![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pytanie o KOSMETOLOGIĘ
Agnes nie wiem ile jeszcze razy będę Ci tu dziękować za wszystkie informacje
![]() ![]() Maripossa pisz pisz jakie wrażenia,ciekawa jestem Twojej opinii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Martulka a kiedy masz zjazdy ? jesli moge zapytac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Agnes teraz od piątku do niedzieli (7-9.10)i później co 2 tygodnie.O ile się orientuję to będziemy się mijały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Magda
|
Mi dopiero dzis zalozyli w mieszkaniu internet, wiec dlatego wczesniej nie moglam odpisac. Pytalyscie jak jest z godzinami pracowni. W I roku mialam od 8 do 12, a teraz mam od 8 do 11.15, wiec jest krócej, ale my nie narzekamy z tego powodu
![]() ![]() A wlasnie- jezeli ktos ma uczulenie na wosk, to nie wiem..u nas jedna osoba mowila, ze ma a MGR i tak kazala jej wosk zrobic..no ale moze u Was bedzie lepiej? Oby.. Dzis dostalam tylko dwa ochrzaje (za zrobienie maski algowej w szklanej miseczce zamiast plastikowej i za złe rozpoczęcie nakładania pillingu enzymatycznego). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak...z grupy jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Magda
|
Ja w zeszlym roku okienek nie mialam, ale w tym - chyba przez przyjecie duzej ilosci studentów, którzy tez musza gdzies miec zajęcia - mam prawie codziennie okienka. W poniedzialek nawet 5 godzin (moge wrocic do mieszkania, ale tez wolalabym miec jedne zajecia po drugich i reszte dnia wolną), a we wtorek mam 2 godzinki okienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
A ja na szczescie nie mam okienek
![]() ![]() Martulko to bedziemy sie mijac, szkoda ![]() Maripossa, a "poprostu" Pan Wędzony jest "poprostu" czadowy. "Po prostu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Agnes szkoda
![]() A może napiszecie dziewczyny kogo się bać a kogo nie z wykładowców? ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
ja sie nikogo po pierwszym roku nie boje :p moze prof. Jaskiewicz z biochemi ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Agnes ja niby po 4 latach studiów tez mam obcykane przeróżne typy i typki
![]() ![]() ![]() No a na stronie szkoły zamieścili wreszcie komunikat o grupach czwartkowych i piątkowych (do południa)z pracowni i informatyki.W żadnej nie jestem-jeszcze tego brakowało żeby mnie Kraków w czwartki oglądał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Martula a co ciekawego juz studiowalas ??
A przypomnialo mi sie ze nalezy uwazac na prof z fizjologi. To dosyc dziwna sprawa.. bo byl b. sympatyczny opowiadal kawaly na zajeciach, prawil mnóstwo komplementow, zajecia tez fajnie prowadzil, no fajnie sie notowalo itd. Ale jak przyszlo do zaliczenia to nic nie pilnowal wszyscy odpisywali z tych samych ksiazek, i polowa roku oblała :| nikt nie wiedzial o co chodzi. Tym bardziej ze przepisywalismy wszyscy z jednych i tych samych ksiazek a potem sie okazalo ze jedna dostala 3, a nastepna za ta samą tresc 1. Mysle ze on tego wogole nie czytał . a przed zaliczeniem czy tam egzaminem, no bo to byl egzam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Martulaaa mnie tez nie ma na zadnej liscie:p
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Agnes kończę pedagogikę zdrowia na UŚ
![]() ![]() ![]() Asiaczku ja się bardzo cieszę,że będziemy się spotykać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
No to zobaczymy sie w piatek o 15.30
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Magda
|
tak sobie mysle..który to ten Wędzony..? Ale juz wiem! Przecież to po prostu! On jest wzruszający. Ma dysleksje biedak i się tak wstydzi, jak coś mu każemy na tablicy napisać (mówi wtedy, że on brzydko pisze i ma dysleksje i w kazdym słowie robi byka). Z nim tylko był jeden semestr, ale chyba ma wrócić jeszcze w którymś..
A co do Pani Dymek, to jes ostra. Czasami już mi ręce opadają. Ale braku profesjonalismu jej nie można zarzucić..widać że zna się na rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Asiaczku ja bym chyba zamówiła w piątek,ale nie wiem jak to wyjdzie finansowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Magda
|
moze na allegro poszukajcie..albo spytajcie dziewczyn z ostatniego roku czy nie maja..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
W tym problem ze na allegro nie ma ;/ i trzeba bedzie bulic te 70 zeta.Myslalam nad tym czy nie kupic z kims na spolke ksiazke a cwiczenia pokserowac i sie nia wymieniac ale nie wiem. Mam nadizeje ze tych ksiazek do kupowania juz nie bedzie duzo...wcale bym nie kupowala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis byla niezla akcja! ![]() ![]() ![]() ![]() Ok, lece spac bo jutro pobudka juz pozniej bo przed 7, ale prawie juz spie na siedzaco ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
No właśnie na allegro ni ma.Znalazłam tą książkę w jakiejś księgarni internetowej a tam cena ponad 83zł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
Strasznei duzo kasy to wszystko wyjdzie... i jeszcze te rzeczy na pracownie, nie wiem skad ja to wezme. Moze maly napad na bank? Kto sie pisze? :p ..Martulaaa masz gg? wygodniej tak pisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Mariposso masz z tą samą kobietą pracownie co ja. Powiem tak : moglas trafic lepiej :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Magda
|
No ta blond z pracowni (bo to chyba o ta chodzi) jest taka średnia. Wiem, że daje materiały do wkucia i z nich odpytuje..A poza tym jest trochę roztrzepana..Ja miałam z nią 3 razy zajęcia. Moze za duzo nas nie nauczyła, ale nie krzyczała
![]() Co do gwiazd tego typu, że laski myslą, ze sa najpiekniejsze i boskie, to u mnie jest ich sporo. Zwykle oblewają wszystkie egzaminy, bo na ten uczelni nikt nie zalicza za piekne oczy. Ja się nie zadaje z tymi dziewczynami, bo sa chamskie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny który to pan Wędzony?? Ja chyba z nim nie mam zajęć...
A co do babki od pracowni ja mam z p. Wiśniewską i jestem z niej średnio zadowolona...raz coś tam pokazała, coś tam powiedziała i tyle..nie patrzy nam na ręce nie mówi co zle co dobrze i wogóle za mało konkretna jak dla mnie... Ogólnie z kadry jestem zadowolona strasznie jest fajny dr Pawliszyn ![]() ![]() prof. od surowców kosm też polubiłam...kadra napewno jest profesjonalna, widać że znają się na rzeczy ![]() Jestem zadowolona że wybrałam kosmetologię i mwsz ![]() Tylko te okienka...trochę to męczące ale mogło być gorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja jedna kolezanka ma z jakas ruda, mialy juz demakijaz we wtorek i w ten wt. maja zaliczenie z niego. Dzis sie okazalo ze mamy w czwartek wszystkich zajec po 2h15min.! Kurcze! a mialysmy godzinna przerwe to akurat byla taka zeby skoczyc sobie obiad zjesc, a teraz mamy miedzy jednymi a drugimi po 10-15min. to nie ma szans isc czegos zjesc, wiec pozostaje noszenie kanapek ![]() ![]() Bardzo sympatyczna jest Pani PROF. DR. HAB. ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych "pięknych primadonn", to uwazam tak samo jak ty Imagine, nie ma sensu sie z nimi zadawac (sensu jak sensu, poprostu sa odpychajace...) bo sa bezczelne i chamskie! Dzis obie wyszly w srodku anatomii i pokazaly wszystkim jezyk ![]() ![]() Strasznie sie ciesze ze sie przepisalam na ten hiszpanski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ehh...ale sie rozpisalam, gadam pewnie od rzeczy o calym Bozym swiecie ![]() pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Aha...no zeby nie bylo ze mowie ze pan od kosmetologii jest fajny tylko dlatego ze nas wypuscil dzis wczesniej!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() On strasznie miesza na tych wykładach....ale ujdzie A moja gr. ma podstawy nauk o żywieniu z jakąś kobietą- dzisiaj tłumaczyła nam piramidę żywieniową- nuda...a ona sama jest tak słodka i miła że aż słabo...lukier cukier z niej ![]() Wiola ja mam pracownie z rudą ![]() Dziewczyny macie już uniformy? Nie wiecie gdzie można je dostać?? Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Mariposso, sama zobaczysz jak wygladaja zajecia na pracowni, ja bym wolała juz ta druga kobiete z która ma Imagine, krzyczy ale jest konkretna. Nasza nic nie potrafi nauczyc, nie ma rygoru, pisalam o tym nie raz. Zaliczenie jest ustne i teoretyczne.. wogole bez sensu. Sympatyczna, ale roztrzepana, i za duzo traci czasu na gadanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.