|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
och, myślałam o fajnej piżamce albo ciepłym szlafroku...niestety, on pracuje w bardzo ciepłych stronach i po prostu nie korzysta z takich wynalazków... nawet gdy jest w domu śpi w bokserkach ...bo lubi.
Powód który podałaś - aby mógł z tego JUŻ skorzystać sprawił, że odrzuciłam opcję z voucherem na paralotnię, choć to był mój mały pewniak...no ale bez sensu chyba żeby upominek przeleżał pół roku w szufladzie zanim z niego skorzysta. Doszłam więc do wniosku, że dowiem się w naszym pubie czy jest możliwość zorganizowania mini niespodzianki z tym torcikiem urodzinowym, gra dla dwojga chyba też przejdzie - przypuszczam że bardzo się z niej ucieszy, tym bardziej ze to nasza pierwsza rocznica...może książka związana z motocyklami albo bilety na kabaret...teatr odpada, bo spektakle sa "wyprzedane" na miesiąc do przodu.... matko jedyna, a za niecałe 2 miechy święta..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Portfel - pezent dla TŻ
Hej dziewczyny, szukam jakiegoś dobrego, skórzanego modelu portfela, który mogłabym kupić w prezencie urodzinowym dla TŻ (kończy 22 lata). Kwota: ok 120zł. Możecie coś polecić?
Kusi mnie: http://superportfel.pl/peterson-free...ki-p-2229.html, ale nie wiem czy nie lepszy jakiś czarny, klasyczny. Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Ja uwielbiam grac z moim w scrable
![]() ![]() A na swieta :s liste juz zrobilam, tylko teraz musze na cos postawić ^^ W knajpie powinni sie zgodzic, wystarczy, ze zagadasz z kelnerka i wczesniej go dostarczysz ![]() Zawsze mozesz sama ugotowac, jezeli masz warunki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Bysanda Czas edycji: 2013-10-20 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Dot.: Portfel - pezent dla TŻ
Osobiście uważam, że czarny lepszy, taki kolor pasujący do wszystkiego.
Osobiście swojemu TŻ chce kupić portfel na gwiazdkę i myślałam z takim grawerem, żeby było to coś osobistego. http://allegro.pl/portfel-meski-pucc...570694979.html jak poszperasz na allegro to są różne modele i kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
też myślałam o scrabble, ale doszłam do wniosku, że coś intymnego byłoby bardziej hmm na miejscu?
![]() Mieszkamy razem, więc takie wyjście to małe święto ![]() Fakt faktem, z tymi prezentami dla facetów jest horror... autentycznie przezywam katusze, ilekroć zbliżają się Świeta, rocznice i urodzinowo-imieninowe okoliczności.... po ilości postów w temacie widać ile osób ma z tym problem. Wielkich rozmiarów. Edytowane przez lilimaer Czas edycji: 2013-10-20 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Ja mojemu w tym roku na urodziny kupiłam zestaw filmow Hitchcocka na allegro. On ma obsesje na punkcie legalnych plyt itd. i do tego lubi go i chyba plyte piha mu wrzuciłam ale nie jestem pewna co tam jeszcze bylo. On nie mieszka nawet ze mną w kraju dlatego wybralam mu cos na wieczory
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Siemka!
![]() Poszukuję fajnego, klasycznego portfela na spóźnione imieniny dla mojego chłopaka. Znalazłam w Internecie baaaaardzo ładne portfele firmy Samsonite, niestety ceny są dosyć wysokie, a ja chwilowo ograniczona gotówkowo. ![]() Chodzi mi o coś takiego: http://www.galante.pl/img/imagecache...media_2015.jpg Jak myślicie, uda mi się znaleźć jakiś tańszy odpowiednik na terenie Krakowa? A jeśli tak - gdzie takich cudeniek szukać? Dzięki z góry za pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tego zastanawiam sie czy nie dorzucic jeszcze takiej gry"Sekrety Nocy wersja elite" bo akurat wypada nasza rocznica. Chole***ne dylematy a czasu tak niewiele.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do tej gry erotycznej, nie jest najgorsza, jeśli chłopak nie z tych pruderyjnych to myślę, że się sprawdzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Z Hitchcocka sa dwie czesci, dostal tylko jedna wiec druga zostaje mi jak nie bede wiedziala co robic :P Prezent to i tak tylko dodatek, wazne ze sie pamieta ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
och, nie chodzi o oszczędność, to dość ciężkia artyleria, pod względem emocjonalnym.
Dobra, koniec z tym biadoleniem, inne dziewczyny tez maja kłopoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Gwiazdka juz sie zbliza... prezenty?!
Hej.
Jakie macie pomysły na prezent dla swoich partnerów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gwiazdka juz sie zbliza... prezenty?!
mojemu tż kupię buty Salomon do biegania
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
Trzeba słuchać przez cały rok o czym mówią i nie powinno być problemu
![]() ![]() To może być sprzęt elektroniczny, gra, książka, jw. buty czy inny sprzęt sportowy, bilet na koncert ulubionego zespołu... możliwości jest mnóstwo. Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2013-10-23 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
![]() ja już mojemu kupiłam na jesień więc na gwiazdkę odpada ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
A jaka to marka, jaki model? Jak będą konkrety, to na pewno coś się wymyśli. Od biedy możesz mu kupić model do składania
![]() Albo do kompletu z butami - koszulę czy kurtkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Hihi model już był(BMW M3 e36)
![]() Jedyne co mi przychodzi do głowy to zegarek, są dwa modele i nie wiem który lepszy, bo dwóch przecież nie kupię ![]() http://www.bmw-sklep.com.pl/pl/zegarek-m-625.html http://www.bmw-sklep.com.pl/pl/zegarek-m.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Pomysł jest świetny! Ja bym wybrała ten pierwszy, ale to nie mnie ma się podobać :P dużo zależy od stylu, jaki Twój TŻ preferuje, jeden z zegarków pewnie będzie lepiej do niego pasował.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
zawsze mam racje
|
Już za późno, powinno się kupować w styczniu
![]() Jest jakiś milion wątków o prezentach, ale co roku musi być milion nowych osobnych.
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
matko boska jest październik....
choć w sumie może już warto myśleć nad wyborem wielkanocnego menu a ja się po prostu nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Ja to już planuje weekend majowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Wiecie co, to jest tak samo jak kobieta jest w pierwszym miesiącu ciąży i planuje jak urządzi pokój dla dziecka czy jakie mleko będzie pić jak skończy karmić piersią... Więc nie rozumiem ironii. A weekend majowy też jum mam zaplanowany. Pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
No i co z tego, że jest październik? Ja też zawsze wcześniej kupuję prezenty, jak mam dużo do kupienia, to wolę to rozłożyć w czasie. A nie latać jak kot z pęcherzem 24 grudnia po sklepach "o matko bosko takie tłumy a jeszcze muszę wziąć kredyt bo mi na wszystko nie wystarczy". Koniec października to IMO najlepszy czas żeby zrobić przynajmniej wstępną listę i przemyśleć zakupy, a nie w ostatniej chwili wybierać co popadnie...
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2013-10-24 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Ja w zeszłym roku dałam mojemu bratu bilet na koncert zespołu, który bardzo lubi - jego uśmiech jak rozpakował prezent bezcenny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
ja juz mam troche w szafie pochowane a reszte to mam w glowie i nawet wiem co gdzie kupic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
GTA V
Jedyny słuszny prezent ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Cytat:
Poza tym są prezenty, na które długo się czeka (np. zamawiane z zagranicy), albo takie, które trzeba kupić odpowiednio wcześniej, bo potem ich nie będzie (np. takie coś, co ja chcę dostać na Mikołaja i mam nadzieję, że mój partner o tym pamięta ![]() Śmiejecie się, a tak naprawdę październik się kończy, do Mikołaja miesiąc i 2 tygodnie, moim zdaniem to nie jest za wcześnie na rozpoczęcie planowania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() A niech ludzie kupują kiedy chcą, ale jak widzę kolejny wątek o tym osobny to odpadam. Jest całe forum prezentowe ![]() Ja nie zakładam wątku o każdym kosmetyku tylko korzystam ze zbiorczych.
![]() |
![]() |
#208 |
BAN stały
|
Niech Ci będzie, ale to ja w takim razie poproszę jeszcze to http://www.rtvagd.sklep.pl/sony/ps3_...era_61695.php5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
W listopadzie wychodzi najnowszy Wiedzmin. Jak któryś facet jest fanem, to może to być świetny prezent
![]() Tapnięte z mojego HTC ONE V now Free |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja mam taką małą zagwostkę. Mam za tydzień rocznicę i robimy sobie z facetem romantyczny wypad. Składamy się po połowie. I tu się zastanawiam, czy sprezentować mu jeszcze jakąś drobnostkę, czy sobie odpuścić...?
książki: 12 filmy: 70 ![]() "Epidemia" Robin Cook miesiąc z hula hop: 2/30 Edytowane przez Pestka88 Czas edycji: 2013-10-25 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.