to tabletu włożyć i mieć internet bez wifi? |
|
|
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
Lecem, 3 km na nogach dobrze mi zrobią
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
No i się mama nie domyśliła
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42136226] ja ostatnio kupiłam sobie zeszyt i w nim zapisuję wszelkiego rodzaju listy, pomysły, dosłownie wszystko [/QUOTE] też tak robię ![]() doobra, biorę się za to prasowanie rzeczy do spakowania w końcu, a potem skoczę do babci na ploty, pomaluję tam sobie paznokcie i poprzeglądam bzdurne gazetki. i może kanapkę zjem z szynką, o. polecam napój - schłodzony arbuz zmiksowany z sokiem jabłkowym i sokiem z cytryny + kostki lodu, właśnie zrobiłam
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - je
Cytat:
ja nie mam wejścia, nie wiem który tablet ma, musisz poszukać.Też mam kartę Play, starter był za 19 zł i potem doładowałam za 100 zł, a na koncie mam 105 zł, bo tylko gratisowe 3 czy 4 giga wykorzystałam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tej całej listy mam w domu tylko cytryne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42138328]Ja niedawno skończyłam malować pazurki
Z tej całej listy mam w domu tylko cytryne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] proporcje to nie wiem ![]() kiedyś coś z białym winem zamiast soku popróbuję na pewno. |
|
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
O ja sierota, jasne że mi o kartę sim chodziło
Hmm, jeszcze się zastanowię dokładnie i chyba w przyszłym tygodniu coś kupię |
|
|
|
#210 |
|
Miss Pudernica
|
Aaa to nie wiedziałam, że można z modemu wyjąć kartę
To jak masz to przydałaby Ci się ta funkcja, tylko wtedy są droższe.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

Ale przynajmniej coś ruszyło w kierunku pakowania, nawet listę robię, żeby nie zapomnieć 

nadal mi mega gorąco, bo prawie o tej porze mi najbardziej słońce grzeje na okna
ja nie mam wejścia, nie wiem który tablet ma, musisz poszukać.
To jak masz to przydałaby Ci się ta funkcja, tylko wtedy są droższe.