|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część
Nie,nie, na nic się nie stawiam
Ale miło jest z kimś fajnie porozmawiać
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część
Cytat:
|
|
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
Patucha witaj
widzę ze też z Poznania jesteś ![]() Malwinka na pewno sie opłaci!
|
|
#184 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
za wytrwałość! Opowiadaj, jak było? Nareszcie wolne. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się przysiąść do FRMa. Planu zajęć nadal nie mam.
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Podczytuję Was od pewnego czasu i z racji tego, że powstał nowy wątek, postanowiłam się do Was przyłączyć
Można? |
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część XI.
Pewnie ze tak, tylko przestrzegam ze tu 100 postow na dzien
![]() Napisz cos o sobie.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się cieszyłam z tego wyjścia dziś, ale nie chce mi się ogarniać
|
|
|
#188 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają -
Cytat:
napisz coś o sobie ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Mam 22 lata, w tym roku obroniłam licencjat, a od października zaczynam studia magisterskie (bezpieczeństwo wewnętrzne). Mam dużo planów i marzeń, jednak słomiany zapał również
. Przyda mi się dawka motywacji głównie do nauki i systematycznych ćwiczeń. Mam nadzieję, że ją tutaj znajdę, a jeśli nie, to chętnie poplotkuję
|
|
|
|
#190 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają -
Cytat:
![]() Motywacji tu dostatek, ale czasami jak Nas weźmie na ploty to nie ma zmiłuj Oglądam "wiadomości z mojego miasta", a potem lecę nadrabiać Suits ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszcz
patka no właśnie!
nie wiem co ubrać, myślałam nad sukienką. Tym razem idę z koleżanką, jej chłopakiem i współlokatorką. Więc trochę bezpieczniej będę czuć się kiecce...
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część
Fan kiecka to dobry pomysł
Przed chwilą dowiedziałam się, że dziecko mojej kuzynki (która mieszka w UK i która była w tym roku w Pl) bierze udział w konkursie na "królewskie" znaczki na święta, już wygrała jeden z etapów i dostała 100£ nagrody dla siebie i bardzo się cieszę ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#193 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część
Widze nowe Jeze
![]() Akto, mi tez przyszly te rajtki, fajne sa Padam na twarz, wyszlam z pracy o 18;/ a moglabym jeszcze dluzej siedziec, bo duzo spraw zostalo, ale szef zarzadzil, ze weekend no to poszlam. Kupilam sobie piwo i sie odmozdzam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają -
chciałam sobie nowy kształt brwi nadać, lekko zmienić i chyba przegięłam
|
|
#195 |
|
Konto usunięte
|
Ze niby brwi od szklanki?
![]() Ide jutro kupic cos do C&A bo chce ten kupon, ze jak sie w nastepny weekend kupi cos za 150 zl to 40 zl znizki Akurat mi trzeba spodni, swetra i bolerko chcialam, ale nie wiem czy takie swetrowe to tam bedzie, jak myslicie?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszcz
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42911486]Wiele z Nas ćwiczy, więc do tego motywacja będzie na 100% do nauki też będziemy mobilizować
![]() Motywacji tu dostatek, ale czasami jak Nas weźmie na ploty to nie ma zmiłuj [/QUOTE] No to widzę, że dobrze trafiłam Niestety u mnie ćwiczenia muszą poczekać do niedzieli / poniedziałku, bo dopadło mnie przeziębienie, jak na złość
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
nou nie no, jest ok już
trochę jedna była nierówna względem drugiej wbiłam się w kiecę z baskinką i idę sobie. Do jutra!
|
|
#198 | |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Dot.: Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszcza
Cytat:
za duże i takie babcine fajne torebki mają, ale nie wiem jak z jakością. Swetrów i spodni zawsze dużo wisi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#199 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam chyba duzo rzeczy od nich (nie wiem dokladnie, bo jak mi siostra podsyla to za bardzo nie sprawdzam metek) i wszystko pasuje. Szkoda tylko, ze najblizszy sklep mam po drugiej stronie Warszawy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Malwina gratuluję wytrwałości 12 tygodni nauki. Na pewno się przydały, wszystko ładnie umiesz i egzamin zdasz bardzo ładnie zdolny jeżu. Jutro mam rozpoczęcie roku w policealnej. W końcu jakaś nauka, pisanie referatów będzie. Ostatnio mi tego brakowało.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#201 |
|
Konto usunięte
|
Witam nowe
Ja dzisiaj trochę poteżetowałam, zaraz idę ćwiczyć. ![]() Malwinka, gratuluję samozaparcia, ja bym tak nie mogła..12 tyg. Na pewno Ci się uda. |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tż śpi, jak się okazało
![]() urodziny Taty udane ![]() do jutra
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część XI.
U mnie byli znajomi, ale ta kolezanka ktora sie oddalala mega dziwna sie zrobila. Jakby nie fakt se jej misio jest dobrym kolega mojego tz-ta to urwalabym kontakt..
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Wpadłam się tylko przywitać w nowym wątku i lecę na zakupy Dziś Niemka przyeżdza![]() miłego dnia
|
|
|
|
#205 |
|
Konto usunięte
|
Hej hej hej!
Wczoraj obejrzałam mecz, nadrobiłam Suits Zaraz idę myć włosy, ogarnę się, umaluję, uczeszę i spadam na wesele Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają -
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42918617]Hej hej hej!
Wczoraj obejrzałam mecz, nadrobiłam Suits Zaraz idę myć włosy, ogarnę się, umaluję, uczeszę i spadam na wesele Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dzień dobry wszystkim ooo wesele
|
|
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
Witam się
![]() Chyba ktoś nawet nakarmił mego kotka, bo teraz śpi sobie koło mnie i nie chciał śniadania za bardzo. A po moim bracie nie będę sprzątać. Wczoraj mama kuchnie posprzątała, mnie wieczorem w domu nie było. Schodzę rano a tu wszędzie talerze. Czy to taki wysiłek wstawić je do zmywarki. I tak to ciągle robię za niego i ogólnie kuchnię sprzątam. Jeszcze ojciec do mnie się rzuca że to mój obowiązek i że się nie przemęczę jak to schowam. Oczywiście, za tydzień sobie jadę na studia, mama będzie ciągle w pracy i niech siedzą sobie w talerzach dookoła, a mama po dwóch zmianach niech wraca i po nich sprząta. A z tym moim bratem to nie chcę mieć nic do czynienia. Taki głupi się zrobił od pójścia do tej budowlanki. A jakie słownictwo ma bogate... Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2013-09-21 o 09:25 |
|
|
|
#208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42918617]Hej hej hej! Wczoraj obejrzałam mecz, nadrobiłam Suits Zaraz idę myć włosy, ogarnę się, umaluję, uczeszę i spadam na wesele Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Jak ja Ci zazdroszczę z Dexterem ![]() Wczoraj współlokatorka się wprowadziła ale w mieszkaniu będzie do dzisiaj bo też ma wesele. I później przyjedzie w przyszły czwartek. I wiecie co- od razu na impreze poszła. Ja to bym tak nie mogła po całym dniu wrażeń, zakupów i tak dalej. Widać, że to wulkan energii. |
|
|
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
Nie mogłam spać od 4 do 6 - nie wiem czemu mi się zebrało na jakieś durne przemyślenia i sobie ryczałam w poduszkę. Przez to potem nie mogłam wstać, a muszę iść na te zakupy. Siostra chciała żebym przyjechała dzisiaj na noc, ale nie mam ochoty, więc tylko jutro na cały dzień do niej pojadę. Ja mam zamiar nadrobić 4 sezon WC, bo za miesiąc 5 i będę na bieżąco |
|
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() zasnęłam wczoraj o 18 przy czytaniu, obudziłam się o 21, wstałam, zjadłam kanapkę, pogadałam chwilę z kolegą na fejsie i o 23 znowu zasnęłam Cytat:
no ale pogadałam sobie po angielsku trochę ![]() zawsze jak widzę FRM, to wiem, że to Mish ale nadal nie wiem, co oznacza ten skrót ![]() Cytat:
będzie motywacja, ploty też będą witaj ![]() tak najlepiej [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42918617]Hej hej hej! Wczoraj obejrzałam mecz, nadrobiłam Suits Zaraz idę myć włosy, ogarnę się, umaluję, uczeszę i spadam na wesele Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] uuu, baw się dobrze na weselu! chyba też zacznę jakieś seriale oglądac
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

?
Ale miło jest z kimś fajnie porozmawiać 

zasłużyłam na odcinek Dextera. Po nim zaczynam wszystko powtarzać, mam równy tydzień, zaczynam od cywila...
za wytrwałość! 

. Przyda mi się dawka motywacji głównie do nauki i systematycznych ćwiczeń. Mam nadzieję, że ją tutaj znajdę, a jeśli nie, to chętnie poplotkuję 

fajne torebki mają, ale nie wiem jak z jakością.