Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 20:02   #181
lilimaer
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

och, myślałam o fajnej piżamce albo ciepłym szlafroku...niestety, on pracuje w bardzo ciepłych stronach i po prostu nie korzysta z takich wynalazków... nawet gdy jest w domu śpi w bokserkach ...bo lubi.
Powód który podałaś - aby mógł z tego JUŻ skorzystać sprawił, że odrzuciłam opcję z voucherem na paralotnię, choć to był mój mały pewniak...no ale bez sensu chyba żeby upominek przeleżał pół roku w szufladzie zanim z niego skorzysta.
Doszłam więc do wniosku, że dowiem się w naszym pubie czy jest możliwość zorganizowania mini niespodzianki z tym torcikiem urodzinowym, gra dla dwojga chyba też przejdzie - przypuszczam że bardzo się z niej ucieszy, tym bardziej ze to nasza pierwsza rocznica...może książka związana z motocyklami albo bilety na kabaret...teatr odpada, bo spektakle sa "wyprzedane" na miesiąc do przodu.... matko jedyna, a za niecałe 2 miechy święta.....
lilimaer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 20:54   #182
balletoevs
Zakorzenienie

Portfel - pezent dla TŻ

Hej dziewczyny, szukam jakiegoś dobrego, skórzanego modelu portfela, który mogłabym kupić w prezencie urodzinowym dla TŻ (kończy 22 lata). Kwota: ok 120zł. Możecie coś polecić?

Kusi mnie: http://superportfel.pl/peterson-free...ki-p-2229.html, ale nie wiem czy nie lepszy jakiś czarny, klasyczny. Jak myślicie?
balletoevs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 21:15   #183
Bysanda
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

Ja uwielbiam grac z moim w scrable mam jeszcze inne tytuly fajnych planszowek ale zapisane na kompie
A na swieta :s liste juz zrobilam, tylko teraz musze na cos postawić ^^
W knajpie powinni sie zgodzic, wystarczy, ze zagadasz z kelnerka i wczesniej go dostarczysz
Zawsze mozesz sama ugotowac, jezeli masz warunki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Bysanda
Czas edycji: 2013-10-20 o 21:23
Bysanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 21:52   #184
Rapaszka
Rozeznanie

GG do Rapaszka Send a message via Skype™ to Rapaszka
Dot.: Portfel - pezent dla TŻ

Osobiście uważam, że czarny lepszy, taki kolor pasujący do wszystkiego.

Osobiście swojemu TŻ chce kupić portfel na gwiazdkę i myślałam z takim grawerem, żeby było to coś osobistego.

http://allegro.pl/portfel-meski-pucc...570694979.html

jak poszperasz na allegro to są różne modele i kolory .
Rapaszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 23:21   #185
lilimaer
Raczkowanie

też myślałam o scrabble, ale doszłam do wniosku, że coś intymnego byłoby bardziej hmm na miejscu? w scrabelki zdążymy jeszcze pograć.
Mieszkamy razem, więc takie wyjście to małe święto no ale mieszkamy ze sobą zbyt krotko...albo zbyt mało na ten temat rozmawiamy, żebym nie musiała tutaj zostawiac postów...
Fakt faktem, z tymi prezentami dla facetów jest horror... autentycznie przezywam katusze, ilekroć zbliżają się Świeta, rocznice i urodzinowo-imieninowe okoliczności.... po ilości postów w temacie widać ile osób ma z tym problem. Wielkich rozmiarów.

Edytowane przez lilimaer
Czas edycji: 2013-10-20 o 23:23
Stary 2013-10-21, 05:03   #186
Bysanda
Zadomowienie

Ja mojemu w tym roku na urodziny kupiłam zestaw filmow Hitchcocka na allegro. On ma obsesje na punkcie legalnych plyt itd. i do tego lubi go i chyba plyte piha mu wrzuciłam ale nie jestem pewna co tam jeszcze bylo. On nie mieszka nawet ze mną w kraju dlatego wybralam mu cos na wieczory

Stary 2013-10-21, 19:05   #187
niegramatyczna
Raczkowanie

Siemka!
Poszukuję fajnego, klasycznego portfela na spóźnione imieniny dla mojego chłopaka. Znalazłam w Internecie baaaaardzo ładne portfele firmy Samsonite, niestety ceny są dosyć wysokie, a ja chwilowo ograniczona gotówkowo.
Chodzi mi o coś takiego: http://www.galante.pl/img/imagecache...media_2015.jpg

Jak myślicie, uda mi się znaleźć jakiś tańszy odpowiednik na terenie Krakowa? A jeśli tak - gdzie takich cudeniek szukać?
Dzięki z góry za pomoc!
niegramatyczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 23:56   #188
lilimaer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bysanda Pokaż wiadomość
Ja mojemu w tym roku na urodziny kupiłam zestaw filmow Hitchcocka na allegro. On ma obsesje na punkcie legalnych plyt itd. i do tego lubi go i chyba plyte piha mu wrzuciłam ale nie jestem pewna co tam jeszcze bylo. On nie mieszka nawet ze mną w kraju dlatego wybralam mu cos na wieczory

no własnie,prezent nie musi byc koniecznie spektakularny a po prostu cieszyć. Ja kupiłam mojemu w końcu książkę Chłopiec z Latawcem, myslę jeszcze o Inferno. Trochę się wkurzyłam na siebie, bo znalazłam na necie serie Archipelag Gułag...nie spodziewałam się że to az 3 tomy... i tak się zastanawiam, czy tych "latawców" nie podarować mu na inna okazję a teraz nie kupić tych 3 tomów....
Do tego zastanawiam sie czy nie dorzucic jeszcze takiej gry"Sekrety Nocy wersja elite" bo akurat wypada nasza rocznica.
Chole***ne dylematy a czasu tak niewiele....
Stary 2013-10-22, 08:25   #189
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilimaer Pokaż wiadomość
no własnie,prezent nie musi byc koniecznie spektakularny a po prostu cieszyć. Ja kupiłam mojemu w końcu książkę Chłopiec z Latawcem, myslę jeszcze o Inferno. Trochę się wkurzyłam na siebie, bo znalazłam na necie serie Archipelag Gułag...nie spodziewałam się że to az 3 tomy... i tak się zastanawiam, czy tych "latawców" nie podarować mu na inna okazję a teraz nie kupić tych 3 tomów....
Do tego zastanawiam sie czy nie dorzucic jeszcze takiej gry"Sekrety Nocy wersja elite" bo akurat wypada nasza rocznica.
Wszystko zależy od budżetu. Obstawiam, że taka trylogia to 100zł co najmniej. Nie skąpiłabym na urodziny swojego faceta, ale też szkoda się zapożyczać z tej okazji, albo rujnować sobie budżet. Myślę, że taka trylogia na urodziny spokojnie wystarczy, nie musisz mu na jedną okazję sprawiać całej biblioteki. Tę pojedynczą książkę zostaw sobie na zaś

Co do tej gry erotycznej, nie jest najgorsza, jeśli chłopak nie z tych pruderyjnych to myślę, że się sprawdzi

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-22, 09:41   #190
Bysanda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilimaer Pokaż wiadomość
Zostaw sobie cos na swieta

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Z Hitchcocka sa dwie czesci, dostal tylko jedna wiec druga zostaje mi jak nie bede wiedziala co robic :P

Prezent to i tak tylko dodatek, wazne ze sie pamieta

Stary 2013-10-22, 11:14   #191
lilimaer
Raczkowanie

och, nie chodzi o oszczędność, to dość ciężkia artyleria, pod względem emocjonalnym.
Dobra, koniec z tym biadoleniem, inne dziewczyny tez maja kłopoty
Stary 2013-10-23, 18:25   #192
alexaas
Raczkowanie

Gwiazdka juz sie zbliza... prezenty?!

Hej.
Jakie macie pomysły na prezent dla swoich partnerów?
alexaas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 18:42   #193
delfix10
Zakorzenienie

Dot.: Gwiazdka juz sie zbliza... prezenty?!

mojemu tż kupię buty Salomon do biegania
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 18:49   #194
Cattivo
Wtajemniczenie

Trzeba słuchać przez cały rok o czym mówią i nie powinno być problemu zależy od tego ile masz pieniędzy, czym się facet interesuje, ile ma lat. Trudno oczekiwać od kogoś, kto Twojego partnera nie zna, że trafnie oceni, co najbardziej by go ucieszyło. Ty powinnaś wiedzieć najlepiej
To może być sprzęt elektroniczny, gra, książka, jw. buty czy inny sprzęt sportowy, bilet na koncert ulubionego zespołu... możliwości jest mnóstwo.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2013-10-23 o 18:52
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 19:11   #195
alexaas
Raczkowanie

a przesąd, że butów się nie kupuje?! Hihi
ja już mojemu kupiłam na jesień więc na gwiazdkę odpada

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Trzeba słuchać przez cały rok o czym mówią i nie powinno być problemu zależy od tego ile masz pieniędzy, czym się facet interesuje, ile ma lat. Trudno oczekiwać od kogoś, kto Twojego partnera nie zna, że trafnie oceni, co najbardziej by go ucieszyło. Ty powinnaś wiedzieć najlepiej
To może być sprzęt elektroniczny, gra, książka, jw. buty czy inny sprzęt sportowy, bilet na koncert ulubionego zespołu... możliwości jest mnóstwo.
Ze sluchaniem problemu nie było, gorzej z realizacja pomysłu. Mój interesuje się samochodami, głównie jedna marka i modelem. i tu się zacZynają schody, to o czym marzy nie jest dostępne na rynku. Wiedząc, że to by mu się podobało nie potrafię się zdecydować albo wymyślić czegoś innego.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-23, 19:36   #196
Cattivo
Wtajemniczenie

A jaka to marka, jaki model? Jak będą konkrety, to na pewno coś się wymyśli. Od biedy możesz mu kupić model do składania

Albo do kompletu z butami - koszulę czy kurtkę.
Stary 2013-10-23, 19:41   #197
alexaas
Raczkowanie

Hihi model już był(BMW M3 e36) buty, kurtka, t-shirt itp takze..
Jedyne co mi przychodzi do głowy to zegarek, są dwa modele i nie wiem który lepszy, bo dwóch przecież nie kupię

http://www.bmw-sklep.com.pl/pl/zegarek-m-625.html

http://www.bmw-sklep.com.pl/pl/zegarek-m.html
Stary 2013-10-23, 20:49   #198
Cattivo
Wtajemniczenie

Pomysł jest świetny! Ja bym wybrała ten pierwszy, ale to nie mnie ma się podobać :P dużo zależy od stylu, jaki Twój TŻ preferuje, jeden z zegarków pewnie będzie lepiej do niego pasował.
Stary 2013-10-23, 21:25   #199
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Już za późno, powinno się kupować w styczniu Albo najlepiej tak 27 Grudnia.

Jest jakiś milion wątków o prezentach, ale co roku musi być milion nowych osobnych.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 21:59   #200
201803300917
Konto usunięte

matko boska jest październik....
choć w sumie może już warto myśleć nad wyborem wielkanocnego menu a ja się po prostu nie znam
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 22:08   #201
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Ja to już planuje weekend majowy.
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-24, 07:30   #202
alexaas
Raczkowanie

Wiecie co, to jest tak samo jak kobieta jest w pierwszym miesiącu ciąży i planuje jak urządzi pokój dla dziecka czy jakie mleko będzie pić jak skończy karmić piersią... Więc nie rozumiem ironii. A weekend majowy też jum mam zaplanowany. Pa
Stary 2013-10-24, 09:42   #203
Cattivo
Wtajemniczenie

No i co z tego, że jest październik? Ja też zawsze wcześniej kupuję prezenty, jak mam dużo do kupienia, to wolę to rozłożyć w czasie. A nie latać jak kot z pęcherzem 24 grudnia po sklepach "o matko bosko takie tłumy a jeszcze muszę wziąć kredyt bo mi na wszystko nie wystarczy". Koniec października to IMO najlepszy czas żeby zrobić przynajmniej wstępną listę i przemyśleć zakupy, a nie w ostatniej chwili wybierać co popadnie...

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2013-10-24 o 09:43
Stary 2013-10-24, 10:04   #204
kazzira
Raczkowanie

Ja w zeszłym roku dałam mojemu bratu bilet na koncert zespołu, który bardzo lubi - jego uśmiech jak rozpakował prezent bezcenny Co do wczesnego kupowania - w grudniu tak naprawdę weekendów na zakupy nie jest tak dużo, jeden zaraz przed wigilią, nie ma co czekać na promocje na ostatnią chwilę, ja w połowie listopada już na pewno będę mieć listę, co kupić.
kazzira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-24, 11:05   #205
ellish
Zakorzenienie

ja juz mam troche w szafie pochowane a reszte to mam w glowie i nawet wiem co gdzie kupic
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-24, 11:18   #206
Narrhien
Zakorzenienie

GTA V

Jedyny słuszny prezent

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Już za późno, powinno się kupować w styczniu Albo najlepiej tak 27 Grudnia.

Jest jakiś milion wątków o prezentach, ale co roku musi być milion nowych osobnych.
Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
matko boska jest październik....
choć w sumie może już warto myśleć nad wyborem wielkanocnego menu a ja się po prostu nie znam
Dziewczyny, niektórzy wolą wczesniej zaplanować prezent, żeby mieć czas na odłożenie pieniędzy. To jest chyba dość zrozumiałe, prawda?

Poza tym są prezenty, na które długo się czeka (np. zamawiane z zagranicy), albo takie, które trzeba kupić odpowiednio wcześniej, bo potem ich nie będzie (np. takie coś, co ja chcę dostać na Mikołaja i mam nadzieję, że mój partner o tym pamięta ).

Śmiejecie się, a tak naprawdę październik się kończy, do Mikołaja miesiąc i 2 tygodnie, moim zdaniem to nie jest za wcześnie na rozpoczęcie planowania

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-24, 15:09   #207
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
GTA V

Jedyny słuszny prezent

Dziewczyny, niektórzy wolą wczesniej zaplanować prezent, żeby mieć czas na odłożenie pieniędzy. To jest chyba dość zrozumiałe, prawda?
Prawdziwy fan gta nie doczekałby gwiazdki

A niech ludzie kupują kiedy chcą, ale jak widzę kolejny wątek o tym osobny to odpadam. Jest całe forum prezentowe

Ja nie zakładam wątku o każdym kosmetyku tylko korzystam ze zbiorczych.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-24, 23:27   #208
Dziecko3
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
GTA V

Jedyny słuszny prezent
Niech Ci będzie, ale to ja w takim razie poproszę jeszcze to http://www.rtvagd.sklep.pl/sony/ps3_...era_61695.php5
Dziecko3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-25, 08:42   #209
Aimee_J
Zakorzenienie

W listopadzie wychodzi najnowszy Wiedzmin. Jak któryś facet jest fanem, to może to być świetny prezent

Tapnięte z mojego HTC ONE V now Free
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-25, 09:28   #210
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aimee_J Pokaż wiadomość
W listopadzie wychodzi najnowszy Wiedzmin. Jak któryś facet jest fanem, to może to być świetny prezent
Ja mam nadzieję, że mój facet wpadnie na to, że w ramach elementarnej przyzwoitości wypadałoby mi wiedźmina sprezentować i dać mi spokój święty na dzień/dwa na przeczytanie

A ja mam taką małą zagwostkę. Mam za tydzień rocznicę i robimy sobie z facetem romantyczny wypad. Składamy się po połowie. I tu się zastanawiam, czy sprezentować mu jeszcze jakąś drobnostkę, czy sobie odpuścić...?

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30

Edytowane przez Pestka88
Czas edycji: 2013-10-25 o 12:03
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości