|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień '13 - markowe ubrania S-M, kilka książek kulinarnych i klasyka kina na
Cytat:
Drugi błyszczyk też chciałabym, ale tylko jeśli coś dobrałabyś u mnie Jeśli nie to pozostanę przy jednym
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień '13 - markowe ubrania S-M, kilka książek kulinarnych i klasyka kina na
hej
może znajdziesz coś u mnie za 9. Piękna sukienka Zara Trf z najnowszej kolekcji - rozmiar 26 (S) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1377103584 ? ![]() (poza wątkiem mam nowy tusz do rzęs Pierre Rene, krem do rąk z Douglasa - widziałam, że masz na wish liście mam też zestaw mini kosmetyków Vichy, jeśli byłabyś zainteresowana .. )
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Może się okazać,że będą leżały sobie ...w szafie ![]() Żartuję, ale mogę zryzykować...podoba mi sie też pikowana czarna torebka+ Gap bluzka pudrowa Co chcesz od mnie? ps/ robię wysyłki, więc możesz podać od razu swoje namiarki i za co się możemy wymienić Ewentualnie zmiany zanotujemy w wątku.
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
To zapraszam na PW z adresem
|
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Sierpień '13 - markowe ubrania S-M, kilka książek kulinarnych i klasyka kina na
Hej, nawet jeśli nie masz już żadnej bluzki, która mnie interesowała (a może?
), to proponowałabym jeśli nadal jesteś zainteresowana wymianke na te christie, co Ty na to? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- ok, byłabym zainteresowana trzema: mezopotamią, panią mcginty i wigilią wszystkich świętych + spódniczką, jak już mówiłam, bo widzę, że tamte dwie książeczki już wymienione. co byś chciała wzamian?
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chwilę Cię pomęczę o szalik amarantowy
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1376828302 o ile jest długi i nie gryzie za bardzo. Zostały mi 3 rzeczy nowe zametkowane jeszcze po starszym synku, a młodszy co chwilę dostaje coś nowego, więc mogę oddac, jakby co 1.nowa bluzeczka Mothercare - ale jak coś to ona byłaby teraz na styk , bo to rozmiar 12-18 miesięcy , a chyba bratanek ma 18 miesięcy? 2. spodenki rozmiar 92 C&A Disney (wypadają na 2 latka , więc zapas jest )3. sweterek Lupilu 98-104 wypada między 2 a 3 latka jest ciemno-granatowy wpadający w czerń (jest późno i bez naturalnego światła zdjęcia mi nie wychodzą) można podwinąc mankiet i wkładac na 2 latka ![]() Jeśli coś Ci wpadnie w oko to jeszcze pisz, a jeśli nie to trudno, zostanie tak jak ustaliłyśmy |
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
wcześniej pisałas, ze za paletke mozesz oddac 2 ksiazki, wiec ja proponuje paletke + jane austen, co ty na to?
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- nie, nie, ja na poczatku chciałam karmelową spódniczkę chyba stradivariusa, ale widzę, że już jej nie ma ![]() bransoletka nie za bardzo w moim stylu, więc podziękuje ![]() chyba, że masz coś może jeszcze z mojej wish listy książkowej? ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- a, no to super to paletka, jane i kolczyki audrey za książki i spodniczke? ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- no to super ![]() zapraszam na PW
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
.
Ćwiczę z Ewą od 9 maja 2013 SKALPEL : 8 KILLER : 12 TURBO : 3 TOTAL FITNESS : 1 5 treningów 6 minutowych z YouTube : 15 30 day squat challenge 1: 30/30 SIERPNIOWA WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=711771 Edytowane przez fitness2520 Czas edycji: 2013-08-27 o 06:53 |
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, niech zostanie tak, jak ustaliłyśmy, najwyżej jeśli kiedyś coś dołożysz, to jeszcze raz się wymienimy
Pamiętaj tylko że skarpetuchy raczej jako kapcie lub na zimę do nałożenia na bawełniane skarpetki, wtedy bardzo grzeją. Bezpośrednio na gołe stopy moje dzieciaki raczej nie dadzą sobie nałożyc. Pozdrawiam |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Jednak najbardziej interesuje mnie Twoja torebka i bluzka Gap pudrowa Nie bywam teraz w Łodzi niestety ;(Waham się ze spodniami, wiadomo..mogą nie leżeć mimo wymiarków ![]() Mogę oddać, bo zostały : -Bielenda Professional- Maska algowa do twarzy z kwasem hialuronowym, gabinetowa, mam nowe opak. 200g, zrobię odsypkę do czystego opakowania., data 06. 2014- ile gramów? -ZIELONA GLINKA- sypka, właściwości oczyszczające, odkażające, matujące, rozjaśniające. Jako maska na twarz, dekold, stosowana do okładów na ciało. Zrobię odsypkę do 20 g. Bardzo wydajna, polecam. -Dulgon, spray do opalania, SPF 30, transparentny, 200 ml, nowy Poza wątkiem mam paletkę Estee Lauder by Michael Kors, śliczne "złote" opakowanie masywne z lusterkiem w środku,prawie całe 5 cieni do powiek (max zuzycie cieni 5%)i brązer do wypróbowania. Niestety nie mam jak zrobić fotki.bYła dość droga ![]() Dorzucę Ci. Na pewno coś z biżu tez dołożę gratis ![]() Pasowałoby Tobie? ![]() jeśli tak, pisz adresik, robię wysyłki
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2013-08-22 o 17:45 |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
a nie oddasz swetra za koszuke? bo mam chetna na koszule tez i nie wiem co zrobic
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę,ze ok 50 g maski będzie ok, taaak jest bardzo wydajna, polecam, a najważniejsze:działa!![]() Hm...poza paletką EL proponuję Sephora -pędzel skośny do różu/brązera/rozświetlacza. Zdezyfenkuję go, aczkolwiek prawie nie był uzywany, jedynie noszony w kosmetyczce i napisy nieco starte ![]() To by było raczej tyle+ to co chciałaś prócz pudru sypkiego. Za torebkę i bluzkę Gap, co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Tak, to chyba na 100% ten pędzel ![]() Nie, za spodnie podziękuję, boję się,ze mogą nie pasować
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2013-08-22 o 20:00 |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za torbe i sukienke zara?
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Sierpień '13 - markowe ubrania S-M, kilka książek kulinarnych i klasyka kina na
Mam te 2 książki, więc chyba jakoś będę musiała przeżyć te wadę
![]() Ale dziękuję za uprzedzenie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Nie, mnie interesuje tylko poirot ![]() O ile nie masz czegoś innego z mojej wish, Musierowicz, Pottera, Hobbita czy władcy Pierścieni to chyba będzie musiało zostać jak jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Niech będzie tak jest dlatego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam, że sie nie odzywałam, całkowicie zapomniałam. To jak odnośnie naszej wymiany?
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Mogę wymienić się za kolczyki i bransoletkę. Tylko, że zaznaczam od razu, nie mam obecnie tych rzeczy przy sobie i wysyłka będzie możliwa dopiero za tydzień. Jeśli jesteś nadal zainteresowana to zapraszam na PW
|
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
nic
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
witam po raz kolejny
![]() poniżej lista kosmetyków, które mogłabym oddać: - tusz do rzęs Pierre Rene Hi-Tech Mascara (tusz pogrubiający z nowej generacji szczoteczką silikonową) NOWY - róż do policzków w kremie Bourjois Blush Creme Illuminating cream blush Glowing effect NOWY - szminka Korres soft touch lip pen (lasting lip pen with Apricot and Rice bran oils for unique comfort and high colour purity) kolor 34 NOWA - BingoSpa - jedwabne serum do mycia włosów NOWE - Dove Supreme Silk Lotion NOWY - Dove Summer Glow - balsam do ciała do ciemnej karnacji, zostało 70/80% - Sudomax - hipoalergiczny i antybakteryjny krem dla dzieci i dorosłych NOWY - Venita Body Care - balsam rozświetlający NOWY - Marion - balsam rozświetlający NOWY - Nivea Happy Time - kremowy żel pod prysznic (orzeźwiający zapach kwiatu pomarańczy i odżywcze mleczko bambusowe) użyty 2-3 razy - Nivea aqua effect - mleczko oczyszczające (cera sucha i wrażliwa) użyte raz - zestaw mini produktów Vichy (Neovadiol Gf, Idealia, Liftactiv Serum 10, Aqualia, Normaderm) NOWY + oczywiście wszystko co w wątkach
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
wymiary tregginsów
szerokość w pasie: 30 cm wysokość stanu (krok do pasa): 14 cm szerokość w połowie nogawki (w kolanie): 14 cm szerokość nogawki na dole: 10 cm napisz proszę, czy nadal jesteś nimi zainteresowana ![]() jednak od razu zaznaczam, że nie dorzucę ich do tych wszystkich kosmetyków, które wypisałaś. koszt samej pomadki Korres to ok 60-80 zł. napisz proszę mi jeszcze jaki jest stan sukienki z Zary
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
miałam .. krem do rąk, ale dorzuciłam go wczoraj mamie do prezentu urodzinowego ..
czy odpowiadałaby Tobie wymiana kosmetyków, które wypisałaś w moim wątku: - tusz do rzęs Pierre Rene Hi-Tech Mascara (tusz pogrubiający z nowej generacji szczoteczką silikonową) NOWY - pomadka Korres soft touch lip pen kolor 34 - musiałabym zobaczyć real foto - BingoSpa - jedwabne serum do mycia włosów NOWE - Dove Supreme Silk Lotion NOWY - Venita Body Care - balsam rozświetlający NOWY - Marion - balsam rozświetlający NOWY - zestaw mini produktów Vichy (Neovadiol Gf, Idealia, Liftactiv Serum 10, Aqualia, Normaderm) NOWY za sukienkę z Zary?
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak, mam propozycje od innej dziewczyny i nie wiem co zrobic...
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
ok, perełki brązujące z Avonu mogę dorzucić
próbki kremu Nivea gdzieś mi się zapodziały .. mogę jednak dorzucić kilka innych próbek ![]() napisz mi proszę jeszcze jaka jest długość sukienki? jestem dość niska, więc pewnie będę musiała ją trochę skrócić .. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- ok, powinna być dobra. najwyżej dam do krawcowej, żeby mi ją trochę skróciła ![]() jeśli jesteś zdecydowana to zapraszam na priv
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Mam:
![]() -The Body Shop Shimmer 01 Shimmer Waves różo/brązer, uzyty kilka razy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...mer-waves.html Garnier, Czysta Skóra Fruit Energy, Żel peelingująco - rewitalizujący, 150 ml, jest 3/4 Avon Solutions Body,Cellu Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment (Wyszczuplający krem antycellulitowy), 150 ml, jest ok 3/4 Yves Rocher biały krystaliczny cień do powiek pyłkowy, stestowany tylko Sephora -skośny pędzel do różu nr 40 Classic Angled Blush Brush, Sephora Professionel, mało uzywany, starte nieco napisy od noszenia w kosmetyczce pomadki tez poszukam, najwyżej po prostu dołożę jakąś...mam mało czasu No i ta paletka Estee Lauder ...papa daj znaka
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda mi oddawac tunike za cos dobieranego, wolalabym wymienic ja za jakis konkret : tunike, itd cos czego potrzebuje
chyba ze Ty cos dobierzesz innego do koszuli
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Hej, może coś u mnie za róż Bourjois? ; )
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, jednak zrezygnuję, mam okazję zakupić inną torebkę, a za samą bluzeczkę nie opłaca się zamianka
także podziekuję^^Może jeszcze kiedys nadarzy się okazja na zamiankę,
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1376992852 za spodnice ?
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
ja myslalam ze ona ma dlugi rekaw
moze za :https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1376829699 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1377283779 |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za formę do tarty i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1376918324 oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1376828282
?
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Ok mi pasuje topshop spodnica i opaska za biosilk i koszulke zary
Tobie tez?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

Może się okazać,że będą leżały sobie ...w szafie